Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6253955 Napisano: 13.09.2016 19:02:28
xpac napisał(a):

Tak wracając do Almette, przeglądając wyniki, 4 dnia na samym końcu mamy wygrane
23KYJ9Z ID 284881, Janina, Elbląg
23KYJ9Z ID 284716, Halina, Pasłęk

zauważyliście, że dwa razy wygrał ten sam kod z wieczka?? Numery się powtarzają?? Zważywszy, że Pasłęk leży bardzo blisko od Elbląga, to mało prawdopodobne....

To wyraźnie pokazuje "wspaniałość" tej akcji promo emotka Czekam na dzień, kiedy WSZYSCY laureaci będą mieli przypisany ten sam kod emotka

Zamiast cudować z jakimiś powtarzającymi się długimi kodami, równie dobrze mogliby drukować na tych wieczkach litery A / B / C / D i sensu byłoby tyle samo. Gańba emotka
1 mysia 0

defed

#6253958 Napisano: 13.09.2016 19:06:45
zaczytana-pola napisał(a):

Obstawiam, że pomylili się w podawaniu wyników.

parę dni temu ktoś pisał maila do Almette i dostał odp. w stylu, że opublikowane wyniki loterii są poprawne, a kody na wieczkach mogą się powtarzać  emotka

edit: za które dni tysiączki już rozdane?
0 0

notta

#6253973 Napisano: 13.09.2016 19:40:49
a ktoś może już wie co to za niespodzianki puścił Afekt z konkursu Stokrotka Lech Free?
0 0

banka-manka

#6253982 Napisano: 13.09.2016 20:13:10
Ktoś gdzieś słyszał, do kogo pojechało Belvito autko?  emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6253988 Napisano: 13.09.2016 20:19:57
defed napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Obstawiam, że pomylili się w podawaniu wyników.

parę dni temu ktoś pisał maila do Almette i dostał odp. w stylu, że opublikowane wyniki loterii są poprawne, a kody na wieczkach mogą się powtarzać  emotka

edit: za które dni tysiączki już rozdane?

Dzwonili z 8, więc chyba wszystkie.
1 defed 0

notta

#6253994 Napisano: 13.09.2016 20:29:46
mam teraz małą zagwostkę z zupełnie innej beczki. Może ktoś bardziej ogarnięty w przepisach podpowie. robiąc zakupy często zaopatruje się w pobliskim Lewiatanie. Oczywiście paragony są dla mnie jakieś, takie dziwaczne, a co ciekawsze zainteresował mnie fakt, że na paragonie nie ma żadnego zapisu że jest to paragon fiskalny emotka .
I teraz pytanie: czy ten zapis musi być czy nie? Bo gdzieś czytałam że musi być obowiązkowo, nie wiem czy przy okazji loteri paragonowej z ministerstwa.. Zastanawiam się co z tym fantem zrobić, czy słać zgłoszenia konkursowe czy lepiej nie? 

0 0

Gość: giuliettaX

#6254041 Napisano: 13.09.2016 21:36:46
ivanotta napisał(a):

mam teraz małą zagwostkę z zupełnie innej beczki. Może ktoś bardziej ogarnięty w przepisach podpowie. robiąc zakupy często zaopatruje się w pobliskim Lewiatanie. Oczywiście paragony są dla mnie jakieś, takie dziwaczne, a co ciekawsze zainteresował mnie fakt, że na paragonie nie ma żadnego zapisu że jest to paragon fiskalny  emotka .
I teraz pytanie: czy ten zapis musi być czy nie? Bo gdzieś czytałam że musi być obowiązkowo, nie wiem czy przy okazji loteri paragonowej z ministerstwa.. Zastanawiam się co z tym fantem zrobić, czy słać zgłoszenia konkursowe czy lepiej nie? 

dokładnie od kilku lat powinno być oznaczenie Paragon fiskalny emotka  to jakaś stara kasa, bo ma tylko dwie litery w tym numerze unikatowym...  tu szczegółowe dane, co ma być na paragonie http://www.przepi...32,20130916,1,1.html
1 notta 0

ramaja

#6254051 Napisano: 13.09.2016 21:44:17
pakowa napisał(a):

czy tylko ja nie mogę sobie poradzić z odczytaniem kody z kinder bueno? emotka

a dostajecie potwierdzenia na emiala zgłoszenia ?
0 0

pakowa

#6254058 Napisano: 13.09.2016 21:50:37
ramaja napisał(a):

pakowa napisał(a):

czy tylko ja nie mogę sobie poradzić z odczytaniem kody z kinder bueno? emotka

a dostajecie potwierdzenia na emiala zgłoszenia ?

chyb nie ma zadnego potwierdzenia
0 0

pakowa

#6254060 Napisano: 13.09.2016 21:55:34
W konkursach już jakiś czas się bawie.. na forum też już jestem określony okres czasu..ale nadal nie rozkminiłam w jaki sposób kupujecie (konkursowicze) paragony oczywiście na trwające konkursy? wysyłacie je sobie pocztą? czy w jaki sposób ? przecież niejednokrotnie wymagane jest odesłanie takiego paragonu zwycięskiego  i co jeżeli poczta nie dostarczy nam na czas od kupującego? i kolejne pytanie kupujecie i co produkty macie dla siebie i ten kto chce ten paragon płaci całą kwotę z paragonu czy jak? emotka

kaskaderka1

#6254077 Napisano: 13.09.2016 22:39:04
"Podróż do świata bueno " podane z dwóch dni wyniki  i już jest zonk emotka
Dzień 5 , Anna K ( Ciechanów )
Dzień 6, Łukasz K ( Ciechanów )
Jakie jest prawdopodobieństwo wygranej w jednym mieście dzień po dniu,nie wspominając o dziwnym zbiegu okoliczności inicjałów w nazwisku ?
Nie podoba mi się ten konkurs emotka
0 0

joan

#6254079 Napisano: 13.09.2016 22:47:34
kaskaderka1 napisał(a):

Jakie jest prawdopodobieństwo wygranej w jednym mieście dzień po dniu,nie wspominając o dziwnym zbiegu okoliczności inicjałów w nazwisku ?

Skoro kody są wewnątrz opakowań + są unikalne, nie ma się co spinać emotka

joan

#6254080 Napisano: 13.09.2016 22:51:37
Odsyłał ktoś z Was dane na rozwiązany dziś konkurs Adidas / Super-Pharm? Właśnie przesłałam eska z adresem mejlowym, a przyszło info zwrotne "Minął termin przesłania przez Ciebie danych kontaktowych. Przepraszamy, niestety Twoja nagroda przepadła. Pozdrawiamy, adidas" emotka
0 0

kristof23

#6254093 Napisano: 13.09.2016 23:26:27
joan napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

grunt to ciągle wietrzyć spisek no nie? brak słów...  emotka
1 kristof23 0

Gość: giuliettaX

#6254094 Napisano: 13.09.2016 23:31:26
kristof23 napisał(a):

joan napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

hmm.. wiesz to zupełnie tak jak ciągle klikać czerwone łapki, gdy jest mowa o podrobionych paragonach czy innych przekrętach... brak słów...  emotka
0 0

kristof23

#6254095 Napisano: 13.09.2016 23:39:47
giulietta napisał(a):

kristof23 napisał(a):

joan napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

hmm.. wiesz to zupełnie tak jak ciągle klikać czerwone łapki, gdy jest mowa o podrobionych paragonach czy innych przekrętach... brak słów...  emotka

chodzi o to, ze Twoje pisanie o przepisach prawa łamaniu regulaminow itd juz sie wszystkim przejadło ale Ty dalej w to brniesz, mimo, że sama wygrywasz np. 5 puf na rózne osoby i tyle w temacie emotka

Natie77

#6254096 Napisano: 13.09.2016 23:40:20
giulietta napisał(a):

kristof23 napisał(a):

joan napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Zaraz tam spisek, jak zobaczyłam dziś te wyniki, to miałam taki sam wniosek jak Kaskaderka1 emotka

kaskaderka1

#6254097 Napisano: 13.09.2016 23:40:37
kristof23 napisał(a):

joan napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Ja nie wietrze znowu spisku ,ja WIERZE w zbiegi okoliczności emotka
0 0

like-a-bomb

#6254098 Napisano: 13.09.2016 23:42:24
joan napisał(a):

Odsyłał ktoś z Was dane na rozwiązany dziś konkurs Adidas / Super-Pharm? Właśnie przesłałam eska z adresem mejlowym, a przyszło info zwrotne "Minął termin przesłania przez Ciebie danych kontaktowych. Przepraszamy, niestety Twoja nagroda przepadła. Pozdrawiamy, adidas" emotka

Niedawno odsyłałam. Mam identyczną zwrotkę jak Ty. Co z tym zrobić? Ciekawe czy to naprawią. emotka
0 0

kristof23

#6254099 Napisano: 13.09.2016 23:44:50
a tak z innej beczki czy jest jakas szansa czy almette zrobi porzadek z powtarzaniem tego samego kodu, ktos to do nich zglaszal?
0 0