Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

moniazr

#6255246 Napisano: 15.09.2016 23:41:51
trampek, napisał(a):

czy ten konkurs/loteria chyba soraya trwa co do wygrania sa torebki i portfele wittchen? mogabym link prosic

Ta loteria Soraya skończyła się w grudniu 2015 r. Chyba, że jest jakaś innaemotka ?
0 0

taalvikki

#6255257 Napisano: 16.09.2016 00:13:14
kama.z napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

agadawid napisał(a):

Powiedzcie mi czy bierzecie paragony z koszt na smieci ktire sa w sklepie? Bo mnie dzis reka swierzbila ale maz mnie powstrzymal to juz chyba nie jest ze mna dobrze skoro zauwazylam produkt konkursowy na paragonie w smierniku

Ha, ha. Zdarzyło mi się.  Po prostu nie mogłam zboleć, ze taka szansa może się zmarnowac. Ale powiem szczerze, że się rozejrzalam czy nikt nie widzi emotka

Za duzo osob bylo zeby nikt nie widzial

Mi też czasami adrenalina skacze na widok marnowanego paragonu, ale wstydzę się. Za to dzisiaj zmusiłam panią kasjerkę z biedronki do odszukania w koszu paragonu, który zgniotła z prędkością światła. I nie zraziłam się wcale groźnymi minami ludzi stojących za mną emotka

ze śmieci? litości, dla mnie to żałosne zachowanie. a co  do prośby w kierunku kasjerek, to rozumiem ją wtedy, kiedy MI nie wyda paragonu, bo to jej obowiązek. ale jeżeli miałabym ją prosić o to, by przeszukiwała kosz po poprzednich klientach, którzy paragonu nie zabrali (a kasjerka zgarnęła plik, by nie było syfu na kasie), to czułabym się żenująco. nie pozdrawiam więc tych, którzy takie czyny praktykują, zawracając głowę kasjerce i ludziom w kolejce. tfu.
0 1 agadawid

dang21

#6255275 Napisano: 16.09.2016 07:07:34
wredzia napisał(a):

bruce napisał(a):

ze śmieci? litości, dla mnie to żałosne emotka emotka . a co  do prośby w kierunku kasjerek, to rozumiem ją wtedy, kiedy MI nie wyda paragonu, bo to jej obowiązek. ale jeżeli miałabym ją prosić o to, by przeszukiwała kosz po poprzednich klientach, którzy paragonu nie zabrali (a kasjerka zgarnęła plik, by nie było syfu na kasie), to czułabym się żenująco. nie pozdrawiam więc tych, którzy takie czyny praktykują, zawracając głowę kasjerce i ludziom w kolejce. tfu.

emotka A ja od razu widzę oczami wyobraźni podstępną kasjerkę, która specjalnie zbiera tabuny takich paragonów do kosza i potem sprzedaje gdzieś, na allegro na przykład. emotka

co za szopka tu się odstawia to się w głowie nie mieści  emotka

wyciąganie paragonów z śmieci  emotka

kasjerka z biedronki niby sprzedaje nie wydane paragony na aukcji allegro?
z ciekawości przerzuciłam internety i jakoś nie widzę tej sensacji  emotka   emotka emotka

zazdrość, żółć, i tyłka ścisk, że ktoś wygrał a nie ja  emotka

500+ Wam chyba w cenzurach poprzewracało  emotka emotka emotka

Bruce tylko napisała, że WIDZI OCZAMI WYOBRAŹNI. Nie napisała, że kogokolwiek podejrzewa o sprzedaż. Po prostu zażartowała emotka

milka77

#6255281 Napisano: 16.09.2016 08:09:25
Dochodzą Wam smsy do hortexu? Mi dzisiaj nie przyjmuje...
0 0

agadawid

#6255284 Napisano: 16.09.2016 08:30:03
wredzia napisał(a):

bruce napisał(a):

ze śmieci? litości, dla mnie to żałosne emotka emotka . a co  do prośby w kierunku kasjerek, to rozumiem ją wtedy, kiedy MI nie wyda paragonu, bo to jej obowiązek. ale jeżeli miałabym ją prosić o to, by przeszukiwała kosz po poprzednich klientach, którzy paragonu nie zabrali (a kasjerka zgarnęła plik, by nie było syfu na kasie), to czułabym się żenująco. nie pozdrawiam więc tych, którzy takie czyny praktykują, zawracając głowę kasjerce i ludziom w kolejce. tfu.

emotka A ja od razu widzę oczami wyobraźni podstępną kasjerkę, która specjalnie zbiera tabuny takich paragonów do kosza i potem sprzedaje gdzieś, na allegro na przykład. emotka

co za szopka tu się odstawia to się w głowie nie mieści  emotka

wyciąganie paragonów z śmieci  emotka

kasjerka z biedronki niby sprzedaje nie wydane paragony na aukcji allegro?
z ciekawości przerzuciłam internety i jakoś nie widzę tej sensacji  emotka   emotka emotka

zazdrość, żółć, i tyłka ścisk, że ktoś wygrał a nie ja  emotka

500+ Wam chyba w cenzurach poprzewracało  emotka emotka emotka

Szopka to odstawia się dopiero teraz, kiedy zaczynacie ubliżać innym. Dziewczyna zapytała, a ja zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że zdarzyło mi się wziąć paragon z koszyka, nie ze śmieci. Nie grzebię po śmietnikach w poszukiwaniu paragonów, nie kupuję ich i nie plagiatuję pomysłów. Tak, wzięłam paragon z koszyka ale nie przeszukuję wszystkich koszyków czy koszy na śmieci w poszukiwaniu paragonów i przypuszczam, że nikt tak nie robi ale oczywiście niektóre konkursowiczki aby podbudować swoje ego podłapały temat, gremialnie potępiły występek przy okazji podkreślając, że oczywiście one są och , ach i wogóle bez skazy. Wyolbrzymiony temat, zamiast potraktować pytanie z przymrużeniem oka, zaczynają się przepychanki i ubliżania. Uwaga o 500 + jest zupełnie nie na miejscu w stosunku do osób, które z niej korzystają.
P.S. Akurat ja 500 plus nie dostaję...
Dziekuję, to wszystko.

agadawid

#6255289 Napisano: 16.09.2016 08:45:08
Dostałam sms o paczce, która jedzie DHL em z Corex ale nie miałam żadnego maila o wygranej. Pasuje mi to na konkurs plastyczny powrót do szkoły z Milą. Czy ktoś też ma taką sytuację? Byłoby miło coś dostać bo moja córcia 2 dni siedziała nad rysunkiem...
0 0

staszek

#6255299 Napisano: 16.09.2016 09:17:28
taalvikki napisał(a):

kama.z napisał(a):

agadawid napisał(a):

Powiedzcie mi czy bierzecie paragony z koszt na smieci ktire sa w sklepie? Bo mnie dzis reka swierzbila ale maz mnie powstrzymal to juz chyba nie jest ze mna dobrze skoro zauwazylam produkt konkursowy na paragonie w smierniku

Ha, ha. Zdarzyło mi się.  Po prostu nie mogłam zboleć, ze taka szansa może się zmarnowac. Ale powiem szczerze, że się rozejrzalam czy nikt nie widzi emotka

Za duzo osob bylo zeby nikt nie widzial

Mi też czasami adrenalina skacze na widok marnowanego paragonu, ale wstydzę się. Za to dzisiaj zmusiłam panią kasjerkę z biedronki do odszukania w koszu paragonu, który zgniotła z prędkością światła. I nie zraziłam się wcale groźnymi minami ludzi stojących za mną emotka

ze śmieci? litości, dla mnie to żałosne zachowanie. a co  do prośby w kierunku kasjerek, to rozumiem ją wtedy, kiedy MI nie wyda paragonu, bo to jej obowiązek. ale jeżeli miałabym ją prosić o to, by przeszukiwała kosz po poprzednich klientach, którzy paragonu nie zabrali (a kasjerka zgarnęła plik, by nie było syfu na kasie), to czułabym się żenująco. nie pozdrawiam więc tych, którzy takie czyny praktykują, zawracając głowę kasjerce i ludziom w kolejce. tfu.

W moim pojęciu zalosnego zachowania mieszczą się te trochę inne niż wyjęcie paragonu ze śmietnika. Ale ja to prosta baba jestem i się nie znam.

skaki

#6255432 Napisano: 16.09.2016 12:51:09
joan napisał(a):

Te

Też tylko jedno, zawsze gram z jednego nr telefonu,  jak będzie mi pisane wygrać to wygram  emotka
0 0

skaki

#6255433 Napisano: 16.09.2016 12:51:59
bruce napisał(a):

Pr

Przykra historia  emotka
1 brucee 0

elmo

#6255452 Napisano: 16.09.2016 13:17:29
Pewnie już to było, ale przeoczyłam... 
Zapomniałam o skanie dowodu do noża Kamis. Czy ktoś odesłał bez tego, a mimo to dostał nagrodę?
0 0

defed

#6255453 Napisano: 16.09.2016 13:19:47
elmo napisał(a):

Zapomniałam o skanie dowodu do noża Kamis. Czy ktoś odesłał bez tego, a mimo to dostał nagrodę?

Moze doslij im oswiadczenie o Twojej pelnoletnosci na maila. Albo skan dowodu z widoczna data ur. Niepotrzebne dane zakryj emotka
0 0

elmo

#6255455 Napisano: 16.09.2016 13:21:09
defed napisał(a):

elmo napisał(a):

Moze doslij im oswiadczenie o Twojej pelnoletnosci na maila. Albo skan dowodu z widoczna data ur. Niepotrzebne dane zakryj emotka

Dzięki. Masz rację wyślę na maila. Może to wystarczy emotka

zaczytana-pola

#6255468 Napisano: 16.09.2016 13:29:44
Czy Stokrotki to już wszystkie poleciały? emotka
0 0

aleksiak

#6255473 Napisano: 16.09.2016 13:32:42
Stokrotka dzwoniła czy sms?
0 0

mmika26

#6255477 Napisano: 16.09.2016 13:35:55
Hej, a wykorzystywał już ktoś z Was wygrany voucher z #pozytywniezGarnier - rezerwowaliście, drukowaliście i tyle? nie mieliście problemu z wykorzystaniem? Bo jutro wybieramy się skorzystać z tego vouchera ponad 100km od domu... i jakoś nie do końca jestem go pewna emotka
0 0

melissa

#6255484 Napisano: 16.09.2016 13:44:37
aleksiak napisał(a):

Stokrotka dzwoniła czy sms?

SMS
0 0

magdalena-1989

#6255503 Napisano: 16.09.2016 14:00:05
Dziś otrzymałam zestaw od Jogobelli TRND - a wczoraj kupiłam pierwsze jogurty. Mogło tak być? Czy dopiero po otrzymaniu zestawu powinno się kupić?!
0 0

pioge7

#6255506 Napisano: 16.09.2016 14:03:28
magdalena-1989 napisał(a):

Dziś otrzymałam zestaw od Jogobelli TRND - a wczoraj kupiłam pierwsze jogurty. Mogło tak być? Czy dopiero po otrzymaniu zestawu powinno się kupić?!

Mogło byc emotka  możesz kupować zaraz po info czy się dostałaś czy nie

wioleczka83

#6255538 Napisano: 16.09.2016 14:30:56
bzowapani napisał(a):

kama.z napisał(a):

kama.z napisał(a):

kama.z napisał(a):

będąc dzisiaj w biedronie kupowałam colę oczywiście i inne pierdoły i kasjerce upadł paragon na ziemię i pytami mi sie czy potrzebuje tego paragonu bo jej sie nie chce po niego schylać. Szkoda ze nie widzieliście jaka miała minę gdy musiała się jednak schylic po paragonik 

0 0

myszania

#6255541 Napisano: 16.09.2016 14:36:00
Dzis facet przede mną w Biedrze kupowal Cole i zostawił rachunek....już, już...prawie go miałam ale pani go sprzątneła i do smieci.....
0 0