Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

agadawid

#6254806 Napisano: 15.09.2016 11:52:54
kumarek napisał(a):

xena napisał(a):

nkba napisał(a):

xena napisał(a):

a jeszcze odnośnie tych nieszczęsnych zdrapek w DC -czy dają Wam tyle zdrapek na ile opiewa paragon tzn wielokrotność 20 zł?? ja kupowałam za 70 dostałam 1 zdrapkę, mówię, że chyba należy mi się 3 szt emotka a Pani za kasą, że 1 zdrapka do 1 paragonu emotka

Jest w regulaminie, że nie przeliczają zdrapek. czy zrobisz zakupy za 20 czy 100 i tak dostaniesz jedną zdrapkę - kicha trochę  emotka

dziwne, w innym sklepie wydają tyle ile przysługuje wg kwoty na paragonie emotka

Według regulaminu zdrapka przysługuje za wydane 20 zł. 
Jak wydasz 40 , 60, czy 200 to i tak według rgulaminu przysługuje 1 zdrapka. Jak wydają ich więcej to są niedoinformowane.
Ale to chyba na korzyść grającego emotka

Jak policzyłam na każdy sklep statystycznie powinno być około 30 losów z wygraną. A na forum cisza...
0 0

agadawid

#6254807 Napisano: 15.09.2016 11:54:21
magdalena-1989 napisał(a):

agadawid napisał(a):

olunka napisał(a):

bruce napisał(a):

Pytanie odnośnie projektu TRND JOGOBELLA (pierwszy raz biorę udział, więc wybaczcie moją niewiedzę i ewentualnie niezrozumienie)
Z tego co wyczytałam mogę rozłożyć zakupy na 3 części - 3 paragony-różne jogurty i różna ilość na nich?
Muszę kupić w sumie 36 jogurtów (czy mogę mniej?)
- 6 jogurtów Jogobella Breakfast
- 6 jogurtów Jogobella Musli 
- 6 jogurtów Jogobella 8 Zbóż
dla siebie i dla znajomych to samo
- 6 jogurtów Jogobella Breakfast
- 6 jogurtów Jogobella 8 Zbóż 

Rany, to to takiego? Trzeba kupić co najmniej 36 jogurtów, aby wziąć udział w konkursie? Dla siebie i znajomych? emotka Ty piszesz o swojej "niewiedzy"? emotka Przepraszam za spam i brak odpowiedzi na Twoje zapytanie, ale czuję się tak, jakbym spadła z ... Marsa. emotka Nie bardzo wiem, o co chodzi z taką ilością produktów na konkurs! emotka

kupuje się 36 sztuk i dostaje się zwrot do 66 zł na podstawie paragonu, po prostu zamiast paczki z produktami trzeba je kupic, przesłać paragon i dostaje się zwrot na konto, tak to działa(było juz monte), a jakby co to można chyba zrezygnowac z testowania

Dokładnie tak, nie możesz kupić mnie bo to akcja testowania i zarazem marketingowa. 18 szt. jogurtu masz rozdać znajomym aby tez mogli spróbować a później masz zebrać od nich opinie. Pozostałe 18 dla Ciebie i Twojej rodziny.

Aha czyli 18 mogę i jeśli chce to też 18 dla znajomych. Dobra wyjaśnione, dziękuję ślicznie za odpowiedź.
To teraz drugie pytanie: GDZIE KUPIĆ te 36 sztuk, tak aby ZMIEŚCIĆ SIĘ w kwocie 66 ZŁ 

Ja kupuję w Carrefourze
0 0

defed

#6254811 Napisano: 15.09.2016 11:57:57
Właśnie wklepałam kod Almette i dostałam numer id wyższy od wczorajszego o 10 tys. emotka
Wcześniej na dobę było 3-5 tys. zgłoszeń. Zaczęliście wpisywać te same kody na każdy posiadany numer telefonu czy co!?? emotka  emotka
1 andii 0

magdalena-1989

#6254812 Napisano: 15.09.2016 12:00:07
agadawid napisał(a):

agadawid napisał(a):

olunka napisał(a):

bruce napisał(a):

Pytanie odnośnie projektu TRND JOGOBELLA (pierwszy raz biorę udział, więc wybaczcie moją niewiedzę i ewentualnie niezrozumienie)
Z tego co wyczytałam mogę rozłożyć zakupy na 3 części - 3 paragony-różne jogurty i różna ilość na nich?

Rany, to to takiego? Trzeba kupić co najmniej 36 jogurtów, aby wziąć udział w konkursie? Dla siebie i znajomych? emotka Ty piszesz o swojej "niewiedzy"? emotka Przepraszam za spam i brak odpowiedzi na Twoje zapytanie, ale czuję się tak, jakbym spadła z ... Marsa. emotka Nie bardzo wiem, o co chodzi z taką ilością produktów na konkurs! emotka

kupuje się 36 sztuk i dostaje się zwrot do 66 zł na podstawie paragonu, po prostu zamiast paczki z produktami trzeba je kupic, przesłać paragon i dostaje się zwrot na konto, tak to działa(było juz monte), a jakby co to można chyba zrezygnowac z testowania

Dokładnie tak, nie możesz kupić mnie bo to akcja testowania i zarazem marketingowa. 18 szt. jogurtu masz rozdać znajomym aby tez mogli spróbować a później masz zebrać od nich opinie. Pozostałe 18 dla Ciebie i Twojej rodziny.

Aha czyli 18 mogę i jeśli chce to też 18 dla znajomych. Dobra wyjaśnione, dziękuję ślicznie za odpowiedź.
To teraz drugie pytanie: GDZIE KUPIĆ te 36 sztuk, tak aby ZMIEŚCIĆ SIĘ w kwocie 66 ZŁ 

Ja kupuję w Carrefourze

kurcze, ale dalej nie do końca rozumiem, czytam to i czytam...
cytuje z maila:
"W projekcie dysponujesz budżetem na zakup 36 produktów (to jest 12 jogurtów Jogobella Breakfast, 12 - Jogobella Musli i 12 - Jogobella 8 Zbóż)."

Ile jogurtów Jogobella mogę zakupić?
Możesz zakupić, łącznie: 
• 6 zestawów Jogobella Breakfast, Jogobella Musli i Jogobella 8 Zbóż dla Ciebie i dla Twojej rodziny (łącznie 18 jogurtów w trzech rodzajach)
• 6 zestawów Jogobella Breakfast, Jogobella Musli i Jogobella 8 Zbóż dla Twoich bliskich i przyjaciół (łącznie 18 jogurtów w trzech rodzajach)

możesz łącznie kupić.. to muszę czy mogę ?!
0 0

agniehaha89

#6254814 Napisano: 15.09.2016 12:01:01
defed napisał(a):

Właśnie wklepałam kod Almette i dostałam numer id wyższy od wczorajszego o 10 tys.  emotka
Wcześniej na dobę było 3-5 tys. zgłoszeń. Zaczęliście wpisywać te same kody na każdy posiadany numer telefonu czy co!??  emotka   emotka

pewnie teraz są wpisane wszystkie, które nie wygrały w poprzednim tygodniu emotka
0 0

marta85

#6254822 Napisano: 15.09.2016 12:12:05
agniehaha89 napisał(a):

defed napisał(a):

Właśnie wklepałam kod Almette i dostałam numer id wyższy od wczorajszego o 10 tys.  emotka
Wcześniej na dobę było 3-5 tys. zgłoszeń. Zaczęliście wpisywać te same kody na każdy posiadany numer telefonu czy co!??  emotka   emotka

pewnie teraz są wpisane wszystkie, które nie wygrały w poprzednim tygodniu  emotka

czy te kody moga sie powtarzac?
0 0

petunija1

#6254829 Napisano: 15.09.2016 12:17:54
marta85 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

defed napisał(a):

pewnie teraz są wpisane wszystkie, które nie wygrały w poprzednim tygodniu  emotka

Tak twierdzi Agencja co organizuje loterię. emotka
0 0

marta85

#6254831 Napisano: 15.09.2016 12:19:17
petunija1 napisał(a):

marta85 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

defed napisał(a):

w takim razie dziekuje postoje wiecej Almette nie kupie emotka
0 0

aleks1983

#6254835 Napisano: 15.09.2016 12:23:49
marta85 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

marta85 napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

defed napisał(a):

w takim razie dziekuje postoje wiecej Almette nie kupie emotka

Ale to można wpisywać codziennie te same? czy tygodniowo
1 maryam 0

marta85

#6254839 Napisano: 15.09.2016 12:29:14
Nie dosc ze kody na wierzchu to jeszcze moga sie powtarzac! Toz to idealny uklad dla wszelkiej masci kombinatorow. Farsa nie loteria! Szkoda bo serki calkiem niezle a i nagrody zacne emotka
1 mia 0

mia

#6254840 Napisano: 15.09.2016 12:29:15
aleks1983 napisał(a):

Wszystko sobie możesz wpisać. Nawet 10 identycznych jeden po drugim, skoro mogą się powtarzać (podobno).
Tylko potem pytanie, co będzie jak wygrasz na koniec konkursu chałupę, na wieczko odesłane już na tysiaka? emotka
2 bethan, defed 0

aleks1983

#6254841 Napisano: 15.09.2016 12:31:27
marta85 napisał(a):

Nie dosc ze kody na wierzchu to jeszcze moga sie powtarzac! Toz to idealny uklad dla wszelkiej masci kombinatorow. Farsa nie loteria! Szkoda bo serki calkiem niezle a i nagrody zacne emotka

No właśnie też mi się to trochę dziwne wydaje. Szkoda, bo rzeczywiście ludzie mogą kombinować
0 0

dzikiwiewiór

#6254842 Napisano: 15.09.2016 12:33:49
aleks1983 napisał(a):

marta85 napisał(a):

No właśnie też mi się to trochę dziwne wydaje. Szkoda, bo rzeczywiście ludzie mogą kombinować

nie tyle mogą, co kombinują od początku konkursu emotka
0 0

agadawid

#6254860 Napisano: 15.09.2016 12:51:53
Wiesz, uważam że jeśli kupisz mniej zwrócą Ci pieniążki za tyle ile kupiłaś ale po zakupie np. 10 szt. nie będziesz mogła wypełnić ankiet z rozmów z wystarczającą ilością osób czyli możesz być uznana za mało wartościowego testera i na drugi raz trudno będzie załapać się na jakieś testowanie.

agadawid napisał(a):

agadawid napisał(a):

olunka napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja kupuję w Carrefourze

kurcze, ale dalej nie do końca rozumiem, czytam to i czytam...
cytuje z maila:
"W projekcie dysponujesz budżetem na zakup 36 produktów (to jest 12 jogurtów Jogobella Breakfast, 12 - Jogobella Musli i 12 - Jogobella 8 Zbóż)."

Ile jogurtów Jogobella mogę zakupić?
Możesz zakupić, łącznie: 
• 6 zestawów Jogobella Breakfast, Jogobella Musli i Jogobella 8 Zbóż dla Ciebie i dla Twojej rodziny (łącznie 18 jogurtów w trzech rodzajach)
• 6 zestawów Jogobella Breakfast, Jogobella Musli i Jogobella 8 Zbóż dla Twoich bliskich i przyjaciół (łącznie 18 jogurtów w trzech rodzajach)

możesz łącznie kupić.. to muszę czy mogę ?!

0 0

benasia

#6254864 Napisano: 15.09.2016 13:02:53
o ile się nie mylę to z Kamisa z nożami nie ma ograniczenia na gospodarstwo domowe?
Czy w takim razie orientuje się ktoś, czy można dane 2 osób wysłać z razem jednym listem?
0 0

joan

#6254865 Napisano: 15.09.2016 13:05:04
benasia napisał(a):

o ile się nie mylę to z Kamisa z nożami nie ma ograniczenia na gospodarstwo domowe?
Czy w takim razie orientuje się ktoś, czy można dane 2 osób wysłać z razem jednym listem?

Ograniczenia nie ma.

Wysyłanie w jednym liście wydaje mi się nierozsądne - tam mają ponad 2500 listów do przerobienia, nie licząc innych konkursów oczywiście; w takim bajzlu łatwo coś zgubić, lepiej chyba wydać te 4,20 zł na znaczek odesłać każde dokumenty oddzielnie.
0 0

mahuska

#6254867 Napisano: 15.09.2016 13:12:01
Czy z SPH karty do decathlonu rozwożą również z rezerwy ??
0 0

Gość: alusia29

#6254873 Napisano: 15.09.2016 13:18:48
defed napisał(a):

alusia29 napisał(a):

Jest jakiś konkurs z tabletkami/płynami do zmywarek?

Od dzis w Kaufie zatroszcza sie o Twoj budzet, P&G (Fairy) emotka

emotka dzięki emotka
0 0

wioleczka83

#6254880 Napisano: 15.09.2016 13:24:51
benasia napisał(a):

Czy w takim razie orientuje się ktoś, czy można dane 2 osób wysłać z razem jednym listem

ja wyslałam dane 3 osób (w tym 1 inny adres ) w jednym liście, tylko, że dodatkowo oświadczenie i paragony każdej wygranej osoby włożyłam do oddzielnych kopert i kazdą z kopert zaadresowałam. 
Noże juz mam w domu
0 0

joan

#6254885 Napisano: 15.09.2016 13:28:13
Czy Adidas / Super-Pharm z własnej inicjatywy zadzwonił do kogoś z Was, czy trzeba się dopraszać o odrobinę uwagi z ich strony? Bo nadal nie wiem, co i gdzie słać.

Proszę o zapodanie numeru do nich emotka
0 0