Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss

#6272293 Napisano: 20.10.2016 09:21:12
paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

na paragonach z Leksa nie ma AID ... ?! napisałam do nich,ale pewnie mi odpiszą coś , co mi nic nie rozjaśni emotka

MID też nie ma?
Można wpisać AID lub MID.

własnie nie! już miałam z jednego osiedlowego i Lidla i coś tam zawsze się udało wpisać. Tu ni huhuhu nie ma żadnego numeru z ośmioma "0"
0 0

Gość: slonko365

#6272298 Napisano: 20.10.2016 09:31:35
monisss napisał(a):

Vivacia napisał(a):

monisss napisał(a):

staszek napisał(a):

A skąd oni, chodzi o zakupy bez gotówki, będą wiedzieli co kupowałam, skoro każą odliczać fajki i alko, skoro tylko potrzebny im wydruk z karty? Czy paragon też?
Odliczacie to z kwoty jeśli macie na paragonie?

wg mnie takie aparagony w ogóle nie mają prawa bytu w tej loterii... ale mogę się mylić...

W regulaminie napisali, żeby odliczać, więc dlaczego miałyby nie mieć prawa bytu?
Piszą też, że w razie wątpliwości zastrzegają sobie prawo do sprawdzenia w sklepie, czego dotyczył zakup... Więc stąd mogą wiedzieć (jeśli będzie im się chciało sprawdzać).

faktycznie, sorki.. jakaś ostatnio ślepa jestem..

Nie wiem, jak to działa, ale u mnie na internetowym koncie bankowym mam taką funkcję, że pokazuje mi strukturę wydatków - i każda płatność kartą sama mi wyskakuje że to były np. "wydatki paliwowe" albo "rozrywka" albo artykuły spożywcze, leki czy alkohol. A przecież nie pokazuję bankowi paragonów, mają tylko dane z mojej płatności kartą. Nie zawsze to jest w 100% dokładne, ale widocznie jakieś informacje o rodzaju zakupów z samej płatności kartą się da odczytać, więc nie ryzykowałabym wpisywania kwoty z alkoholami albo zgłaszania np. płatności za leki.
0 0

shell

#6272303 Napisano: 20.10.2016 09:36:35
julia1264 napisał(a):

Mam taką odpowiedz od organizatora-myślę,że to rozwieje wątpliwości
Dzień Dobry Do zgłoszenia w loterii potrzebny jest paragon niefiskalny – czyli potwierdzenie zapłaty kartą. PozdrawiamKoordynator Projektu 

Wszystko ma sens. Tak samo byli w loterii Visa bodajze, bo chodzilo o platnosci kartą. 
I dlatego w tej loterii ja wpisuje, np. nr paragonu tez z tego niefiskalnego.
0 0

luko922

#6272306 Napisano: 20.10.2016 09:44:02
monisss napisał(a):

paula9891 napisał(a):

monisss napisał(a):

na paragonach z Leksa nie ma AID ... ?! napisałam do nich,ale pewnie mi odpiszą coś , co mi nic nie rozjaśni emotka

MID też nie ma?
Można wpisać AID lub MID.

własnie nie! już miałam z jednego osiedlowego i Lidla i coś tam zawsze się udało wpisać. Tu ni huhuhu nie ma żadnego numeru z ośmioma "0"

A ja nie mam na jednym numeru rachunku emotka . Napisałem też do nich emotka
1 joasia20 0

Gość: poprostuanette

#6272309 Napisano: 20.10.2016 09:44:25
Czy ktos otrzymał już nagrodę z konkursu snickers? (pokaż jakim typem jestes: nerwus, ksiezniczka, komandos)
0 0

flinta_13

#6272318 Napisano: 20.10.2016 09:58:39
Czy w Lays jedna osoba może wygrać wiele nagród? Nie umiem Doszukać się  regulaminie...proszę o pomoc. emotka
0 0

nkba

#6272320 Napisano: 20.10.2016 09:59:51
flinta_13 napisał(a):

Czy w Lays jedna osoba może wygrać wiele nagród? Nie umiem Doszukać się  regulaminie...proszę o pomoc. emotka

jedna osoba = jedna nagroda każdego stopnia emotka
0 0

monisss

#6272321 Napisano: 20.10.2016 10:01:14
luko922 napisał(a):

isiulka napisał(a):

Jejku jak fajnie, że nie jestem sama w wymyślaniu tych durnowatych hasełek  emotka  Łudzę się, że jest 250 nagród, więc nawet durne mają szanse emotka

To wcale nie dużo emotka . W Kauflandzie jest 600 zawsze i nie tak łatwo wygrać przecież emotka   

ale ty i tak wiele wygrywasz konkursów emotka ja to mogę powiedzieć, ze jest ciężko emotka  
telefon mam tak rozwalony, że w trakcie tworzenia smsa konkursowego wysłał mi już pod numer konkursowy .. jak ten sms wygra to znak,ze nie czytają emotka ale juz nie będę wysyłać ponownego zgłoszenia..
0 0

aurorcia

#6272322 Napisano: 20.10.2016 10:01:39
Masakra z tą Visąemotka nie chce przyjąć mi numeru dowodu sprzedaży, cały czas wyskakuje mi, że błędny numer, chyba że chodzi o ten numer po prawej stronie na wysokości daty? Ale to bez sensu skoro jest poniżej pozycja "Nr dowodu sprzedaży: xxx"emotka
0 0

luko922

#6272326 Napisano: 20.10.2016 10:03:16
aurorcia napisał(a):

Masakra z tą Visą emotka nie chce przyjąć mi numeru dowodu sprzedaży, cały czas wyskakuje mi, że błędny numer, chyba że chodzi o ten numer po prawej stronie na wysokości daty? Ale to bez sensu skoro jest poniżej pozycja "Nr dowodu sprzedaży: xxx" emotka

Welcome to my world! Wczoraj miałem dokładnie to samo - z paragonem z inter. Wyraźnie podpisane jako nr dowodu sprzedaży i 3 cyfry, których nie przyjmuje formularz. Dopisałem więc 0 przed i napisałem im potem maila w tej sprawie... Jeszcze nie odpisali. emotka
0 0

aurorcia

#6272327 Napisano: 20.10.2016 10:04:42
luko922 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Masakra z tą Visą emotka nie chce przyjąć mi numeru dowodu sprzedaży, cały czas wyskakuje mi, że błędny numer, chyba że chodzi o ten numer po prawej stronie na wysokości daty? Ale to bez sensu skoro jest poniżej pozycja "Nr dowodu sprzedaży: xxx" emotka

Welcome to my world! Wczoraj miałem dokładnie to samo - z paragonem z inter. Wyraźnie podpisane jako nr dowodu sprzedaży i 3 cyfry, których nie przyjmuje formularz. Dopisałem więc 0 przed i napisałem im potem maila w tej sprawie... Jeszcze nie odpisali.  emotka

To właśnie Inter i z Brico to samo emotka
0 0

paula9891

#6272328 Napisano: 20.10.2016 10:05:04
aurorcia napisał(a):

To inaczej numer paragonu (jest na potwierdzeniu transakcji i na paragonie taki sam). Tak wyczytałam z regulaminu, bo tez nie wiedziałam o jaki im chodzi.
Ja jeszcze nie miałam problemu z wpisywaniem, ale posłałam tylko 2, więc wszystko przede mną  emotka
0 0

flinta_13

#6272329 Napisano: 20.10.2016 10:05:30
nkba napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Bardzo dziękuję emotka
0 0

paula9891

#6272331 Napisano: 20.10.2016 10:06:38
nkba napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

A skąd wiesz? Bo ja też nie mogłam się doszukać w regulaminie... emotka
0 0

luko922

#6272332 Napisano: 20.10.2016 10:07:05
paula9891 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

To inaczej numer paragonu (jest na potwierdzeniu transakcji i na paragonie taki sam). Tak wyczytałam z regulaminu, bo tez nie wiedziałam o jaki im chodzi.
Ja jeszcze nie miałam problemu z wpisywaniem, ale posłałam tylko 2, więc wszystko przede mną  emotka

No chyba nie do końca, bo numer paragonu wcale nie jest taki sam, jak na niefiskalnym, tylko różni się jedną cyferką. Jak na paragonie jest dajmy 21345, to na niefiskalnym jest 21346. Przynajmniej u mnie. 
0 0

paula9891

#6272336 Napisano: 20.10.2016 10:09:24
luko922 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

No chyba nie do końca, bo numer paragonu wcale nie jest taki sam, jak na niefiskalnym, tylko różni się jedną cyferką. Jak na paragonie jest dajmy 21345, to na niefiskalnym jest 21346. Przynajmniej u mnie. 

Przepraszam, masz rację emotka  Numer transakcji jest numerem kolejnym po numerze paragonu emotka
0 0

joan

#6272337 Napisano: 20.10.2016 10:09:37
luko922 napisał(a):

Jak się różni jedną cyferką, to jest to numer wydruku, a nie paragonu emotka

Mnie się wydaje, że oni założyli jakąś blokadę i numer musi mieć min. 4 cyfry, dlatego Wam te trzycyfrowe numery nie wchodzą.
0 0

nkba

#6272339 Napisano: 20.10.2016 10:11:47
paula9891 napisał(a):

nkba napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

A z pkt. 20 Regulaminu emotka
0 0

luko922

#6272340 Napisano: 20.10.2016 10:11:55
joan napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak się różni jedną cyferką, to jest to numer wydruku, a nie paragonu emotka

Mnie się wydaje, że oni założyli jakąś blokadę i numer musi mieć min. 4 cyfry, dlatego Wam te trzycyfrowe numery nie wchodzą.

No to na pewno, ale mogliby ogarnąć wszystkie możliwości, zanim robią formularz... :X
1 joan 0

paula9891

#6272349 Napisano: 20.10.2016 10:19:02
nkba napisał(a):

paula9891 napisał(a):

nkba napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

A z pkt. 20 Regulaminu emotka

A dziękuję emotka
1 nkba 0