Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

szaradzista1

#6277508 Napisano: 30.10.2016 22:43:37
Przewozy regionalne, jeżeli kupuje się przez internet, to trzeba konduktorowi okazać dowód osobisty.
0 0

assal

#6277509 Napisano: 30.10.2016 22:43:39
Niestety, tych biletów nie można zrealizować w kasie. Rok temu dawali vouchery, ale dużo ich wylądowało na allegro, więc może dlatego teraz dawali już imienne? 
0 0

yolka123

#6277510 Napisano: 30.10.2016 22:47:12
ktosiek1 napisał(a):

ewunia napisał(a):

olunka napisał(a):

ewunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś już kupwał bilet za wygrany voucher z konkursu intercity? czy bilet jest faktycznie imienny?

podbijam tez jestem ciekawa emotka

Tak, bilet jest imienny.

ale czy można na kogoś innego kupić niz osoba co go wygrała? np na męża?

Niestety, bilet można zamówić tylko na osobę, która wygrała.

szkoda, nigdy nie spotkałam się z biletami imiennymi innymi niż okresowe. Nie popisali się z tymi nagrodami. Nie dość,że bilet mozna kupić tylko w jedną stronę, a w drugą już zapłacić samemu (nawet jak w obie strony cena nie przekraczałaby tych 150 zł), to jeszcze nie można go nikomu przekazać....

Ja za voucher z konkursu zażyczyłam sobie Bilet Weekendowy  i zrealizowano moje życzenie:)
https://bilet.int...bilet_dodatkowy_menu
Tym samym mogę jechać dowolną ilością pociągów od piątku od godz. 19 do poniedziałku do godz.6

olunka

#6277512 Napisano: 30.10.2016 22:54:26
ewunia napisał(a):

olunka napisał(a):

ewunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Czy ktoś już kupwał bilet za wygrany voucher z konkursu intercity? czy bilet jest faktycznie imienny?

podbijam tez jestem ciekawa emotka

Tak, bilet jest imienny.

ale czy można na kogoś innego kupić niz osoba co go wygrała? np na męża?

Niestety, bilet można zamówić tylko na osobę, która wygrała.

to beznadziejnie:(
0 0

dang21

#6277542 Napisano: 31.10.2016 07:59:27
Natie77 napisał(a):

ikki napisał(a):

A da się w ogóle coś wygrać w rmf ?ja brałem udział u nich chyba w 15 konkursach i nic emotka .A na następny dzień odpalam laptop i patrze że wygrał ktoś kto prawie to samo co ja napisał emotka

Wydaje mi się,że jest to dość trudne,a przynajmniej dla mnie,bo wiele razy próbowałam,a wygrałam tylko raz. Było to jakieś 2 lata temu, konkurs z życzeniami na dzień dziadka. RMF spełniało 'marzenia' dziadków. Napisałam,że mój marzy o magnetofonie,który odtwarza kasety,bo jego radia nie da się już naprawić. Wygraliśmy mini wieże, z wejściem na kasety i płyty,oraz komplet płyt i kaset. Dziadek był przeszczęśliwy z powodu prezentu,ale chyba jeszcze więcej frajdy sprawiło mu,jego pierwsze 'wejście na antene' emotka

Da się wygrać. Sama w RMFie zdobyłam wiele nagród: płyty, ręczniki, roboty kuchenne, kosmetyki, czajniki elektryczne, tostery, kosze przypraw, bony podarunkowe emotka  
0 0

jokan

#6277544 Napisano: 31.10.2016 08:05:34
dang21 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

ikki napisał(a):

A da się w ogóle coś wygrać w rmf ?ja brałem udział u nich chyba w 15 konkursach i nic emotka .A na następny dzień odpalam laptop i patrze że wygrał ktoś kto prawie to samo co ja napisał emotka

Wydaje mi się,że jest to dość trudne,a przynajmniej dla mnie,bo wiele razy próbowałam,a wygrałam tylko raz. Było to jakieś 2 lata temu, konkurs z życzeniami na dzień dziadka. RMF spełniało 'marzenia' dziadków. Napisałam,że mój marzy o magnetofonie,który odtwarza kasety,bo jego radia nie da się już naprawić. Wygraliśmy mini wieże, z wejściem na kasety i płyty,oraz komplet płyt i kaset. Dziadek był przeszczęśliwy z powodu prezentu,ale chyba jeszcze więcej frajdy sprawiło mu,jego pierwsze 'wejście na antene' emotka

Da się wygrać. Sama w RMFie zdobyłam wiele nagród: płyty, ręczniki, roboty kuchenne, kosmetyki, czajniki elektryczne, tostery, kosze przypraw, bony podarunkowe emotka  

ja jeszcze nic tam nie wygralam emotka
0 0

edzia3

#6277546 Napisano: 31.10.2016 08:08:59
Czy ktoś jeszcze czeka na nóż z kamisa
0 0

joan

#6277547 Napisano: 31.10.2016 08:12:40
edzia3 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na nóż z kamisa

Wysyłali już nawet rezerwę rezerwy, najlepiej do nich zadzwonić. Oni teraz mają tyle innych akcji (min. loteria bezgotówkowa), że raczej o tych nożach za bardzo nie myślą.
0 0

Gość: tusienka

#6277550 Napisano: 31.10.2016 08:19:40
jokan napisał(a):

dang21 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

ikki napisał(a):

ja jeszcze nic tam nie wygralam emotka

I ja wygrałam wiele razy- z reguły piszę jeden lub dwa pomysły i jak konkurs jest cykliczny wysyłam ten sam tekst kolejny i kolejny raz - działa - ale fakt wejście na antenę jest niesamowitym przeżyciem emotka  
0 0

aspartaqs

#6277562 Napisano: 31.10.2016 08:41:12
infatne napisał(a):

Czy z ELSEVE dostajecie zwrotki ? Nic mi nie przyszło....

Przed chwilą wysłałem i zwrotkę otrzymałem
0 0

infatne

#6277597 Napisano: 31.10.2016 10:10:31
aspartaqs napisał(a):

infatne napisał(a):

DZieki u mnie do tej pory nic wiec chyba wysle jeszcze raz ....
0 0

infatne

#6277606 Napisano: 31.10.2016 10:18:40
andii napisał(a):

infatne napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

infatne napisał(a):

DZieki u mnie do tej pory nic wiec chyba wysle jeszcze raz ....

może znaki przekroczyłaś?

Nie, teraz poslalam to samo i od razu przyszlo emotka  Moze jakis blad sieci był 
1 andii 0

bmacieja

#6277610 Napisano: 31.10.2016 10:27:51
cb656 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

nigdy nie spotkałam się z biletami imiennymi innymi niż okresowe.

Dziwne... Od daaawna jest tak, że gdy kupujesz bilet online (NIE OKRESOWY, tylko jednorazowy), to trzeba podać swoje dane, one będą na bilecie i konduktor żąda dokumentu potwierdzającego tożsamość.

Można zakupić bilet z konta „Gość”. W Tym celu podczas zakupu biletu należy wybrać opcję „Kupuję bilet bez rejestracji”. W kolejnym kroku system poprosi o podanie: imienia, nazwiska, adresu e-mail oraz zapoznanie się z regulaminem i jego akceptację.

Tylko, że z wygraną z konkursu to jest tak, iż najpierw należy wysłać emaila o jaki bilet, dokąd, na kiedy, itp. nam chodzi, potem PKP przesyła e bilet na emaila w załączniku i jest to bilet na osobę, która wygrała.
0 0

huda83

#6277659 Napisano: 31.10.2016 12:03:43
Informuję, że dziś otrzymałam potwierdzenie z Wedla Top Market. Dwudniowe opóźnienie emotka
0 0

bmacieja

#6277674 Napisano: 31.10.2016 12:20:59
cb656 napisał(a):

bmacieja napisał(a):

cb656 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

nigdy nie spotkałam się z biletami imiennymi innymi niż okresowe.

Od daaawna jest tak...

Można zakupić bilet z konta „Gość”. W Tym celu podczas zakupu biletu należy wybrać opcję „Kupuję bilet bez rejestracji”. W kolejnym kroku system poprosi o podanie: imienia, nazwiska, adresu e-mail oraz zapoznanie się z regulaminem i jego akceptację.

Tylko, że z wygraną z konkursu to jest tak, iż najpierw należy wysłać emaila o jaki bilet, dokąd, na kiedy, itp. nam chodzi, potem PKP przesyła e bilet na emaila w załączniku i jest to bilet na osobę, która wygrała.

To nie to samo? "bilet na osobę" czy "bilet imienny"? emotka

To samo, ale kupując z konta gość możesz podać każde dane, a gdy "zamawiasz ten e bilet z konkursu to dają ci tylko z danymi osoby, która wygrała.
0 0

kaka72

#6277689 Napisano: 31.10.2016 12:42:29
coś niewiele osób chwaliło się wygranymi zestawami STANLEY z konkursu NIVEA w TESCO jest może jeszcze nadzieja?
0 0

edzia21

#6277693 Napisano: 31.10.2016 12:45:22
kaka72 napisał(a):

coś niewiele osób chwaliło się wygranymi zestawami STANLEY z konkursu NIVEA w TESCO jest może jeszcze nadzieja?

Ogólnie rzecz ujmując - nie oddzwonili jeszcze na nieodebrane połączenia z czwartku emotka
0 0

Gość: rachel

#6277733 Napisano: 31.10.2016 13:36:55
Patrze na wyniki testu z herbatami na trawienie na polkach i ....szok pierwszy raz w testowaniu cala rodzina z nazwiskiem na k z pewnej gornej miejscowowsci....konkursy rozumiem ale na co im tyle herbaty na trawienie?
1 taalvikki 0

paula9891

#6277736 Napisano: 31.10.2016 13:40:02
rachel napisał(a):

Patrze na wyniki testu z herbatami na trawienie na polkach i ....szok pierwszy raz w testowaniu cala rodzina z nazwiskiem na k z pewnej gornej miejscowowsci....konkursy rozumiem ale na co im tyle herbaty na trawienie?

Może problemy trawienne są u nich rodzinne emotka

izak1000

#6277758 Napisano: 31.10.2016 14:20:30
paula9891 napisał(a):

rachel napisał(a):

Może problemy trawienne są u nich rodzinne emotka

A Pan Romuald K to  nawet 2x wygrał herbatkę..
0 0