Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

notta

#6230172 Napisano: 17.07.2016 22:58:35
wie ktoś może do kiedy można realizować bony na warkę za 1gr w biedronce?
0 0

Gość: anet

#6230174 Napisano: 17.07.2016 23:06:58
ivanotta napisał(a):

Do 29.07.16. 
0 0

Gość: mariolakal

#6230175 Napisano: 17.07.2016 23:07:56
ivanotta napisał(a):

Do 29 lipca br. 
0 0

violka88

#6230176 Napisano: 17.07.2016 23:09:34
ivanotta napisał(a):

donia7 napisał(a):

Z tego Leona Tesco to oba załączniki odsyłamy czy tylko ten pierwszy, bo już zgłupiałam? emotka

ja wysyłam oba załączniki emotka
0 0

notta

#6230177 Napisano: 17.07.2016 23:26:54
dziękuję mariolakal i anet emotka
0 0

Gość: siasiolka

#6230198 Napisano: 18.07.2016 09:08:51
Hej. Czy ktos moglby mi podac mail do agencji, ktora robila konkurs rożków Nestle w Biedronce? Na tablecie nie otwiera mi sie regulamin, a chce zglosic reklamcje.
0 0

scrabble

#6230201 Napisano: 18.07.2016 09:15:07
 [email protected]l tu będzie trzeba przesłać namiary ale pewnie odpowiedzą, bo postępowanie reklamacyjne to już pisemnie...

1. Reklamacje dotyczące spraw związanych z Konkursem należy składać na adres Organizatora z dopiskiem „Reklamacja – konkurs rożki Nestle w sieci Biedronka”  
0 0

venix

#6230202 Napisano: 18.07.2016 09:21:30
scrabble napisał(a):

[email protected]l tu będzie trzeba przesłać namiary ale pewnie odpowiedzą, bo postępowanie reklamacyjne to już pisemnie...

1. Reklamacje dotyczące spraw związanych z Konkursem należy składać na adres Organizatora z dopiskiem „Reklamacja – konkurs rożki Nestle w sieci Biedronka”  

Nie chce mi się przekleić . Ale jest jeszcze pkt 4 . Pisza że odpowiedź wyślą na adres poczty el.  Z którego wpłynęła reklamacja.
0 0

Gość: siasiolka

#6230204 Napisano: 18.07.2016 09:22:49
scrabble napisał(a):

Dziękuję emotka

magisterek

#6230207 Napisano: 18.07.2016 09:41:16
taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Znajoma mi mówiła, że odpisali na maila o ograniczeniu do 1 SMS`a, czyli 160 znaków. 

Dzięki. 
Szkoda, że nie umieją napisać regulaminu porządnego. emotka

Sądzą że SMS to 1 SMS (liczba pojedyncza) a nie SMSy emotka . Nie wiem, ja tam wszytko wysłałam na 160 znaków. emotka

bo tak powinno być, 1 sms = 160 znaków, a nie jakies kombinacje...

że jakie kombinacje? regulamin powinien być jasny, a w tym nie widzę ograniczenia znaków. wiem, że i takie konkursy są, więc piszę więcej. normalna agencja potrafi napisać, że jest ograniczenie, ale tutaj widzę im się nie chciało. nieładnie, bo ludzie napisali odpowiedzi, zmarnowali paragony i nic z tego mieć nie będą. przez niedokładność agencji. /oddawać Lidię, ona wszystko ma zawsze jasno i w porządku!  niech robi wszystkie konkursy! 

jutro zamierzam napisać do tej agencji, by to wyjaśnili, bo zmarnowałam paragon. a jeżeli nie potrafią pisać jasno, niech się najpierw podszkolą od powaznych agencji.

W REGULAMINIE JEST ZAPIS: 1 sms to 1 zgłoszenie. NIE OD DZIŚ WIADOMO, że 1 sms to 160 znaków. WYSTARCZY MYŚLEĆ, CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Ci co pisali na więcej niż 160 znaków pytanie: ZA ILE SMSÓW OPERATOR POLICZYŁ 1 czy 2 czy 3? Sprawdź i będzie odpowiedź czy wysłało 1 SMSa czy kilka.

Gość: logos89

#6230213 Napisano: 18.07.2016 09:53:05
A w hapsach ile mieliście punktów?
0 0

luko922

#6230219 Napisano: 18.07.2016 10:11:30
magisterek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Znajoma mi mówiła, że odpisali na maila o ograniczeniu do 1 SMS`a, czyli 160 znaków. 

Dzięki. 

Sądzą że SMS to 1 SMS (liczba pojedyncza) a nie SMSy emotka . Nie wiem, ja tam wszytko wysłałam na 160 znaków. emotka

że jakie kombinacje? regulamin powinien być jasny, a w tym nie widzę ograniczenia znaków. wiem, że i takie konkursy są, więc piszę więcej. normalna agencja potrafi napisać, że jest ograniczenie, ale tutaj widzę im się nie chciało. nieładnie, bo ludzie napisali odpowiedzi, zmarnowali paragony i nic z tego mieć nie będą. przez niedokładność agencji. /oddawać Lidię, ona wszystko ma zawsze jasno i w porządku!  niech robi wszystkie konkursy! 

jutro zamierzam napisać do tej agencji, by to wyjaśnili, bo zmarnowałam paragon. a jeżeli nie potrafią pisać jasno, niech się najpierw podszkolą od powaznych agencji.

W REGULAMINIE JEST ZAPIS: 1 sms to 1 zgłoszenie. NIE OD DZIŚ WIADOMO, że 1 sms to 160 znaków. WYSTARCZY MYŚLEĆ, CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Ci co pisali na więcej niż 160 znaków pytanie: ZA ILE SMSÓW OPERATOR POLICZYŁ 1 czy 2 czy 3? Sprawdź i będzie odpowiedź czy wysłało 1 SMSa czy kilka.

No nie jest to wcale takie OCZYWISTE. Bo dla mnie 1 sms to wcale nie 160 znaków, tylko po prostu wiadomość. W innych regulaminach jest to dobrze określone: wielokrotnie piszą, że powyżej 160 znaków zgłoszenie jest nieważne. Wiele razy brałem udział w konkursach bez takiego wyjaśnienia zgłoszeniem dłuższym niż 160 znaków i wygrałem. Więc MYŚLENIE i CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM nie ma tu nic do rzeczy. emotka
1 lager 1 mia

Gość: agadawid

#6230225 Napisano: 18.07.2016 10:16:55
Czy ktoś już dostał kody do odebrania nagrody w Mili z konkursu BFG. Powinny być w ciągu 10 dni. Dziś 10 dzień od powiadomień z I etapu i cisza...
0 0

magisterek

#6230246 Napisano: 18.07.2016 11:05:53
luko922 napisał(a):

magisterek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dzięki. 

No nie jest to wcale takie OCZYWISTE. Bo dla mnie 1 sms to wcale nie 160 znaków, tylko po prostu wiadomość. W innych regulaminach jest to dobrze określone: wielokrotnie piszą, że powyżej 160 znaków zgłoszenie jest nieważne. Wiele razy brałem udział w konkursach bez takiego wyjaśnienia zgłoszeniem dłuższym niż 160 znaków i wygrałem. Więc MYŚLENIE i CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM nie ma tu nic do rzeczy. emotka

Luko922 z definicji każdego operatora telefonii komórkowej 1 SMS to zawsze 160 znaków. Piszesz na max 160 znaków wiadomość i płacisz jak za 1 wiadomość! Przekroczenie liczby 160 znaków w telefonie sygnalizuje, że rozpoczęła się kolejna wiadomość i wysyłając tak rozbudowaną wiadomość płacisz jak za 2 smsy a nie za 1.

Dla mnie regulamin był jasny i zrozumiały. 1 SMS to 1 SMS - wystarczyło zmieścić hasło w 1 wiadomości a nie 2. 
Równie dobrze, powinni uściślać, że hasło ma być tekstem konkursowym a nie ciągiem / linkiem do prezentacji youtubowych.

luko922

#6230247 Napisano: 18.07.2016 11:07:03
magisterek No nic, zostaniemy przy własnych zdaniach. emotka  

Gość: do.ta.3

#6230280 Napisano: 18.07.2016 11:49:28
magisterek napisał(a):

luko922 napisał(a):

magisterek napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Dzięki. 

Luko922 z definicji każdego operatora telefonii komórkowej 1 SMS to zawsze 160 znaków. Piszesz na max 160 znaków wiadomość i płacisz jak za 1 wiadomość! Przekroczenie liczby 160 znaków w telefonie sygnalizuje, że rozpoczęła się kolejna wiadomość i wysyłając tak rozbudowaną wiadomość płacisz jak za 2 smsy a nie za 1.

Dla mnie regulamin był jasny i zrozumiały. 1 SMS to 1 SMS - wystarczyło zmieścić hasło w 1 wiadomości a nie 2. 
Równie dobrze, powinni uściślać, że hasło ma być tekstem konkursowym a nie ciągiem / linkiem do prezentacji youtubowych.

według Wikipedia znaczeni słowa SMS
SMS (ang. Short Message Service) – usługa przesyłania krótkich wiadomości tekstowych (esemesów) w cyfrowych sieciach telefonii komórkowej. Usługa ta jest wprowadzana także do sieci telefonii stacjonarnej.SMS wysyła się pod numer abonenta sieci telefonii komórkowej lub stacjonarnej. Wszystkie produkowane obecnie telefony komórkowe i niektóre telefony używane w sieciach stacjonarnych umożliwiają zarówno odbieranie, jak i wysyłanie tego typu wiadomości. Maksymalna długość pojedynczej wiadomości (potocznie również określanej skrótem SMS) wynosi 160 znaków 7-bitowych, 140 znaków 8-bitowych lub 70 znaków 16-bitowych). Jednak w przypadku niektórych telefonów mogą być one dłuższe dzięki technologii CSMS – do ponad 900 znaków (przed wysłaniem zostają podzielone na kilka krótszych wiadomości, a telefon odbiorcy powinien je z powrotem scalić w jedną wiadomość).Krótkie wiadomości tekstowe są też wykorzystywane w celu uzyskania informacji z serwisów informacyjnych. Pod numer takiego serwisu wysyła się wiadomość z krótkim zapytaniem, a po chwili otrzymuje się wiadomość zwrotną.
0 1 lager

marilla

#6230282 Napisano: 18.07.2016 11:52:42
czy z konkursu "grande promozione "maja czas informowac do dzisiaj?
0 0

mysz-s

#6230284 Napisano: 18.07.2016 11:55:50
marilla napisał(a):

tak
0 0

Natie77

#6230285 Napisano: 18.07.2016 11:57:34
mysz-s napisał(a):

marilla napisał(a):

tak

i bardzo na to czekamy emotka
0 0

kacia

#6230290 Napisano: 18.07.2016 12:03:40
Czy ktoś oprócz mnie nie dostał produktów Dove z Wizaż.pl z konkursu Konkurs "Test Konsumencki – Akademia Pięknych Włosów" ? Pisałam do nich 3 razy i mi nie odpisali ani razu !
0 0