Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6252388 Napisano: 09.09.2016 19:56:05
katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Almette. Puszysty smak naturyuprzejmie informujemy, że może się tak zdarzyć, że na kilku opakowaniach mogą być nadrukowane te same kody.

emotka Czytam, czytam i... oczom nie wierzę. emotka Przesadzili. emotka emotka

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie

potem domek wylosują na zdublowany kod i nagroda zostanie u nich

Powiem Ci - widzę, że chyba do tego to zmierza... emotka

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod)

czyli konkurs na wstępie daje możliwość oszustwaemotka

Coś mi ta loteria zaczyna brzydko pachnieć emotka  I ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi? emotka  Hm, może dlatego, że poznałam już  tę agencję?

Czyli wysyłamy jeden kod tysiąc razy (system wszystko łyknie) aż w końcu nas wylosują. Ułatwieniem jest to, że zwycięzcy powiadamiani są na bieżąco. Domek jest jeden, więc im więcej razy zgłosimy jeden kod tym większe szanse wygranej.
Rzeczywiście powtórka z rozrywki. Agencja nie wyciągnęła wniosków z poprzedniej loterii z nagrodami po 20 tys. emotka Popatrzcie na zasady loterii kinderbueno. Tak to powinno wyglądać. A więc: unikalny kod ukryty wewnątrz opakowania i odpowiednie komunikaty o wykorzystaniu kodu lub o błędnym kodzie. I finito.

a w przypadku wygranej nie zadaja wszystkich kodow i paragonow?
0 0

izak1000

#6252398 Napisano: 09.09.2016 20:11:12
Jeżeli kody w Almette nie  unikalne to  nie  ma się co dziwić gdy w kolejnych dniach  wszystkie 7 wygranych będzie miało takie same kody a tylko inne nr zgłoszeń i inne  nazwiska...
0 0

Agnes

#6252404 Napisano: 09.09.2016 20:25:19
a ja z innej beczki
jak to jest z loterią w POLO?
trzeba zrobić zakupy za 30zł bez alkoholu no to rozumiem ale można kupić jeden oznaczony produkt z listy na której jest piwo jasne no i tego nie rozumiem
0 0

maryam

#6252407 Napisano: 09.09.2016 20:28:34
Agnes napisał(a):

a ja z innej beczki
trzeba zrobić zakupy za 30zł bez alkoholu no to rozumiem ale można kupić jeden oznaczony produkt z listy na której jest piwo jasne no i tego nie rozumiem

zakupu za 30zł-1 los+piwo razem 2 losy karta losy podwójnie czyli razem 4 losy -Chyba emotka
Z loterii wyłączony jest zakup produktów alkoholowych (poza piwem), doładowań oraz wyrobów tytoniowych zobacz co jest w nawiasie emotka
0 0

Agnes

#6252408 Napisano: 09.09.2016 20:30:41
maryam napisał(a):

Agnes napisał(a):

a ja z innej beczki

zakupu za 30zł-1 los+piwo razem 2 losy karta losy podwójnie czyli razem 4 losy -Chyba emotka

a czyli i tak trzeba kupić za 30zł ? nie wystarczy jeden produkt z listy?
0 0

maryam

#6252410 Napisano: 09.09.2016 20:33:14
wystarczy 1 produkt ale dla mnie fajnie bo nie trzeba rozbijać a ponoć wszystkie produkty zlicza...
0 0

Agnes

#6252412 Napisano: 09.09.2016 20:36:43
maryam napisał(a):

wystarczy 1 produkt ale dla mnie fajnie bo nie trzeba rozbijać a ponoć wszystkie produkty zlicza...

dzięki czyli mogę kupić piwo jasne na rozluznienie i melisę na uspokojenie i będę miec 2 losy?
1 maryam 0

maryam

#6252413 Napisano: 09.09.2016 20:40:18
tak,ale może ktoś bardziej zorientowany się wypowie jak oni bedą to wszystko sprawdzać ? emotka
0 0

agicho

#6252416 Napisano: 09.09.2016 20:49:03
PatrycjaRT napisał(a):

nkba napisał(a):

agicho napisał(a):

To samo zdjęcie nagrodzone w różnych konkursach
https://www.faceb...sts/1219567458081990
http://www.radioz...ne-wakacje-z-Peugeot

emotka

Właśnie  emotka i wydaje mi się, że jeszcze gdzieś je widziałam emotka

Z tego co kojarzęt to jeszcze w pamiętnym konkursie Esky mieli chyba wyróżnienie ;D

Znowu nagroda trafi za autoplagiat, kobieta na Fb wciska kit,że zdjęcia są różne...hm... emotka Gwoli ścisłości ni ebrałam tam udziału ale nie dzierżę oszustwa.
0 0

Gość: barcza

#6252421 Napisano: 09.09.2016 21:03:14
jokan napisał(a):

katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Almette. Puszysty smak naturyuprzejmie informujemy, że może się tak zdarzyć, że na kilku opakowaniach mogą być nadrukowane te same kody.

no tak czyli można 100 razy wysłać ten sam kod no super czyli powtórka z rozrywki tak jak było w poprzednimemotka konkursie

jak można przygotować  tak konkurs gdzie do wygrania taka nagroda szok normalnie, nie powinni przyjmować ani złych kodów ani zdublowanych (w przypadku zdublowanego kodu powinna być informacja o kontakt i przyznany nowy kod)

Coś mi ta loteria zaczyna brzydko pachnieć emotka  I ciekawe dlaczego mnie to nie dziwi? emotka  Hm, może dlatego, że poznałam już  tę agencję?

Czyli wysyłamy jeden kod tysiąc razy (system wszystko łyknie) aż w końcu nas wylosują. Ułatwieniem jest to, że zwycięzcy powiadamiani są na bieżąco. Domek jest jeden, więc im więcej razy zgłosimy jeden kod tym większe szanse wygranej.
Rzeczywiście powtórka z rozrywki. Agencja nie wyciągnęła wniosków z poprzedniej loterii z nagrodami po 20 tys. emotka Popatrzcie na zasady loterii kinderbueno. Tak to powinno wyglądać. A więc: unikalny kod ukryty wewnątrz opakowania i odpowiednie komunikaty o wykorzystaniu kodu lub o błędnym kodzie. I finito.

emotka hurtownicy maja po kilkaset starterków a paragony maja ze sklepu
0 0

Gość: barcza

#6252422 Napisano: 09.09.2016 21:06:18
barcza napisał(a):

jokan napisał(a):

katy napisał(a):

kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

barcza napisał(a):

barcza napisał(a):

bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

emotka hurtownicy maja po kilkaset starterków a paragony maja ze sklepu

powinni naprawić program albo napisać nowy
0 0

Gość: HOLLY

#6252423 Napisano: 09.09.2016 21:07:19
donia7 napisał(a):

Ktoś pytał czy na loterię DPD można zarejestrować przesyłkę z Siódemki, nietety, nie mogę znaleźć tego pytania. Kurier DPD dostarczył przesyłkę, ale widzę na liście przewozowym maleńki napis Siódemka... można do loterii zgłosić taki list?

pytałam dziś DPD i odpowiedzieli, że jak najbardziej można zgłaszać listy przewozowe siódemki emotka
1 donia7 0

ladyinred

#6252429 Napisano: 09.09.2016 21:25:53
Jakie znaki sa podobne w kinder bueno? Wyskakuje mi, ze bledny kod z opakowania. A widze wyraźnie.  No moze duze G jakies dziwne i kreska, ktora uznalam za I.
0 0

norweska20

#6252432 Napisano: 09.09.2016 21:30:33
Sms od Lechfree Stokrotka- czytam i pierwsza myśl rezerwa roweru- wchodzę na forum a tam już wpisy innych ludzi o sms-tej samej treści....kurczę ale się napaliłam  i w momencie czar prysł...ale zrobili niespodziankę emotka    a w ogóle ktoś z forum trafił rower Embassy w Stokrotce- bo już nie pamiętam zwycięskiego wisu ? Dzwoniłam do Afektu - ale już chyba nie pracowali , bo telefon milczał -udało się tam komuś dodzwonić co to za niespodzianka  ?
0 0

norweska20

#6252441 Napisano: 09.09.2016 21:48:00
donia7 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Sms od Lechfree Stokrotka- czytam i pierwsza myśl rezerwa roweru- wchodzę na forum a tam już wpisy innych ludzi o sms-tej samej treści....kurczę ale się napaliłam  i w momencie czar prysł...ale zrobili niespodziankę emotka    a w ogóle ktoś z forum trafił rower Embassy w Stokrotce- bo już nie pamiętam zwycięskiego wisu ? Dzwoniłam do Afektu - ale już chyba nie pracowali , bo telefon milczał -udało się tam komuś dodzwonić co to za niespodzianka  ?

tak, jeden wpis był napewno emotka

ja też dostałam takiego eska- może jakiś czteropak wyślą? Myślę, że i tak miło z ich strony emotka

pewnie że miło z ich strony emotka - tylko jak ktoś zaliczył wszystkie sklepy konkursowe z tym Free - to o cichu liczy że może kiedyś się uda...więc zawsze to miłe , ale pozostaje niedosyt emotka  i oczekiwania na free Tesco emotka
0 0

mdepfs

#6252454 Napisano: 09.09.2016 22:12:30
bruce napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

a ja naiwna wierzyłam, że będzie to spoko loteria eh emotka
0 0

Gość: mattadore

#6252458 Napisano: 09.09.2016 22:17:48
norweska20 napisał(a):

Mi udało się trafić  rower Embassy od Stokrotki Lech free, ale sms-a dziś nie mam  emotka
0 0

anialistopad

#6252462 Napisano: 09.09.2016 22:23:34
https://www.e-kon...da-ze-stokrotka.html   były wyniki z tego konkursu? i czy macie zwrotki z itm olimpiada jak odsyłacie do nich @
?
0 0

donia7

#6252464 Napisano: 09.09.2016 22:25:08
mattadore napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Mi udało się trafić  rower Embassy od Stokrotki Lech free, ale sms-a dziś nie mam  emotka

ej... Ty masz rowerek, my mamy piwka emotka
0 0

mdepfs

#6252470 Napisano: 09.09.2016 22:30:08
czy w wakacjach lay's trzeba mieć torbę albo grilla, żeby mieć szansę na główną?
nie nagrodzili mnie ani razu, ale wierzę do końca emotka
0 0