Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mysz-s

#6249608 Napisano: 03.09.2016 17:05:01
mama2006 napisał(a):

czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę  zobaczyć szczęśliwy pesele z 3.09 oraz  z poprzednich dni, mnie wyświetla się tylko jeden, nie wiadomo za jaki dzień

http://www.rmf.fm/f/pesel.html

Na dole strony jest zwycięzcą z 1 dnia podany PESEL jest z 2.09 a z dzisiaj to nie wiem bo są znaki zapytania 
0 0

mama2006

#6249610 Napisano: 03.09.2016 17:12:35
mysz-s napisał(a):

mama2006 napisał(a):

czy ktoś może mi powiedzieć gdzie mogę  zobaczyć szczęśliwy pesele z 3.09 oraz  z poprzednich dni, mnie wyświetla się tylko jeden, nie wiadomo za jaki dzień

Na dole strony jest zwycięzcą z 1 dnia podany PESEL jest z 2.09 a z dzisiaj to nie wiem bo są znaki zapytania 

też to widzę, czyli rozumiem, że z poprzednich dni podany jest tylko ostatni dzień?
0 0

Gość: amif

#6249611 Napisano: 03.09.2016 17:25:13
mama2006 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

mama2006 napisał(a):

też to widzę, czyli rozumiem, że z poprzednich dni podany jest tylko ostatni dzień?

1.09 jest już wygrany, ten co jest na stronie to wczorajszy Pesel, dzisiaj i jutro nie ma, dopiero w poniedziałek po 8 rano następny
1 mama2006 0

loteryjny

#6249636 Napisano: 03.09.2016 20:38:01
kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

Barcza: W zeszłym roku dziewczyna na forum też miała podróbki. Sprzedała komuś paragon, ktoś na paragon zagrał, wygrał główną i była wpadka. Tyle mogę napisać. 

Jestem porażona - falsyfikaty na handel?  emotka  emotka  Nie, że nie wierzę w wasze informacje... tylko... po prostu SZOK!

no ale to chyba nie była jakaś "stara" forumowiczka?  emotka  aż strach teraz kupować paragony na forum emotka

widzicie do czego ludzie są zdolni straszne emotka

Dobrze byłoby, gdyby w przypadku cenniejszych nagród wszystkie paragony były sprawdzane pod kątem oryginalności - przestałoby się opłacać cwaniaczkom drukowanie

Chyba Smolar weryfikuje oryginalność paragonów. Ale jak z resztą... Pewnie jeżeli chodzi o samochody to tak. 

słyszałem od znajomej o przypadku gdy Smolar zgłosił jakiegos laureata większej nagrody na policje bo wysłał podróbkę, ale ile w tym prawdy to nie wiem emotka mam nadzieję, że rzeczywiscie sprawdzają, przynajmniej tak mówią.
0 0

aleks1983

#6249653 Napisano: 03.09.2016 21:50:30
W torbach.milka i oreo jest jakies ograniczenie na osobę czy gospodarstwo?
0 0

mysz-s

#6249654 Napisano: 03.09.2016 21:51:47
loteryjny napisał(a):

kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

Barcza: W zeszłym roku dziewczyna na forum też miała podróbki. Sprzedała komuś paragon, ktoś na paragon zagrał, wygrał główną i była wpadka. Tyle mogę napisać. 

Jestem porażona - falsyfikaty na handel?  emotka  emotka  Nie, że nie wierzę w wasze informacje... tylko... po prostu SZOK!

no ale to chyba nie była jakaś "stara" forumowiczka?  emotka  aż strach teraz kupować paragony na forum emotka

Dobrze byłoby, gdyby w przypadku cenniejszych nagród wszystkie paragony były sprawdzane pod kątem oryginalności - przestałoby się opłacać cwaniaczkom drukowanie

Chyba Smolar weryfikuje oryginalność paragonów. Ale jak z resztą... Pewnie jeżeli chodzi o samochody to tak. 

słyszałem od znajomej o przypadku gdy Smolar zgłosił jakiegos laureata większej nagrody na policje bo wysłał podróbkę, ale ile w tym prawdy to nie wiem emotka mam nadzieję, że rzeczywiscie sprawdzają, przynajmniej tak mówią.

No ale jak można zrobić takie podróbki? Może ją jestem nie kumata ale przecież przez ksero nie da się dać rolki do kasy a papier różni się i to duuzo. No przeciez  kas fiskalnych w domu raczej nie mają .
Jakoś mi ciężko sobie to wyobrazić jak oni to robią :-D
0 0

mysz-s

#6249655 Napisano: 03.09.2016 21:53:12
amif napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mysz-s napisał(a):

mama2006 napisał(a):

1.09 jest już wygrany, ten co jest na stronie to wczorajszy Pesel, dzisiaj i jutro nie ma, dopiero w poniedziałek po 8 rano następny

A to tego nie wiedziałam myslalm że od poniedziałku do niedzieli podają emotka
0 0

staszek

#6249661 Napisano: 03.09.2016 22:10:56
Czy jeśli np. w Mentosach nic nie wygrałam albo w batonach Milka jest info, że się nie udało, to mogę opakowanie/paragon wyrzucić od razu, prawda? Tam nie ma szansy, że ktoś nie wygra, bo coś. Chociaż jak nie przejdzie weryfikacji paragonu to czy mogą sięgnąć po inne zgłoszenie?
Krótko mówiąc, wyrzucać czy nie? emotka
0 0

loteryjny

#6249672 Napisano: 03.09.2016 22:58:30
mysz-s napisał(a):

loteryjny napisał(a):

kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

No ale jak można zrobić takie podróbki? Może ją jestem nie kumata ale przecież przez ksero nie da się dać rolki do kasy a papier różni się i to duuzo. No przeciez  kas fiskalnych w domu raczej nie mają .

jakos robią.. perspektywa łatwiejszego zarobku kusi, ale spokojnie, jesli w koncu popadnie na takiego kontrola to po zawiasach odechce mu sie tego na jakis czas emotka
1 kristof23 0

monisss

#6249692 Napisano: 04.09.2016 08:34:48
Ale teraz to az strach kupować paragon na trwające konkursy...... 
0 0

danaaa

#6249699 Napisano: 04.09.2016 09:12:40
staszek napisał(a):

Czy jeśli np. w Mentosach nic nie wygrałam albo w batonach Milka jest info, że się nie udało, to mogę opakowanie/paragon wyrzucić od razu, prawda? Tam nie ma szansy, że ktoś nie wygra, bo coś. Chociaż jak nie przejdzie weryfikacji paragonu to czy mogą sięgnąć po inne zgłoszenie?

W regulaminie Mentos przeczytałam, że mogą żądać wszystkich zgłoszonych kodów, więc lepiej zachowaj je.
0 0

staszek

#6249702 Napisano: 04.09.2016 09:21:47
danaaa napisał(a):

staszek napisał(a):

W regulaminie Mentos przeczytałam, że mogą żądać wszystkich zgłoszonych paragonów, więc lepiej zachowaj je.

Dzięki, w sensie opakowań z kodem czy oni paragony też chcą?
0 0

danaaa

#6249703 Napisano: 04.09.2016 09:25:46
staszek napisał(a):

danaaa napisał(a):

staszek napisał(a):

W regulaminie Mentos przeczytałam, że mogą żądać wszystkich zgłoszonych kodów, więc lepiej zachowaj je.

Dzięki, w sensie opakowań z kodem czy oni paragony też chcą?

Nie widziałam informacji, aby paragon był potrzebny, ale może coś przeoczyłam.
Wcześniej oczywiście miałam na myśli kody (już poprawiłam)
0 0

Niebieska_Laguna

#6249710 Napisano: 04.09.2016 10:09:16
Czytam regulamin Almette i dalej nie widzę, czy tam serek trzeba zgłosić w tym dniu, w którym się go kupiło? Czy można na następny?
0 0

Gość: barcza

#6249719 Napisano: 04.09.2016 10:53:42
kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

podziwiam ludzi, że się nie boją fałszować paragony ale komuś sprzedać sfałszowany to już świństwo okropne przecież ta osoba jak wygra może mieć straszne nieprzyjemności jak tak możnaemotka raz miałam taki przypadek ,że cyferka na paragonie trochę wyblakła ale odesłałam taki paragon z wyjaśnieniem jak to cyfra i nagroda dotarła ( nie wiem czy sprawdzali w sklepie czy nie ale nagrodę miałam).
0 0

delvitto

#6249732 Napisano: 04.09.2016 11:47:13
loteryjny napisał(a):

mysz-s napisał(a):

loteryjny napisał(a):

kemli napisał(a):

jackk76 napisał(a):

barcza napisał(a):

kemli napisał(a):

defed napisał(a):

assal napisał(a):

jakos robią.. perspektywa łatwiejszego zarobku kusi, ale spokojnie, jesli w koncu popadnie na takiego kontrola to po zawiasach odechce mu sie tego na jakis czas emotka

a ja bym chciała, żeby taka agencja, każdorazowo, po wyłapaniu fałszywego paragonu, robiła u siebie na stronie wpis omawiający takie zdarzenie, i wykonane przez nią czynności, tzn. powiadomienie policji, nawet z podaniem nazwiska oszusta. Po takiej lekturze może nie jeden by pomyślał, zanim zechce coś kombinować...  
0 0

loteryjny

#6249735 Napisano: 04.09.2016 12:05:50
delvitto napisał(a):

a ja bym chciała, żeby taka agencja, każdorazowo, po wyłapaniu fałszywego paragonu, robiła u siebie na stronie wpis omawiający takie zdarzenie, i wykonane przez nią czynności, tzn. powiadomienie policji, nawet z podaniem nazwiska oszusta. Po takiej lekturze może nie jeden by pomyślał, zanim zechce coś kombinować...  

poki co mysle, ze agencje sprawdzaja wyrywkowo bo to dla nich za duzo pracy, chociaz pewnie czesciej niz kiedys i zazwyczaj konczy sie to poza pojedynczymi przypadkami na jedynie niestety nieprzyznaniu danej nagrody emotka emotka
0 0

norweska20

#6249737 Napisano: 04.09.2016 12:28:19
konkurs VANISH....orientuję się ktoś jak wygląda weryfikacja paragonów w Kropka Bordo-miał ktoś z nimi styczność lub z tym konkursem i otrzymał nagrodę ( a miał podobny problem )  . Jakoś mnie zaćmiło i na konkurs Vanisha  rzuć wyzwanie plamom kupiłam produkty :2 dobre   Vanish Gold Oxi Action odplamiacz do białych tkanin w płynie o pojemności 940mlpo 11.99 i wychodziło 24 zł wiec dobrałam małą szaszetkę golda za 4,90(opis na paragonie vanish odplpr 30g gold white )-a tej po prostu nie ma w regulaminie ...jakoś zakodowało mi się ze mają to być po prostu produkty gold ...zgłoszenie już wysłałam i tak się zastanawiam co będzie wrazie wygranej-a trochę się nad zgłoszeniem napracowałam  
0 0

Gość: brudny

#6249738 Napisano: 04.09.2016 12:30:22
norweska20 napisał(a):

konkurs VANISH....orientuję się ktoś jak wygląda weryfikacja paragonów w Kropka Bordo-miał ktoś z nimi styczność lub z tym konkursem i otrzymał nagrodę ( a miał podobny problem )  . Jakoś mnie zaćmiło i na konkurs Vanisha  rzuć wyzwanie plamom kupiłam produkty :2 dobre   Vanish Gold Oxi Action odplamiacz do białych tkanin w płynie o pojemności 940mlpo 11.99 i wychodziło 24 zł wiec dobrałam małą szaszetkę golda za 4,90(opis na paragonie vanish odplpr 30g gold white )-a tej po prostu nie ma w regulaminie ...jakoś zakodowało mi się ze mają to być po prostu produkty gold ...zgłoszenie już wysłałam i tak się zastanawiam co będzie wrazie wygranej-a trochę się nad zgłoszeniem napracowałam  

kup produkty zawarte w regulaminie i napisz do nich by anulowali tamte złe zgłoszenie (ze zlym paragonem) i wyślij jeszcze raz na dobry emotka
0 0

pantera mglista

#6249763 Napisano: 04.09.2016 14:55:38
Mam pytanie czy w konkursach, w których odpowiedź wysyła się za pomocą sms'a, jeśli nie ma w regulaminie ani słowa o polskich znakach to wskazane jest ich stosowanie, brak czy to raczej bez znaczenia? Jestem kompletnie zielona w tym temacie. 
0 0