Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: esti88

#6222898 Napisano: 30.06.2016 10:51:35
dostaliście już zwrot za testowanie P&G w carrefour? ja dalej czekam, a podobno już wypłacają. Wysłałam zgłoszenie 2. Czy ktoś jeszcze czeka?
0 0

Gość: aniolek33

#6222900 Napisano: 30.06.2016 10:52:53
Tak dla informacji jakie konkursy dzieją się na świecie.
Wielka Brytania - PepsiCo
https://www.walke...o.uk/spellandgo/home
20 tys wycieczek do wygrania. Każda dla 4 osób na tydzień do takich krajów jak np.:

Bangkok
    Hong Kong
    Kerala
    Koh Samui
    Krabi
    Kuala Lumpur
    Kuta (Bali)
    Marrakech
    New York
    Osaka
    Phuket
    Sri Lanka
    Tokyo

Powtórzę jeszcze raz. 20 000 wycieczek 4 osobowych!!! A u nas w Polsce sie cieszymy jak w jednym konku chociaż pięc dadzą... 
0 0

Gość: aleks1983

#6222901 Napisano: 30.06.2016 10:54:01
esti88 napisał(a):

dostaliście już zwrot za testowanie P&G w carrefour? ja dalej czekam, a podobno już wypłacają. Wysłałam zgłoszenie 2. Czy ktoś jeszcze czeka?

ja już dostałam, wysyłałam 1 dnia po 15 priorytetem
0 0

joan

#6222908 Napisano: 30.06.2016 10:59:13
dang21 napisał(a):

Czy ktoś chce dziś wygrać pralkę z tego konkursu?emotka
http://www.bosch-...rs-activeoxygen.html

Melduję się na posterunku z moją jedenastoletnią pralką, która jeszcze nie wie, że chętnie wymienię ją na nowszys model emotka Moja praleczka myśli, że skoro obchodzę się z nią, jak z jajkiem i obdarzam czułością, nasz związek będzie trwał po wsze czasy. Nic bardziej mylnego emotka
0 0

Gość: esti88

#6222914 Napisano: 30.06.2016 11:01:53
aleks1983 napisał(a):

esti88 napisał(a):

ja już dostałam, wysyłałam 1 dnia po 15 priorytetem

też piorytetem posłałam od siebie i mamy(inny adres zamieszkania) i obie czekamy
0 0

Gość: tulipanka

#6222921 Napisano: 30.06.2016 11:06:04
aniolek33 napisał(a):

20 tys wycieczek do wygrania. Każda dla 4 osób na tydzień do takich krajów jak np.:

Bangkok
    Hong Kong
    Kerala
    Koh Samui
    Krabi
    Kuala Lumpur
    Kuta (Bali)
    Marrakech
    New York
    Osaka
    Phuket
    Sri Lanka
    Tokyo

Powtórzę jeszcze raz. 20 000 wycieczek 4 osobowych!!! A u nas w Polsce sie cieszymy jak w jednym konku chociaż pięc dadzą... 

Taaaa, tyle że te 20 000 to liczba zwycięskich liter w paczkach, czyli najgorsza forma loterii. Możemy się tylko domyślać ile zjadaczy "Laysów" nie będzie brało udziału i ile wycieczek z tego powodu przepadnie. Po drugie konkursy w UK to jest porażka, zwłaszcza jeśli chodzi o kreatywne - tysiąc razy mniejszy rozmach niż u nas, nagród jak na lekarstwo i trwają po kilka miesięcy. 

20 000 wycieczek brzmi kosmicznie, ale to jedna taka perełka, z resztą wcale nie taka wspaniała. "A u nas Polsce" to mamy przede wszystkim na każdym polu kompleksy, bo na prawdę wiele rzeczy działa nieporównywalnie lepiej niż w UK emotka
0 0

Gość: katiaqa

#6222937 Napisano: 30.06.2016 11:14:18
dang21 napisał(a):

baxter napisał(a):

katiaqa napisał(a):

witam, czy ktoś dostał cos takiego?
Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji . W razie pytań zachęcamy do kontaktu przez formularz na www.smazjakszefkuchni.pl lub do złożenia reklamacji na adres: [email protected]
Z poważaniem Zespół Rama Smaż Jak Szef Kuchni Regulamin promocji: www.smazjakszefkuchni.pl
Wypełniłam wszystko zgodnie z regulaminem.

Moze zla data paragonu tz.  chyba jest zapis, ze zgloszenie powinno byc wÿslane w ciagu 14 dni od zakupu

Data była dobra.
0 0

Gość: dang21

#6222944 Napisano: 30.06.2016 11:17:38
joan napisał(a):

dang21 napisał(a):

Melduję się na posterunku z moją jedenastoletnią pralką, która jeszcze nie wie, że chętnie wymienię ją na nowszys model emotka Moja praleczka myśli, że skoro obchodzę się z nią, jak z jajkiem i obdarzam czułością, nasz związek będzie trwał po wsze czasy. Nic bardziej mylnego emotka

Naprawdę chcesz zakończyć ten wieloletni związek?emotka

Nie rób tegoemotka
0 0

szindy

#6222948 Napisano: 30.06.2016 11:20:47
dang21 napisał(a):

joan napisał(a):

dang21 napisał(a):

Nie rób tegoemotka

Lepiej się przyznajcie kto wkleił link do filmiku na YT w zgłoszeniu? emotka
0 0

joan

#6222953 Napisano: 30.06.2016 11:23:18
dang21 napisał(a):

Nie rób tegoemotka

A bo wiesz, niby wszystko ok, ale co jakiś czas są zgrzyty i mam wrażenie, że coś się między nami psuje. Moja wyemancypowana pralka twierdzi, że życie to coś więcej, niż obowiązki domowe. Niby cicha myszka, co stoi z boku i złego słowa o mnie nie powie, ale lubi czasem złośliwie skarpetkę schować, a jak zacznie lać wodę i wyciągać brudy, to końca nie widać...
0 0

#6222954 Napisano: 30.06.2016 11:23:32
szindy napisał(a):

Lepiej się przyznajcie kto wkleił link do filmiku na YT w zgłoszeniu? 

Jaaaaa...nieeeeeeemotka
0 0

#6222956 Napisano: 30.06.2016 11:24:53
joan napisał(a):

A bo wiesz, niby wszystko ok, ale co jakiś czas są zgrzyty i mam wrażenie, że coś się między nami psuje. Moja wyemancypowana pralka twierdzi, że życie to coś więcej, niż obowiązki domowe. Niby cicha myszka, co stoi z boku i złego słowa o mnie nie powie, ale lubi czasem złośliwie skarpetkę schować, a jak zacznie lać wodę i wyciągać brudy, to końca nie widać...

Ewidentnie należy Ci się nowy partner. Z kimś takim nie można byćemotka
0 0

joan

#6222961 Napisano: 30.06.2016 11:27:13
dang21 napisał(a):

emotka

A jeśli chodzi o linki, to zapisałam sobie, że praca ma polegać na stworzeniu tekstu, dla własnego bezpieczeństwa jury powinno więc nagrodzić teksty emotka
0 0

stamp2

#6222966 Napisano: 30.06.2016 11:36:16
joan napisał(a):

dang21 napisał(a):

Nie rób tegoemotka

emotka
0 0

szindy

#6222968 Napisano: 30.06.2016 11:37:22
joan napisał(a):

dang21 napisał(a):

emotka

A jeśli chodzi o linki, to zapisałam sobie, że praca ma polegać na stworzeniu tekstu, dla własnego bezpieczeństwa jury powinno więc nagrodzić teksty emotka

joan bardzo słusznie mówiszemotka  Tylko ciekawe czy opublikują zwycięskie teksty?
0 0

nasto

#6222982 Napisano: 30.06.2016 11:48:04
dang21 napisał(a):

dang21 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

dang21 napisał(a):

zgłaszam się nieśmiało...

mogli dać z 50 tych pralek, byłaby większa szansa emotka

0 0

nasto

#6222988 Napisano: 30.06.2016 11:51:39
Czy ten konkurs się już nie skończył?????
0 0

#6223001 Napisano: 30.06.2016 12:01:33
nasto napisał(a):

Czy ten konkurs się już nie skończył?????

dziś wyniki emotka
0 0

Gość: katiaqa

#6223019 Napisano: 30.06.2016 12:23:20
baxter napisał(a):

katiaqa napisał(a):

witam, czy ktoś dostał cos takiego?
Twoje zgłoszenie w promocji „Spróbuj za darmo! Smaż jak szef kuchni” zostało zweryfikowane negatywnie ze względu na niezgodność z regulaminem promocji . W razie pytań zachęcamy do kontaktu przez formularz na www.smazjakszefkuchni.pl lub do złożenia reklamacji na adres: [email protected]
Z poważaniem Zespół Rama Smaż Jak Szef Kuchni Regulamin promocji: www.smazjakszefkuchni.pl
Wypełniłam wszystko zgodnie z regulaminem.

Moze zla data paragonu tz.  chyba jest zapis, ze zgloszenie powinno byc wÿslane w ciagu 14 dni od zakupu

Była prawidłowa data.
0 0

Gość: aniolek33

#6223025 Napisano: 30.06.2016 12:27:52
tulipanka napisał(a):

aniolek33 napisał(a):

Bangkok
    Hong Kong
    Kerala
    Koh Samui
    Krabi
    Kuala Lumpur
    Kuta (Bali)
    Marrakech
    New York
    Osaka
    Phuket
    Sri Lanka
    Tokyo

Taaaa, tyle że te 20 000 to liczba zwycięskich liter w paczkach, czyli najgorsza forma loterii. Możemy się tylko domyślać ile zjadaczy "Laysów" nie będzie brało udziału i ile wycieczek z tego powodu przepadnie. Po drugie konkursy w UK to jest porażka, zwłaszcza jeśli chodzi o kreatywne - tysiąc razy mniejszy rozmach niż u nas, nagród jak na lekarstwo i trwają po kilka miesięcy. 

20 000 wycieczek brzmi kosmicznie, ale to jedna taka perełka, z resztą wcale nie taka wspaniała. "A u nas Polsce" to mamy przede wszystkim na każdym polu kompleksy, bo na prawdę wiele rzeczy działa nieporównywalnie lepiej niż w UK emotka

Wolę takie loterie niż te w których co "drugi ogarnięty" drukuje paragony.
Zresztą wg regulaminu można wymieniać się literkami z innymi osobami, także szanse na mega wycieczkę dla 4 osób są naprawdę duże.

Co do innych konków w UK nie przyglądałam się, na ten trafiłam i zwrócił moją dużą uwagę przez ilość wartościowych nagród.
0 0