Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: cc_investigator

#6230291 Napisano: 18.07.2016 12:04:24
Ech, piszecie trochę tak jakbyście grali od wczoraj, a nie mieli do czynienia z dziesiątkami agencji, formułujących dziesiątki regulaminów, różniących się od siebie, czasami zaprzeczających sobie równie często.
Jak nie ma limitu znaków w regulaminie, to na dwoje babka wróżyła, albo można więcej, albo nie, o czym najczęściej dowiadujemy się z dodatkowej korespondencji z agencją. Czasem tyle interpretacji, ile pracowników. Nawet jak jest słowo sms, to okazywało się, że można słać i na potrójną liczbę znaków, o czym nie wspomniano. A moje doświadczenia są takie, że jak można pisać dłużej, to częściej ( nie zawsze), wygrywają smsy dłuższe.
Przykład - konkurs X. Wysyłam z bratową podobną liczbę smsów (piszemy chyba na podobnym poziomie, pozdrawiam kochana), ona do 160 znaków, ja więcej (bo wiedziałam, że w tej agencji "można", a nie zgadałyśmy się o tym wcześniej). Ona nie trafia nic, ja mam jeden z najbardziej udanych konkursów w mojej pseudo-konkursowej karierze.
W Nestle wysłałam i takie do 160 i takie powyżej, uznałam to za swoje ryzyko.
A wikipedia nie jest żadnym argumentem, nie ma żadnej mocy prawnej. Taką ma regulamin, choć w praktyce tak naprawdę jego interpretacja przez agencję.

trampek,

#6230356 Napisano: 18.07.2016 13:40:02
czeka ktoś jeszcze na pwio z testmetoo? bo na meza dotarlo a na mnie nie a mam na stronie potwierdzodbior od kuriera
0 0

mika0103

#6230359 Napisano: 18.07.2016 13:40:41
trampek, napisał(a):

czeka ktoś jeszcze na pwio z testmetoo? bo na meza dotarlo a na mnie nie a mam na stronie potwierdzodbior od kuriera

ja też jeszcze nie mam emotka
0 0

luko922

#6230363 Napisano: 18.07.2016 13:45:54
cc_investigator napisał(a):

Ech, piszecie trochę tak jakbyście grali od wczoraj, a nie mieli do czynienia z dziesiątkami agencji, formułujących dziesiątki regulaminów, różniących się od siebie, czasami zaprzeczających sobie równie często.
Jak nie ma limitu znaków w regulaminie, to na dwoje babka wróżyła, albo można więcej, albo nie, o czym najczęściej dowiadujemy się z dodatkowej korespondencji z agencją. Czasem tyle interpretacji, ile pracowników. Nawet jak jest słowo sms, to okazywało się, że można słać i na potrójną liczbę znaków, o czym nie wspomniano. A moje doświadczenia są takie, że jak można pisać dłużej, to częściej ( nie zawsze), wygrywają smsy dłuższe.
Przykład - konkurs X. Wysyłam z bratową podobną liczbę smsów (piszemy chyba na podobnym poziomie, pozdrawiam kochana), ona do 160 znaków, ja więcej (bo wiedziałam, że w tej agencji "można", a nie zgadałyśmy się o tym wcześniej). Ona nie trafia nic, ja mam jeden z najbardziej udanych konkursów w mojej pseudo-konkursowej karierze.
A wikipedia nie jest żadnym argumentem, nie ma żadnej mocy prawnej. Taką ma regulamin, choć w praktyce tak naprawdę jego interpretacja przez agencję.

No dokładnie to miałem na myśli, tylko nie chciało mi się tego w ten sposób rozpisywać. emotka

Gość: enfamka

#6230377 Napisano: 18.07.2016 14:04:48
luko922 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

No dokładnie to miałem na myśli, tylko nie chciało mi się tego w ten sposób rozpisywać. emotka

macie rację! BA! nawet czasem jest wyraźnie napisane hasło do 50 znaków a wygrywa na 250....bo jak to kiedyś jakaś firma uzasadniała, żeby było sprawiedliwie wybierali ze wszystkich... no i te dłuższe okazały się lepsze...super! dlatego wszystko zależy od danego człowieka który rozwiązuje nawet nie od agencji, bo tam też pracują różni ludzie i różnie sobie mogą interpretować - tak jak i my!
0 0

Gość: brudny

#6230449 Napisano: 18.07.2016 15:54:23
ikki napisał(a):

konkurs leonowy tesco ,czy można wysłać  2 oświedczenia na 2 różne osoby w jednej kopercie

jak to samo nazwisko to tak, jeśli nie - lepiej nie próbuj.
0 0

Gość: gosiunia53

#6230508 Napisano: 18.07.2016 17:12:58
czy w konkursie Grande promozione(palmolive biedra) przewidywane są jakies rezerwy? Orientuje się ktoś?
ciekawe czy wszyscy juz poinformowani...u mnie cisza emotka
0 0

norweska20

#6230525 Napisano: 18.07.2016 17:46:09
gosiunia53 napisał(a):

czy w konkursie Grande promozione(palmolive biedra) przewidywane są jakies rezerwy? Orientuje się ktoś?

I umnie niestety głucha cisza...A rezerwa ciężko będzie 
0 0

edzia21

#6230526 Napisano: 18.07.2016 17:47:27
norweska20 napisał(a):

gosiunia53 napisał(a):

Rezerwa jest tylko na glowne i skutery. Na zestawy - nie emotka
0 0

Natie77

#6230528 Napisano: 18.07.2016 17:49:40
edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

gosiunia53 napisał(a):

Też się zawiodłam... cisza, na dwa zgłoszenia emotka
0 0

pablo75

#6230555 Napisano: 18.07.2016 18:40:47
Natie77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

gosiunia53 napisał(a):

Też się zawiodłam... cisza, na dwa zgłoszenia emotka

Ja wysłałem cztery zgłoszenia i nic,trochę jestem zawiedziony.
0 0

trampek,

#6230589 Napisano: 18.07.2016 20:50:46
http://www.hapsnij.pl/nagrody/
mam pytanie orientuje sie ktos jak oznaczone sa te prosukty chodzi mi o pkt?
0 0

olus15

#6230600 Napisano: 18.07.2016 21:20:22
Mam pytanie odnosnie pilek z leona tesco. Otoz mamy odeslac oswiadczenie, czy to jest to na dwoch ostatnich stronach regulaminu? Podawaliscie pesel i numer dowodu do pilki?
0 0

trampek,

#6230602 Napisano: 18.07.2016 21:20:32
andii napisał(a):

trampek, napisał(a):

http://www.hapsnij.pl/nagrody/
mam pytanie orientuje sie ktos jak oznaczone sa te prosukty chodzi mi o pkt?

z tyłu na produktach są punkty, które trzeba wyciąć i zbierać...( podobny konkurs był z kinder)

Wiem, może źle się wyraziłam chodziło mi czy ktoś z Was wie po ile punktów jest np na ptasim mleczku itp emotka
0 0

sylwika76

#6230604 Napisano: 18.07.2016 21:25:51
czy wszyscy dostaliście PS4 od Avanti z konkursu Premia kibica Biedronka???
0 0

joan

#6230606 Napisano: 18.07.2016 21:30:23
sylwika76 napisał(a):

czy wszyscy dostaliście PS4 od Avanti z konkursu Premia kibica Biedronka???

Bez paniki, jeszcze nawet nie rozesłali wszystkich za pierwszy etap emotka
0 0

sylwika76

#6230609 Napisano: 18.07.2016 21:33:13
joan - dziękuję  a skąd wiesz, że panikuję? / choć to prawda nie ukrywam/emotka
2 mysz-s, kalka 0

ola120

#6230658 Napisano: 18.07.2016 23:07:23
mika0103 napisał(a):

trampek, napisał(a):

ja też nie mam
0 0

benasia

#6230666 Napisano: 18.07.2016 23:28:12
ola120 napisał(a):

mika0103 napisał(a):

trampek, napisał(a):

ja też nie mam

u mnie też cisza
0 0

slawsar2

#6230671 Napisano: 18.07.2016 23:59:28
benasia napisał(a):

ola120 napisał(a):

mika0103 napisał(a):

trampek, napisał(a):

ja też nie mam

u mnie też cisza

I u mnie nadal brak piwka.
0 0