Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mn112

#6272063 Napisano: 19.10.2016 18:07:46
helcia85 napisał(a):

Ile zgłoszeń wysłaliście na Ferrero, żeby zgarnąć 500? 

Wysłałam 5 a jedno trafiłam 
0 0

shell

#6272064 Napisano: 19.10.2016 18:08:24
luko922 napisał(a):

Ej, czy to możliwe, że numer AID do loterii bez gotówki powtarza się w każdym sklepie ten sam? :X

W ogóle nie mam MID na paragonach z Inter, a AID jest taki sam, jak przed chwilą wklepywałem z TESCO, ze stacji kontroli pojazdów i z Urzędu Miejskiego...  emotka emotka emotka

mam tak samo
myślę, że ten AID to musi mieć związek z kartą płatniczą albo... sama nie wiem emotka
1 joan 0

mn112

#6272065 Napisano: 19.10.2016 18:11:16
[quote=
Nie użyłam słowa chips w haśle. Posłałam jedno zgłoszenie, w zasadzie tak od niechcenia, żadne wymyślne ... i piłka wpadła...moze oni to losują....
jokan]
joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

joan nie porzucaj nadzieje, bo mi poprzednio też nawet pufy nie przyznali emotka Teraz udało się 1/2 piłka.
Zgodnie z poradami z zeszłego konkursu wstawiłam słowo "chips" emotka

Kody już mam, gorzej z wiarą w sukces emotka

tak jak u mnie emotka

0 0

defed

#6272067 Napisano: 19.10.2016 18:19:04
shell napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ej, czy to możliwe, że numer AID do loterii bez gotówki powtarza się w każdym sklepie ten sam? :X

W ogóle nie mam MID na paragonach z Inter, a AID jest taki sam, jak przed chwilą wklepywałem z TESCO, ze stacji kontroli pojazdów i z Urzędu Miejskiego...  emotka emotka emotka

mam tak samo
myślę, że ten AID to musi mieć związek z kartą płatniczą albo... sama nie wiem emotka

Ja wpisuję TID, bo skrót z angielskiego wskazuje, że to on właśnie jest Terminalowym IDentyfikacyjnym numerem  emotka
0 0

koala33

#6272068 Napisano: 19.10.2016 18:19:24
wiolkape napisał(a):

Czy brał ktoś z Was udział w konkursie Bosch Niebieska Orkiestra? Czy tam przychodzi na mejla potwierdzenie udziału?
Mi nic nie przyszło emotka

Mi też nie, choć w regulaminie jest napisane, że przyjdzie...
0 0

1mariusz

#6272069 Napisano: 19.10.2016 18:20:17
agadawid napisał(a):

Gdzie można spotkać Mentosy z promocyjną nakleją do loterii LosMentos?

w Biedrze, są pakowane po dwa w jednym ,,celofaniku,,.
1 agadawid 0

1mariusz

#6272071 Napisano: 19.10.2016 18:22:53
jofe8484 napisał(a):

bethan napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Czy z Kinder Bueno przychodzi jakieś potwierdzenie na e-maila po wysyłce kodu?

Nie.

dzięki;) , a jest jakis komunikat o przyjęciu zgłoszenia, bo wpisałam i nic się nie pojawiło na stronie

tak jest komunikat,że bierzesz udział w loterii
0 0

joan

#6272073 Napisano: 19.10.2016 18:24:09
defed napisał(a):

Ja wpisuję TID, bo skrót z angielskiego wskazuje, że to on właśnie jest Terminalowym IDentyfikacyjnym numerem  emotka

No możliwe, ale skoro chcą AID, to ja wklepałam ten, co chcą. Oczywiście to się absolutnie nie zgadza z ich durnym rysunkiem. Na co jest tylko jeden sposób: PrintScreen...
0 0

luko922

#6272075 Napisano: 19.10.2016 18:30:47
joan napisał(a):

defed napisał(a):

No możliwe, ale skoro chcą AID, to ja wklepałam ten, co chcą. Oczywiście to się absolutnie nie zgadza z ich durnym rysunkiem. Na co jest tylko jeden sposób: PrintScreen...

No właśnie, tam gdzie jest MID to wpiszę MID, ale gdzie nie ma, to będę wpisywał AID, bo nie ma mowy w regulaminie nic o TID emotka

OHO... A teraz nie widzę numeru rachunku u siebie emotka . Mam numer dowodu sprzedaży (3 cyfry) i wyskakuje błąd, więc nie wiem co tam wpisać. emotka
0 0

shell

#6272076 Napisano: 19.10.2016 18:32:16
defed napisał(a):

shell napisał(a):

luko922 napisał(a):

mam tak samo

Ja MID lub AID -zależy co mam na paragonie emotka
0 0

joan

#6272078 Napisano: 19.10.2016 18:33:49
luko922 napisał(a):

No właśnie, tam gdzie jest MID to wpiszę MID, ale gdzie nie ma, to będę wpisywał AID, bo nie ma mowy w regulaminie nic o TID  emotka

Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale w poprzedniej loterii też był jakiś syf z tymi skrótami, potem organizator coś grzebał w formularzu; nawet kojarzę, że niektórzy nie widzieli zmian, bo im ciasteczka nie pozwalały.

Mnie się na razie wszystko ładnie zgadza z biedronkowego wydruku, nie będę nic kombinowała, tylko wpisuję, jak chcą - nawet, jeśli sami nie wiedzą, co czynią. Aczkolwiek gdyby wymyślili jakieś zmiany, proszę o info na forum emotka
0 0

luko922

#6272080 Napisano: 19.10.2016 18:38:38
Teraz to bardziej mnie wkurza to, że wpisuję w pole numer rachunku (dowodu sprzedaży) coś, co na paragonie podpisane jest nr dowodu sprzedaży, ale ma 3 cyfry i wyskakuje błąd w formularzu, że jest nieprawidłowe. No kurde emotka
0 0

shell

#6272083 Napisano: 19.10.2016 18:41:28
luko922 napisał(a):

Teraz to bardziej mnie wkurza to, że wpisuję w pole numer rachunku (dowodu sprzedaży) coś, co na paragonie podpisane jest nr dowodu sprzedaży, ale ma 3 cyfry i wyskakuje błąd w formularzu, że jest nieprawidłowe. No kurde  emotka

Ale czy tu nie chodzi o nr paragonu po prostu? emotka
0 0

joan

#6272084 Napisano: 19.10.2016 18:43:49
luko922 napisał(a):

Teraz to bardziej mnie wkurza to, że wpisuję w pole numer rachunku (dowodu sprzedaży) coś, co na paragonie podpisane jest nr dowodu sprzedaży, ale ma 3 cyfry i wyskakuje błąd w formularzu, że jest nieprawidłowe. No kurde  emotka

A ja znalazłam stary PrintScreen, gdy była taka sama loteria i znowu dali tyłka (AID), to są rukwa cioły do kwadratu emotka

luko922

#6272085 Napisano: 19.10.2016 18:46:07
shell napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ale czy tu nie chodzi o nr paragonu po prostu? emotka

No ale skoro podpisane jest, że nazywa się numer rachunku i dokładnie tak samo nazywa się to u mnie na paragonie to chyba coś jest nie tak... Dodałem 0 przed tymi 3-cyfrowymi numerami. Gorzej, że teraz mam paragon, na którym po prostu nie ma numeru rachunku w ogóle (stacja kontroli pojazdów). Nie jest wykluczona z loterii, więc nie wiem skąd mam to wziąć... Napiszę do nich maila chyba. 
0 0

mczarna

#6272087 Napisano: 19.10.2016 18:47:13
luko922 napisał(a):

Jeśli masz też numer , ten sam co numer paragonu, to wpisz ten.
0 0

defed

#6272103 Napisano: 19.10.2016 19:21:37
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja znalazłam stary PrintScreen, gdy była taka sama loteria i znowu dali tyłka (AID), to są rukwa cioły do kwadratu emotka

Własnie w tej poprzedniej loterii numerem urządzenia były wszystkie MID, AID, TID (i może coś jeszcze)- do wyboru do koloru, przy czym w trakcie trwania akcji zmienił się regulamin, dodali któryś z tych numerów emotka
___
edit: mam druczki z różnych sklepów i nie na każdym widnieją wszystkie z tych skrótów, stąd chyba dowolność
0 0

joan

#6272104 Napisano: 19.10.2016 19:24:14
defed napisał(a):

Własnie w tej poprzedniej loterii numerem urządzenia były wszystkie MID, AID, TID (i może coś jeszcze)- do wyboru do koloru, przy czym w trakcie trwania akcji zmienił się regulamin, dodali któryś z tych numerów  emotka

Pewnie na FB się zaraz rozpęta burza, bo juz jakiś pan o tym pisał. Ale dla mnie FB to tylko zlepek zdjęć i liter, czekam na ewentualne zmiany w formularzu. Na razie nic więcej nie wklepuję, jedno zgłoszenie, a już mam ich dość emotka
1 defed 0

infatne

#6272124 Napisano: 19.10.2016 19:46:33
Z jaką prędkością informują z Lay's ? Następnego dnia ?
0 0

Gość: mattadore

#6272132 Napisano: 19.10.2016 20:04:00
Konkursy CCC  emotka  jest dla dzieciaków i jest jakiś na łączenie połówek. Syf kiła i mogiła....Strony nie działają prawidłowo, trzeba kombinować odświeżać,albo chodzić na inne przeglądarki...W dziecięcym jednego zwycięzce codziennie regularnie ogłaszają  co tam, że nie dodają wszystkich zgłaszanych zdjęć do galerii, nawet tych zgodnych z regulaminem... co tam, że  3 różnych zwycięzców było z jednego dnia 13.10,tylko co chwile fotki podmieniali. o co z tymi podmianami chodziło to do dziś dnia nie wiem...o poziomie samych zdjęć nie wspomnę...
No i ten na połówki... strona też ch... działa , aby wejść do całej galerii to trzeba kombinować odświeżać itp. trwa z tydzień, a o zwycięzcach ni widu ni słychu, mieli być wybierani na bieżąco. Na FB informowali , że każdy wygrany otrzymuje maila info. A dlaczego nie publicznie? ... poziom prac teraz dopiero skoczył, jak konkurs został dodany na forum emotka
Chciało Ccc być hojne jak Deichmann , a tu d... nie konkurs emotka
0 0