Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dang21

#6273229 Napisano: 21.10.2016 14:51:58
luko922 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

jaki jest dziś dzień w lay's? tych kodów nie trzeba trzymać?

19 chyba. nie.

tak, 19, kody możesz wyrzucić emotka
1 mdepfs 0

Mila26

#6273275 Napisano: 21.10.2016 16:05:35
czy ktoś orientuje się jak działa tester produktów philips,do konkursu na wideorecenzję trzeba się zgłosić czy sami poinformują?
0 0

monkakk

#6273287 Napisano: 21.10.2016 16:39:56
Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się jak działa tester produktów philips,do konkursu na wideorecenzję trzeba się zgłosić czy sami poinformują?

Zgłoszenie jako tester wysyłasz poprzez ich stronę, gdy jest nabór- jak są wyniki wchodzisz na swój panel, testy i tam masz informację jeżeli Cię wybiorą. zazwyczaj wcześniej masz już sprzęt w domu niż oni wysyłają informacje o zakwalifikowaniu emotka
0 0

ziomal102

#6273298 Napisano: 21.10.2016 17:12:51
czy ktoś się orientuje czy w konkursie "zakupy bez gotówki" można zgłosić transakcję na którą była wystawiona faktura vat? zaznaczam, że płatność odbyła się za pomocą karty osoby fizycznej. 

w regulaminie nie ma wzmianki o konieczności posiadania dowodu zakupu, ale... w przypadku wygranej nie chciałbym się zdziwić emotka  
0 0

mirai

#6273299 Napisano: 21.10.2016 17:17:40
Czy wy też macie problem z wysłaniem zgłoszenia w Wielkiej loteria bezgotówkowej? Za każdym razem dostaję informację, że w polu "nazwisko" znajdują się niedozwolone znaki, mimo że moje nazwisko nie zawiera polskich znaków. Dzwoniłem do organizatora, to powiedzieli mi, że to wina przeglądarki. Próbowałem przez Chrome, Operę, IE - zawsze to samo...emotka
0 0

asantesana

#6273300 Napisano: 21.10.2016 17:18:02
huda83 napisał(a):

Ech...bardziej mnie martwi to, że moje pomysły są do cenzura, niż brak wygranej, bo to nie wróży dobrze na przyszłość. Kurcze, wygrywam zawsze, jak np. siedzę na tronie i spada na mnie pomysł, a nigdy jak siedzę nad kartką i dumam. Wnioskiemotka

Wnioski:
1. przesrane to Twoje życie konkursowicza
lub
2. jak olewasz to wygrywasz emotka

defed

#6273302 Napisano: 21.10.2016 17:21:45
mirai napisał(a):

Czy wy też macie problem z wysłaniem zgłoszenia w Wielkiej loteria bezgotówkowej? Za każdym razem dostaję informację, że w polu "nazwisko" znajdują się niedozwolone znaki, mimo że moje nazwisko nie zawiera polskich znaków. Dzwoniłem do organizatora, to powiedzieli mi, że to wina przeglądarki. Próbowałem przez Chrome, Operę, IE - zawsze to samo... emotka

może wkradła się gdzieś niepotrzebna spacja?
0 0

mirai

#6273304 Napisano: 21.10.2016 17:26:04
defed napisał(a):

mirai napisał(a):

Czy wy też macie problem z wysłaniem zgłoszenia w Wielkiej loteria bezgotówkowej? Za każdym razem dostaję informację, że w polu "nazwisko" znajdują się niedozwolone znaki, mimo że moje nazwisko nie zawiera polskich znaków. Dzwoniłem do organizatora, to powiedzieli mi, że to wina przeglądarki. Próbowałem przez Chrome, Operę, IE - zawsze to samo... emotka

może wkradła się gdzieś niepotrzebna spacja?

No właśnie nie, żadnych spacji, niczego takiego..
0 0

Mila26

#6273326 Napisano: 21.10.2016 18:09:13
monkakk napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Zgłoszenie jako tester wysyłasz poprzez ich stronę, gdy jest nabór- jak są wyniki wchodzisz na swój panel, testy i tam masz informację jeżeli Cię wybiorą. zazwyczaj wcześniej masz już sprzęt w domu niż oni wysyłają informacje o zakwalifikowaniu emotka

dzięki za odpowiedź:),tylko chodziło mi o to w jaki sposób mogę zgłosić się do konkursu na wideorecenzję bo opinie już wystawiłam na temat testowanego urządzenia.
0 0

montezuma

#6273329 Napisano: 21.10.2016 18:13:52
w Wielkiej loteria bezgotówkowej - generalnie są jaja w IE - w Firefoxie wszystko gra
0 0

Gość: mariolakal

#6273343 Napisano: 21.10.2016 18:53:02
mirai napisał(a):

Wysyłałam dzisiaj zgłoszenie i nic nie było mowy o "niedozwolonych" znakach, a moje nazwisko zawiera nawet dwa... Nie wiem natomiast, czy dobrze wpisałam numer rachunku/paragonu z kaufa /ten obok daty/... Kurde... Mogliby wreszcie jakoś poprawić/rozjaśnić  te niezrozumiałe dla uczestników pozycje, gdyż na każdym świstku wygląda to inaczej... Mam na myśli przede wszystkim ten numer rachunku/dowodu zakupu... Szlag mnie trafia, gdyż posiadam kilka paragonów do wysłania, a wstrzymuję je z powodu swojej "niewiedzy" w tym kierunku...  emotka
0 0

huda83

#6273353 Napisano: 21.10.2016 19:05:21
Czy ktoś się orientuje, czy w konkursie wydawnictwa W.A.B. w grę wchodzą tylko tradycyjne książki, czy ebooki też? Akurat mają fajną pozycję i chętnie ją kupię, a przy okazji zagram.
0 0

mirai

#6273367 Napisano: 21.10.2016 19:39:50
mariolakal napisał(a):

mirai napisał(a):

Wysyłałam dzisiaj zgłoszenie i nic nie było mowy o "niedozwolonych" znakach, a moje nazwisko zawiera nawet dwa... Nie wiem natomiast, czy dobrze wpisałam numer rachunku/paragonu z kaufa /ten obok daty/... Kurde... Mogliby wreszcie jakoś poprawić/rozjaśnić  te niezrozumiałe dla uczestników pozycje, gdyż na każdym świstku wygląda to inaczej... Mam na myśli przede wszystkim ten numer rachunku/dowodu zakupu... Szlag mnie trafia, gdyż posiadam kilka paragonów do wysłania, a wstrzymuję je z powodu swojej "niewiedzy" w tym kierunku...   emotka

A z jakiej korzystasz przeglądarki?
0 0

mysia

#6273379 Napisano: 21.10.2016 20:01:47
asantesana napisał(a):

huda83 napisał(a):

Ech...bardziej mnie martwi to, że moje pomysły są do cenzura, niż brak wygranej, bo to nie wróży dobrze na przyszłość. Kurcze, wygrywam zawsze, jak np. siedzę na tronie i spada na mnie pomysł, a nigdy jak siedzę nad kartką i dumam. Wnioskiemotka

Wnioski:
1. przesrane to Twoje życie konkursowicza
lub
2. jak olewasz to wygrywasz emotka

ja proponuję więcej grać w konkursach z chipsami, colą i innymi takimi hitami żywieniowymi, wtedy częstotliwość siedzenia na tronie lub też pochylania się nad nim ma szansę się zwiększyć, a co za tym idzie zwiększy się też ilość wygranych emotka

Gość: mariolakal

#6273391 Napisano: 21.10.2016 20:19:37
mirai napisał(a):

mariolakal napisał(a):

mirai napisał(a):

Wysyłałam dzisiaj zgłoszenie i nic nie było mowy o "niedozwolonych" znakach, a moje nazwisko zawiera nawet dwa... Nie wiem natomiast, czy dobrze wpisałam numer rachunku/paragonu z kaufa /ten obok daty/... Kurde... Mogliby wreszcie jakoś poprawić/rozjaśnić  te niezrozumiałe dla uczestników pozycje, gdyż na każdym świstku wygląda to inaczej... Mam na myśli przede wszystkim ten numer rachunku/dowodu zakupu... Szlag mnie trafia, gdyż posiadam kilka paragonów do wysłania, a wstrzymuję je z powodu swojej "niewiedzy" w tym kierunku...   emotka

A z jakiej korzystasz przeglądarki?

Chrome  emotka
0 0

goldensight

#6273542 Napisano: 22.10.2016 10:39:14
Były już wyniki 'jaki jest twój kolor' z Intermarche?
0 0

dang21

#6273544 Napisano: 22.10.2016 10:42:17
goldensight napisał(a):

Były już wyniki 'jaki jest twój kolor' z Intermarche?

Tak. Informowali.
0 0

cudaczek121

mdepfs

#6273568 Napisano: 22.10.2016 11:47:44
do osób które wygrały w mentos cokolwiek, albo bilety emotka  mam pytanie, im nie trzeba odsyłać kodu pocztą? tylko formularz i to wszystko? może być priv.
0 0

mysia

#6273569 Napisano: 22.10.2016 11:51:07
mdepfs napisał(a):

do osób które wygrały w mentos cokolwiek, albo bilety emotka  mam pytanie, im nie trzeba odsyłać kodu pocztą? tylko formularz i to wszystko? może być priv.

Ja nie odsyłałam, chyba jeśli poproszą to wtedy się odsyła, ale trochę już czekam na te bilety.. emotka