Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylwika76

#6274144 Napisano: 24.10.2016 11:59:09
magdal14 napisał(a):

Czy mając paragon w Kauflandzie i chcę go wymienić na bon - 25 zł to muszą m,i go oddać (mam tam Kamis), pytam bo ostatnio kasjerka zabrała mi wszystkie, a gdzieś czytałam, że powinni oddać?

pisałam wcześniej, że mają obowiązek oddać/pewne!/ oni sobie kserują paragony a Tobie oddają oryginały - nawet gdy bierzesz fakturę !
0 0

pakowa

#6274149 Napisano: 24.10.2016 12:05:34
kadett33 napisał(a):

pakowa napisał(a):

czy ktoś kiedykolwiek był po duplikat paragonu ? Byłam dziś w Kauflandzie i otrzymałam "paragon zastępczy" jednak nie ma na nim numeru paragonu...czy powinni mi w punkcie obsługi klienta wydać jakiś inny ? 

Tak ja dostałem, on został wydrukowany z kasy fiskalnej, więc paragon był taki sam tylko na początku paragonu była informacja że to duplikat.

w Kauflandzie?
0 0

viviean

#6274150 Napisano: 24.10.2016 12:07:38
koniczynka123 napisał(a):

luko922 napisał(a):

29renata napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Czy mając paragon w Kauflandzie i chcę go wymienić na bon - 25 zł to muszą m,i go oddać (mam tam Kamis), pytam bo ostatnio kasjerka zabrała mi wszystkie, a gdzieś czytałam, że powinni oddać?

Powinni oddać, po przybiciu pieczątki, że wydano bony.

Mnie Pani ostatnio pytała czy są mi potrzebne emotka

Bo pani w Bielsku zbiera emotka ,tez mnie o to pytała a miała już ładną kupke. Inna sprzedawczyni chciała mi dać swoje to ta się obruszyła dlaczego jej nie daje tylko obcym- no więc dała jej a nie mi emotka

Nie ma prawa zabrać. Oryginał paragonu należy do klienta. Miała skserować a na oryginałach wbić pieczątki. W innej sytuacji gdy robiłam zwrot produktu, ja- wtedy niezorientowana oddałam oryginał paragonu,dostałam duplikat, potem wygrałam na ten paragon z konka Nestle emotka  bez problemu dostałam oryginał, musiałam "tylko" zadzwonić do centrali Kauflandu- odesłali oryginał
0 0

luko922

#6274151 Napisano: 24.10.2016 12:07:40

luko922 napisał(a):

29renata napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Bo pani w Bielsku zbiera emotka ,tez mnie o to pytała a miała już ładną kupke. Inna sprzedawczyni chciała mi dać swoje to ta się obruszyła dlaczego jej nie daje tylko obcym- no więc dała jej a nie mi emotka

:O 
0 0

kadett33

#6274157 Napisano: 24.10.2016 12:20:50
pakowa napisał(a):

kadett33 napisał(a):

pakowa napisał(a):

czy ktoś kiedykolwiek był po duplikat paragonu ? Byłam dziś w Kauflandzie i otrzymałam "paragon zastępczy" jednak nie ma na nim numeru paragonu...czy powinni mi w punkcie obsługi klienta wydać jakiś inny ? 

Tak ja dostałem, on został wydrukowany z kasy fiskalnej, więc paragon był taki sam tylko na początku paragonu była informacja że to duplikat.

w Kauflandzie?

nie, w Tesco
0 0

viviean

#6274160 Napisano: 24.10.2016 12:22:18

viviean napisał(a):

luko922 napisał(a):

29renata napisał(a):

magdal14 napisał(a):

Nie ma prawa zabrać. Oryginał paragonu należy do klienta. Miała skserować a na oryginałach wbić pieczątki. W innej sytuacji gdy robiłam zwrot produktu, ja- wtedy niezorientowana oddałam oryginał paragonu,dostałam duplikat, potem wygrałam na ten paragon z konka Nestle emotka  bez problemu dostałam oryginał, musiałam "tylko" zadzwonić do centrali Kauflandu- odesłali oryginał

nie w tym sensie że zabiera tylko zbierała dla kogoś albo dla siebie- nie każdy chce paragon więc zbiera te co zostają emotka moje ładnie u góry opieczętowane wróciły do mnie

0 0

kumarek

#6274176 Napisano: 24.10.2016 13:09:24
czy tez wam nie chce wyslać odpowiedzi na AUCHAN? ciągle mi pokazuje że mam wybrać sklep a wszystko wybrane i wypelnione, probuje juz od godziny i nic nie rusza tej strony!
0 0

stoneface

#6274177 Napisano: 24.10.2016 13:10:14
Czy w loterii zakupybezgotówki nr rachunku w biedronce to ten po prawej stronie na wyskości daty?
0 0

Gość: HOLLY

#6274178 Napisano: 24.10.2016 13:10:41
stoneface napisał(a):

Czy w loterii zakupybezgotówki nr rachunku w biedronce to ten po prawej stronie na wyskości daty?

tak
0 0

mirai

#6274180 Napisano: 24.10.2016 13:14:53
kumarek napisał(a):

czy tez wam nie chce wyslać odpowiedzi na AUCHAN? ciągle mi pokazuje że mam wybrać sklep a wszystko wybrane i wypelnione, probuje juz od godziny i nic nie rusza tej strony!

Spróbuj wysłać z innej przeglądarki. W temacie: jakiś pomysł na dzisiejsze hasło? Bo mnie wychodzą jakieś dziwolągi  emotka .
0 0

paula9891

#6274182 Napisano: 24.10.2016 13:18:22
stoneface napisał(a):

Prawdopodobnie nie. emotka
Prawdopodobnie nazywa się "nr dowodu sprzedaży", ale upewnij się czytając regulamin, żeby nie było później na mnie emotka
@mirai napisał(a):

kumarek napisał(a):

Spróbuj wysłać z innej przeglądarki. W temacie: jakiś pomysł na dzisiejsze hasło? Bo mnie wychodzą jakieś dziwolągi  emotka .

Pitna czekolada. Padło już dzisiaj na forum chyba 2 razy
0 0

Gość: mattadore

#6274183 Napisano: 24.10.2016 13:18:36
wygrał ktoś w konkursie CCC na te połówki??
0 0

escada

#6274184 Napisano: 24.10.2016 13:19:22
mirai napisał(a):

kumarek napisał(a):

Pitna czekolada po prostu:)
0 0

kumarek

#6274185 Napisano: 24.10.2016 13:19:28
mirai napisał(a):

kumarek napisał(a):

dziękuję, pomogło

Hasło PITNA CZEKOLADA emotka
0 0

mirai

#6274187 Napisano: 24.10.2016 13:20:51
kumarek napisał(a):

mirai napisał(a):

kumarek napisał(a):

dziękuję, pomogło

Hasło PITNA CZEKOLADA emotka

Bóg zapłać emotka
0 0

luko922

#6274189 Napisano: 24.10.2016 13:21:43
Naprawdę ktoś może mieć problem z tym hasłem?emotka

umbrella

#6274192 Napisano: 24.10.2016 13:24:08
paula9891 napisał(a):

stoneface napisał(a):

Prawdopodobnie nazywa się "nr dowodu sprzedaży", ale upewnij się czytając regulamin, żeby nie było później na mnie emotka

Z tego co mi odpisali wynika, ze TAK :
" ... W Pani przypadku na każdym z potwierdzeń numer rachunku znajduje się na równi z datą po prawej stronie. "
( Wysłałam im skany wydruków z terminala z Biedronki i Auchan )
0 0

paula9891

#6274193 Napisano: 24.10.2016 13:29:59
umbrella napisał(a):

paula9891 napisał(a):

stoneface napisał(a):

" ... W Pani przypadku na każdym z potwierdzeń numer rachunku znajduje się na równi z datą po prawej stronie. "

A ile cyferek miały Twoje "numery dowodu sprzedaży"? Bo na forum pisali, że w przypadku, gdy numer jest za krótki trzeba wpisać ten obok daty.
Już sama nie wiem co mam wpisywać.
0 0

umbrella

#6274195 Napisano: 24.10.2016 13:35:30
paula9891 napisał(a):

umbrella napisał(a):

paula9891 napisał(a):

stoneface napisał(a):

A ile cyferek miały Twoje "numery dowodu sprzedaży"? Bo na forum pisali, że w przypadku, gdy numer jest za krótki trzeba wpisać ten obok daty.

Na biedronkowym "nr dowodu sprzedaży" miał 4 cyfry  ( a nr paragonu 6 cyfr - ten naprzeciw daty )
0 0

paula9891

#6274203 Napisano: 24.10.2016 13:52:09
umbrella napisał(a):

paula9891 napisał(a):

umbrella napisał(a):

paula9891 napisał(a):

stoneface napisał(a):

Na biedronkowym "nr dowodu sprzedaży" miał 4 cyfry  ( a nr paragonu 6 cyfr - ten naprzeciw daty )

Na początku wpisywałam ten obok daty, później w związku z dyskusja na forum, przeczytałam jeszcze raz regulamin i faktycznie stwierdziłam, że chodzi o ten drugi numer.
Regulamin:
2.4.5 numer rachunku (tj. dowodu sprzedaży, np. paragonu) z wydruku z terminala płatniczego (w przypadku Transakcji innych niż wskazane w pkt. 2.2 Regulaminu);

Piszą wyraźnie "numer rachunku","numer dowodu sprzedaży".
Już chyba sami nie wiedzą, o które numery im chodzi emotka  

Edit.
Żeby była jakaś adrenalina będę wpisywać raz jeden, raz drugi emotka
0 0