Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

banka-manka

#6245636 Napisano: 24.08.2016 20:43:23
iaziaz napisał(a):

Czy był ktos  w Auchan odebrac bon,a go nie dostał bo panie nie miały listy?(akurat tej jednej kartki brakowało) emotka

To ja miałam szczęście, bo wszystko bez problemu przebiegło, sprawnie.
Listy Panie mają u siebie w skoroszytach, bony tylko z zaplecza ktoś przynosi. I jak widzę, mocno to ułatwia sprawę.
Fakt pytają o dzień wygrania, wtedy łatwiej szukają. Zauważyłam, że z niektórych dni mają tylko zwycięzców na dany sklep, z innych ze wszystkich, co znów utrudnia szukanie - choć 'moje' Panie na tej głównej liście miały już wyszukane osoby z tego sklepu i zakreślone.

Ale przeraża mnie to ile mają z tym papierkowej roboty emotka  Ciągłe kserowanie list, podpinanie, do tego ksero bonów, protokoły. Naprawdę sporo zamieszania.
0 0

Gość: brudny

#6245637 Napisano: 24.08.2016 20:43:57
joasiajulia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Czy był ktos  w Auchan odebrac bon,a go nie dostał bo panie nie miały listy?(akurat tej jednej kartki brakowało) emotka

Ja bylam odebrac bony w auchan wczoraj-w punkcie info byla jedna pani-postałam w kolejce,przyszla moja pora,pani do telefony,że listę trzeba przynieść -poczekałam około 20 minut-są bony,teraz potrzeba wydrukowac potwierdzenie odbioru-20 minut.....Poczekałam aż wszystkich obsłuży,już mam podpisywać a tu ktoś odebrał bony swoje w inny dzień i na kartce zle się podpisał......Kiedy Pani wygrała?pyta się pani z punktu.-(odbierałam bony na siebie,mamę i byłego partnera)-i zapomniałam dat wygranej-internetu brak znowu telefon-kolejne 15 minut----w międzyczasie koszyk już czekał pełny z zakupami---po około godziny i 15 minutach udało się odebrałam.....Tak długo trwało ponieważ byłam około 18 i z dyrekcji nikogo już nie było.

w jaki sposób wydali Ci bony na różne osoby?
0 0

Gość: Czterdziecha

#6245650 Napisano: 24.08.2016 21:28:41
brudny napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Ja bylam odebrac bony w auchan wczoraj-w punkcie info byla jedna pani-postałam w kolejce,przyszla moja pora,pani do telefony,że listę trzeba przynieść -poczekałam około 20 minut-są bony,teraz potrzeba wydrukowac potwierdzenie odbioru-20 minut.....Poczekałam aż wszystkich obsłuży,już mam podpisywać a tu ktoś odebrał bony swoje w inny dzień i na kartce zle się podpisał......Kiedy Pani wygrała?pyta się pani z punktu.-(odbierałam bony na siebie,mamę i byłego partnera)-i zapomniałam dat wygranej-internetu brak znowu telefon-kolejne 15 minut----w międzyczasie koszyk już czekał pełny z zakupami---po około godziny i 15 minutach udało się odebrałam.....Tak długo trwało ponieważ byłam około 18 i z dyrekcji nikogo już nie było.

Były się pofatygował,a mama ma 70 lat i sama nie mogła pojechać,napisała upoważnienie i wydali-jest po operacji-musi leżeć
1 paula9891 0

Gość: Czterdziecha

#6245651 Napisano: 24.08.2016 21:30:10
joasiajulia napisał(a):

brudny napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Były się pofatygował,a mama ma 70 lat i sama nie mogła pojechać,napisała upoważnienie i wydali-jest po operacji-musi leżeć

Zabrałam ze sobą jej dowód osobisty oczywiście
0 0

nie_zapominajka1

#6245680 Napisano: 24.08.2016 22:26:07
Czy bony Auchan są do wykorzystania w konkretnym sklepie?
0 0

Just222

#6245685 Napisano: 24.08.2016 22:33:03
nie_zapominajka1 napisał(a):

Nie, w każdym Auchan 
0 0

mczarna

#6245689 Napisano: 24.08.2016 22:40:14
bruce napisał(a):

nie_zapominajka1 napisał(a):

Nie mówi o tym jasno ani regulamin, ani też sam wygląd nagród:
https://www.konkurs.auchan.pl/nagrody
jednak na stronie konkursowej jest taki oto zapis:
do wygrania są bony do każdego z 78 sklepów:
https://www.konkurs.auchan.pl/zasady
nie wiem, czy to wskazuje, że realizacja jest tylko w sklepie, w którym się odbiera - ???? - laureaci, którzy już odbierali, może wiedzą więcej?emotka

Odebrałam bon wczoraj. Jest dokładny adres Auchan, czyli wygląda na to,że w konkretnym trzeba to zrealizować. Data ważności - koniec września. U mnie problemu z odbiorem nie było,tylko panie z działu obsługi wezwały panią manager i ona bon wydała, po formularzach i podpisach i oczywiście obejrzeniu DO.
0 0

Just222

#6245696 Napisano: 24.08.2016 22:51:58
bruce napisał(a):

mczarna napisał(a):

Odebrałam bon wczoraj. Jest dokładny adres Auchan, czyli wygląda na to,że w konkretnym trzeba to zrealizować. Data ważności - koniec września. U mnie problemu z odbiorem nie było,tylko panie z działu obsługi wezwały panią manager i ona bon wydała, po formularzach i podpisach i oczywiście obejrzeniu DO.

Dzięki, Kochana, za ten wpis emotka , a ja właśnie chciałam mój usunąć, aby nie wprowadzał w błąd, bo - przeglądając dopiero teraz, kiedy nareszcie mam dłuższą chwilę, bazę - zauważyłam nagle na forum, że przed moim wpisem inny laureat napisał, że jednak bon można zrealizować w dowolnym sklepie Auchan. emotka

Bo ja właśnie odebrałam bon w jednym mieście a później bez problemu zrealizowałam go w innym.  A mój brat jak odbierał swój, to pytał, czy musi go zrealizować w danym miejscu i kierowniczka powiedziała mu, że nie. 

Just222

#6245702 Napisano: 24.08.2016 22:58:13
bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

Bo ja właśnie odebrałam bon w jednym mieście a później bez problemu zrealizowałam go w innym.  A mój brat jak odbierał swój, to pytał, czy musi go zrealizować w danym miejscu i kierowniczka powiedziała mu, że nie. 

O, tak, tak, to Ty pisałaś, faktycznie, dzięki za wpis. emotka emotka Hmmm... Niby to lepiej, wygodniej nawet, ale zaczynam mieć podejrzenia, że... są różne rodzaje tych bonów... emotka

U mnie na bonie też był adres sklepu, w którym odbierałam, ale nie miałam żadnego problemu z realizacją w innym mieście. 
0 0

nkba

#6245769 Napisano: 25.08.2016 07:50:03
bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

O, tak, tak, to Ty pisałaś, faktycznie, dzięki za wpis. emotka emotka Hmmm... Niby to lepiej, wygodniej nawet, ale zaczynam mieć podejrzenia, że... są różne rodzaje tych bonów... emotka

U mnie na bonie też był adres sklepu, w którym odbierałam, ale nie miałam żadnego problemu z realizacją w innym mieście. 

To byłoby najlepsze - wtedy, mimo pieczątek czy nadruków, miejsce realizacji w całym kraju jest dowolne. emotka

Potwierdzam emotka Siostra realizowała w drugim końcu Polski bez żadnych problemow emotka
0 0

mczarna

#6245773 Napisano: 25.08.2016 08:01:42
nkba napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

bruce napisał(a):

Just222 napisał(a):

To byłoby najlepsze - wtedy, mimo pieczątek czy nadruków, miejsce realizacji w całym kraju jest dowolne. emotka

Potwierdzam emotka Siostra realizowała w drugim końcu Polski bez żadnych problemow emotka

No to super! Mnie zmylil ten adres na bonie.Nie wnikalam, bo będę robila zakupy tylko u siebie. 
0 0

zaczytana-pola

#6245849 Napisano: 25.08.2016 11:10:12
magnus napisał(a):

andii napisał(a):

hello, ten konkurs już się zaczął   http://www.e-konk...je.html#.V76o-9SLSt8  a jest zaznaczony na niebiesko!!!!emotka

Proste - 

• Konkurs trwa od: 25.09.2016 do: 07.09.2016
  • trzeba zgłosić Adminom

Prawdopodobnie źle wpisałam datę, 09 zamiast 08. Juz zgłosilam. 
1 andii 0

spursman

#6245850 Napisano: 25.08.2016 11:14:35
I znowu nic w Auchan! emotka co wy tam piszecie?? Bo ja już nie mam pomysłu...
0 0

flinta_13

#6245851 Napisano: 25.08.2016 11:19:16
spursman napisał(a):

I znowu nic w Auchan! emotka co wy tam piszecie?? Bo ja już nie mam pomysłu...

Ja to samo mam....:-/
0 0

violka88

#6245855 Napisano: 25.08.2016 11:30:45
mam pytanko dotyczące konkursu 
www.wakacjepepsi.pl
mam paragon z 23.08 z wtorku,  teraz patrzę, że  II etap skończył się właśnie 23 emotka
czy mogę ten paragon zgłosić dopiero dziś - czy paragon mi już przepadłemotka
0 0

wiesia30

#6245893 Napisano: 25.08.2016 12:46:45
violka88 napisał(a):

www.wakacjepepsi.pl
mam paragon z 23.08 z wtorku,  teraz patrzę, że  II etap skończył się właśnie 23 emotka

uważam,że możesz grać
0 0

violka88

#6245905 Napisano: 25.08.2016 12:59:10
wiesia30 napisał(a):

violka88 napisał(a):

www.wakacjepepsi.pl

uważam,że możesz grać

dzięki za info emotka  to mnie pocieszyłaśemotka emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6245908 Napisano: 25.08.2016 13:04:56
Orientujecie się, czy w krzyżówce Auchan można dostać dwa bony na to samo nazwisko jednego dnia? Bo nie wiem, czy opłaca się pisać na mamę i siostrę.
0 0

venix

#6245909 Napisano: 25.08.2016 13:06:55
Niebieska_Laguna napisał(a):

Orientujecie się, czy w krzyżówce Auchan można dostać dwa bony na to samo nazwisko jednego dnia? Bo nie wiem, czy opłaca się pisać na mamę i siostrę.

Ja wygrałam trochę , ale powtarzające się nazwiska tylko w różnych sklepach.  Inaczej lipa. 
0 0

silvia8

#6245910 Napisano: 25.08.2016 13:06:56
Niebieska_Laguna napisał(a):

dwie osoby, zatem próbujemotka
0 0