Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mysz-s

#6211005 Napisano: 09.06.2016 15:09:24
bc14 napisał(a):

mia a czyli sms moglismy wyslac a juz odebrac sie nie da....

denerwuje sie bo gralam duzo u smolara w loteriach i nic nie wygrałam teraz mysle.ze oprocz szczescie, technik tez była przeciwko mnie

Jak to możliwe że wiadomość z nagrodą nie dochodzi bo niby zablokowane skoro zwrotki po wysłaniu sms dochodza . Mi się wydaje w ciula lecą i tyle 
0 0

malutka456

#6211008 Napisano: 09.06.2016 15:11:55
bc14 napisał(a):

denerwuje sie bo gralam duzo u smolara w loteriach i nic nie wygrałam teraz mysle.ze oprocz szczescie, technik tez była przeciwko mnie

w ubiegłym roku nie dostałabym pralki i karty na 1000zł, bo smsy nie doszły....emotka
0 0

mia

#6211009 Napisano: 09.06.2016 15:12:28
bc14 napisał(a):

Ja akurat kiedyś w Kolastynie, gdzie nie dostałam smsa o wygranej zgłaszałam przez stronę, ale bez jaj - to mój stały numer telefonu i smsy premium (w szczególności od Smolara) zawsze dochodziły i dochodzą. Zresztą nie byłam jedyna.
Podobnie było w Coli w Netto. Oni po prostu się walnęli (jak i dlaczego, to już nie wiem) i oczywiście za Chiny nie chcieli przyznać.emotka
0 0

Gość: Jeanettka

#6211017 Napisano: 09.06.2016 15:28:55
Na jaki adres odsyłacie formlarz zwycięzcy i zdjęcia paragonów z konkursu Intermarche Milki? Maile na adres z którego informowali o wygranej nie chcą im dojść... emotka
0 0

stefania7

#6211022 Napisano: 09.06.2016 15:32:56
mia napisał(a):

bc14 napisał(a):

Ja akurat kiedyś w Kolastynie, gdzie nie dostałam smsa o wygranej zgłaszałam przez stronę, ale bez jaj - to mój stały numer telefonu i smsy premium (w szczególności od Smolara) zawsze dochodziły i dochodzą. Zresztą nie byłam jedyna.
Podobnie było w Coli w Netto. Oni po prostu się walnęli (jak i dlaczego, to już nie wiem) i oczywiście za Chiny nie chcieli przyznać.emotka

A skąd wiedziałaś, że masz wygraną? Była lista laureatów?
0 0

mia

#6211023 Napisano: 09.06.2016 15:33:54
stefania7 napisał(a):

mia napisał(a):

bc14 napisał(a):

A skąd wiedziałaś, że masz wygraną? Była lista laureatów?

Tak, w obu tych konkursach szczęśliwie dawali listy... W każdym razie od któregoś momentu.
0 0

marzenier

#6211024 Napisano: 09.06.2016 15:34:20
mia napisał(a):

bc14 napisał(a):

Ale za to,jak się Smolar czasem rozpędzi to wysyła sms wszystkim.jak leci,nawet tym którzy w danym konku nie grali emotka
0 0

Gość: Barimor

#6211044 Napisano: 09.06.2016 16:19:56
Rozpoczela sie II edycja Jedz i Wygrywaj,ale w Biedronce brakuje promocyjnych opakowań, czy może ktoś już kupował?
0 0

zaczytana-pola

#6211064 Napisano: 09.06.2016 16:49:19
Czy zdarzyło Wam się nie mieć kodu w dużej paczce Lay's Strong? emotka
0 0

tereniagno

#6211071 Napisano: 09.06.2016 17:03:48
mountain napisał(a):

tereniagno napisał(a):

andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Pytanie dotyczące konkursu "Graj o emocje". Czy przy wygranych 4-pakach też trzeba wysłać oświadczenie i oryginał paragonu poczta? Bo zgłupiałam już.

NIe wypełniasz tylko formularz na stronie www.grajoemocje.pl, kupon przyjdzie na maila

Dziękuję emotka  

A gdzie realizuje się ten kupon?

w biedronce, bierzesz czteropak warki lub heinekena i do kasy z wydrukowanym kuponem =płacisz 1grosik emotka  

ok.dziękiemotka ,bo właśnie sprawdziłam,że wygrałam 4-pak,tylko jeszcze nic nie wysłałam emotka

A wysyłali juz kupony na maila bo u mnie pusto

Dostałam tylko sms,a przedtem sprawdziłam na stronce nr paragonu.
0 0

Gość: lilykaii

#6211072 Napisano: 09.06.2016 17:04:45
0 0

Gość: cleo1985

#6211082 Napisano: 09.06.2016 17:30:53
lilykaii napisał(a):

coś mało chętnychemotka  http://www.e-konk....html#.V1mFdruLTIU 

bo błąd wczytywania strony emotka
0 0

zonka78

#6211092 Napisano: 09.06.2016 17:58:22
zaczytana-pola napisał(a):

Czy zdarzyło Wam się nie mieć kodu w dużej paczce Lay's Strong? emotka

Nie miałam kodu w dużej "delikatny ser" kupionej w Biedronce emotka
0 0

Gość: donpedro9

#6211105 Napisano: 09.06.2016 18:42:13
Czy w przypadku wygranego TV w Lays trzeba przesyłać ksero dowodu osobistego? Miał tak ktoś?
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź emotka
0 0

banka-manka

#6211110 Napisano: 09.06.2016 18:51:29
Szukam załącznika nr 3 - listy sklepów, do regulaminu z konkursu Tesco Hochland
https://www.tesco...y/akcje/14-hochland/
W tym regulaminie brak.
Chyba, że ktoś się orientuje w których sklepach można zrobić zakupy?
0 0

Gość: cc_investigator

#6211119 Napisano: 09.06.2016 19:09:16
donpedro9 napisał(a):

Czy w przypadku wygranego TV w Lays trzeba przesyłać ksero dowodu osobistego? Miał tak ktoś?
Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź emotka

miał, choć nie zawsze
0 0

moniazr

#6211124 Napisano: 09.06.2016 19:24:15
tereniagno napisał(a):

mountain napisał(a):

tereniagno napisał(a):

andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Pytanie dotyczące konkursu "Graj o emocje". Czy przy wygranych 4-pakach też trzeba wysłać oświadczenie i oryginał paragonu poczta? Bo zgłupiałam już.

NIe wypełniasz tylko formularz na stronie www.grajoemocje.pl, kupon przyjdzie na maila

Dziękuję emotka  

w biedronce, bierzesz czteropak warki lub heinekena i do kasy z wydrukowanym kuponem =płacisz 1grosik emotka  

ok.dziękiemotka ,bo właśnie sprawdziłam,że wygrałam 4-pak,tylko jeszcze nic nie wysłałam emotka

lena5_1985 ale trzeba wysłać skan paragonu.
0 0

dede

#6211138 Napisano: 09.06.2016 19:45:57
Zamawiał już ktoś butki NBalance za voucher z Nałęczowianki? Chodzi mi o sklep internetowy. Czy w koszyku po wpisaniu kodu od razu odlicza kwotę czy jest tak jak kiedyś w Activii? I jeszcze jedno. Czy jeżeli buty są tańsze mogę wydać reszte na inny produkt ze sklepu? Proszę o pomoc emotka
0 0

lena5_1985

#6211139 Napisano: 09.06.2016 19:46:41
moniazr napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mountain napisał(a):

tereniagno napisał(a):

andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Dziękuję emotka  

To ja wiem emotka Wysłałam wszystkie dane już przez formularz na stronie. Tylko zastanawiam się po co to oświadczenie dla Laureata na stronie Smolar, ale pewnie dla tych wyższych nagród.
0 0

madzia1-s

#6211141 Napisano: 09.06.2016 19:48:16
lena5_1985 napisał(a):

moniazr napisał(a):

tereniagno napisał(a):

mountain napisał(a):

tereniagno napisał(a):

andii napisał(a):

tereniagno napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Dziękuję emotka  

To ja wiem emotka Wysłałam wszystkie dane już przez formularz na stronie. Tylko zastanawiam się po co to oświadczenie dla Laureata na stronie Smolar, ale pewnie dla tych wyższych nagród.

Tak dla nagród dziennych i głównych
0 0