Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

koper

#6299553 Napisano: 12.12.2016 22:12:37
marzanna napisał(a):

Takie sytuacje już zdarzały się wielokrotnie i zawsze pośpiech był złym doradcą. Mieli do północy wysłać SMSy, ale po co zarywać noc, skoro można zrobić losowanko i puścić SMSy zniecierpliwionym konkursowiczom  emotka  

Serio?
Serio uważasz, że wylosowali laureatów w pośpiechu bo ktoś do nich zadzwonił?
Gdyby nikt nie dzwonił, przeczytaliby wszystkie zgłoszenia, wybrali najlepsze odpowiedzi?
A może już wcześniej wybrali/wylosowali i dziś wysłali smsy niezależnie od telefonu? Albo zapomnieli wysłać smsów, i dzięki przypomnieniu te smsy dziś poszły?
Serio myślisz, że ludzie siedzą w agencji i mówią: Dobra Helena, czytamy! Ok Krysia, to czytamy i wybieramy, no chyba, że ktoś zadzwoni z e-konków. Wtedy losujemy i wysyłamy smsy.
emotka

marzanna

#6299555 Napisano: 12.12.2016 22:16:25
scrabble napisał(a):

marzanna napisał(a):

scrabble napisał(a):

Jedno z drugim miało nic wspólnego. Komisja miała wiele czasu i nie usiedli do tego 30 minut przed ogłoszeniem wyników.
Dajcie spokój, fajnie, że zadzwoniła, bo już wszyscy się niecierpliwili  emotka  

Takie sytuacje już zdarzały się wielokrotnie i zawsze pośpiech był złym doradcą. Mieli do północy wysłać SMSy, ale po co zarywać noc, skoro można zrobić losowanko i puścić SMSy zniecierpliwionym konkursowiczom  emotka  

Dobrze ale komisja miała czas na obrady od 23 listopada, to prawie 3 tygodnie. Ludzie w takich agencjach są doświadczeni, potrafią podzielić sobie pracę tak aby się wyrobić, może i na styk emotka  ale jednak.  A jeżeli mieli w planie zrobić losowanie to i tak by je zrobili. Nie wierzę, że poczuli się tak zastraszeni po telefonie jakiejś miłej dziewczyny, że wszystko rzucili i zrobili nam na złość . emotka  Rozumiem o czym mówisz, poganianie komisji nie wychodzi na ogół na dobre ale w tym wypadku, minęło już tyle czasu, że wyniki były już ustalone. To nie jej wina, że ktoś nie wygrał. 

Dziękuję za wyjaśnienie  emotka   które jest oczywiście logiczne, ale czasem ma niewiele wspólnego z rzeczywistością zapracowanej agencji, którą gonią terminy, a zniecierpliwieni konkursowicze siedzą jej na karku przypominając o dedlajnie emotka   Dyskusje na ten temat były wielokrotnie prowadzone na tym forum, na którym jestem od 10 lat. Wierz mi, że czasem warto korzystać z doświadczenia "dinozaurów"  emotka

marzanna

#6299557 Napisano: 12.12.2016 22:18:12
koper napisał(a):

marzanna napisał(a):

Serio?
Serio uważasz, że wylosowali laureatów w pośpiechu bo ktoś do nich zadzwonił?
Gdyby nikt nie dzwonił, przeczytaliby wszystkie zgłoszenia, wybrali najlepsze odpowiedzi?
A może już wcześniej wybrali/wylosowali i dziś wysłali smsy niezależnie od telefonu? Albo zapomnieli wysłać smsów, i dzięki przypomnieniu te smsy dziś poszły?
Serio myślisz, że ludzie siedzą w agencji i mówią: Dobra Helena, czytamy! Ok Krysia, to czytamy i wybieramy, no chyba, że ktoś zadzwoni z e-konków. Wtedy losujemy i wysyłamy smsy.
emotka

Serio tak uważam i wierz mi, że nie jestem jedyna  emotka

edzia21

#6299590 Napisano: 12.12.2016 23:30:28
Czy w konkursie MOLI są jakieś ograniczenia co do ilości nagród na gospodarstwo? Coś mi się %$^%##^& w tablecie i nie czyta PDF-ów. emotka help 
0 0

yolka123

#6299599 Napisano: 12.12.2016 23:59:34
edzia21 napisał(a):

Czy w konkursie MOLI są jakieś ograniczenia co do ilości nagród na gospodarstwo? Coś mi się %$^%##^& w tablecie i nie czyta PDF-ów. emotka help 

14. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie wyłącznie jedną nagrodę.
O ograniczeniu na gospodarstwo zapisu nie ma. emotka
0 0

edzia21

#6299600 Napisano: 13.12.2016 00:00:31
yolka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

14. Jeden Uczestnik może wygrać w Konkursie wyłącznie jedną nagrodę.
O ograniczeniu na gospodarstwo zapisu nie ma. emotka

Dziękuję Joleńko  emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#6299608 Napisano: 13.12.2016 01:13:49
marzanna napisał(a):

Dyskusje na ten temat były wielokrotnie prowadzone na tym forum, na którym jestem od 10 lat. Wierz mi, że czasem warto korzystać z doświadczenia "dinozaurów"  emotka

Taki z Ciebie "dinozaur" i nadal myślisz że wszystko czytają i sobie pięknie rankingi haseł układają?
Lub że jeszcze agencje przejmują się losem czekających konkursowiczów?
To naprawdę, dziwne doświadczenie z agencjami masz emotka

Tak, teraz wygrałem - czy wylosowane czy nie - nie wiem, choć na taką ilość haseł co posłałem myślę że wybrali najlepsze, ale nawet jak losowali - to czy by wylosowali dzisiaj z telefonem czy jutro bez, jakie to ma znaczenie? Ważne, że mój numer emotka
1 canti0 0

Gość: awi

#6299609 Napisano: 13.12.2016 02:06:37
bzowapani napisał(a):

Ok Krysia, to czytamy i wybieramy, no chyba, że ktoś zadzwoni z e-konków. Wtedy losujemy i wysyłamy smsy.

emotka Hit dnia! emotka   emotka
0 0

monisss

#6299611 Napisano: 13.12.2016 06:21:07
Widze ze forum juz jest tak "przemilym " miejscem ze az sie wchodzic i udzielac odechciewa. Czlowiek chce byc mily a tu jak zwykle pojazdy i hejty. Ogarnijcie sie albo zamknijcie to forum i piszcie tylko w informuja. Co chwila jakis bezsensowny problem.  Dzwonienie o 17.15 w dzien regulaminowych ogloszen wynikow to pospieszanie agencji... matko... Szczerze? Bylam pewna ze nikt nie odbierze. 
Dobra koniec uprzejmosci. Zycze milego dnia i mniej zawisci. 

olus15

#6299653 Napisano: 13.12.2016 10:26:48
A wy naprawdę sądzicie , że agencje tylko wybierają hasła?
Mają też wiele innych prac , zajęć i nie oszukujmy się różni ludzie tam pracują, a ostatnio pojawiają się nawet agencje kilkuosobowe z wieloma konkursami.
Akurat w to wierze, że niejednokrotnie było tak, że zapomnieli o terminie i potem żeby ustrzec się kolejnych telefonów na szybko coś wybrali. W sumie co to dla nich za różnica, kto wygra. Haseł nie publikują , więc problem z głowy.
Gdyby mieli wybrane to nie podawaliby abstrakcyjnej pory do 24.00, taką porę podajesz np. szefowi  jak o czymś zapomniałeś, a miało być na dziś.
1 marzanna 0

olus15

#6299654 Napisano: 13.12.2016 10:28:33
Monisss nie bierz tego do siebieemotka . To była taka ogólna uwaga, że może lepiej się czasem się wstrzymać. emotka
2 tutti, canti0 0

kalka

#6299705 Napisano: 13.12.2016 11:53:00
awi napisał(a):

Ok Krysia, to czytamy i wybieramy, no chyba, że ktoś zadzwoni z e-konków. Wtedy losujemy i wysyłamy smsy.

olus15 napisał(a):

Mają też wiele innych prac , zajęć i nie oszukujmy się różni ludzie tam pracują, a ostatnio pojawiają się nawet agencje kilkuosobowe z wieloma konkursami.
Akurat w to wierze, że niejednokrotnie było tak, że zapomnieli o terminie i potem żeby ustrzec się kolejnych telefonów na szybko coś wybrali. W sumie co to dla nich za różnica, kto wygra. Haseł nie publikują , więc problem z głowy.
Gdyby mieli wybrane to nie podawaliby abstrakcyjnej pory do 24.00, taką porę podajesz np. szefowi  jak o czymś zapomniałeś, a miało być na dziś.

I macie chyba rację emotka  W moim przypadku wygrał najgorszy gniot, więc od razu pomyślałam, że mogło być losowanko, wysłałam kilka fajnych w stylu Advalue, a wygrał, tan jeden pisany na siłę, na szybko z braku laku i pomysłu. emotka  

marzanna

#6299731 Napisano: 13.12.2016 12:42:42
olus15 napisał(a):

To jest dokładnie również moje spostrzeżenie: podali dedlajn o północy, a pół godziny później puścili SMSy. To oczywiste, że hasła nie zostały wcześniej wybrane, a SMSy wysłali na odczepnego.

I zamiast wylewać żale, jaki to hejt panuje na tym forum, proponowałabym wyciągnąć wnioski, a nie obrażać się i wypinać. Trochę pokory nikomu nie zaszkodzi. Również życzę miłego dnia  emotka
0 0

marzanna

#6299745 Napisano: 13.12.2016 13:00:23
Jeśli ta "awantura" spowoduje, że w przyszłości zniecierpliwieni powstrzymają się od dzwonienia do agencji, to znaczy, że warto było  emotka
1 canti0 0

shell

#6299747 Napisano: 13.12.2016 13:03:13
kalka napisał(a):

awi napisał(a):

olus15 napisał(a):

I macie chyba rację  emotka  W moim przypadku wygrał najgorszy gniot, więc od razu pomyślałam, że mogło być losowanko, wysłałam kilka fajnych w stylu Advalue, a wygrał, tan jeden pisany na siłę, na szybko z braku laku i pomysłu. emotka  

to już wiem czemu nie wygrałam emotka
nie mam szczęścia do loterii emotka
0 0

Luiza12

#6299808 Napisano: 13.12.2016 15:33:29
Widzieliscie wyniki na stronie Wedle,  konkurs skonczyl się wczoraj,  a zwyciezcy  już wybrani  czy rozlosowani? 
0 0

magdalena-1989

#6299851 Napisano: 13.12.2016 16:55:37
O nie.... czy Carrefour mini to jest Carrefour Express? Czytam regulamin Lubelli a kupiłam w zwykłym Carrefour w moim mieście..... emotka to nagroda przepadnie... emotka  
0 0

gryszelm

#6299895 Napisano: 13.12.2016 19:18:29
Luiza12 napisał(a):

Widzieliscie wyniki na stronie Wedle,  konkurs skonczyl się wczoraj,  a zwyciezcy  już wybrani  czy rozlosowani? 

Ja nie widzę wyników....
0 0

milka77

#6299899 Napisano: 13.12.2016 19:37:56
Czy ktoś jeszcze czeka na paczkę Henkela z Leclerca?
0 0

dang21

#6299911 Napisano: 13.12.2016 20:01:12
Czy z kalendarza Winiary są maile aktywacyjnego? Bo miałam info, a maila dziś  brak...
0 0