Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

defed

#6267891 Napisano: 11.10.2016 20:15:47
alamak napisał(a):

Może ktoś się podzieli co wygrywa w Lay's?  ;-)  Na wesoło, rymowanki, zachwalanie chipsów, coś piłkarskiego czy jeszcze coś innego? Bo pomysły mi się wyczerpują a piłki niet!

U mnie zawsze wers górnego transparentu rymuje się z dolnym. Co do treści - to trzeba strzelać. Mój wynik w 1-wszym tyg. to 3/12. Ameryki jeszcze nie odkryłam  emotka
1 maria1980 0

Gość: HOLLY

#6267893 Napisano: 11.10.2016 20:16:09
alamak napisał(a):

Może ktoś się podzieli co wygrywa w Lay's?  ;-)  Na wesoło, rymowanki, zachwalanie chipsów, coś piłkarskiego czy jeszcze coś innego? Bo pomysły mi się wyczerpują a piłki niet!

po prostu musisz się wstrzelić w odpowiednią godzinę  emotka
0 0

dang21

#6267894 Napisano: 11.10.2016 20:17:55
HOLLY napisał(a):

alamak napisał(a):

Co?! emotka
0 0

shell

#6267895 Napisano: 11.10.2016 20:18:45
HOLLY napisał(a):

alamak napisał(a):

emotka
1 kumulacja 0

anialistopad

#6267898 Napisano: 11.10.2016 20:22:17
co idzie dhlem dostałam sms. paczka z Warszawy 
0 0

kwadracik

#6267899 Napisano: 11.10.2016 20:23:41
anialistopad napisał(a):

co idzie dhlem dostałam sms. paczka z Warszawy 

No właśnie co ? Też mam sms-a
0 0

magisterek

#6267906 Napisano: 11.10.2016 20:28:44
shell napisał(a):

HOLLY napisał(a):

alamak napisał(a):

emotka

Też pytałem czym piłkę można u Avanti wygrać... odpowiedzi tendencyjne typu, że hasło musi się rymować, że doping chipsów bez nazwy Lay's - nosz kur... przecież to jasne, że makiety nie zrobie - jasny komunikat a nikt się nie pochwali jakim hasłem wygrał piłkę nawet na priv. To, że rymowanki, że o piłce nożnej to chyba oczywiste. Chodzi bardziej, jak ów temat rozgryźć!

Teraz przynajmniej mam nauczkę, bo mnie jak ktoś poprosił w ostatnim konkursie Lay's czym wygrałem pufę to dialogami się podzieliłem - przecież to jest jasne, że nikt nie jest idiotą i nie wyśle tego samego hasła! Z pozdrowieniami dla pomocnych emotka Życzę Wam 1000 piłek i jeszcze jedną na koniec emotka bo przecież piłek nigdy za wiele emotka

Żałuję, że Avanti nie publikuje haseł, bo byłoby ciekawie, dlatego mocno wierze, że owa godzina nadesłania hasła ma znaczenie lub po prostu musi wyrzucić nas bęben maszyny losującej będący oczami Lidki.

Tyle na temat co Lidka lubi w nowym konkursie Lay's i życzliwości kolekcjonerów piłek emotka

Gość: giuliettaX

#6267921 Napisano: 11.10.2016 20:54:50
magisterek napisał(a):

leniuszka napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Mam pytanie do osób,które wygrały rowery z Delikatesów "odkryj Grecje". Czy wszyscy dostali rowery w kartonach z innych rowerów (pełnie dla zmyłki,żebyśmy nie wiedzieli jaki rower dosłali) i te najgorszej jakości (bez biegów) z pierwszej fotografii czy może lepsze?
https://www.bikel...e&sortowanie=asc

Niestety ja też emotka  Złożyłam oficjalną reklamację, bo różnica w cenie jest zbyt rażąca. Miało być ok. 800 zł, a jest ok. 400 emotka . Czekam na odpowiedź. Moim zdaniem wszyscy powinni reklamować, czas jest do 31.10. Na zwykłe e-maile nie odpowiadają...

Podobne przeboje z rowerem! Najtańsza wersja (ten rower kosztuje 419zł!!!!), opakowana w inne kartony, rączka od hamulców pęknięta, rower porysowany cały, koszyczek miał być biały a jest czarny i cały pogięty! Od 3 tygodni po wyjasnieniach telefonicznych czekam na nowy rower... ale cisza!

a wygrał ktoś od nas 3xGrecję? 
0 0

assal

#6267922 Napisano: 11.10.2016 20:56:45
Mnie coś innego zaciekawiło.
Ten konkurs: https://www.e-kon...oc.html#.V_01ZdSLSt8
Wzięło w nim udział tylko 5 osób?  emotka
O gorsze nagrody czasem niektórzy wysyłają genialne prace  emotka
Czym wszyscy byli ostatnio tak zajęcie? emotka

joan

#6267926 Napisano: 11.10.2016 21:01:28
assal napisał(a):

Ten konkurs: http://www.e-konk...oc.html#.V_01ZdSLSt8
Czym wszyscy byli ostatnio tak zajęcie?  emotka

Nie każdy zaznacza, że bierze w czymś udział. Np. ja - nigdy emotka Jedynie ostatnio wybrałam tę opcję, żeby posprawdzać, jak działa nowa funkcja, czyli powiadomienie dot. wyników konkursu emotka
0 0

maryam

#6267927 Napisano: 11.10.2016 21:03:22
joan napisał(a):

assal napisał(a):

Nie każdy zaznacza, że bierze w czymś udział. Np. ja - nigdy emotka Jedynie ostatnio wybrałam tę opcję, żeby posprawdzać, jak działa nowa funkcja, czyli powiadomienie dot. wyników konkursu emotka

ale pod postem konkursowym,jest 5 prac emotka też mnie to zdziwiło
0 0

joan

#6267928 Napisano: 11.10.2016 21:04:06
maryam napisał(a):

Aha -> no to szok!
0 0

scrabble

#6267931 Napisano: 11.10.2016 21:06:10
magisterek napisał(a):

shell napisał(a):

HOLLY napisał(a):

alamak napisał(a):

emotka

Też pytałem czym piłkę można u Avanti wygrać... odpowiedzi tendencyjne typu, że hasło musi się rymować, że doping chipsów bez nazwy Lay's - nosz kur... przecież to jasne, że makiety nie zrobie - jasny komunikat a nikt się nie pochwali jakim hasłem wygrał piłkę nawet na priv. To, że rymowanki, że o piłce nożnej to chyba oczywiste. Chodzi bardziej, jak ów temat rozgryźć!

Teraz przynajmniej mam nauczkę, bo mnie jak ktoś poprosił w ostatnim konkursie Lay's czym wygrałem pufę to dialogami się podzieliłem - przecież to jest jasne, że nikt nie jest idiotą i nie wyśle tego samego hasła! Z pozdrowieniami dla pomocnych emotka Życzę Wam 1000 piłek i jeszcze jedną na koniec emotka bo przecież piłek nigdy za wiele emotka

Żałuję, że Avanti nie publikuje haseł, bo byłoby ciekawie, dlatego mocno wierze, że owa godzina nadesłania hasła ma znaczenie lub po prostu musi wyrzucić nas bęben maszyny losującej będący oczami Lidki.

Tyle na temat co Lidka lubi w nowym konkursie Lay's i życzliwości kolekcjonerów piłek emotka

emotka  przedziwny wpis...

Masz żal do ludzi, że nie podali Ci gotowca na PS4, bo nie oszukujmy się, nikt nie ma chyba zamiaru otworzyć sklepu sportowego i do końca życia sprzedawać tego 1000 piłek, które im życzysz?
Sprawa jest chyba oczywista, że ten kto zgłasza, chce dostać grę, a mając piłkę, ma już jakąś na to szansę. 
Druga kwestia, podałeś konkretnej osobie dialogi w poprzednim konkursie- teraz inni nie chcę się podzielić swoimi, więc ich tu "pozdrawiasz"? 
Wiesz co, chyba nie tędy droga... 
1 dang21 0

defed

#6267933 Napisano: 11.10.2016 21:09:34
magisterek napisał(a):

shell napisał(a):

HOLLY napisał(a):

alamak napisał(a):

emotka

Czytam i czuję niesmak... Nie chcę dzielić się zwycięskim tekstem bo nie jestem idiotká i choć nie posàdzam każdego o plagiaty, to wiem, że sporo tylko czycha tu, by coś podpierdzielić dla siebie: wypracowany wieloma zmarnowanymi kodami sposób, styl, metodę... Aż strach napisać w MDW, że wygrałam piłkę...

scrabble

#6267936 Napisano: 11.10.2016 21:11:45
assal napisał(a):

Chyba wystawaniem w kolejkach w Biedrze po puszkę Coli  ;) 
1 assal 0

nkba

#6267937 Napisano: 11.10.2016 21:12:11
maryam napisał(a):

joan napisał(a):

assal napisał(a):

Ja chciałam wziąć udział z córeczką ale najbliższy sklep ponad 100 km emotka
0 0

olunka

#6267957 Napisano: 11.10.2016 21:45:00
nkba napisał(a):

maryam napisał(a):

joan napisał(a):

assal napisał(a):

Ja chciałam wziąć udział z córeczką ale najbliższy sklep ponad 100 km emotka

szkoda, bo bym ci kupiła, ja nie brałam udziału, ale sklep mam niedaleko
0 0

staszek

#6267958 Napisano: 11.10.2016 21:49:58
Czy ma ktoś oświadczenie laureata na kosmetyki LPM w itm, bo na stronie Smolara już nie widzę.
0 0

sylzab2294

#6267960 Napisano: 11.10.2016 21:51:45
staszek napisał(a):

Czy ma ktoś oświadczenie laureata na kosmetyki LPM w itm, bo na stronie Smolara już nie widzę.

http://www.smolar.pl/laureat
0 0

maria1980

#6267964 Napisano: 11.10.2016 21:56:33
violka88 napisał(a):

mam pytanie czy z loterii  kawy woseba jest gdzieś lista laureatów czy tylko informują i na tym się kończy?
z jakich dni teraz przesyłają nagrody? czy z I etapu już wszyscy dostali nagrody? emotka

Ja czekam jeszcze 
0 0