Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: bamfarfe22

#6208270 Napisano: 06.06.2016 09:27:40
szczupak napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ale że co, w niedzielę tuż przed północą konczyliscie rysunek emotka  ja już się nauczyłam aby zgłoszenia konkursowe wysyłać na kilka dni przed końcem.  Nie raz były hocki klocki z wysyłką e maili konkursowych ostatniego dnia emotka

to dobrze, że się nauczyłaś, ale życie to nie program komputerowy gdzie można wszystko zaprogramować co do godziny i wierz mi jeszcze nie raz zdarzy Ci się robić coś na ostatnią chwilę i będzie to coś o wiele ważniejszego niż zgłoszenie na konkurs ...

Ale czemu do mnie "pijesz?" Konkurs nie trwał 1 czy dwa dni. Ja swojego życia nie programuje, staram się ogarniać wszystko tak by było dobrze i tyle. A to czy będę robić coś na ostatnią chwilę czy nie, to w sumie moja broszka. Ja poprostu wyraziłem swoje zdanie o wysyłaniu w ostatnim momencie prac na konkurs... bo takie wpisy pojawiają się co raz... ja po prostu nauczyłam się na własnych błędach.  A ty mi tu z moim życiem wyjeżdżasz.  Sorry ale życie to nie konkurs, choć czasem mam wrażenie że swoje właśnie wygrałam emotka  powodzenia.
0 0

wiesia30

#6208271 Napisano: 06.06.2016 09:27:59
ivanotta napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

luko922 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

luko922 napisał(a):

https://www.mistrzowienagrod.pl/  

Czy w tym konkursie jest jakiś limit znaków? Bez kodu nie da się przejść dalej, a w regulaminie nie ma ani słowa. 

dzisiaj miałam zgłoszenie na 398 znaków i zostało bez problemu przyjęte. Nigdzie żadnego ograniczenia nie widziałam. 

Dzięki! emotka

mam pytanie odnośnie tego konkursu,gdzie znaleźć ten unikatowy kod? bo nie wiem który to jest

Kod drukuje się na dodatkowym paragonie

dzięki za info emotka  w takim razie paniusia mi nie wydrukowała emotka
0 0

lena5_1985

#6208276 Napisano: 06.06.2016 09:32:43
Jeszcze jedno pytanie odnośnie ITM 600 nagród. Czy wysyłać na adres podany na oświadczeniu ? Jakiś dopisek musi być ?
0 0

asantesana

#6208284 Napisano: 06.06.2016 09:49:14
bamfarfe22 napisał(a):

Ale że co, w niedzielę tuż przed północą konczyliscie rysunek emotka  ja już się nauczyłam aby zgłoszenia konkursowe wysyłać na kilka dni przed końcem.  Nie raz były hocki klocki z wysyłką e maili konkursowych ostatniego dnia emotka

Nie, nie przed północą kończyliśmy rysunek, ale o 22 wypełnialiśmy (czytaj ja) dokumenty i już nie można było wysłać. I ja nie mam problemu, bo mieściłam się w regulaminowym czasie, to oni go mają. A Ty masz z tym jakiś problem? 
Ewusia, to nie był konkurs dla dzieci tylko dla osób pełnoletnich. 
0 0

Gość: logos89

#6208285 Napisano: 06.06.2016 09:50:21
Mam pytanie odnopścnie premii kibica do osób które wygrały. Jakie wyzwanie napisaliście? 
0 0

karolinamat

#6208286 Napisano: 06.06.2016 09:51:33
asantesana napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Nie, nie przed północą kończyliśmy rysunek, ale o 22 wypełnialiśmy (czytaj ja) dokumenty i już nie można było wysłać. I ja nie mam problemu, bo mieściłam się w regulaminowym czasie, to oni go mają. A Ty masz z tym jakiś problem? 

asantesana będziesz z nimi się kontaktowała w tej sprawie?
0 0

asantesana

#6208287 Napisano: 06.06.2016 09:53:11
karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Wysyłam zaraz ponownie maila z informacją dlaczego dzisiaj. Jeśli wróci to się zastanowię co dalej.
0 0

karolinamat

#6208288 Napisano: 06.06.2016 09:54:43
asantesana napisał(a):

karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Wysyłam zaraz ponownie maila z informacją dlaczego dzisiaj. Jeśli wróci to się zastanowię co dalej.

Ale na tego samego??? Ja słałam już po północy maila z info że nie dochodzi ale nawet takiego bez załączników od razu cofnęło....
0 0

onlyrybka

#6208293 Napisano: 06.06.2016 09:57:13
Maile już dochodzą (konkurs Biedronka ciastka Miami).
0 0

asantesana

#6208300 Napisano: 06.06.2016 10:02:15
onlyrybka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ale na tego samego??? Ja słałam już po północy maila z info że nie dochodzi ale nawet takiego bez załączników od razu cofnęło....

Bo po północy jeszcze nie pracowali emotka  Teraz dochodzą, ślijcie z wyjaśnieniem.
Czy ktoś dzwonił do nich pytać, czy wezmą te prace pod uwagę?
0 0

Gość: elmo

#6208311 Napisano: 06.06.2016 10:19:24
Czy były już rozsyłane maile z III Danone z kołami? 
0 0

aleksiak

#6208326 Napisano: 06.06.2016 10:36:40
elmo napisał(a):

chyba nie, bo nikt się nie chwalił
0 0

Gość: elmo

#6208329 Napisano: 06.06.2016 10:39:45
aleksiak napisał(a):

elmo napisał(a):

Dzięki! Zatem czekamy emotka  
0 0

szczupak

#6208344 Napisano: 06.06.2016 11:00:43
elmo napisał(a):

aleksiak napisał(a):

elmo napisał(a):

Dzięki! Zatem czekamy emotka  

no ja też jakbym swoje dane widziała a emila brak
0 0

Natie77

#6208379 Napisano: 06.06.2016 12:01:21
Nauczona doświadczeniem i tym,że regulaminy są dziwne, chciałabym zapytac osób,które biorą udział w konkursie Kinder Country, szlaki pełne smaku, czy trzeba zdobyć nagrodę II stopania, by walczyć o główną (jak w laysach),czy to jest od siebie niezależne?
0 0

bandit

#6208430 Napisano: 06.06.2016 13:12:35
witam 
co jest z konkursem 20 lecie onet - cisza nikt na forum nie pisze ko koszulkach ?
tydzień ponad cisza emotka
0 0

xpac

#6208436 Napisano: 06.06.2016 13:20:01
bandit napisał(a):

witam 
co jest z konkursem 20 lecie onet - cisza nikt na forum nie pisze ko koszulkach ?

Przecież w dziale MDW były nawet dzisiaj wpisy o wygranych laptopach ...
0 0

edith

#6208632 Napisano: 06.06.2016 16:21:45
Uslyszałam reklamę z konkursem Dacia czy są w tym roku jakieś pikniki albo konkurs gdzie do wygrania jest Dacia?? emotka Uslyszalam tylko ,że informacje są w salonie emotka
0 0

Gość: MartaZey

#6208643 Napisano: 06.06.2016 16:27:55
Czy ktoś wie czy jest wybrany zwycięzca konkursu Star Wars? Teoretycznie do dziś, więc nadziei wielkiej nie mam, synek smutny:( 
http://www.disney...s/rebelianci-konkurs
0 0

joan

#6208646 Napisano: 06.06.2016 16:29:26
xpac napisał(a):

bandit napisał(a):

witam 

Przecież w dziale MDW były nawet dzisiaj wpisy o wygranych laptopach ...

Z tymi laptopami trochę mieszają w mejlach, bo do mnie przyszedł już trzeci mejl w sprawie wygranej, a skoro poszło jedno zgłoszenie, to i lapek jeden wygrany emotka
0 0