Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: brudny

#6246131 Napisano: 25.08.2016 20:54:22
magnus napisał(a):

brudny napisał(a):

koper napisał(a):

brudny napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanie czy jak napisze do smolara zeby podali mi  ktory nr paragonu wygral odpisza w miare szybko? bo wyggralam 3x sztabke zlota mam 3 paragony i gralam na 3 osoby teraz nie wiem ktory wygral bo nie zapisałam w pospiechu wysylalam. dzieki za odp emotka

wtedy nie dostaniesz nagrody, bo warunkiem było samodzielne zakupienie piwa i wysłanie zgłoszenia emotka  chyba wiesz kiedy kupowałeś sobie piwko, a kiedy rodzina? emotka

Ale chyba rodzina może trzymać paragony w jednej szufladzie tej samej komody?

to nie pamięta rodzina, kiedy kupowała?

Wyluzuj , wypili piwo i pomieszało się wszystko emotka

wychodzi na to, że te czteropaki wystarczyły do zmiękczenia pamięci emotka  na przyszłość proponuję zapisywać sobie na odwrocie emotka
0 0

Gość: infatne

#6246150 Napisano: 25.08.2016 21:18:55
A jak myślicie kiedy może być ogłoszony laureat autka z Kaufa z 1 tygodnia ? 
0 0

malgosia74

#6246162 Napisano: 25.08.2016 21:46:20
Mam pytanko, dostajecie zwrotki dzisiaj z i4sport na maila? 
0 0

maryam

#6246188 Napisano: 25.08.2016 22:15:34
koper napisał(a):

brudny napisał(a):

trampek, napisał(a):

mam pytanie czy jak napisze do smolara zeby podali mi  ktory nr paragonu wygral odpisza w miare szybko? bo wyggralam 3x sztabke zlota mam 3 paragony i gralam na 3 osoby teraz nie wiem ktory wygral bo nie zapisałam w pospiechu wysylalam. dzieki za odp emotka

wtedy nie dostaniesz nagrody, bo warunkiem było samodzielne zakupienie piwa i wysłanie zgłoszenia emotka  chyba wiesz kiedy kupowałeś sobie piwko, a kiedy rodzina? emotka

Ale chyba rodzina może trzymać paragony w jednej szufladzie tej samej komody?

W tej samej komodzie też nie bardzo,bo można wygrać jedną nagrodę na gospodarstwo domowe emotka

luko922

#6246190 Napisano: 25.08.2016 22:17:24
infatne napisał(a):

Jak tylko do mnie zadzwonią, to dam znać! emotka
1 monisss 0

Gość: dang21

#6246191 Napisano: 25.08.2016 22:19:00
luko922 napisał(a):

infatne napisał(a):

Nie zadzwonią. Ja już dostałam maila emotka
0 0

luko922

#6246193 Napisano: 25.08.2016 22:21:50
dang21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

infatne napisał(a):

Nie zadzwonią. Ja już dostałam maila emotka

Ehe emotka  
0 0

Gość: bamfarfe22

#6246240 Napisano: 26.08.2016 00:17:28
Wysyłał ktoś może wczoraj lub dziś formularz z fotoandlove? Bo mam problem, uzupełniam, klikam wyślij i d..A, cały czas stoi , nie zmienia się w podziękowanie za wypełnienie formularza.  A już nie pierwszy raz tam wygrałam. Pisałam do nich to mi odpisali aby wyczyścić cookies albo skorzystać z łączą stałego.  Nie wiem co robić a zaraz minie czas na odesłanie tegoż formularza emotka
0 0

Gość: gosiulka28

#6246255 Napisano: 26.08.2016 07:43:02
czy w mms jedna osoba może wygrać jeden kubek czy więcej?
0 0

madlette

#6246266 Napisano: 26.08.2016 08:37:39
bamfarfe22 napisał(a):

Wysyłał ktoś może wczoraj lub dziś formularz z fotoandlove? Bo mam problem, uzupełniam, klikam wyślij i d..A, cały czas stoi , nie zmienia się w podziękowanie za wypełnienie formularza.  A już nie pierwszy raz tam wygrałam. Pisałam do nich to mi odpisali aby wyczyścić cookies albo skorzystać z łączą stałego.  Nie wiem co robić a zaraz minie czas na odesłanie tegoż formularza emotka

Ja miałam tak samo, wkurzyłam sie strasznie, bo odpisali, że to problem łącza internetowego... jakoś wcześniej działał, jak wysyłałam emotka  Odpuściłam, a niech sobie zjedzą te dwa słoiki za 10 złotych. Siostra też miała problemy, to raczej ich wina.
0 0

monisss

#6246267 Napisano: 26.08.2016 08:58:17
mi poszło normalnie, ale to dawno temu było emotka
0 0

banka-manka

#6246268 Napisano: 26.08.2016 09:02:52
madlette napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ja miałam tak samo, wkurzyłam sie strasznie, bo odpisali, że to problem łącza internetowego... jakoś wcześniej działał, jak wysyłałam emotka  Odpuściłam, a niech sobie zjedzą te dwa słoiki za 10 złotych. Siostra też miała problemy, to raczej ich wina.

Mnie pisali to samo o łączu internetowym. Zero pomocy. Za radą jednej z Forumowiczek wysłałam z tel i przeszło emotka
0 0

Gość: bamfarfe22

#6246270 Napisano: 26.08.2016 09:05:09
@banka-manka napisał(a):

madlette napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Mnie pisali to samo o łączu internetowym. Zero pomocy. Za radą jednej z Forumowiczek wysłałam z tel i przeszło emotka

Kurcze ja już próbowałam z laptopa, telefonu i tablety i stale to samo.
0 0

Gość: poprostuanette

#6246274 Napisano: 26.08.2016 09:30:34
do kiedy są wazne te vouchery z garnier ??
0 0

katrin1

#6246276 Napisano: 26.08.2016 09:39:26
W wynikach noży z Kamisa jest tylko jakieś 600 nazwisk, a gdzie reszta? Jest tam jakaś rezerwa?
0 0

madzia1-s

#6246277 Napisano: 26.08.2016 09:41:01
katrin1 napisał(a):

W wynikach noży z Kamisa jest tylko jakieś 600 nazwisk, a gdzie reszta? Jest tam jakaś rezerwa?

tez mnie to zdziwilo, mialo byc 2.500 nozy...
0 0

monkakk

#6246280 Napisano: 26.08.2016 09:52:46
jokan napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Czy komus udalo się wygrac w tym konkursie cos więcej niz rabat? 
http://www.zottar...a-kazdy-kod-wygrywa/
Czy to tylko pic na wodę?

U mnie same kody rabatowe chyba z 5 ....

tez mialam jeden kod, nie wiem jak tam wybierali, wiecej razy nie gralam...

w regulaminie
7. Codziennie komisja wyłoni 3 zwycięzców Nagrody I (słownie: pierwszego) stopnia
9. Pozostali Uczestnicy Konkursu otrzymają nagrodę II (słownie: drugiego) stopnia. 10% (słownie: dziesięcioprocentowy)  rabat na zakupy w sklepie online Tchibo.pl.

wysłałam odpowiedz koło 24.  O 2 w nocy mam maila o rabacie ... i niech mi ktoś powie że ta ktoś siedzi i typuje odpowiedzi emotka Wg tego co czytam w regulaminie jak mam już rabat to deski nie dostanę - to ja się pytam po co ja mam pisać za co kocham Zotarelle skoro ten konkurs to najprawdopodobniej taki system jak z kubkami m&m - trzeba wstrzelić się w dokładna godzinę.  Szkoda że nie wspomnieli o tym w regulaminie ....
0 0

monkakk

#6246283 Napisano: 26.08.2016 09:55:42
madzia1-s napisał(a):

katrin1 napisał(a):

tez mnie to zdziwilo, mialo byc 2.500 nozy...

Wg mnie są to nazwiska osób które wysłały paragony i zostały pozytywnie zweryfikowane. Ja wygrałam ale nie byłam w stanie wysłać im paragonów i mnie na liście nie ma.
0 0

banka-manka

#6246295 Napisano: 26.08.2016 10:31:58
bamfarfe22 napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

madlette napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Kurcze ja już próbowałam z laptopa, telefonu i tablety i stale to samo.

A robiłaś to na WiFi, czy na komórkowym internecie? Mnie przeszło dopiero jak wyłączyłam WiFi i wzięłam dane komórkowe. 
Spróbuj jeszcze tak. 
0 0

olus15

#6246315 Napisano: 26.08.2016 11:13:27
Czy ktokolwiek brał udział w jakiejkolwiek edycji Design dla konesera - serwisu urządzamy.pl?
Wyników nigdzie nie ma, chociaż powinny znaleźć się na stronie i nie wiem czy warto słać te opinie. Czy ktoś tam cokolwiek wygrał, (może być priv)?
0 0