Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katrinkka

#6204056 Napisano: 30.05.2016 20:56:12
asantesana napisał(a):

Dostałam teraz smsy o nadaniu paczek przez pocztex, co to może być? Brakuje mi młynków, ale tam się chyba nie podawało nr telefonu.

Też dostałam,to pufa z Lays odebrana w piątek  emotka
0 0

dotusia

#6204060 Napisano: 30.05.2016 20:57:32
dorcia napisał(a):

Wg Was- tych co wygrali w Lays- cięzko trafic w gust jury??

może ja odpowiem tu, bo dostałam bardzo liczne pytania na priv na ten temat...

uważam, że trudno trafić... moje teksty z grą słów wydawały mi się zabawne i ciekawe... ja generalnie wszystkie teksty wysyłałam bazując na grze słów z wyrazem chips, gryźć, chrupać. Nie wiem, co wygrało, bo nie zapisuję swoich odpowiedzi... było to gdzieś 10te zgłoszenie... 
0 0

Gość: dorcia

#6204065 Napisano: 30.05.2016 21:01:39
dotusia napisał(a):

dorcia napisał(a):

Wg Was- tych co wygrali w Lays- cięzko trafic w gust jury??

może ja odpowiem tu, bo dostałam bardzo liczne pytania na priv na ten temat...

uważam, że trudno trafić... moje teksty z grą słów wydawały mi się zabawne i ciekawe... ja generalnie wszystkie teksty wysyłałam bazując na grze słów z wyrazem chips, gryźć, chrupać. Nie wiem, co wygrało, bo nie zapisuję swoich odpowiedzi... było to gdzieś 10te zgłoszenie... 

Dziękuję za odpowiedź emotka
Ten rok jest koszmarnie słaby,bardzo malustko wygrałam w tym roku, w sumie 3 rzeczy tylko...
Wiem np,że u smolara to ja chyba nigdy nie wygram- pojecia nie mam co pisać,żeby im sie spodobało....
0 0

asantesana

#6204074 Napisano: 30.05.2016 21:06:31
katrinkka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dostałam teraz smsy o nadaniu paczek przez pocztex, co to może być? Brakuje mi młynków, ale tam się chyba nie podawało nr telefonu.

I to by najbardziej pasowało, sprawdziłam w systemie po numerze przesyłki i w piątek doręczona paczka, a dzisiaj sms o nadaniu emotka  Coś im się sypnęło.
0 0

mczarna

#6204084 Napisano: 30.05.2016 21:14:01
asantesana napisał(a):

katrinkka napisał(a):

asantesana napisał(a):

I to by najbardziej pasowało, sprawdziłam w systemie po numerze przesyłki i w piątek doręczona paczka, a dzisiaj sms o nadaniu emotka  Coś im się sypnęło.

U mojego faceta zero maila, zero smsa,tylko kurier dziś dzwonił,że ma przesyłkę. Awizo z numerem przesyłki,której nie da się sprawdzić. Jak do mnie szła pufa to było jasne, teraz nie wiemy czy to pufa czy młynek...A to ważne,ze względu rozmiaru obu przesyłek...
0 0

kammaro

#6204096 Napisano: 30.05.2016 21:28:08
Dostał ktos takiego maila z Laysów:
"Szanowni Państwo w związku z Państwa wgraną w konkursie „Footballowa promocja Lay’s” zgodnie z pkt 20 regulaminu Konkursu uprzejmie prosimy o przesłanie kserokopii dowodu osobistego celem pełnej weryfikacji i wydania nagrody..." 
Chcą, aby poleconym wysłać im ksero dowodu osobistego.
z pkt 20 regulaminu:
Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę II Stopnia, jedną Nagrodę I Stopnia oraz jedną Nagrodę Główną w czasie trwaniacałego Konkursu. W celu weryfikacji tego zastrzeżenia, Organizator może zażądać przedstawienia przez Uczestnika lub opiekuna
ustawowego dowodu tożsamości lub przesłania jego kserokopii

Wygrałam tylko jedną pufę! Wiec, co oni chcą weryfikować  emotka
0 0

joan

#6204098 Napisano: 30.05.2016 21:29:11
kammaro - może weryfikują losowo. Sama wiesz, że niektórzy laureaci konkursów nigdy nie przyszli na świat emotka
0 0

ilonaxx5

#6204126 Napisano: 30.05.2016 21:50:49
asantesana napisał(a):

katrinkka napisał(a):

asantesana napisał(a):

u mnie też dwa esemesy
0 0

cudaczek121

#6204127 Napisano: 30.05.2016 21:54:37
ilonaxx5 napisał(a):

asantesana napisał(a):

katrinkka napisał(a):

asantesana napisał(a):

u mnie też dwa esemesy

U mnie też dziś przed chwilą taki sms, pufę odebrałam po południu, o młynki nie grałam.
0 0

mczarna

#6204145 Napisano: 30.05.2016 22:10:48
asandraa napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Myślicie, że konkurs urodziny Cosmopolitan zostanie wreszcie wyjaśniony? Sporo konkursów było na stronie Cosmo, a nagrody laureaci otrzymują, czy tylko widnieją ich nazwiska na stronie internetowej?

Ja dostałam. Bardzo szybko po wynikach. 

Z konkursu na 19-te urodziny?

Nie, z innego konkursu Cosmo.
W tym nie brałam, bo nie interesowały mnie nagrody.

Rozumiem emotka

Myślicie, że poinformują? Czas na reklamację już minął, na wiadomości prywatne nie odpowiadają, zresztą na komentarze na fb również nie...

A jaka to agencja? Ja w tym nie brałam udziału, za to wygrałam w tym na głosowanie na produkt i maila dostałam, co wyglądał na typowy spam i miałam go już usunąć...
0 0

Gość: giuliettaX

#6204147 Napisano: 30.05.2016 22:14:54
kammaro napisał(a):

Dostał ktos takiego maila z Laysów:
"Szanowni Państwo w związku z Państwa wgraną w konkursie „Footballowa promocja Lay’s” zgodnie z pkt 20 regulaminu Konkursu uprzejmie prosimy o przesłanie kserokopii dowodu osobistego celem pełnej weryfikacji i wydania nagrody..." 
Chcą, aby poleconym wysłać im ksero dowodu osobistego.
z pkt 20 regulaminu:
Jeden Uczestnik może wygrać tylko jedną Nagrodę II Stopnia, jedną Nagrodę I Stopnia oraz jedną Nagrodę Główną w czasie trwaniacałego Konkursu. W celu weryfikacji tego zastrzeżenia, Organizator może zażądać przedstawienia przez Uczestnika lub opiekuna
ustawowego dowodu tożsamości lub przesłania jego kserokopii

Wygrałam tylko jedną pufę! Wiec, co oni chcą weryfikować  emotka

super i kolejne brawa dla AVANTI za to  emotka  emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6204194 Napisano: 30.05.2016 23:06:17
Kto wygrał w RMF FM 500 zł za selfie z mbankiem? Wpłynęły Wam już pieniądze czy nadal czekacie?
0 0

alaalicja

#6204197 Napisano: 30.05.2016 23:07:59
aerdna napisał(a):

luko922 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja dalej nie mam młynków też... emotka

A czy ktoś wysyłał więcej danych w jednej kopercie? (Ja wysłałem 4 różne nazwiska na 2 różne adresy - dom obok domu). Może nie zaakceptowali tego?

Akceptowali. U mnie przeszło bez problemu.

Też tak mam... 4 zgłoszenia w jednej kopercie i też czekam. Dopiero niedawno pojawiły się nazwiska na liście zwycięzców więc czekamay:) Oni wysyłlają @ jak coś jest nie tak.
0 0

Gość: dorkos

#6204241 Napisano: 31.05.2016 08:10:01
luko922 napisał(a):

Do nikogo Albedo nie wysłało maila z voucherem Wizzair? Do dziś mieli czas na info emotka

A wysłali Ci maila z potwierdzeniem udziału w konkursie? 
0 0

judytkak

#6204248 Napisano: 31.05.2016 08:23:09
dorkos napisał(a):

luko922 napisał(a):

Do nikogo Albedo nie wysłało maila z voucherem Wizzair? Do dziś mieli czas na info emotka

A wysłali Ci maila z potwierdzeniem udziału w konkursie?

Na kilka zgłoszeń nie przyszło mi ani jedno potwierdzenie.
0 0

mczarna

#6204257 Napisano: 31.05.2016 08:39:22
asandraa napisał(a):

mczarna napisał(a):

asandraa napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

asandraa napisał(a):

Myślicie, że konkurs urodziny Cosmopolitan zostanie wreszcie wyjaśniony? Sporo konkursów było na stronie Cosmo, a nagrody laureaci otrzymują, czy tylko widnieją ich nazwiska na stronie internetowej?

Ja dostałam. Bardzo szybko po wynikach. 

Z konkursu na 19-te urodziny?

Nie, z innego konkursu Cosmo.
W tym nie brałam, bo nie interesowały mnie nagrody.

Rozumiem emotka

Myślicie, że poinformują? Czas na reklamację już minął, na wiadomości prywatne nie odpowiadają, zresztą na komentarze na fb również nie...

A jaka to agencja? Ja w tym nie brałam udziału, za to wygrałam w tym na głosowanie na produkt i maila dostałam, co wyglądał na typowy spam i miałam go już usunąć...

Hearst-Marquard Publishing. Mieli informować na Facebooku w wiadomości prywatnej.

To ta sama,a nic nie odpisują na żale? 
0 0

mczarna

#6204266 Napisano: 31.05.2016 08:49:20
asandraa napisał(a):

mczarna

Nie ma maila do nich w regulaminie. Napisałam kilka razy na fb, to mnie olali. Nagrody wg regulaminu miały być wysłane do 30.05, ale adresów jeszcze nie chcieli.

Wieczorem się  przypomnij to wyślę  Tobie maila do nich
0 0

jokan

#6204290 Napisano: 31.05.2016 09:40:59
czy na pilki z biedronki jest moze rezerwa, wie ktos? ewent. gdzie jeszcze można pileczke wygrac ? wiem, ze w tesco beda do wybrania Adidasa od 2 czerwca
0 0

mahuska

#6204292 Napisano: 31.05.2016 09:42:39
jokan napisał(a):

czy na pilki z biedronki jest moze rezerwa, wie ktos? ewent. gdzie jeszcze można pileczke wygrac ? wiem, ze w tesco beda do wybrania Adidasa od 2 czerwca

Na Orlenie jest sporo https://www.e-kon...en.html#.V01AE74rIio
0 0

truskaweczka123

#6204300 Napisano: 31.05.2016 09:55:30
CZY konkurs z Kaufland majówkowy z samochodem został już rozwiązany?? bo ja tak się łudze ciągle że wygram to autko emotka
0 0