Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

myszania

#6254666 Napisano: 15.09.2016 08:42:53
Konkurs z jakims dezodorantem chyba, gdzie do wygrania jest coś z Sablewską emotka  Pomożecie?
0 0

dang21

#6254668 Napisano: 15.09.2016 08:46:45
mariolcud napisał(a):

wygrał ktoś tutaj konkurs na kobieta.pl "Dziękuję Ci mamo", dziś minął termin odsyłania adresów, orientuje się ktoś w jakim czasie wysyłają nagrody? W regulaminie 60 dni, ale w praktyce to inaczej troszkę wygląda i jestem ciekawa czy spodziewać się niebawem paczki czy jadnak uzbroić się w cierpliwość emotka  

Ja przeważnie otrzymuję nagrody w ciągu 2-3 tygodni (czasem nawet szybciej) emotka
0 0

agniecha1985

#6254669 Napisano: 15.09.2016 08:47:05
myszania napisał(a):

Konkurs z jakims dezodorantem chyba, gdzie do wygrania jest coś z Sablewską emotka  Pomożecie?

https://www.e-kon...rm.html#.V9pDvzPwEwg
0 0

myszania

#6254680 Napisano: 15.09.2016 08:53:44
agniecha1985 napisał(a):

myszania napisał(a):

https://www.e-kon...rm.html#.V9pDvzPwEwg

Dzieki,
0 0

magdalena-1989

#6254681 Napisano: 15.09.2016 08:53:48
Pytanie odnośnie projektu TRND JOGOBELLA (pierwszy raz biorę udział, więc wybaczcie moją niewiedzę i ewentualnie niezrozumienie)
Z tego co wyczytałam mogę rozłożyć zakupy na 3 części - 3 paragony-różne jogurty i różna ilość na nich?
Muszę kupić w sumie 36 jogurtów (czy mogę mniej?)
- 6 jogurtów Jogobella Breakfast
- 6 jogurtów Jogobella Musli 
- 6 jogurtów Jogobella 8 Zbóż
dla siebie i dla znajomych to samo
- 6 jogurtów Jogobella Breakfast
- 6 jogurtów Jogobella 8 Zbóż 
0 0

Gość: alusia29

#6254683 Napisano: 15.09.2016 08:58:53
Jest jakiś konkurs z tabletkami/płynami do zmywarek?
2 -Triss-, czeko 0

defed

#6254684 Napisano: 15.09.2016 09:01:41
alusia29 napisał(a):

Jest jakiś konkurs z tabletkami/płynami do zmywarek?

Od dzis w Kaufie zatroszcza sie o Twoj budzet, P&G (Fairy) emotka
1 andii 0

Gość: MartaZey

#6254694 Napisano: 15.09.2016 09:28:54
a o głównej wygranej w Belvita (samochód) nic???:) zwłaszcza ze wygrana autoplagiatem i jak zwykle te same nazwiska. Malaziu i palec_pianisty z Ibstagrama - słowiańska blondyna i fotograf zgarniają wszystko w fotograficznych. Zaczęłam się zastanawiać czy jest jakikolwiek sens stawania z nimi w szranki. Jak wygrać z profesjonalistami?
1 xyz1990 0

mia

#6254697 Napisano: 15.09.2016 09:33:44
MartaZey napisał(a):

a o głównej wygranej w Belvita (samochód) nic???:) zwłaszcza ze wygrana autoplagiatem i jak zwykle te same nazwiska. Malaziu i palec_pianisty z Ibstagrama - słowiańska blondyna i fotograf zgarniają wszystko w fotograficznych. Zaczęłam się zastanawiać czy jest jakikolwiek sens stawania z nimi w szranki. Jak wygrać z profesjonalistami?

https://www.e-kon...strona/939/#p6254685
0 0

jasnoniebieska

#6254708 Napisano: 15.09.2016 09:50:58
Dostajecie odpowiedź na każde zgłoszenie wysłane w tego samego maila na konkurs Na zdrowie z Radiem Złote Przeboje. czy tylko na pierwsze?
0 0

dang21

#6254709 Napisano: 15.09.2016 09:52:22
ilonaaa93 napisał(a):

Dostajecie odpowiedź na każde zgłoszenie wysłane w tego samego maila na konkurs Na zdrowie z Radiem Złote Przeboje. czy tylko na pierwsze?

Pierwsze.

dzasmina

#6254714 Napisano: 15.09.2016 10:12:37
koniczynka123 napisał(a):

smocyca napisał(a):

toka napisał(a):

agadawid napisał(a):

Taka sytuacja.DC, zrobiłam zakupy za 20 zeta, dostałam paragon i ....nic. Pytam więc ekspedientkę o zdrapkę, na co ona: Noo, zostalo nam jeszcze kilka. Zdrapkę dostałam ale nie dosc, że się trzeba upomnieć to jakie klika zdrapek jak loteria niecały tydzień trwa. Na marginesie to nawet torby nie trafiłam: -/

a mi nie chciała dać zdrapki bo podobno trzeba wcześniej zgłosić ze się chce-ona musi ją nabić na paragon-inaczej nie może wydać

U mnie dziś taka sama sytuacja, zdrapki nie dostałam choć się upomniałam... I ten tekst ekspedientki, że ona musi ja na paragon inaczej nabić. Co to ma być ???

Bzdura z nabijaniem na kasę, po prostu dają do ręki po zakupach i już. Mieszkam naprzeciw Delikatesów C, robię tam ciągle zakupy, na 15 zdrapek nie wpadła nawet torba ale panie twierdzą, że większość zdrapuje przy kasie i jeszcze nikt nic nie trafił. Naprodukowali tego badziewia z milion to i trafić komukolwiek będzie ciężko

a u mnie nabijają zdrapkę na paragon i na samym dole jest zapis karta rabatowa nr, taki jak kiedyś już był. no ale rzeczywiście trafić cokolwiek będzie ciężko.
0 0

xena

#6254723 Napisano: 15.09.2016 10:26:14
a jeszcze odnośnie tych nieszczęsnych zdrapek w DC -czy dają Wam tyle zdrapek na ile opiewa paragon tzn wielokrotność 20 zł?? ja kupowałam za 70 dostałam 1 zdrapkę, mówię, że chyba należy mi się 3 szt emotka a Pani za kasą, że 1 zdrapka do 1 paragonu emotka
0 0

nkba

#6254728 Napisano: 15.09.2016 10:31:21
xena napisał(a):

a jeszcze odnośnie tych nieszczęsnych zdrapek w DC -czy dają Wam tyle zdrapek na ile opiewa paragon tzn wielokrotność 20 zł?? ja kupowałam za 70 dostałam 1 zdrapkę, mówię, że chyba należy mi się 3 szt emotka a Pani za kasą, że 1 zdrapka do 1 paragonu emotka

Jest w regulaminie, że nie przeliczają zdrapek. czy zrobisz zakupy za 20 czy 100 i tak dostaniesz jedną zdrapkę - kicha trochę  emotka
0 0

xena

#6254761 Napisano: 15.09.2016 11:12:39
nkba napisał(a):

xena napisał(a):

Jest w regulaminie, że nie przeliczają zdrapek. czy zrobisz zakupy za 20 czy 100 i tak dostaniesz jedną zdrapkę - kicha trochę  emotka

dziwne, w innym sklepie wydają tyle ile przysługuje wg kwoty na paragonieemotka
0 0

magdalena-1989

#6254781 Napisano: 15.09.2016 11:32:26
magdalena-1989 napisał(a):

Pytanie odnośnie projektu TRND JOGOBELLA (pierwszy raz biorę udział, więc wybaczcie moją niewiedzę i ewentualnie niezrozumienie)
Z tego co wyczytałam mogę rozłożyć zakupy na 3 części - 3 paragony-różne jogurty i różna ilość na nich?

MOŻNA KUPIĆ MNIEJ ? 
0 0

olunka

#6254792 Napisano: 15.09.2016 11:43:04
bruce napisał(a):

Rany, to to takiego? Trzeba kupić co najmniej 36 jogurtów, aby wziąć udział w konkursie? Dla siebie i znajomych? emotka Ty piszesz o swojej "niewiedzy"? emotka Przepraszam za spam i brak odpowiedzi na Twoje zapytanie, ale czuję się tak, jakbym spadła z ... Marsa. emotka Nie bardzo wiem, o co chodzi z taką ilością produktów na konkurs! emotka

kupuje się 36 sztuk i dostaje się zwrot do 66 zł na podstawie paragonu, po prostu zamiast paczki z produktami trzeba je kupic, przesłać paragon i dostaje się zwrot na konto, tak to działa(było juz monte), a jakby co to można chyba zrezygnowac z testowania
0 0

agadawid

#6254797 Napisano: 15.09.2016 11:46:36
olunka napisał(a):

bruce napisał(a):

Rany, to to takiego? Trzeba kupić co najmniej 36 jogurtów, aby wziąć udział w konkursie? Dla siebie i znajomych? emotka Ty piszesz o swojej "niewiedzy"? emotka Przepraszam za spam i brak odpowiedzi na Twoje zapytanie, ale czuję się tak, jakbym spadła z ... Marsa. emotka Nie bardzo wiem, o co chodzi z taką ilością produktów na konkurs! emotka

kupuje się 36 sztuk i dostaje się zwrot do 66 zł na podstawie paragonu, po prostu zamiast paczki z produktami trzeba je kupic, przesłać paragon i dostaje się zwrot na konto, tak to działa(było juz monte), a jakby co to można chyba zrezygnowac z testowania

Dokładnie tak, nie możesz kupić mnie bo to akcja testowania i zarazem marketingowa. 18 szt. jogurtu masz rozdać znajomym aby tez mogli spróbować a później masz zebrać od nich opinie. Pozostałe 18 dla Ciebie i Twojej rodziny.
0 0

kumarek

#6254800 Napisano: 15.09.2016 11:48:13
xena napisał(a):

nkba napisał(a):

xena napisał(a):

dziwne, w innym sklepie wydają tyle ile przysługuje wg kwoty na paragonie emotka

Według regulaminu zdrapka przysługuje za wydane 20 zł. 
Jak wydasz 40 , 60, czy 200 to i tak według rgulaminu przysługuje 1 zdrapka. Jak wydają ich więcej to są niedoinformowane.
Ale to chyba na korzyść grającego emotka
0 0

magdalena-1989

#6254803 Napisano: 15.09.2016 11:51:43
agadawid napisał(a):

olunka napisał(a):

bruce napisał(a):

Dokładnie tak, nie możesz kupić mnie bo to akcja testowania i zarazem marketingowa. 18 szt. jogurtu masz rozdać znajomym aby tez mogli spróbować a później masz zebrać od nich opinie. Pozostałe 18 dla Ciebie i Twojej rodziny.

Aha czyli 18 mogę i jeśli chce to też 18 dla znajomych. Dobra wyjaśnione, dziękuję ślicznie za odpowiedź.
To teraz drugie pytanie: GDZIE KUPIĆ te 36 sztuk, tak aby ZMIEŚCIĆ SIĘ w kwocie 66 ZŁ 
0 0