Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

freyja88

#6201669 Napisano: 24.05.2016 21:55:59
cudaczek121 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Do osób, które wygrały w konkursie Centrum tego z wyjazdem na Bornholm np. bon 100 zł Decathlon: Czy wysyłaliście dane/formularz i skan paragonu na tego samego maila, z którego przyszło info o wygranejemotka

Ja wysłałam wszystko w odpowiedzi na maila. Nagrody z II i III etapu mam już w domu. Czekam jeszcze na IV.

Dzięki, bo w sumie nic mi nie odpowiedzieli na tego maila z danymi- tzn. nie mam sygnału,że został odczytany.

Po wysłaniu danych nie odsyłają zwrotek. Jak nic nie ma to jest ok-czekaj na nagrodę emotka
0 0

bandit

#6201674 Napisano: 24.05.2016 22:05:16
Reni napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
Ma ktoś linka do regulaminu konkursu '20 lat onet '  podeśłijcie pliz bo nie mogę znaleźć

http://20lat.onet...lecieOnetKonkurs.pdf   emotka

dziękuje emotka  
a jak z Quizem - jak wyłaniają zwycięzców do koszulek 
0 0

Reni

#6201676 Napisano: 24.05.2016 22:07:47
bandit napisał(a):

Reni napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 
Ma ktoś linka do regulaminu konkursu '20 lat onet '  podeśłijcie pliz bo nie mogę znaleźć

dziękuje emotka  

http://20lat.onet...20_lecieOnetQuiz.pdf   emotka
0 0

Natie77

#6201677 Napisano: 24.05.2016 22:08:28
mczarna napisał(a):

toolip123 napisał(a):

Ja już poddaje sie z pufami, tyle chipsów, tyle pomysłów, nad którymi pracowałam, chyba nie jestem w stanie uderzyć w gusta, wiec szybko muszę zorganizować jakiś zastępczy prezent na dzień dziecka emotka

A ile zgłoszeń? 

Dokładnie to samo, od jutra dieta już nie tknę laysów emotka  i też ani razu nie trafiłam w gust,a uważam, że 2/5 propozycji było dobre!
0 0

bandit

#6201680 Napisano: 24.05.2016 22:18:46
Reni napisał(a):

bandit napisał(a):

Reni napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam 

dziękuje emotka  

http://20lat.onet...20_lecieOnetQuiz.pdf   emotka

ehhh emotka
no to lipa bez skryptu nie ma szans na wygranie koszulki 
0 0

Gość: MartaZey

#6201695 Napisano: 24.05.2016 22:50:25
vivi napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

monkakk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

https://princepolo.pl/galeria

Przeklikajcie sobie 38x, widzieliście tych zwycięzców KREATYWNOŚĆ i MIŁOŚĆ? WOW, niezłe! emotka

mam nadzieję, że będzie główna emotka

już myślałam że wymięknę przed końcem, ale było warto!
Praca meeeega z pomysłem !

Nie widzę emotka

galeria - 6 tydzień, 2 prace obok siebie, nazwa emocji umieszczona nad zdjęciem na pierwszym zdjęciu KREATYWNOŚĆ na zdjeciu obok MIŁO-ŚĆ  

wow:) ale jak to zrobili, ze byli pewni, ze obydwoje wygraja i ich prace beda obok siebie???

0 0

yreks

#6201752 Napisano: 25.05.2016 09:39:00
Ktoś to przecież ogląda, ocenia więc raczej nie było ciężko wpaść na to że prace są powiązane. Zapewne teżwysłane w podobnym czasie. A co do tego czy będą nagrodzone to pewnie nie byli ale z takim pomysłem pewnie mieli sporą nadzieję
0 0

Gość: ekspert.nestle

#6201761 Napisano: 25.05.2016 09:52:25
romecky81 napisał(a):

Ludziska,
Dziwny przypadek - Nestle Tesco, formularz na stronie - za nic nie mogę wysłać... Ciągle wyskakuje, że numer telefonu źle wpisany... Kombinuję i tak i siak i nic... A poziom irytacji rośnie emotka
Ktoś pomoże biednemu kowbojowi? ;>

Drodzy, 
Sprawdziliśmy, że system działa poprawnie. Prosimy spróbować wypełnić formularz jeszcze raz według schematu: +48 xxx-xxx-xxx. W razie problemów prosimy o informację. Postaramy się pomóc.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.

0 0

marilla

#6201787 Napisano: 25.05.2016 10:36:02
kiedy i jak zazwyczaj informuje prince polo?
0 0

lola.lola

#6201800 Napisano: 25.05.2016 11:02:04
marilla napisał(a):

kiedy i jak zazwyczaj informuje prince polo?

mailowo w czwartki
0 0

norweska20

#6201803 Napisano: 25.05.2016 11:09:09
@ekspert.nestlé napisał(a):

romecky81 napisał(a):

Ludziska,
Dziwny przypadek - Nestle Tesco, formularz na stronie - za nic nie mogę wysłać... Ciągle wyskakuje, że numer telefonu źle wpisany... Kombinuję i tak i siak i nic... A poziom irytacji rośnie emotka

Drodzy, 
Sprawdziliśmy, że system działa poprawnie. Prosimy spróbować wypełnić formularz jeszcze raz według schematu: +48 xxx-xxx-xxx. W razie problemów prosimy o informację. Postaramy się pomóc.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.

Organizator robi z nas wariatów. Irytuje się coraz bardziej ..wpisuje i nadal nie idzie wysłać - pojawia się jakiś czarny napis i strona stoi...wcześnie z początku konkursu było ok, teraz nie idzie w żaden sposób.
0 0

skaki

#6201805 Napisano: 25.05.2016 11:13:03
Czy udało się Wam wysłać paragony na lato z danone na koła dmuchane? Mój mail ciągle wraca... załączniki mam lekkie emotka
0 0

norweska20

#6201809 Napisano: 25.05.2016 11:16:01
norweska20 napisał(a):

romecky81 napisał(a):

Ludziska,

Drodzy, 

Ekspert.Nestlé
---

Organizator robi z nas wariatów. Irytuje się coraz bardziej ..wpisuje i nadal nie idzie wysłać - pojawia się jakiś czarny napis i strona stoi...wcześnie z początku konkursu było ok, teraz nie idzie w żaden sposób.

Wreszcie stronka ruszyła i idzie słać zgłoszenia emotka
0 0

asper01

#6201817 Napisano: 25.05.2016 11:26:17
skaki napisał(a):

Czy udało się Wam wysłać paragony na lato z danone na koła dmuchane? Mój mail ciągle wraca... załączniki mam lekkie emotka

Mam to samo;/. Udało się komuś?
0 0

jowita-sad

#6201819 Napisano: 25.05.2016 11:31:38
asper01 napisał(a):

skaki napisał(a):

Mnie się udało. Ale wysyłałam wczoraj.
0 0

asper01

#6201820 Napisano: 25.05.2016 11:32:27
@jowita-sad napisał(a):

asper01 napisał(a):

skaki napisał(a):

Mnie się udało. Ale wysyłałam wczoraj.

No to pewno mają zapchaną skrzynkę ;/
0 0

cudaczek121

#6201824 Napisano: 25.05.2016 11:36:00
norweska20 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

romecky81 napisał(a):

Ludziska,

Drodzy, 

Ekspert.Nestlé
---

ja nadal nie mogę wysłać: daję format +48 i nr telefonu potem,ale nie idzie
0 0

Gość: brudny

#6201826 Napisano: 25.05.2016 11:38:08
U mnie Nestle poszło bez problemu, widzę spora konkurencja będzie emotka
0 0

Gość: giuliettaX

#6201827 Napisano: 25.05.2016 11:42:05
cudaczek121 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

romecky81 napisał(a):

Ludziska,

Drodzy, 

Ekspert.Nestlé
---

ja nadal nie mogę wysłać: daję format +48 i nr telefonu potem,ale nie idzie

skasuj numer i wpisz jeszcze raz emotka  błąd nie jest związany z formularzem tylko ze śledzeniem przez woojka  emotka  od paru dni tak jest już w kilku formularzach, gdzie podaje się numer tel..... 
0 0

Gość: elmo

#6201852 Napisano: 25.05.2016 12:26:18
Proszę o pomoc:
Kojarzy mi się ogólnopolski konkurs Syoss - niewiele nagród tam było...
Nie mogę znaleźć  emotka . Może ktoś się orientuje. Poproszę o nazwę bądź link emotka  
0 0