Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: poprostuanette

#6216572 Napisano: 19.06.2016 11:20:04
Czy informowali jyz z leszka z konkursu grasz czy grasz? Bo jestem na liscie zeyciezcow ale maila nie mam 
0 0

Gość: chester

#6216580 Napisano: 19.06.2016 11:41:04
Co do konkursu CNC Challenge  trwał regulaminowo do 11.06 , natomiast 14 przyszedł mi @ iż dziś ostatni dzien trwania konkursu ? WTF ? ktoś z Was też takiego @ dostał ? skoro konkurs był do 11.06 to o co im chodzi bo nie czaje ?
0 0

Gość: barszcz

#6216582 Napisano: 19.06.2016 11:45:56
poprostuanette napisał(a):

Czy informowali jyz z leszka z konkursu grasz czy grasz? Bo jestem na liscie zeyciezcow ale maila nie mam 

Też jestem na liście,ale maila brak:-)Pewnie będą w poniedziałek!?
0 0

Gość: poprostuanette

#6216583 Napisano: 19.06.2016 11:49:43
barszcz napisał(a):

Też jestem na liście,ale maila brak:-)Pewnie będą w poniedziałek!?

To dziekuje ☺
0 0

mellowfruit

#6216587 Napisano: 19.06.2016 12:10:10
Zgubiłam wątek: to jak to jest z tymi paragonami na których czteropak mamy za 1 grosz, można zgłaszać czy nie? (Biedronka, Heineken/Warka, Smolar)
0 0

monkakk

#6216589 Napisano: 19.06.2016 12:17:57
mellowfruit napisał(a):

Zgubiłam wątek: to jak to jest z tymi paragonami na których czteropak mamy za 1 grosz, można zgłaszać czy nie? (Biedronka, Heineken/Warka, Smolar)

Z agencji było info że nie
0 0

Gość: boher401

#6216623 Napisano: 19.06.2016 14:47:57
Cześć, ma ktoś problem z wysłaniem sms do Kaufland troszczymy się o.. Format sms to KAUFLAND.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowied

Wpisywałem numer systemowy z myślnikami, bez myślników, numer transakcji, po odpowiedzi kropkę, bez kropki, z wykrzyknikiem i cały czas błędny format sms.. ma ktoś jakąś radę emotka ?
0 0

asantesana

#6216627 Napisano: 19.06.2016 15:23:47
boher401 napisał(a):

Cześć, ma ktoś problem z wysłaniem sms do Kaufland troszczymy się o.. Format sms to KAUFLAND.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowied

Wpisywałem numer systemowy z myślnikami, bez myślników, numer transakcji, po odpowiedzi kropkę, bez kropki, z wykrzyknikiem i cały czas błędny format sms.. ma ktoś jakąś radę emotka ?

Za dużo kombinujesz. Nie możesz mieć jednocześnie nr systemowego i nr transakcji, ten lub ten jest na paragonach z różnych sklepów. Po co wpisywać z myślnikami, skoro w formacie ich nie ma - myślnik jest tylko przy kodzie pocztowym. Spróbuj jeszcze raz dokładnie tak jak podałeś we wzorze emotka  KAUFLAND kropka kod pocztowy z myślnikiem kropka nr systemowy lub nr transakcji (7 lub 12 cyfr) kropka odpowiedź. Powodzenia! 
0 0

#6216630 Napisano: 19.06.2016 15:37:52
asantesana napisał(a):

boher401 napisał(a):

Za dużo kombinujesz. Nie możesz mieć jednocześnie nr systemowego i nr transakcji, ten lub ten jest na paragonach z różnych sklepów. Po co wpisywać z myślnikami, skoro w formacie ich nie ma - myślnik jest tylko przy kodzie pocztowym. Spróbuj jeszcze raz dokładnie tak jak podałeś we wzorze emotka  KAUFLAND kropka kod pocztowy z myślnikiem kropka nr systemowy lub nr transakcji (7 lub 12 cyfr) kropka odpowiedź. Powodzenia! 

Źle mnie zrozumiałaś emotka Wpisywałęm numer systemowy normalnie, potem z myślnikami, jak nie pomogło to zamiast numeru systemowego numer transakcji, tak samo z kodem pocztowym, raz normalnie, raz z myślnikiem, na poczatku tak jak we wzorze i nic. Na końcu wiadomości dałem raz kropkę, raz wykrzyknik raz nic.. wysłałem ponad 10sms ;di za każdym razem błędnie..
0 0

#6216632 Napisano: 19.06.2016 15:41:21
Tylko u mnie numer transakcji ma 8 cyfr a systemowy 6 emotka
0 0

tadziuuu

#6216641 Napisano: 19.06.2016 16:21:33
tadziuuu napisał(a):

Konkurs Wakacyjni Piraci

Chodzi mi o konkurs powyżej emotka  jaka jest odpowiedź na ostatnią zagadkę?:)   jakoś nie lubie rozpoczynać subskrypcji byle czego mimo że darmowe itd emotka

podbijam siebie ;D Jak nie to zaraz sam się będę subskrybował ;D
0 0

nataszka

#6216645 Napisano: 19.06.2016 16:41:06
W Konkursie najepsi kibice jadą na rio w żabce jest zapis w regulaminie...
"nie może zawierać więcej niż 160 znaków łącznie ze spacjami"
a potem w kolejnym punkcie
Organizator zastrzega, że w przypadku przesłania w ramach Zgłoszenia wiadomości SMSzawierającej więcej niż 160 znaków, opłata za wysłanie Zgłoszenia, o której mowa w pkt 3.3
będzie naliczana za każde kolejne rozpoczęte 160 znaków wiadomości SMS.  

Można pisać dłuższe smsy czy max 160 znaków?
0 0

marzanna

#6216647 Napisano: 19.06.2016 16:48:10
Czy w konkursie Gellwe jest limit znaków?  emotka
0 0

slonecznik1309

#6216648 Napisano: 19.06.2016 16:56:30
czy możecie wysłac odp na Tyskie Carrefour? u mnie pojawia się jakiś błąd 200....próbuję już od pół godziny emotka
0 0

nataszka

#6216650 Napisano: 19.06.2016 16:58:03
marzanna napisał(a):

z regulaminu:
wiadomości tekstowych SMS (zwanych dalej „SMS”), wysyłanych wyłączniez sieci krajowego operatora telefonii komórkowej, na numer 7168 (koszt SMS – a 1,00
zł netto / 1,23 zł brutto). SMS nie powinien zawierać polskich znaków tj.: ą, ę, ć, ł, ń,
ó, ś, ż, ź, dź, dż. SMS może być dłuższy niż 160 znaków, jednak za jeden SMS
rozumie się wiadomość do 160 znaków, przekroczenie tej ilości znaków spowoduje
naliczenie kosztu kolejnego SMS-a. 
0 0

marzanna

#6216651 Napisano: 19.06.2016 17:01:52
nataszka napisał(a):

marzanna napisał(a):

z regulaminu:
wiadomości tekstowych SMS (zwanych dalej „SMS”), wysyłanych wyłączniez sieci krajowego operatora telefonii komórkowej, na numer 7168 (koszt SMS – a 1,00
zł netto / 1,23 zł brutto). SMS nie powinien zawierać polskich znaków tj.: ą, ę, ć, ł, ń,
ó, ś, ż, ź, dź, dż. SMS może być dłuższy niż 160 znaków, jednak za jeden SMS
rozumie się wiadomość do 160 znaków, przekroczenie tej ilości znaków spowoduje
naliczenie kosztu kolejnego SMS-a. 

Dzięki, kochana, przeoczyłam to  emotka
0 0

pioge7

#6216664 Napisano: 19.06.2016 17:58:55
Chiquita każe kupić banany do konkursu na fb, a czy po wygranej każe okazać paragon? Mam paragony, pisze na nich BANAN i nie wiem czy zgłaszać czy nie ?
0 0

tadziuuu

#6216674 Napisano: 19.06.2016 19:24:31

tadziuuu napisał(a):

Konkurs Wakacyjni Piraci

Chodzi mi o konkurs powyżej emotka Czy jaka jest odpowiedź na ostatnią zagadkę?:)   jakoś nie lubie rozpoczynać subskrypcji byle czego mimo że darmowe itd emotka

Czy na prawde nikt na cale forum nie rozgryzl zagadki? Myslalam ze po to jest forum zeby pomagac a od kilku dni nawet nikt nie zareaguje..   potem wszyscy dziwnie wygrywaja.

Pewnie jakieś wygrane z forum się pojawią emotka   Mniejsza o to. zagadka była wysyłana w piątek ale metodą prób i błędów odpowiednie miasto udało się wpisać poprawnie emotka
0 0

viviean

#6216712 Napisano: 19.06.2016 22:53:28
boher401 napisał(a):

boher401 napisał(a):

asantesana napisał(a):

boher401 napisał(a):

Źle mnie zrozumiałaś emotka Wpisywałęm numer systemowy normalnie, potem z myślnikami, jak nie pomogło to zamiast numeru systemowego numer transakcji, tak samo z kodem pocztowym, raz normalnie, raz z myślnikiem, na poczatku tak jak we wzorze i nic. Na końcu wiadomości dałem raz kropkę, raz wykrzyknik raz nic.. wysłałem ponad 10sms ;di za każdym razem błędnie..

0 0

viviean

#6216714 Napisano: 19.06.2016 22:56:33
viviean napisał(a):

boher401 napisał(a):

boher401 napisał(a):

asantesana napisał(a):

boher401 napisał(a):

0 0