Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

delvitto

#6249902 Napisano: 04.09.2016 22:33:58
bruce napisał(a):

Trysha napisał(a):

Dwa razy przeczytałam regulamin Kamis Smaki 25-lecia i nadal nie mam pewności, czy jeśli wygrało się w pierwszym etapie nóż, to można wygrać jeszcze jedną nagrodę II stopnia w kolejnych etapach, czy już nie? Help...

Ja mam tu taki cytat:
pkt. 4.4: "Każdy Uczestnik w ramach Loterii może uzyskać prawo do jednej Nagrody I stopnia oraz do jednej nagrody z grupy „Noże”, lub „Młynki" ub „Standy”.". Moim zdaniem zatem - przepraszam, jeśli błędnie to rozumiem - można. emotka

moim zdaniem nie można. Możemy wybierać w którym etapie chcemy grać, bo gramy o noże LUB młynki LUB przyprawnik, ale mamy prawo do jednej nagrody z wymienionych grup. Tzn do jednej nagrody 1 stopnia i jednej nagrody 2 stopnia (które podczas kolejnych etapów się zmieniają).

madzia1-s

#6249909 Napisano: 04.09.2016 22:55:52
bruce napisał(a):

Trysha napisał(a):

Dwa razy przeczytałam regulamin Kamis Smaki 25-lecia i nadal nie mam pewności, czy jeśli wygrało się w pierwszym etapie nóż, to można wygrać jeszcze jedną nagrodę II stopnia w kolejnych etapach, czy już nie? Help...

Ja mam tu taki cytat:
pkt. 4.4: "Każdy Uczestnik w ramach Loterii może uzyskać prawo do jednej Nagrody I stopnia oraz do jednej nagrody z grupy „Noże”, lub „Młynki" ub „Standy”.". Moim zdaniem zatem - przepraszam, jeśli błędnie to rozumiem - można. emotka

wg mnie tez można. i oby tak bylo, bo troche zgloszen juz poslalam emotka
0 0

madzia1-s

#6249910 Napisano: 04.09.2016 22:56:59
bruce napisał(a):

Trysha napisał(a):

Ja mam tu taki cytat:

wg mnie tez można. i oby tak bylo, bo troche zgloszen juz poslalam emotka
0 0

danaaa

#6249915 Napisano: 04.09.2016 23:12:25
staszek napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Czy kody z mentosów te które nie wygrały nic można wyrzucić? Nie wiem czy nagroda I stopnia będzie losowana czy jak to jest?... Nie orientuje sie ktoś? 

Pytałam o to wczoraj i ktoś mi odpisał, że podobno mogą zażądać wszystkich zgłoszonych jak się wygra. Prawda to czy nie, lepiej chyba zachować.

Zgodnie z regulaminem:
§ 11 Miejsce i termin ogłaszania wyników oraz warunki,miejsce i termin wydawania wygranych
6. Organizator do 20 stycznia 2017 r. może wystąpić do laureata nagrody VI-VIII stopniao przesłanie opakowania Produktu Promocyjnego, z tytułu którego wylosował nagrodę. Organizator może również wystąpić do laureatów o przesłanie wszystkich zgłoszonych w Loterii opakowań Produktów Promocyjnych z kodem. Organizatormoże wystąpić z tym roszczeniem do 20 stycznia 2017 r. 
0 0

monisss

#6249933 Napisano: 05.09.2016 08:22:06
a ja wywaliłam emotka
0 0

pakowa

#6249939 Napisano: 05.09.2016 08:51:30
delvitto napisał(a):

bruce napisał(a):

Trysha napisał(a):

Ja mam tu taki cytat:

moim zdaniem nie można. Możemy wybierać w którym etapie chcemy grać, bo gramy o noże LUB młynki LUB przyprawnik, ale mamy prawo do jednej nagrody z wymienionych grup. Tzn do jednej nagrody 1 stopnia i jednej nagrody 2 stopnia (które podczas kolejnych etapów się zmieniają).

4.8 Na podstawie jednego Zgłoszenia Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii (np. niemoże zostać wylosowany jako laureat Nagrody I stopnia oraz Nagrody II stopnia na podstawie jednego Zgłoszenia). W każdym z trzech losowań przeprowadzanych w ramach Loterii jeden Uczestnik i przypisany do niego adres e-mailowy może wygrać nie więcej niż jedną Nagrodę I
stopnia oraz nie więcej niż jedną Nagrodę II stopnia przypisaną do danego losowania – każdą jednak na podstawie odrębnego Zgłoszenia.

według mnie można.. chyba że błędnie rozumiem..

shell

#6249952 Napisano: 05.09.2016 09:14:28
Jak informuje i kiedy Kaufland auta? emotka Nie widzę w regulaminie emotka
0 0

nkba

#6249953 Napisano: 05.09.2016 09:15:22
shell napisał(a):

Było info wcześniej, że po zakończeniu konkursu emotka
0 0

shell

#6249954 Napisano: 05.09.2016 09:18:37
nkba napisał(a):

shell napisał(a):

Dziękuję, nie widziałam takiego posta emotka
0 0

nkba

#6249956 Napisano: 05.09.2016 09:24:47
shell napisał(a):

nkba napisał(a):

shell napisał(a):

Dziękuję, nie widziałam takiego posta emotka

Ktoś do nich pisał i tak mu odpisali emotka

szczupak

#6249967 Napisano: 05.09.2016 09:51:51
szczupak napisał(a):

Czy komuś udało się może namierzyć w jakich sklepach można kupić Monster na konkurs?

podbijam ktoś? coś?
0 0

banka-manka

#6249970 Napisano: 05.09.2016 10:00:36
Jestem na wyjeździe. Czy ktoś może mi powiedzieć ile jest czasu na uzupełnienie formularza Vichy Dercos? W SMS nie pisze, a nie mam dostępu do regulaminu. Z góry dziękuje.
0 0

mellowfruit

#6249978 Napisano: 05.09.2016 10:09:41
banka-manka napisał(a):

Jestem na wyjeździe. Czy ktoś może mi powiedzieć ile jest czasu na uzupełnienie formularza Vichy Dercos? W SMS nie pisze, a nie mam dostępu do regulaminu. Z góry dziękuje.

albo jestem ślepa, albo nie ma o tym zapisu w regulaminie emotka
0 0

pakowa

#6249979 Napisano: 05.09.2016 10:10:58
czy ktoś dostał maila zwrotnego wysyłając niezbędne dane do wysyłki nagrody z RIO ŻABKA?
0 0

banka-manka

#6249980 Napisano: 05.09.2016 10:12:44
mellowfruit napisał(a):

banka-manka napisał(a):

albo jestem ślepa, albo nie ma o tym zapisu w regulaminie emotka

Serio ?!
Kurde, nie dobrze!! Nie ma mnie do piątku.
0 0

kama.z

#6249986 Napisano: 05.09.2016 10:26:23
pakowa napisał(a):

delvitto napisał(a):

bruce napisał(a):

Trysha napisał(a):

Ja mam tu taki cytat:

4.8 Na podstawie jednego Zgłoszenia Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii (np. niemoże zostać wylosowany jako laureat Nagrody I stopnia oraz Nagrody II stopnia na podstawie jednego Zgłoszenia). W każdym z trzech losowań przeprowadzanych w ramach Loterii jeden Uczestnik i przypisany do niego adres e-mailowy może wygrać nie więcej niż jedną Nagrodę I
stopnia oraz nie więcej niż jedną Nagrodę II stopnia przypisaną do danego losowania – każdą jednak na podstawie odrębnego Zgłoszenia.

według mnie można.. chyba że błędnie rozumiem..

Napisałam do nich - można.

aleks1983

#6250043 Napisano: 05.09.2016 12:52:14
Jaka informuje milka z torbami? i za jaki dzień dziś powinni informować, jeśli będą oczywiście:)
0 0

benasia

#6250044 Napisano: 05.09.2016 12:54:44
nie wiem czy wszyscy zainteresowani widzieli ANKIETĘ O WĄTKU PARAGONY, której nie widac u wszystkich od razu - może warto jakies info rozesłac z automatu do wszystkich.
0 0

vickichelm

#6250050 Napisano: 05.09.2016 13:01:32
benasia napisał(a):

nie wiem czy wszyscy zainteresowani widzieli ANKIETĘ O WĄTKU PARAGONY, której nie widac u wszystkich od razu - może warto jakies info rozesłac z automatu do wszystkich.

gdzie jest ta ankieta? emotka
0 0

notta

#6250051 Napisano: 05.09.2016 13:01:39
benasia napisał(a):

a gdzie jest?
0 0