Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ambi_9

#6244381 Napisano: 22.08.2016 18:19:06
dziękuję emotka  zawsze wszystko wiecie emotka
1 nelunia 0

roksi72

#6244384 Napisano: 22.08.2016 18:32:53
Mam pytanko o konkurs pukka i pilot na wakacjach , gdzie kupić te rzeczy na konkurs, bo w biedronce nie widze...
0 0

madzia1-s

#6244385 Napisano: 22.08.2016 18:38:39
HOLLY napisał(a):

w

ambi_9 napisał(a):

nelunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

widział ktoś z Was może nowe konkursowe serki Almette? gdzie można je kupić?

ja sie juz rozgladam ale jeszcze nigdzie nie widzialam promocyjnych opakowan emotka

są, w mojej w Biedronceemotka

a można je już kupowac? czy trzeba w okresie trwania konkursu? emotka

w okresie trwania konkursu, bo trzeba mieć też paragon

znowu każdy serek na odxielny paragon kupowac, olaboga...
Widze konkurencja bedzie ogromna, ja tez juz zapowiedzialam od wrzesnia tylko almette na kanapkach bedzie goscil emotka
1 nelunia 0

moniazr

#6244391 Napisano: 22.08.2016 18:48:37
ivanotta napisał(a):

a kamis z nożami należy uznać już za rozwiązany I etap?

Od dawna nikt się nie chwalił. Jestem bardzo rozczarowana 12 zgłoszeń i nie wygrałam ani jednego noża.
0 0

Gość: delvitto

#6244393 Napisano: 22.08.2016 18:55:33
nelunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

ja sie juz rozgladam ale jeszcze nigdzie nie widzialam promocyjnych opakowan emotka

w mojej ostatnio nie było, ale dzięki, będę teraz zaglądać częsciej;)
0 0

29renata

#6244395 Napisano: 22.08.2016 19:05:22
roksi72 napisał(a):

Mam pytanko o konkurs pukka i pilot na wakacjach , gdzie kupić te rzeczy na konkurs, bo w biedronce nie widze...

Można kupić w dowolnym sklepie, konkurs dot. produktów kupionych nie tylko w Biedronce.
0 0

notta

#6244397 Napisano: 22.08.2016 19:08:26
delvitto napisał(a):

nelunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

a tam trzeba mieć paragon co nie? 
0 0

justkra

#6244402 Napisano: 22.08.2016 19:19:28
Orientuje się ktoś czy w konkursie "Pozytywnie z Garnier" w przypadku wygranej odsyła się paragon, czy tylko jego skan?

I czy opisy produktów muszą być bardzo dokładne? Mam paragon, na którym przy jednym z produktów nie jest jasno napisane, że to dezodorant Garniera.
0 0

Gość: delvitto

#6244403 Napisano: 22.08.2016 19:20:11
ivanotta napisał(a):

delvitto napisał(a):

nelunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

delvitto napisał(a):

a tam trzeba mieć paragon co nie? 

trzeba, ale sporo tych serków zjadamy, paragony od września znajdą się więc bez trudu emotka
0 0

Gość: ktoskcies

#6244404 Napisano: 22.08.2016 19:22:55
marionzzz napisał(a):

szczupak napisał(a):

toudikot napisał(a):

szczupak napisał(a):

pamiętacie taki konkurs z SPH gdzie były wygrane vouchery PREZENT MARZEŃ PRZYGODA?
Sprawdzaliście może ich ważność?
Ja wczoraj sprawdziłam i okazało się ze był ważny do 14-07-2016 emotka  a on doszedł chyba w czerwcu dopiero emotka

yyy serio? mi jeszcze kilka zostało...

jak możesz to sprawdź i daj mi znać na pw albo tu na forum, może są różne terminy a ja mam takiego pecha, jakiś stary dostałam
bo wszędzie piszą ze rok ważne od wykupienia, a konkurs był chyba w maju to kiedy oni to kupili emotka

własnie sprawdziłam -też miałam do lipca emotka  jeleni z nas zrobili-pozbyli się starych zapasów nagród ale zakupy i paragony musiały być aktualne wrrremotka  TQG nic z tym nie zrobi nie wiem czy nie napisać do Henkela czy Unilevera-nie pamiętam której firmy produkty trzeba było kupić...

To fakt, z tymi prezentami marzeń to jest totalna porażka, ktoś się powinien tym zainteresować, polecieli ostro w kulki!!!
0 0

scrabble

#6244406 Napisano: 22.08.2016 19:31:42
nelunia napisał(a):

Jak wygląda opakowanie tzn. gdzie jest umieszczony kod? 
0 0

onmyown

#6244408 Napisano: 22.08.2016 19:33:23
ktoskcies napisał(a):

marionzzz napisał(a):

szczupak napisał(a):

toudikot napisał(a):

szczupak napisał(a):

pamiętacie taki konkurs z SPH gdzie były wygrane vouchery PREZENT MARZEŃ PRZYGODA?
Sprawdzaliście może ich ważność?
Ja wczoraj sprawdziłam i okazało się ze był ważny do 14-07-2016 emotka  a on doszedł chyba w czerwcu dopiero emotka

yyy serio? mi jeszcze kilka zostało...

jak możesz to sprawdź i daj mi znać na pw albo tu na forum, może są różne terminy a ja mam takiego pecha, jakiś stary dostałam
bo wszędzie piszą ze rok ważne od wykupienia, a konkurs był chyba w maju to kiedy oni to kupili emotka

własnie sprawdziłam -też miałam do lipca emotka  jeleni z nas zrobili-pozbyli się starych zapasów nagród ale zakupy i paragony musiały być aktualne wrrremotka  TQG nic z tym nie zrobi nie wiem czy nie napisać do Henkela czy Unilevera-nie pamiętam której firmy produkty trzeba było kupić...

To fakt, z tymi prezentami marzeń to jest totalna porażka, ktoś się powinien tym zainteresować, polecieli ostro w kulki!!!

U mnie też ważne tylko do lipca, to są normalnie jakieś jajaemotka
0 0

madzia1-s

#6244409 Napisano: 22.08.2016 19:33:35
justkra napisał(a):

Orientuje się ktoś czy w konkursie "Pozytywnie z Garnier" w przypadku wygranej odsyła się paragon, czy tylko jego skan?

I czy opisy produktów muszą być bardzo dokładne? Mam paragon, na którym przy jednym z produktów nie jest jasno napisane, że to dezodorant Garniera.

tylko skan, tez mialam szampon opisany bez slowa garnier, wysłłam dodatkowo fotke obu produktów zkupionych i przeszlo, dzisiaj dostalam vouvcher emotka
0 0

nelunia

#6244443 Napisano: 22.08.2016 20:55:53
scrabble napisał(a):

nelunia napisał(a):

Wieczko jest przezroczyste,pod nim jest sreberko z napisem"wygraj dom z natury"i kodem.Kod jest widoczny dla każdegoemotka niby nie opłaca się  wysłać samego kodu/ nie mając opakowania/ale obawiam  się idiotów, którzy o tym nie pomyślą emotka
0 0

joan

#6244444 Napisano: 22.08.2016 21:00:24
nelunia napisał(a):

Wieczko jest przezroczyste,pod nim jest sreberko z napisem"wygraj dom z natury"i kodem.Kod jest widoczny dla każdegoemotka niby nie opłaca się  wysłać samego kodu/ nie mając opakowania/ale obawiam  się idiotów, którzy o tym nie pomyślą emotka

Czyli znowu promocja dla właścicieli sklepów emotka

Pomijam fakt, że można kupić serek, a w domu się okaże, że jakiś sklepowy łazęga konkursowo nieobyty już ten kod wcześniej spisał i wklepał. Eh.
1 nelunia 0

nelunia

#6244446 Napisano: 22.08.2016 21:02:19
joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Pomijam fakt, że można kupić serek, a w domu się okaże, że jakiś sklepowy łazęga konkursowo nieobyty już ten kod wcześniej spisał i wklepał. Eh.

Dokładnie to miałam na myśliemotka
0 0

scrabble

#6244449 Napisano: 22.08.2016 21:05:08
nelunia napisał(a):

scrabble napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  zero pomyślunku. Pewnie niejeden na to wpadnie nieznając regulaminu. Muszę sprawdzić ile kosztuje sms zgłoszeniowy? To pewnie powstrzyma takich pomysłowych kiedy już się zorientują, że trzeba mieć opakowanie emotka  
0 0

scrabble

#6244450 Napisano: 22.08.2016 21:10:05
joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

Po prostu nie można kupować w małych, prywatnych sklepach. Właściciel może odstawić paletę na zaplecze, wysłać kody, jeśli po tygodniu pojawią się wyniki i nie wygra- odstawić ją na półkę i lecieć dalej...
Oczywiście nikogo nie oskarżam, nie spotkałam się z czymś takim ale teoretycznie to jest możliwe. 
Lepiej kupować w dużych marketach, mają tam tyle roboty, że nie będzie czasu emotka

edit. ok, 1,23 zł sms, nieźle.
0 1 maria1980

trampek,

#6244452 Napisano: 22.08.2016 21:15:10
O to może ja jutro zobaczę w mojej biedrze. Ehhh najlepiej jakby umieszczali jakoś w kubeczku ale zaś trzeba serek zjeść by kod spisać emotka podejrzewam, że niektórzy mieliby go dość na zawsze haha. Albo powinni dać naklejkę jakoś od spodu przykrywki zeby nie dało sie zobaczyc kodu emotka
0 0

madzia1-s

#6244454 Napisano: 22.08.2016 21:15:39
scrabble napisał(a):

nelunia napisał(a):

scrabble napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  zero pomyślunku. Pewnie niejeden na to wpadnie nieznając regulaminu. Muszę sprawdzić ile kosztuje sms zgłoszeniowy? To pewnie powstrzyma takich pomysłowych kiedy już się zorientują, że trzeba mieć opakowanie emotka  

Sms 1,23 ale darmowa jest rejestracja kodow przez strone www...
Faktycznie kiepsko to rozwiazali wrr
Powinni żadac wszystlich paragonow i wieczek jak ktos wygra. wtedy by nie bylo kombinowania
0 1 maria1980