Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

huda83

#6273029 Napisano: 21.10.2016 10:55:55
Hej! Mam pytanie odnośnie lays. Czy ps4 jedt wybierane spośród zgĺoszeń, które wygrały piłki czy ze wszystkich? 
0 0

harnas

#6273031 Napisano: 21.10.2016 10:58:01
huda83 napisał(a):

Hej! Mam pytanie odnośnie lays. Czy ps4 jedt wybierane spośród zgĺoszeń, które wygrały piłki czy ze wszystkich? 

było już milion razy to pytanie, przejrzyj poprzednie strony emotka
0 0

szczupak

#6273032 Napisano: 21.10.2016 10:59:54
violka88 napisał(a):

szczupak napisał(a):

violka88 napisał(a):

do 22 (czyli do jutra) miały być wyniki  a czy kogoś informowali?
 chodzi mi o ten konkurs http://www.carref...suj_ulubione_zwierze

ktoś wczoraj się chwalił ze dzwonili

kerocna napisał(a):

violka88 napisał(a):

Wczoraj po południu dzwonili.

dzięki za info emotka
a czyli nie mam co się łudzić nagrodą  emotka

no właśnie ja też czekam i łudzę się ze wszystkich nie obdzwonili bo tych nagród było chyba w sumie z 70
0 0

olunka

#6273034 Napisano: 21.10.2016 11:02:26
szczupak napisał(a):

violka88 napisał(a):

szczupak napisał(a):

violka88 napisał(a):

ktoś wczoraj się chwalił ze dzwonili

kerocna napisał(a):

violka88 napisał(a):

Wczoraj po południu dzwonili.

dzięki za info emotka
a czyli nie mam co się łudzić nagrodą  emotka

no właśnie ja też czekam i łudzę się ze wszystkich nie obdzwonili bo tych nagród było chyba w sumie z 70

a ja myślałam,że maile wyslą
0 0

defed

#6273035 Napisano: 21.10.2016 11:02:30
huda83 napisał(a):

Spośród wszystkich najlepszych zgłoszeń danego tygodnia, niekoniecznie z tych, które zgarnęły piłki, bo jest limit 1 piłka-1osoba.
Możesz np. wygrać piłkę zgłoszeniem wysłanym we wtorek, ale zanim się dowiesz o wygranej, wysyłasz jeszcze lepsze hasło w sobotę i to ono może zgarnąć PS4  emotka
Lub wysyłasz zgłoszenie w niedzielę(koniec 1 etapu) i poniedziałek(początek 2 etapu). Potem dowiadujesz się o piłce za niedzielne hasło ale nie wygrywasz PS4. Natomiast tydzień później możesz znaleźć się na liście z PS4 juz za hasło z poniedziałku jeśli sie okaże najlepsze z danego tygodnia.
1 paula9891 0

paula9891

#6273038 Napisano: 21.10.2016 11:05:54
defed napisał(a):

huda83 napisał(a):

Spośród wszystkich najlepszych zgłoszeń danego tygodnia, niekoniecznie z tych, które zgarnęły piłki, bo jest limit 1 piłka-1osoba.
Możesz np. wygrać piłkę zgłoszeniem wysłanym we wtorek, ale zanim się dowiesz o wygranej, wysyłasz jeszcze lepsze hasło w sobotę i to ono może zgarnąć PS4  emotka
Lub wysyłasz zgłoszenie w niedzielę(koniec 1 etapu) i poniedziałek(początek 2 etapu). Potem dowiadujesz się o piłce za niedzielne hasło ale nie wygrywasz PS4. Natomiast tydzień później możesz znaleźć się na liście z PS4 juz za hasło z poniedziałku jeśli sie okaże najlepsze z danego tygodnia.

emotka  
Ogólnie to "wszystko się może zdarzyć" emotka
0 0

marzenier

#6273044 Napisano: 21.10.2016 11:07:58
defed napisał(a):

huda83 napisał(a):

Serio??
A w praktyce to nie jest tak ze masz piłkę to masz szansę na psp,nie masz pilki twoje szanse sięgają mulistego dna.
Halo,wygrał tu ktoś psp bez wygrania piłki?
Wiem,o czym Piszesz Defed,taki jest reg.ale chyba niestety rzeczywistość go nieco weryfikuje?
I tym samym,jak wygrałam tylko piłkę w pierszym tyg,a konsoli mi nie dali,to już nie mam co na siebie próbować grać dalej,bo to marnotrawstwo kodów emotka
0 0

defed

#6273047 Napisano: 21.10.2016 11:10:06
marzenier napisał(a):

wygrał tu ktoś psp bez wygrania piłki?

ja bym zmodyfikowała pytanie: czy jak wygracie piłkę i nie wygracie PS4, to czy gracie dalej na siebie, czy na koleżankę?
bo ja na koleżankę, żeby nie tracić piłki  emotka
0 0

huda83

#6273048 Napisano: 21.10.2016 11:11:26
Czyli wnioskuję, że póki nie wygram piłki,nie mam co myśleć o ps4 tak naprawdę...dzięki za oświecenie!
1 defed 0

paula9891

#6273049 Napisano: 21.10.2016 11:11:31
defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

ja bym zmodyfikowała pytanie: czy jak wygracie piłkę i nie wygracie PS4, to czy gracie dalej na siebie, czy na koleżankę?

A ja zagrałam drugi raz na siebie emotka  Ehh.
I właśnie się dowiedziałam, że to tylko strata kodów. Potraficie podnieść na duchu emotka
0 0

marzenier

#6273051 Napisano: 21.10.2016 11:14:32
defed napisał(a):

marzenier napisał(a):

Ja juz niestety wystrzelalam się z nazwisk,no w mojej rodzinie tylko 2 w użyciu,a moja suczka wciąż nie może się zdecydować,czy zostaje przy nazwisku swoim czy przechodzi na nazwisko nowopoznanego na osiedlu męża,wiec na nią grać nie mogę emotka

luko922

#6273052 Napisano: 21.10.2016 11:15:14
sylwika76 napisał(a):

czy w Vegecie jest jakieś ograniczenie - osoba/gospodarstwo ?

Uczestnik może wygrać tylko jedną nagrodę, z każdego poziomu nagrody.

Mam nadzieję, że jak jest wielu uczestników pod jednym adresem to spoko. emotka  Tak na wszelki wypadek, chociaż pewnie i tak nie wygram. 
0 0

marzenier

#6273053 Napisano: 21.10.2016 11:16:29
huda83 napisał(a):

Czyli wnioskuję, że póki nie wygram piłki,nie mam co myśleć o ps4 tak naprawdę...dzięki za oświecenie!

Nie ni myśleć możesz,tylko ze raczej jej nie wygrasz...
Ale serio... ponawiam pytanie,czy wygrał ktoś psp bez wygrania piłki.
Albo w edycji z tv,wygrał ktoś tv bez pufy?
0 0

paula9891

#6273055 Napisano: 21.10.2016 11:18:56
marzenier napisał(a):

huda83 napisał(a):

Albo w edycji z tv,wygrała ktoś tv bez pufy?

Kojarzę, że były osoby, które wygrały pufę w poprzednim tygodniu, a w kolejnym tv.
0 0

defed

#6273056 Napisano: 21.10.2016 11:20:43
marzenier napisał(a):

moja suczka wciąż nie może się zdecydować,czy zostaje przy nazwisku swoim czy przechodzi na nazwisko nowopoznanego na osiedlu męża,wiec na nią grać nie mogę

Obstawiam, że za jakiś czas będą pojawiać się piłki rezerwowe, jak wcześniej pufy.  Jak Lidka zacznie weryfikować dane to dowiemy się ile chomików wzięło udział w grze. Konkurs trwa aż 77dni i prędzej czy później zabraknie konkursowiczom unikatowych nazwisk...
1 andii 0

kozuszka38

#6273058 Napisano: 21.10.2016 11:22:34
Czy te wyniki z lays 17 dzień to z wczoraj?
0 0

marzenier

#6273059 Napisano: 21.10.2016 11:23:01
kozuszka38 napisał(a):

Środa 
0 0

vazzz

#6273060 Napisano: 21.10.2016 11:23:19
kozuszka38 napisał(a):

Ze środy.
0 0

bibeck

#6273062 Napisano: 21.10.2016 11:25:35
defed napisał(a):

huda83 napisał(a):

Zadałem sobie trochę trudu i wrzuciłem wszystkie wyniki do Excela. Wnioski są następujące - Nazwiska zwycięzców dziennych nie powtarzają się prawie wcale (jest tylko kilka przypadków kiedy powtarza się nazwisko w odmianie żeńskiej i męskiej). PS4 do tej pory wygrały osoby, które znalazły się na listach zwycięzców dnia. Nie ma NIKOGO kto by wygrał PS4 spoza tej listy - sprawdzone). Moim zdaniem do wygrania kolejnych piłek są "dopuszczane" osoby o unikatowych nazwiskach (które nie występowały jeszcze na listach zwycięzców). Nie mają co liczyć na PS4 osoby, których nie ma na liście z Piłkami. Ciekawe czy bilety będą rozdane tylko laureatom PS4, czy też będą rozlosowane spośród wszystkich zgłoszeń wcześniej nagrodzonych...
1 defed 0

katrin1

#6273063 Napisano: 21.10.2016 11:26:16
paula9891 napisał(a):

marzenier napisał(a):

huda83 napisał(a):

Albo w edycji z tv,wygrała ktoś tv bez pufy?

Kojarzę, że były osoby, które wygrały pufę w poprzednim tygodniu, a w kolejnym tv.

U mnie tak było z konkursem gdzie do wygrania były 50-tki i ps4, nie wygrałam 50-tki a wygrałam ps4, to było mega zaskoczenie emotka