Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6247306 Napisano: 29.08.2016 21:59:02
pakowa napisał(a):

madlette napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pakowa napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

pakowa napisał(a):

Zakupiłam produkty Kamis na loterię z okazji 22-lecia, jednak nie zwrocilam uwagi iż na paragonie widnieje napis "D PIEPRZ CZAR.MIE." oraz "PRZYP DO KURCZ 30G" czy w razie ewentualnej wygranej zaakceptują mi taki paragon? miał ktoś taki przypadek w I etapie?

wiekszos. moich paragonów jest tak opisana, wszystko bedzie ok emotka

a masz jakies potwierdzenie? pieczątkę sklepu czy cokolwiek? czy taki "czysty" im odesłałaś?

czyste.

Ja też właśnie mam napisane tak na paragonie, tylko samą nazwę przyprawy i zastanawiam się czy ryzykować, bo jak wygram, a mi nie zaakceptują, to będzie wielka szkoda.

madzia1-s a otrzymałaś już nagrodę?

Na nagrodę czekam, ale nie dostałam info, że cos jest nie tak. Na liscie zwyciezcow jestem emotka
0 0

szindy

#6247310 Napisano: 29.08.2016 22:14:36
zaczytana-pola napisał(a):

szindy napisał(a):

Na prawdę takie hasła wygrały Iphony w Pudliszkach Delikatesów Centrum?

Naprawdę.

Poniżej poziomu.
0 0

dowgird2

#6247359 Napisano: 29.08.2016 23:54:38
Wystartowałam w Konkursie
https://www.e-kon...be.html#.V8SrABJI5Fs

http://cube.mypho...l/index.html#konkurs

Ogólnie w konkursie uczestniczyło 9 osób a wymagania spełniło 3 osoby w tym ja. mimo że nagród było 556, konkurs nie został roztrzygnięty mimo że w regulaminie nie ma zapisu o nie roztrzygnięciu konkursu.Postanowiłam napisać reklamację i dostałam odpowiedź 
w odpowiedzi na reklamację z dnia 20.07.2016 r. informujemy, iż zgodnie z §6 ust. 2 pkt 5 cytowanego przez Panią regulaminu konkursu "Konkurs
myPhone CUBE" zdobycie 20 głosów pod zdjęciem, było jednym z warunków
wzięcia udziału w konkursie, a nie wyłącznym warunkiem otrzymania
nagrody. Zgodnie bowiem z §6 ust. 5 przedmiotowego regulaminu Komisja
konkursowa dokonywała oceny zgłoszeń, które zgodnie z zasadami fair play
uzyskały co najmniej 20 głosów i wyróżniały się oryginalnością, pomysłowością i kreatywnością. Zgłoszone przez Panią, w ww. Konkursie zdjęcie, nie posiada zdaniem
Komisji konkursowej powyższych cech, w związku z czym brak jest jakich
podstaw do uznania zgłoszonej przez Panią reklamacji.

Irytuje mnie to że zdjęcie wybarałąm z 60 innych zdjęć kupiłam specjalnie telefon i zaangażowałam się w konkurs, Dlatego chciałabym się spytać co można zrobić dalej w sprawie bo zastanawiam się nad pójściem do sądu, nawet nie po nagrodę a po to żeby organizatorzy brali odpowiedzialność za regulamin którego później moim zdaniem nie dotrzymują.
0 0

dolly

#6247362 Napisano: 30.08.2016 00:03:17
dowgird2 napisał(a):

http://www.e-konk...be.html#.V8SrABJI5Fs

Ogólnie w konkursie uczestniczyło 9 osób a wymagania spełniło 3 osoby w tym ja. mimo że nagród było 556, konkurs nie został roztrzygnięty mimo że w regulaminie nie ma zapisu o nie roztrzygnięciu konkursu.Postanowiłam napisać reklamację i dostałam odpowiedź 
w odpowiedzi na reklamację z dnia 20.07.2016 r. informujemy, iż zgodnie z §6 ust. 2 pkt 5 cytowanego przez Panią regulaminu konkursu "Konkurs
uzyskały co najmniej 20 głosów i wyróżniały się oryginalnością, pomysłowością i kreatywnością. Zgłoszone przez Panią, w ww. Konkursie zdjęcie, nie posiada zdaniem

Irytuje mnie to że zdjęcie wybarałąm z 60 innych zdjęć kupiłam specjalnie telefon i zaangażowałam się w konkurs, Dlatego chciałabym się spytać co można zrobić dalej w sprawie bo zastanawiam się nad pójściem do sądu, nawet nie po nagrodę a po to żeby organizatorzy brali odpowiedzialność za regulamin którego później moim zdaniem nie dotrzymują.

Przykre, ale nie zmusisz ich do wydania nagrody, jezeli w ich odczuciu na nia nie zaslugujesz.
0 0

Gość: ewikewik

#6247365 Napisano: 30.08.2016 00:06:21
Czy ktoś brał udział? Smolar i promocja dla sieci Makro, która zniknęła. Trwała od 08.08.2016 a teraz jej nie ma. Kliknięcie w jakiekolwiek materiały
przekierowuje do formularza ogólnej loterii dla wskazanych sklepów.
09.08 wysyłałam sms na bazie danych z formularza dla sieci Makro a oni
ją bez słowa usunęli?

RADOŚĆ Z WYGRANEJ – loteria Coca-Cola
https://www.radosczwygranej.pl/mobile/
Loteria organizowana jest wyłącznie w sieci MAKRO Cash & Carry ... Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. Regulamin
0 0

dowgird2

#6247370 Napisano: 30.08.2016 00:15:57
dolly napisał(a):

dowgird2 napisał(a):

http://www.e-konk...be.html#.V8SrABJI5Fs

Przykre, ale nie zmusisz ich do wydania nagrody, jezeli w ich odczuciu na nia nie zaslugujesz.

Tylko że każde zdjęcie wyróżnia się oryginalnością, pomysłowością i kreatywnością mniejszą czy większą, bo tak interpretując ten punkt nikomu nie będą przyznawać nagród bo ich zdaniem .......
Następnym razem niech napiszą jakie sa kryteria i zapisza że mogą nie wydać nagród.
Bo idąc ich tłumaczeniem  to ja następnym razem ogłosze konkurs, "kto kupi coś może wygrać samochód a później w rozwiązaniu napisać że moim zdaniem nikt kryteriów

oryginalności, pomysłowości i kreatywności nie spełnil

delvitto

#6247373 Napisano: 30.08.2016 00:23:20
ewikewik napisał(a):

Czy ktoś brał udział? Smolar i promocja dla sieci Makro, która zniknęła. Trwała od 08.08.2016 a teraz jej nie ma. Kliknięcie w jakiekolwiek materiały
przekierowuje do formularza ogólnej loterii dla wskazanych sklepów.
09.08 wysyłałam sms na bazie danych z formularza dla sieci Makro a oni
ją bez słowa usunęli?

RADOŚĆ Z WYGRANEJ – loteria Coca-Cola
https://www.radosczwygranej.pl/mobile/
Loteria organizowana jest wyłącznie w sieci MAKRO Cash & Carry ... Organizatorem loterii jest Smolar Agencja Promocyjno-Reklamowa Sp. z o.o. Regulamin

tak naprawdę to tego konkursu nie było, zaszła pomyłka bo na planszy widniało makro, ale regulamin nigdy tego nie potwierdzał;( w grę wchodziły zupełnie inne sklepy. Gdy się zorientowali, poprawili wpis na planszy. Zresztą, od samego początku coś tu nie pasowało, bo w makro konkurs na 1 butelkę coli to jakoś nieprawdopodobne przecież...W tym czasie trwał inny konkurs z coca cola w makro (grille), więc raczej by się te promocje na siebie nie nakładały. Sama żałuję, że to był błąd, bo mieszkam koło makro, a cola się leje u nas litrami;( 
0 0

Gość: mariolakal

#6247383 Napisano: 30.08.2016 01:55:46
koniczynka123 napisał(a):

Ja wchodziłam na tą strone https://www.radosczwygranej.pl  ze 2-3 dni po dodaniu go do bazy i nigdzie nie było wzmianki, że należy kupić w makro, natomiast była podana lista
zupełnie innych sklepów niż makro. Pewnie nie zdążyli na czas poprawić,
podobnie kiedyś na linku eveline nałożyli regulamin carrefoura

Ja dopiero dziisiaj "odkryłlam" ten konk i nie widzę tam listy żadnych wybranych sklepów... Czy jestem ślepa ??? emotka
0 0

martunik3

#6247525 Napisano: 30.08.2016 11:16:36
Czy po wysłaniu zgłoszenia z Tesco Hasbro jest jakiś komunikat, że wszystko ok ?
0 0

olus15

#6247538 Napisano: 30.08.2016 11:35:09
Gdzie mogę kupić promocyjnego Monstera. Proszę o pomoc, zależy mi aby wygrać bilety na Grand Prix Toruń dla taty. Niestety jestem uziemiona na kilka tyg., a chciałabym męża wysłać po produkt do określonego miejsca.
0 0

koper

#6247551 Napisano: 30.08.2016 11:53:20
olus15 napisał(a):

Gdzie mogę kupić promocyjnego Monstera. Proszę o pomoc, zależy mi aby wygrać bilety na Grand Prix Toruń dla taty. Niestety jestem uziemiona na kilka tyg., a chciałabym męża wysłać po produkt do określonego miejsca.

Wczoraj widziałam w Kauflandzie, stała oddzielna kartonowa półka z reklamą konkursu, a na niej promocyjne mentosy

Edit: Przepraszam, dopiero po wysłaniu odpowiedzi zobaczyłam, że pytasz o Monstera, a nie mentosy, które mi się wczoraj rzuciły w oczy  emotka
0 0

kumarek

#6247645 Napisano: 30.08.2016 15:00:52
Z jakiego numeru dzwoni Kamis? Podczas rozmowy ktoś się dobijał z kierunkowego 61... Poznań... Czy to jest Kamis czy znów jakiś dziad?
0 0

trampek,

#6247647 Napisano: 30.08.2016 15:04:38
Czy dostaliście @ od Kamisa po telefonie? bo ja nic nie mam a mieli wyslac;(
0 0

estrelitta

#6247649 Napisano: 30.08.2016 15:11:43
trampek, napisał(a):

Czy dostaliście @ od Kamisa po telefonie? bo ja nic nie mam a mieli wyslac;(

jeszcze nie
0 0

Natie77

#6247654 Napisano: 30.08.2016 15:33:21
Pozytywnie z garnier - czy po wysłaniu danych i paragonu dostawaliście zwrotkę? Byłam laureatką w 4 tygodniu i mój odesłany paragon był trochę w stanie już rozkładu, dlatego się martwię,czy go zaakceptowali emotka
0 0

asper01

#6247667 Napisano: 30.08.2016 15:52:44
No widzę, że też muszę szukać paragonu Elseve w Tesco, bo na liście zapisałem sobie LUB, a teraz widzę, że było ORAZ. No chyba że ktoś mnie oświeci, że mam dobry paragon...
0 1 lukas08

Bucislaw

#6247700 Napisano: 30.08.2016 16:47:40
aurorcia napisał(a):

Mam pytanie do tych, którzy wygrali rower w konkursie "Odkryj Grecje" w delikatesach Centrum, czy po wysyłce wszystkiego mailem wysyłaliście potem to samo poczta?

Tak, chociaż w regulaminie jest zapis, że rower wysyłają po otrzymaniu dokumentów na maila. Więc nie wiem po co im w sumie oryginał emotka
0 0

magisterek

#6247711 Napisano: 30.08.2016 17:01:22
PYtanie odnośnie konkursu Odkryj Grecje w DC - czy ktoś już dostał swój rower? Ten, który przysłali jest z czarnym koszykiem a nie białym, bez przerzutek i z tego co sprawdzałem kosztuje średnio 418zł a jego wartość miała być ok 800zł no i oczywiscie sposób dostarczenia - DPD owinelo zwykłą folią, podrapali go i okleili nalepakmi TOWAR PRZEPAKOWYWANO! Masakra!
0 0

notta

#6247752 Napisano: 30.08.2016 19:52:00
a z nożami z jakiego numeru dzwonili? Mam nieodebrane z prywatnego 0 17:30 Plus połączenie podobna godzina z numeru 61271....
0 0

mczarna

#6247756 Napisano: 30.08.2016 20:04:44
ivanotta napisał(a):

a z nożami z jakiego numeru dzwonili? Mam nieodebrane z prywatnego 0 17:30 Plus połączenie podobna godzina z numeru 61271....

Z nożami dzwoni Albedo,czyli tradycyjnie albo zastrzeżony albo 61 869....Ten 271 sobie wygooglaj to zobaczysz co to...
0 0