Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: evita

#6202177 Napisano: 25.05.2016 21:23:56
zezowaty_kot napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Mnie pomysł na te dwa gify ze sobą powiązane bardzo się podoba emotka  Czy wygra główną? Zobaczymy. Jednak poczekajmy jeszcze na gify z ostatniego tygodnia...

Nagroda główna jest jedna, więc wygrałaby albo pierwsza część, albo druga, każda z osobna szału nie robi, obu nagrodzić nie mogą, bo regulamin nie przewiduje wygranej zespołowej.

Lekko abstrahując od w/w konkursu, przy kolejnym, o podobnej specyfice, duża część konkursowiczów będzie zbierała wycięte litery i przyklejała z drugiej strony okna balkonu z hasłami już akurat koniecznie na temat. Bo sam pomysł ciekawy i fajny (wg mnie) emotka
0 0

banka-manka

#6202178 Napisano: 25.05.2016 21:24:39
zezowaty_kot napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Mnie pomysł na te dwa gify ze sobą powiązane bardzo się podoba emotka  Czy wygra główną? Zobaczymy. Jednak poczekajmy jeszcze na gify z ostatniego tygodnia...

Nagroda główna jest jedna, więc wygrałaby albo pierwsza część, albo druga, każda z osobna szału nie robi, obu nagrodzić nie mogą, bo regulamin nie przewiduje wygranej zespołowej.

Zastanawia mnie jeszcze teraz jedno. Facet przyznaje się ze to Jego pomysł i wykonanie. Dobra. Ale jeden gif jest zgłoszeniem  na dziewczynę. Więc Ona zgłosiła nie swoją pracę,  albo to on zgłosił pracę w imieniu innej osoby. Oba działania niezgodne z regulaminem. 
Fakt pomysł fajny. Ale nie taki był sens tego konkursu. 
Poza tym każde zgłoszenie kreatywne zabiera dużo czasu i pracy, więc taki argument nie rusza.
0 0

edzia21

#6202179 Napisano: 25.05.2016 21:30:04
evita napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mgrzel napisał(a):

Lekko abstrahując od w/w konkursu, przy kolejnym, o podobnej specyfice, duża część konkursowiczów będzie zbierała wycięte litery i przyklejała z drugiej strony okna balkonu z hasłami już akurat koniecznie na temat. Bo sam pomysł ciekawy i fajny (wg mnie) emotka

tak... i to "małpowanie" już widać. W galerii konkursowej (nagrodzonych) Tofflairs widać pracę z pomysłem żywcem ściągniętym z galerii Prince-Polo. Konkretnie chodzi o gif a`la "dziewczyna z komiksu". emotka
0 0

Gość: evita

#6202180 Napisano: 25.05.2016 21:35:40
edzia21 napisał(a):

tak... i to "małpowanie" już widać. W galerii konkursowej (nagrodzonych) Tofflairs widać pracę z pomysłem żywcem ściągniętym z galerii Prince-Polo. Konkretnie chodzi o gif a`la "dziewczyna z komiksu". emotka

No to szybko poszło.
0 0

Gość: mattadore

#6202181 Napisano: 25.05.2016 21:39:43
evita napisał(a):

edzia21 napisał(a):

No to szybko poszło.

w prince polo w którym tygodniu był komiks,bo zaszukam się ?:) dlaczego taka skrajność w jakości nagrodzonych gifów PP ,a Tofflairs??
0 0

edzia21

#6202183 Napisano: 25.05.2016 21:40:16
mattadore napisał(a):

evita napisał(a):

edzia21 napisał(a):

No to szybko poszło.

w prince polo w którym tygodniu był komiks,bo zaszukam się ?:) dlaczego taka skrajność w jakości nagrodzonych gifów PP ,a Tofflairs??

0 0

edzia21

#6202184 Napisano: 25.05.2016 21:41:15
Proszę bardzo... Pani Małgorzata G powinna się wstydzić. W sumie domyślam się nawet, któż to  emotka
0 0

mczarna

#6202186 Napisano: 25.05.2016 21:47:12
edzia21 napisał(a):

Proszę bardzo... Pani Małgorzata G powinna się wstydzić. W sumie domyślam się nawet, któż to  emotka

Że niby te kreski? Ale czemu one służą?? , poza tym chyba ok.
0 0

edzia21

#6202187 Napisano: 25.05.2016 21:48:13
mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

one służą temu, że efekt jest "jak z komiksu" emotka
0 0

#6202188 Napisano: 25.05.2016 21:51:17
Boże, dlaczego ja zawsze na takie coś trafiam....?? czytam komentarze odnośnie PrincePolo na FB, komentarz Pani Ewelina J. (skojarzyłem buzie z 6 tygodnia)a wejdę do niejemotka emotka   w związku z Andrzejem C. eee on przecież też wygrał w 6 tyg. a niech mają...ale chwila, chwila owy Pan jest pracownikiem Isobar Polska...
0 0

Gość: brudny

#6202190 Napisano: 25.05.2016 21:55:47
mattadore napisał(a):

Boże, dlaczego ja zawsze na takie coś trafiam....?? czytam komentarze odnośnie PrincePolo na FB, komentarz Pani Ewelina J. (skojarzyłem buzie z 6 tygodnia)a wejdę do niejemotka emotka   w związku z Andrzejem C. eee on przecież też wygrał w 6 tyg. a niech mają...ale chwila, chwila owy Pan jest pracownikiem Isobar Polska...

a Isobar Polska to kto ... agencja, która organizuje ten konkurs, czy jak?
0 0

bethan

#6202191 Napisano: 25.05.2016 21:59:14
edzia21 napisał(a):

OMG! Szok. Era słoneczek jest już passe zdaje się. Wstyd.
0 0

mczarna

#6202193 Napisano: 25.05.2016 22:03:40
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a to nie znam się:P
0 0

#6202194 Napisano: 25.05.2016 22:05:39
brudny napisał(a):

mattadore napisał(a):

a Isobar Polska to kto ... agencja, która organizuje ten konkurs, czy jak?

inna agencja co prowadziła np. konkursy Huawei,Mattel,Kindercountry
0 0

zezowaty_kot

#6202199 Napisano: 25.05.2016 22:14:59
edzia21 napisał(a):

A na zdrowie, niech sobie i żelazko wygra komiksem i na przyszłość te prześcieradła z tła prasuje emotka
0 0

bethan

#6202200 Napisano: 25.05.2016 22:18:27
zezowaty_kot napisał(a):

i na przyszłość te prześcieradła z tła prasuje

Też mnie to pomiętolone coś urzekło emotka
0 0

joan

#6202202 Napisano: 25.05.2016 22:19:32
edzia21 - komiksowanie siebie to w sumie taka sama obróbka, jak wszystkie inne. Ale jednak, no cóż, tylko Alicja jest z Krainy Czarów emotka
0 0

#6202203 Napisano: 25.05.2016 22:21:17
mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a to nie znam się:P

hue hue a ja przeglądając gify ,nie czytając opisów myślałem, że to różowa wersja Neytiri z filmu Avatar emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

bethan

#6202204 Napisano: 25.05.2016 22:21:32
joan napisał(a):

komiksowanie siebie to w sumie taka sama obróbka, jak wszystkie inne.

Jasne, ale dlaczego niemal identycznie jak bajkowa Alice? Wstyd i koniec.
0 0

joan

#6202205 Napisano: 25.05.2016 22:23:38
bethan napisał(a):

joan napisał(a):

komiksowanie siebie to w sumie taka sama obróbka, jak wszystkie inne.

Jasne, ale dlaczego niemal identycznie jak bajkowa Alice? Wstyd i koniec.

Mnie się wydaje, że one właśnie NIE są identyczne emotka W tym przypadku "prawie" na serio robi różnicę. W każdym razie: Alice postawiła poprzeczkę na tyle wysoko, że ja nie odważyłabym się skakać emotka Natomiast w kwestii wstydu się zgadzam emotka
0 0