Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

efka

#6300280 Napisano: 14.12.2016 15:14:22
melissa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Mam pytanie odnośnie Kamisa, a dokładnie loterii, gdzie teraz do wygrania są przyprawniki. Czy jest jakieś ograniczenie na osobę?czy gospodarstwo? mam problem z otwarciem regulaminu, a mam kilka paragonów i nie wiem czy dzielić na rodzinę czy an siebie emotka

jest ograniczenie - 1/osobę

A z młynkami to już wszystkich powiadomili?
0 0

edzia21

#6300303 Napisano: 14.12.2016 16:00:12
ikki napisał(a):

Moja odpowiedz w orlenie kawa co przegrałem.
mój idealny poranek z kawą to taki przy babcinym piecu kaflowym z kubkiem pysznej kawy świeżo zmielonej .Obserwuje jak na wsi wolno płynie
czas i nikt nigdzie się nie spieszy.Proszę sobie wyobrazić taką sytuacje , za oknem pada śnieg który jak co roku
zaskoczył polskich drogowców a ja mam ochotę na pyszną kawę z Stacji
Orlen .Myślę sobie co tu robić zamontować pług na zderzak? aby móc
spokojnie jechać -po krótkim namyśle  ten pomysł powoli umiera w moich
myślach .Jest też druga opcja wyciągam De'Longhi model PrimaDonna S i ze
stoickim spokojem tankuje w siebie  wyjątkowo pyszną kawę w myślach
dziękując Orlenowi za to że mnie nigdy nie zawiódł.

W jakim celu publikujesz swoją odpowiedź? emotka  Chcesz dostać pochwałę, że "cud i miód", a organizator to burak, bo się nie zna?
Tak na przyszłość...znaki interpunkcyjne stawia się po wyrazie, a nie po spacji...i to by było na tyle emotka

daigee

#6300306 Napisano: 14.12.2016 16:03:04
Dostałam telefon od kuriera, że za chwilę będzie z moją nagrodą z "Włosów marzeń" Elseve. Kolejny telefon i zapytanie gdzie to właściwie jest. Od słowa do słowa - okazuje się, że to zupełnie nie ten adres i nawet nie to województwo. Agencja nieźle namieszała emotka  No to teraz sobie poczekam na nagrodę...
0 0

anialistopad

#6300310 Napisano: 14.12.2016 16:11:24
Nivea tesco wszyscy dziś dostali?
0 0

Gość: buziolek

#6300311 Napisano: 14.12.2016 16:15:50
anialistopad napisał(a):

ja nie dostałam a czekam na 3 zestawy kosmetyków emotka
0 0

olunka

#6300312 Napisano: 14.12.2016 16:15:52
anialistopad napisał(a):

nie
0 0

kate1980

#6300323 Napisano: 14.12.2016 16:34:05
czy w heineken można wygrać kilka razy na gospodarstwo domowe?
0 0

aurorcia

#6300324 Napisano: 14.12.2016 16:35:32
kate1980 napisał(a):

Tak.
0 0

kate1980

#6300335 Napisano: 14.12.2016 17:06:10
aurorcia napisał(a):

kate1980 napisał(a):

Tak.

dzięki za info. podałam siebie jako wygraną osobę i męża jako obdarowanego. mam nadzieję, że paczka dojdzie bez problemu na ten sam adres emotka
0 0

canti0

#6300347 Napisano: 14.12.2016 17:22:21
ikki napisał(a):

ud

Jak dla mnie kiepskie to  emotka
0 0

marlena1906

#6300380 Napisano: 14.12.2016 18:51:24
Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoś wie jakim kodem przedłuża się z play i plus jak się zarejestrowało numer bo jest ważny miesiąc ale słyszałam że jest jakiś kod przedłużający bardzo dziękuje
0 0

kadett33

#6300393 Napisano: 14.12.2016 19:06:28
marlena1906 napisał(a):

Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoś wie jakim kodem przedłuża się z play i plus jak się zarejestrowało numer bo jest ważny miesiąc ale słyszałam że jest jakiś kod przedłużający bardzo dziękuje

chodź nie jestem dziewczyną odpowiem ci w Play należy zmienić taryfę na Play na Kartę RokWażności Konta kodem *163*2#, a później doładować za min 5zł co ci odblokowuje możliwość wysyłania sms-ów premium i konto przedłuża na rok od doładowania konta.
A jeśli chodzi o plus to masz tu wszystkie informacje: http://www.plus.pl/uslugi/rok-waznosci-konta
1 lager 0

Paula_Paula

#6300400 Napisano: 14.12.2016 19:25:48
ikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ikki napisał(a):

mój idealny poranek z kawą to taki przy babcinym piecu kaflowym z kubkiem pysznej kawy świeżo zmielonej .Obserwuje jak na wsi wolno płynie
czas i nikt nigdzie się nie spieszy.Proszę sobie wyobrazić taką sytuacje , za oknem pada śnieg który jak co roku

W jakim celu publikujesz swoją odpowiedź? emotka  Chcesz dostać pochwałę, że "cud i miód", a organizator to burak, bo się nie zna?
Tak na przyszłość...znaki interpunkcyjne stawia się po wyrazie, a nie po spacji...i to by było na tyle emotka

chciałem żeby ktoś ocenił .JA nie napisałem że organizator burak to jest pani wymysł .JA lubię gdy ktoś inny oceni moją odpowiedz wtedy  wiem gdzie robię błędy i staram się być coraz lepszy emotka

Nie widziałam żeby ktokolwiek z forum wygrał w tym konkursie...też brałam udzial-podobała mi się moja odpowiedź, była zabawna,rymowana ale się nie udało. Tylko dziwi mnie ze.nie widziałam nikogo w mdw kto by się chwalił.
0 0

delvitto

#6300401 Napisano: 14.12.2016 19:27:10
zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 
0 0

pioge7

#6300402 Napisano: 14.12.2016 19:34:13
delvitto napisał(a):

zastanawiam się nad czymś takim: kiedy wysyłam zgłoszenia przez strony www, wciąż muszę klikać w captcha, i powiem szczerze wkurzają mnie te obrazki, na których często nie widać gdzie są te witryny sklepowe, albo czy gdzieś tam jest drzewo emotka  ale, wczoraj wysłałam zgłoszenie z kompa mojego taty, i było ok, od razu miałam zielony ptaszek. Zastanowiło mnie to, i wysłałam następne, ale ze smartfona, i też nie było głupich obrazków. Od czego więc to zależy? 

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 
0 0

grzybekmalutki

#6300403 Napisano: 14.12.2016 19:36:35
delvitto napisał(a):

Praktycznie sama sobie odpowiedziałaś w tym poście od czego to zależy. Jeśli ktoś raz na tydzień wypełnia taki formularz to captcha się nie pokazuje, ale jeśli ze swojego komputera wypełniasz je bardzo często to jest większe prawdopodobieństwo że robi to automat stąd to sprawdzanie.
0 0

taalvikki

#6300418 Napisano: 14.12.2016 20:10:53
edzia21 napisał(a):

ikki napisał(a):

to już są nadinterpretacje i domysły. równie dobrze człowiek może chcieć, żeby lud rzetelnie powiedział, co myśli albo... publikuje to, co nie wygrało, by inni wiedzieli, jak nie pisać. w każdym razie darowałabym sobie złośliwości.

aczkolwiek, w ramach recenzji, też muszę wspomnieć o interpunkcji. sama treść też mnie nie powaliła, jest zbyt chaotyczna. pługi, babcia, drogowcy - ale na poczucie chaosu pewnie i ta interpunkcja ma wpływ. choć nadal nie wiem, w jaki sposób nie zawiódł Orlen, do którego nie można było dojechać. 

aha. o umieraniu czegokolwiek też jednak bym w odpowiedziach nie pisała.  ;p
1 ace 0

scrabble

#6300426 Napisano: 14.12.2016 20:20:35
pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Mi się zdaje ze od tego ze np. Z jednego kompa jeden po drugim jest wysyłane zgłoszenie i za 3/4 razem dopiero to jest. Żeby sprawdzić czy my nie roboty jakieś... mogę się tez mylić. Nie znam sie za bardzo 

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.
0 0

pioge7

#6300429 Napisano: 14.12.2016 20:27:45
scrabble napisał(a):

pioge7 napisał(a):

delvitto napisał(a):

Tak i nie.  W loterii Coli w Biedrze trochę tego nastukałam i było jak piszesz, ale sporo czasu już minęło. W przeciągu ostatniego miesiąca wysłałam może 5 paragonów i za każdym razem weryfikacja
Może ma ktoś patent aby to wyłączyć albo jakoś obejść? Niby to tylko chwila ale też mnie wkurza.

mnie też to wkurza... ale chyba nic nie poradzimy, a SMOLAR ma chyba to już na stałe ustawione, więc sprawdź czy to nie u nich się pojawia emotka
0 0

scrabble

#6300434 Napisano: 14.12.2016 20:36:39
taalvikki napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ikki napisał(a):

to już są nadinterpretacje i domysły. równie dobrze człowiek może chcieć, żeby lud rzetelnie powiedział, co myśli albo... publikuje to, co nie wygrało, by inni wiedzieli, jak nie pisać. w każdym razie darowałabym sobie złośliwości.

aczkolwiek, w ramach recenzji, też muszę wspomnieć o interpunkcji. sama treść też mnie nie powaliła, jest zbyt chaotyczna. pługi, babcia, drogowcy - ale na poczucie chaosu pewnie i ta interpunkcja ma wpływ. choć nadal nie wiem, w jaki sposób nie zawiódł Orlen, do którego nie można było dojechać. 

aha. o umieraniu czegokolwiek też jednak bym w odpowiedziach nie pisała.  ;p

Coś jest ze mną nie tak, bo widzę, że tylko mi, tekst o "tankowaniu w siebie ze stoickim spokojem..." skojarzył się z alkoholizmem. 
emotka  Wam, nie, poważnie? Wiem, że to miał być podtekst do tankowania paliwa ale kiedy czytam tekst odnoszący się do "tankowania" człowieka, jeszcze "ze stoickim spokojem", od razu przychodzi mi na myśl osobnik z butelką napoju wyskokowego w dłoni, przechyloną do góry i wypitą na raz. I ten spokój jaki pojawia się wtedy na owej twarzy  emotka
1 ikki 0