Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

umbrella

#6274207 Napisano: 24.10.2016 14:00:36
Ja też kilka razy czytałam regulamin + dyskusję na forum i dalej miałam wątpliwości, dlatego wysłałam im skany moich wydruków i poprosiłam o konkretną informację i taką jak wyżej napisałam otrzymałam, całą historię korespondencji posiadam, więc dla mnie jest wiążąca i z wydruków : "biedronkowych" będę wpisywać nr rachunku = nr naprzeciw daty emotka
1 paula9891 0

joan

#6274208 Napisano: 24.10.2016 14:00:56
Mnie się wydaje, że oni sami nie wiedzą, co piszą - znaczy się: co osoba, to inna wersja emotka

Zakładam (nie wiem, czy słusznie!), że jeśli:
- na kwitku jest wskazany numer dowodu sprzedaży lub numer transakcji lub numer paragonu (wszystkie świstki mam takie) -> wpisuję ów numer,
- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty.
1 paula9891 0

joan

#6274213 Napisano: 24.10.2016 14:07:31
umbrella napisał(a):

Ja też kilka razy czytałam regulamin + dyskusję na forum i dalej miałam wątpliwości, dlatego wysłałam im skany moich wydruków i poprosiłam o konkretną informację i taką jak wyżej napisałam otrzymałam, całą historię korespondencji posiadam, więc dla mnie jest wiążąca i z wydruków : "biedronkowych" będę wpisywać nr rachunku = nr naprzeciw daty emotka

Ale skąd ten numer weźmiesz? Z paragonu? Bo jeśli za numer paragonu uznasz numer naprzeciwko daty na paragonie, musiałabyś zachować zarówno ten paragon, jak i kwitek, bo na kwitku tym nie będzie owego numeru. A to nie ma sensu.
Mogłabyś wpisać numer naprzeciwko daty z kwitka, ale przecież jest to inny numer, niż na paragonie, zatem nie może być numerem paragonu.
Dla mnie akurat kwitki biedronkowe są proste w obsłudze, bo jest wyraźnie napisane "nr dowodu sprzedaży: XXXX". I nie przekonają mnie albedziaki, że jest inaczej emotka
0 0

dala

#6274216 Napisano: 24.10.2016 14:09:44
Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale na dole strony, gdzie jest formularz do wpisywania danych https://zakupybezgotowki.pl/formularz jest informacja "Jak czytać dowód płatności kartą" i przedstawione są 4 zdjęcia z różnymi możliwościami. Dla mnie okazały się bardzo pomocne. Na 3 zdjęciu jest przykład Biedronki, w tym przypadku wpisuje się numer na przeciw daty.
0 0

Gość: barcza

#6274219 Napisano: 24.10.2016 14:12:44
joan napisał(a):

Mnie się wydaje, że oni sami nie wiedzą, co piszą - znaczy się: co osoba, to inna wersja emotka

- na kwitku jest wskazany numer dowodu sprzedaży lub numer transakcji lub numer paragonu (wszystkie świstki mam takie) -> wpisuję ów numer,
- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty.

mi na biedronkowe i rosmann odpisali ze ten nr to po prawej stronie od daty ( wysłałam im skan potwierdzenia płatności karty) i tego się trzymam  
0 0

joan

#6274220 Napisano: 24.10.2016 14:12:48
dala napisał(a):

Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale na dole strony, gdzie jest formularz do wpisywania danych https://zakupybezgotowki.pl/formularz jest informacja "Jak czytać dowód płatności kartą" i przedstawione są 4 zdjęcia z różnymi możliwościami. Dla mnie okazały się bardzo pomocne. Na 3 zdjęciu jest przykład Biedronki, w tym przypadku wpisuje się numer na przeciw daty.

A to jakaś nowość, bo gdy wpisywałam swój kwitek, biedrowego paragonu nie było. Ale zdania nie zmienię.
0 0

czeko

#6274222 Napisano: 24.10.2016 14:15:02
Czy wiecie może czy z konkursu Milki (batony) będą dzwonić z rezerwą?
0 0

joan

#6274223 Napisano: 24.10.2016 14:17:34
barcza napisał(a):

mi na biedronkowe i rosmann odpisali ze ten nr to po prawej stronie od daty ( wysłałam im skan potwierdzenia płatności karty) i tego się trzymam  

Ja to rozumiem, natomiast nie mam obowiązku konsultować z kimkolwiek (obojętnie: na forum czy z Albedo Marketing) tego, jak odczytywać paragon. Póki moja wersja rzeczywistości zgadza się z regulaminem, nic więcej mnie nie interesuje.
0 0

mdepfs

#6274224 Napisano: 24.10.2016 14:17:40
czy w bakusiu trzeba trzymać pudełko, paragon? wg. mnie nic.. emotka ?
0 0

agniehaha89

#6274226 Napisano: 24.10.2016 14:19:45
mdepfs napisał(a):

czy w bakusiu trzeba trzymać pudełko, paragon? wg. mnie nic.. emotka ?

nie trzeba trzymać 
1 mdepfs 0

mdepfs

#6274228 Napisano: 24.10.2016 14:24:20
a i jeszcze pytanie do lay's: w jaki dzień mniej wiecej pojawiają się wyniki za pt,soboty i niedziele ?
0 0

dang21

#6274229 Napisano: 24.10.2016 14:24:59
mdepfs napisał(a):

a i jeszcze pytanie do lay's: w jaki dzień mniej wiecej pojawiają się wyniki za pt,soboty i niedziele ?

wtorek przeważnie
1 mdepfs 0

umbrella

#6274230 Napisano: 24.10.2016 14:25:55
joan napisał(a):

joan napisał(a):

- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty

A ja mam taki kwitek z DC na którym nie ma numeru dowodu sprzedaży ani numeru transakcji ani
numeru paragonu na przeciw daty ( data jest na samym dole) natomiast u
góry jest napisane : NR RACHUNKU.
Myślę, że osoba która na samym początku "tworzyła" regulamin miała przed sobą taki właśnie kwitek i nie miała pojęcia, że
są jeszcze inne rodzaje wydruków. Pisząc w regulaminie nr rachunku miała na myśli po prostu nr wydruku z terminala -> takie są moje przemyślenia ale czy słuszne to nie wiem 
0 0

joan

#6274231 Napisano: 24.10.2016 14:30:19
umbrella napisał(a):

(...) Pisząc w regulaminie nr rachunku miała na myśli po prostu nr wydruku -> takie są moje przemyślenia ale czy słuszne to nie wiem 

Ciężko powiedzieć, wątpliwy kwitek miałam jeden i od razu wylądował w koszu. Natomiast regulamin jasno mówi, że należy wpisać numer dowodu sprzedaży i o ile taki właśnie zapis mam na kwitku, tego się trzymam i ten numer wpisuję. Nic mnie poza regulaminem nie obowiązuje, żadne dyskusje na fejsie, wizualizacje, gdybania na forum czy opinie Albedo. Jestę mugolę i tyle emotka
1 paula9891 0

katrin1

#6274235 Napisano: 24.10.2016 14:36:07
umbrella napisał(a):

joan napisał(a):

joan napisał(a):

- na kwitku nie ma wskazania co do numeru dowodu sprzedaży lub numeru transakcji lub numeru paragonu (aczkolwiek takiego świstka jeszcze nie posiadam) -> wpisuję numer obok daty

A ja mam taki kwitek z DC na którym nie ma numeru dowodu sprzedaży ani numeru transakcji ani
numeru paragonu na przeciw daty ( data jest na samym dole) natomiast u
góry jest napisane : NR RACHUNKU.
Myślę, że osoba która na samym początku "tworzyła" regulamin miała przed sobą taki właśnie kwitek i nie miała pojęcia, że
są jeszcze inne rodzaje wydruków. Pisząc w regulaminie nr rachunku miała na myśli po prostu nr wydruku z terminala -> takie są moje przemyślenia ale czy słuszne to nie wiem 

na moim paragonie jest ten naprzeciw daty i ten wpisałam a teraz patrzę i mam jeszcze jakiś numer rachunku poniżej emotka , wg tego ich wzoru ten powinien być wpisany a nie ten naprzeciw daty
0 0

mirai

#6274260 Napisano: 24.10.2016 15:09:38
luko922 napisał(a):

Naprawdę ktoś może mieć problem z tym hasłem? emotka

Jak się leży w łóżku z wysoką gorączką, to doprawdy nic sensownego do głowy nie przychodzi.
Pozdrawiam zdrowych - zwłaszcza luko 922... emotka
1 luko922 0

harnas

#6274263 Napisano: 24.10.2016 15:15:05
mirai napisał(a):

luko922 napisał(a):

Jak się leży w łóżku z wysoką gorączką, to doprawdy nic sensownego do głowy nie przychodzi.

jak się takiego rebusu nie może odgadnąć to z czym do ludzi z pisaniem odpowiedzi ... emotka
Przecież tam są rebusy na poziomie dziecka, co uczy się czytać emotka
0 1 mirai

luko922

#6274268 Napisano: 24.10.2016 15:25:51
harnas napisał(a):

mirai napisał(a):

luko922 napisał(a):

jak się takiego rebusu nie może odgadnąć to z czym do ludzi z pisaniem odpowiedzi ...  emotka
Przecież tam są rebusy na poziomie dziecka, co uczy się czytać emotka

No właśnie też mnie zaskoczyły te dzisiejsze pytania na forum o rebus... emotka
0 0

Gość: barcza

#6274286 Napisano: 24.10.2016 16:09:15
niech się zdecydują mi odpisali ,że to jest ten obok daty po prawej stronie (miałam wysłany skan z Biedronki i Rosmanka)
0 0

izak1000

#6274291 Napisano: 24.10.2016 16:15:23
barcza napisał(a):

niech się zdecydują mi odpisali ,że to jest ten obok daty po prawej stronie (miałam wysłany skan z Biedronki i Rosmanka)

Też dostałam taką odpowiedź.  Ale gdy na wydruku nie ma nr naprzeciw daty to wpisuję nr r-ku poniżej.
0 0