Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

venix

#6244130 Napisano: 22.08.2016 11:27:37
Na paragonie z c4 do krowy i mleka mam napis płatki nestle 250. I zażyczyli sobie pieczątki sklepu  . Koszt paliwa wyższy niż nagroda. A w dodatku pewnie to były zwykle i mi nie podbiją emotka
0 0

banka-manka

#6244132 Napisano: 22.08.2016 11:38:23
Kiciunia21 napisał(a):

Wysylalam mailem i też nie dostałam zwrotki...

Wg regulaminu mają chyba 2 dni? Albo 24 godziny na potwierdzenie zgłoszenia. Wiem, że na pewno jakiś dłuższy czas, więc nie ma co się jeszcze martwić  emotka  
0 0

nkba

#6244133 Napisano: 22.08.2016 11:38:54
Widzę, że Aleksandrów opanował loterię Familijnych emotka Tydzień 4 emotka
1 kalka 0

nelunia

#6244134 Napisano: 22.08.2016 11:40:09
nkba napisał(a):

to pewnie znowu rozpakowują wafle i sprzedają na kgemotka
1 maryam 0

kadett33

#6244135 Napisano: 22.08.2016 11:42:42
nelunia napisał(a):

nkba napisał(a):

a po co mają to robić? Kod jest na opakowaniu, więc wystarczy że dokładnie go odkleją i mogą sprzedać w oryginalnym opakowaniu.

PS. Ale w 4 tygodniu są tylko kody więc skąd masz taką informacje?
0 0

nelunia

#6244137 Napisano: 22.08.2016 11:44:12
kadett33 napisał(a):

nelunia napisał(a):

nkba napisał(a):

a po co mają to robić? Kod jest na opakowaniu, więc wystarczy że dokładnie go odkleją i mogą sprzedać w oryginalnym opakowaniu.

a w celu odebrania nagrody nie jest potrzebne opakowanie?
0 0

kadett33

#6244138 Napisano: 22.08.2016 11:45:26
nelunia napisał(a):

kadett33 napisał(a):

nelunia napisał(a):

nkba napisał(a):

a w celu odebrania nagrody nie jest potrzebne opakowanie?

ale chyba tylko wygrane, więc tych kilka sztuk chyba sobie zjedzą.
0 0

nelunia

#6244139 Napisano: 22.08.2016 11:49:40
kilka sztuk to ja sobie zjadłam i jakoś nagród nie widzę emotka  widocznie nie mam tyle szczęścia co grający w Aleksandrowie Ł.emotka

punkt 22 regulaminu mówi, że w celu odebrania nagrody należy przesłać: opakowanie Produktu Promocyjnego z naklejoną na nim naklejką z wylosowanym Kodempromocyjnym (nie dotyczy osób, które dokonały zgłoszenia do Loterii przesyłką pocztową),
0 0

nkba

#6244141 Napisano: 22.08.2016 11:50:38
kadett33 napisał(a):

nelunia napisał(a):

nkba napisał(a):

PS. Ale w 4 tygodniu są tylko kody więc skąd masz taką informacje?

Przed chwilą to co było w 4 tygodniu jest teraz w 3 emotka
0 0

Gość: bluegirl

#6244179 Napisano: 22.08.2016 12:49:57
Na odbiór bonu z Auchan jest 7 dni roboczych - więc jeśli dziś doszło powiadomienie o wygranej, iż od jutra jest możliwy odbiór bonów w zadeklarowanym sklepie, to w niedzielę wypada 6 dzień?
Dobrze liczę?
Punkty obsługi klienta, są czynne do końca pracy marketu mam nadzieję?

jokan

#6244183 Napisano: 22.08.2016 12:54:18
bluegirl napisał(a):

Na odbiór bonu z Auchan jest 7 dni roboczych - więc jeśli dziś doszło powiadomienie o wygranej, iż od jutra jest możliwy odbiór bonów w zadeklarowanym sklepie, to w niedzielę wypada 6 dzień?
Dobrze liczę?

a nie do przyszlej srody, skoro roboczych: zaczynajac liczyc o jutra?
0 0

Gość: bluegirl

#6244188 Napisano: 22.08.2016 12:58:59
jokan napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Dobrze liczę?

Nie wiem właśnie czy liczyć z sobotą i niedzielą, skoro w te dni też można odbierać bony. Tylko konkursowo-krzyżówkowo są nierobocze.
Tak czy siak w niedzielę powinno być w terminie jeszcze chyba?
0 0

Gość: bamfarfe22

#6244190 Napisano: 22.08.2016 13:00:17
bluegirl napisał(a):

jokan napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Dobrze liczę?

Nie wiem właśnie czy liczyć z sobotą i niedzielą, skoro w te dni też można odbierać bony. Tylko konkursowo-krzyżówkowo są nierobocze.

Robocze to robocze , moim zdaniem od pon do pt.
0 0

pakowa

#6244191 Napisano: 22.08.2016 13:02:13
czy nadal powiadamiają z konkursu organizowanego w biedronce z walizkami ? łudzę się już od zeszłego tygodnia i nic..
0 0

jokan

#6244192 Napisano: 22.08.2016 13:04:46
bluegirl napisał(a):

jokan napisał(a):

bluegirl napisał(a):

Dobrze liczę?

dla nich wszystkie są robocze, ale mysle, ze to jest napisane z punktu widzenia nas - ludzi pracujących:), dla ktorych robocze to od poniedzialku do piatku:) - najlepiej zadzwon do nich i sie zapytaj
0 0

kadett33

#6244196 Napisano: 22.08.2016 13:09:37
nelunia napisał(a):

kilka sztuk to ja sobie zjadłam i jakoś nagród nie widzę emotka  widocznie nie mam tyle szczęścia co grający w Aleksandrowie Ł.emotka

punkt 22 regulaminu mówi, że w celu odebrania nagrody należy przesłać: opakowanie Produktu Promocyjnego z naklejoną na nim naklejką z wylosowanym Kodempromocyjnym (nie dotyczy osób, które dokonały zgłoszenia do Loterii przesyłką pocztową),

chodzi mi o to że otwierają wszystkie kody, te które wygrały wysyłają całe opakowanie, a te które nie wygrały odklejają całą naklejkę z opakowania i sprzedają jakby produkt był nie konkursowy. Więc muszą zjeść tylko tyle opakowań ile nagród wygrali.
0 0

jokan

#6244212 Napisano: 22.08.2016 13:45:36
kadett33 napisał(a):

nelunia napisał(a):

chodzi mi o to że otwierają wszystkie kody, te które wygrały wysyłają całe opakowanie, a te które nie wygrały odklejają całą naklejkę z opakowania i sprzedają jakby produkt był nie konkursowy. Więc muszą zjeść tylko tyle opakowań ile nagród wygrali.

dlatego ja juz w takich konkursach nie gram....prince polo, goralki, ileż oni tego nażarli ...a raczej nakupowali a pozniej odpsrzedawali....i chyba Nestle tez ten konkurs z misiem....
0 0

assal

#6244223 Napisano: 22.08.2016 13:55:51
A co jest w Auchan?
"Ojej, dowodu nie wziąłem".
Pani na to: mail, telefon...
I co? 
"Na pamięć nie znam telefonu. Wrócę później".
Ciekawe, że jakoś ci "zapominalscy" grający po bony nie wracają. Szkoda, dużo im zostanie, bo sobie co niektórzy wymyślają dane 
Ale już wyłapali, że niektórzy przychodzą drugi, trzeci raz...
Teraz sprawdzają u mnie w sklepie już dokładnie wszystko  emotka
0 0

jokan

#6244224 Napisano: 22.08.2016 13:59:25
assal napisał(a):

A co jest w Auchan?
I co? 
Ciekawe, że jakoś ci "zapominalscy" grający po bony nie wracają. Szkoda, dużo im zostanie, bo sobie co niektórzy wymyślają dane 

u mnie sprawdzali z dowodami osobistymi, a w formularzu trzeba wpisac tez pesel....
0 0

jasnoniebieska

#6244231 Napisano: 22.08.2016 14:12:07
jokan napisał(a):

assal napisał(a):

A co jest w Auchan?
I co? 

u mnie sprawdzali z dowodami osobistymi, a w formularzu trzeba wpisac tez pesel....

u mnie od początku sprawdzali wszystko zgodnie z dowodem osobistym i pesel się wpisywało
1 Ronja 0