Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana

#6208191 Napisano: 05.06.2016 23:37:28
gryszelm napisał(a):

szczupak napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

czy ktoś wysyłał dzisiaj zgłoszenie na konkurs ciasteczek tago z biedry??
dostaję zwrotkę, że wiadomość nie dotarła :-/
jak to obejść?
pomoże ktoś?

no właśnie mam to samo i nie wiem co tu zrobić z tym fantem

Albo im się skrzynka zapchała, albo macie za duże rysunki, oni w regulaminie ściśle określili wagę i wymiary moze trzeba zmniejszyć.

I ja nie dam rady wysłać... maja zapchana skrzynkę, wysłałam maila test i też nie przeszedł. Trzeba do nich jutro pisać, to nie nasza wina. Ale jestem zła...
0 0

golocia

#6208197 Napisano: 05.06.2016 23:46:02
asantesana napisał(a):

gryszelm napisał(a):

szczupak napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

jak to obejść?
pomoże ktoś?

Albo im się skrzynka zapchała, albo macie za duże rysunki, oni w regulaminie ściśle określili wagę i wymiary moze trzeba zmniejszyć.

I ja nie dam rady wysłać... maja zapchana skrzynkę, wysłałam maila test i też nie przeszedł. Trzeba do nich jutro pisać, to nie nasza wina. Ale jestem zła...

ja tez!!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: bamfarfe22

#6208200 Napisano: 05.06.2016 23:55:30
golocia napisał(a):

asantesana napisał(a):

gryszelm napisał(a):

szczupak napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

jak to obejść?
pomoże ktoś?

ja tez!!!!!!!!!!!!!

Ja wysyłałam rysunek w piątek i chyba wszystko było ok, bo nie dostałam żadnej zwrotnej odpowiedzi żeby mail nie dotarł..
0 0

asantesana

#6208201 Napisano: 05.06.2016 23:59:40
bamfarfe22 napisał(a):

golocia napisał(a):

asantesana napisał(a):

gryszelm napisał(a):

szczupak napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

jak to obejść?
pomoże ktoś?

ja tez!!!!!!!!!!!!!

Ja wysyłałam rysunek w piątek i chyba wszystko było ok, bo nie dostałam żadnej zwrotnej odpowiedzi żeby mail nie dotarł..

No bo im się zapchała skrzynka przez weekend, spodziewali się 10 prac???
0 0

Gość: Ewusia12

#6208203 Napisano: 06.06.2016 00:12:28
skrzynke mają zapchaną!!!! jestem wściekła!!!
0 0

#6208218 Napisano: 06.06.2016 07:45:28
Ale że co, w niedzielę tuż przed północą konczyliscie rysunek emotka  ja już się nauczyłam aby zgłoszenia konkursowe wysyłać na kilka dni przed końcem.  Nie raz były hocki klocki z wysyłką e maili konkursowych ostatniego dnia emotka
0 0

#6208222 Napisano: 06.06.2016 07:57:12
Nie ...wysyłałam o godzinie 20,21,22,23... dziecko robiło wczoraj prace..  Wiem że najlepiej kilka dni wcześniej, ale organizator powinien takie rzeczy przewidzieć:/ 
0 0

#6208223 Napisano: 06.06.2016 07:58:27
bamfarfe22 napisał(a):

Ale że co, w niedzielę tuż przed północą konczyliscie rysunek emotka  ja już się nauczyłam aby zgłoszenia konkursowe wysyłać na kilka dni przed końcem.  Nie raz były hocki klocki z wysyłką e maili konkursowych ostatniego dnia emotka

i dlaczego "kończyliście rysunek"- wydawało mi się że to konkurs dla dzieci.. nie dorosłych. Ja daje szanse dzieciom to jest konkurs dla nich...
0 0

karolinamat

#6208226 Napisano: 06.06.2016 08:13:11
Ewusia12 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

i dlaczego "kończyliście rysunek"- wydawało mi się że to konkurs dla dzieci.. nie dorosłych. Ja daje szanse dzieciom to jest konkurs dla nich...

A ja sądząc że dla dzieci kupiłam te badziewskie połamane ciastka. Z regulaminu jak dla mnie wynika że to dla osób pełnoletnich więc tak-wczoraj przed północą też kończyłam i wysyłałam ale zonk.... dzwoni ktoś do nich dziś? Ja mam w planach nieco później..
0 0

magalan83

#6208235 Napisano: 06.06.2016 08:32:13
Orientuje się ktoś czy z miękkich kart podarunkowych Kaufland wydawane są reszty? 
0 0

estrelitta

#6208236 Napisano: 06.06.2016 08:33:08
magalan83 napisał(a):

Orientuje się ktoś czy z miękkich kart podarunkowych Kaufland wydawane są reszty? 

Tak, wydają emotka
0 0

magalan83

#6208237 Napisano: 06.06.2016 08:34:51
estrelitta napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Tak, wydają emotka

Super emotka  dziękuje za info 
0 0

#6208238 Napisano: 06.06.2016 08:36:52
karolinamat napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

A ja sądząc że dla dzieci kupiłam te badziewskie połamane ciastka. Z regulaminu jak dla mnie wynika że to dla osób pełnoletnich więc tak-wczoraj przed północą też kończyłam i wysyłałam ale zonk.... dzwoni ktoś do nich dziś? Ja mam w planach nieco później..

Dokładnie.  Z tego co pamiętam regulamin nigdzie nie było napisane że rysunek mają wykonać dzieci, wręcz przeciwnie, była mowa o pelnoletnosci a i zgłoszenie wysyłała osoba dorosła... zresztą, to każdego sprawa. U mnie malowala cała rodzinka i każdy zostawił swój ślad na tym rysunku  emotka  i choć w wygraną nie wierzę, nieźle się przy tym bawiliśmy emotka
0 0

marzenier

#6208247 Napisano: 06.06.2016 08:58:32
Konkurs kibica w kaufland...Czy ktoś się orientuje dlaczego w formularzu zgłoszeniowym jest miejsce na wpisanie nr.paragonow z dwóch róznych paragonów emotka
0 0

nkba

#6208252 Napisano: 06.06.2016 09:03:38
marzenier napisał(a):

Konkurs kibica w kaufland...Czy ktoś się orientuje dlaczego w formularzu zgłoszeniowym jest miejsce na wpisanie nr.paragonow z dwóch róznych paragonów emotka

A czytałaś co oznaczają gwiazdki? emotka Jest opis pod formularzem emotka Dotyczy zakupów w jednym sklepie ale na różnych stanowiskach emotka
0 0

#6208255 Napisano: 06.06.2016 09:08:04
bamfarfe22 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Dokładnie.  Z tego co pamiętam regulamin nigdzie nie było napisane że rysunek mają wykonać dzieci, wręcz przeciwnie, była mowa o pelnoletnosci a i zgłoszenie wysyłała osoba dorosła... zresztą, to każdego sprawa. U mnie malowala cała rodzinka i każdy zostawił swój ślad na tym rysunku  emotka  i choć w wygraną nie wierzę, nieźle się przy tym bawiliśmy emotka

w temacie było napisane " narysuj ulubione zwierzątko" -  ja nie mam "ulubionego zwierzątka" tylko zwierzę jeśli już;) nie zdrabniam..  Więc konkurs wydawał mi się dla dzieci. Ale rzeczywiście macie racje nie jest sprecyzowane kto ma wykonać rysunek.. i to jest najgorsze bo nie wiadomo co będą brali pod uwagę. 
0 0

Gość: damis90

#6208259 Napisano: 06.06.2016 09:10:53
Można wysłać łącznie 4 produkty w promocji Wielkie testowanie z Carrefour, każdy innej marki np. Vizir, Pampers, Oral-B i Gillette na dwie osoby mieszkające pod tym samym adresem zamieszkania? Czy tylko 2 produkty na jedno gospodarstwo domowe? Dziękuję za odpowiedź.
0 0

#6208261 Napisano: 06.06.2016 09:12:57
Ewusia12 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

karolinamat napisał(a):

Ewusia12 napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

w temacie było napisane " narysuj ulubione zwierzątko" -  ja nie mam "ulubionego zwierzątka" tylko zwierzę jeśli już;) nie zdrabniam..  Więc konkurs wydawał mi się dla dzieci. Ale rzeczywiście macie racje nie jest sprecyzowane kto ma wykonać rysunek.. i to jest najgorsze bo nie wiadomo co będą brali pod uwagę. 

Znając życie wpadną filmiki, laurki itp i tak się pewnie nie dowiemy. Mam jednak nadzieję że uczciwie podejmą decyzję, w końcu tyle razy w regulaminie podkreślali RYSUNEK...
0 0

szczupak

#6208263 Napisano: 06.06.2016 09:19:54
bamfarfe22 napisał(a):

to dobrze, że się nauczyłaś, ale życie to nie program komputerowy gdzie można wszystko zaprogramować co do godziny i wierz mi jeszcze nie raz zdarzy Ci się robić coś na ostatnią chwilę i będzie to coś o wiele ważniejszego niż zgłoszenie na konkurs ...
0 0

notta

#6208269 Napisano: 06.06.2016 09:26:18
wiesia30 napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

https://www.mistrzowienagrod.pl/  

Czy w tym konkursie jest jakiś limit znaków? Bez kodu nie da się przejść dalej, a w regulaminie nie ma ani słowa. 

dzisiaj miałam zgłoszenie na 398 znaków i zostało bez problemu przyjęte. Nigdzie żadnego ograniczenia nie widziałam. 

Dzięki! emotka

mam pytanie odnośnie tego konkursu,gdzie znaleźć ten unikatowy kod? bo nie wiem który to jest

Kod drukuje się na dodatkowym paragonie
0 0