Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mulkaga

#6302705 Napisano: 19.12.2016 19:50:30
Czy wszyscy otrzymali mail z Heinekena o wygranej z 15.12?
0 0

assal

#6302709 Napisano: 19.12.2016 19:54:18
Szaradzista1: Nie brałam udziału w Shellu, ale obejrzałam zdjęcia. Podoba mi się, mniej lub bardziej, około 25. Coś czuję, że z jury gust możemy mieć podobny tym razem  emotka  Dużo miernoty, dużo znanych mi już twarzy, niektóre pomysły zbyt już dla mnie oklepane, ale jest i kilka świetnych zdjęć. Tym osobom kibicuję  emotka
0 0

nelunia

#6302712 Napisano: 19.12.2016 19:56:04
mulkaga napisał(a):

Czy wszyscy otrzymali mail z Heinekena o wygranej z 15.12?

zajrzyj do spamu
0 0

joan

#6302719 Napisano: 19.12.2016 20:00:41
szaradzista1 napisał(a):

(...) Czy ktos z forum bral udzial w konkursie mikolajkowym Shella, bo zgloszenia sa obledne, od postaci balwana zbudowanego z pomalowanych na bialo opon po rekwizyt samolotu, przez dzieci i dziecinne autka BMW i nie tylko na naped elektryczny?

Galerii dokładnie nie przeglądałam, bo od razu rzucił mi się w oczy pan z gołą klatą i śnić mi się będzie w duecie z panią, której pracownik stacji przyłożył pistolet do głowy (że niby olej leje).
Mój facet się uparł na zdjęcie takie a siakie i nic nie miałam do gadania; aczkolwiek wg mnie najsłabsze nagrody są najatrakcyjniejsze, więc nie oponowałam... żebyśmy czasem nie przedobrzyli.

Szkoda tylko, że nie podawało się w zgłoszeniu numeru paragonu, ale to znana bolączka emotka
1 agicho 0

martunik3

#6302732 Napisano: 19.12.2016 20:26:48
Ja się pytam, kiedy wysyłają nagrody z Wypasionego, tablet z Leclerca, kiedy zasilą karty Ferrero, o paczkach sprzątaczkach nie wspomnę emotka  emotka  
0 0

mczarna

#6302752 Napisano: 19.12.2016 20:41:24
Ktoś ostatnio pisał,że karton wygrał coś ostatnio. Nie pamiętam już gdzie o tym była dyskusja. Podeśle ktoś proszę linka w wiad pryw?
0 0

taalvikki

#6302753 Napisano: 19.12.2016 20:41:24
trampek, napisał(a):

kiedy maja być wyniki z dr gerard z ostatnich dni?

z tego, co wiem, to dziś wybierali, a kiedy poinformują, to chyba nikt nie wie. może za dwa dni, może za trzy.
0 0

mysia

#6302755 Napisano: 19.12.2016 20:43:39
joan napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

(...) Czy ktos z forum bral udzial w konkursie mikolajkowym Shella, bo zgloszenia sa obledne, od postaci balwana zbudowanego z pomalowanych na bialo opon po rekwizyt samolotu, przez dzieci i dziecinne autka BMW i nie tylko na naped elektryczny?

Galerii dokładnie nie przeglądałam, bo od razu rzucił mi się w oczy pan z gołą klatą i śnić mi się będzie w duecie z panią, której pracownik stacji przyłożył pistolet do głowy (że niby olej leje).
Mój facet się uparł na zdjęcie takie a siakie i nic nie miałam do gadania; aczkolwiek wg mnie najsłabsze nagrody są najatrakcyjniejsze, więc nie oponowałam... żebyśmy czasem nie przedobrzyli.

Szkoda tylko, że nie podawało się w zgłoszeniu numeru paragonu, ale to znana bolączka emotka

nie widzę Cię joan emotka ja udziału nie brałam,ale przejrzałam fotki, wiem że na konkursy hasłowe też często zmuszamy się do pisania głupot, ale jak tak się patrzy na niektóre fotki to takie hmm wymuszone, bez frajdy.. sztucznie się uśmiechnąć czy zrobić głupią minę, wykorzystać po raz setny ten sam pomysł.. pstryknąc i gotowe! Za to jest wiele zwykłych nawet fotek,które są pełne radości i wywołują sympatię emotka  
0 0

mn112

#6302763 Napisano: 19.12.2016 20:49:13
martunik3 napisał(a):

Ja się pytam, kiedy wysyłają nagrody z Wypasionego, tablet z Leclerca, kiedy zasilą karty Ferrero, o paczkach sprzątaczkach nie wspomnę emotka   emotka  

Tez czekam na ferrero ;( kasa na święta tak potrzebna...

joan

#6302764 Napisano: 19.12.2016 20:49:33
Mysia napisał(a):

nie widzę Cię joan emotka ja udziału nie brałam,ale przejrzałam fotki, wiem że na konkursy hasłowe też często zmuszamy się do pisania głupot, ale jak tak się patrzy na niektóre fotki to takie hmm wymuszone, bez frajdy.. sztucznie się uśmiechnąć czy zrobić głupią minę, wykorzystać po raz setny ten sam pomysł.. pstryknąc i gotowe! Za to jest wiele zwykłych nawet fotek,które są pełne radości i wywołują sympatię emotka  

Obiektywnie stwierdzam, że jestem znacznie mniej fotogeniczna od Pana Drugiej Połówki, więc przeważnie nie występuję na żadnych zdjęciach emotka

Jak dla mnie, za dużo Świętych Mikołajów i Pań Mikołajkowych w tym konkursie; niektórzy przesadzili - w sensie formy nad treścią. Ale nie mnie oceniać emotka
1 mysia 0

nkba

#6302792 Napisano: 19.12.2016 21:31:35
Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk?
0 0

Gość: chasia

#6302813 Napisano: 19.12.2016 22:28:04
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

Obiektywnie stwierdzam, że jestem znacznie mniej fotogeniczna od Pana Drugiej Połówki, więc przeważnie nie występuję na żadnych zdjęciach emotka

Jak dla mnie, za dużo Świętych Mikołajów i Pań Mikołajkowych w tym konkursie; niektórzy przesadzili - w sensie formy nad treścią. Ale nie mnie oceniać emotka

O jakim konkursie mówiecie? Znaleźć nie mogę.
0 0

mn112

#6302826 Napisano: 19.12.2016 22:46:00
aurorcia napisał(a):

rpk napisał(a):

Czy ktokolwiek dostał zasilenie karty z ferrero? U mnie minie 3 tydzień a ich niezwłocznego zasilenia brak. Próbowałem się dodzwonić do Unlimited Sp. z o.o. ale telefony milczą. Pozostaje chyba kontakt z producentem ferrero tylko.

Moja też pusta i żadnej informacji emotka

A moze by na FB spróbować ...chyba mają swój fanpage ...? Tzn Ferrero ma
0 0

targicola

#6302828 Napisano: 19.12.2016 22:54:21
mn112 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

rpk napisał(a):

Czy ktokolwiek dostał zasilenie karty z ferrero? U mnie minie 3 tydzień a ich niezwłocznego zasilenia brak. Próbowałem się dodzwonić do Unlimited Sp. z o.o. ale telefony milczą. Pozostaje chyba kontakt z producentem ferrero tylko.

Moja też pusta i żadnej informacji emotka

A moze by na FB spróbować ...chyba mają swój fanpage ...? Tzn Ferrero ma

Ktoś z forum do nich napisał,to odpowiedzieli,że mają czas do 13 stycznia 2017.Tylko jak ma się to do ich info na dołożonych kartkach,że karty zasilą niezwłocznie po otrzymaniu żółtego potwierdzenia odbioru przesłanych kart?"Żenuła"emotka choć zgodna z regulaminem póki co....
A Ferrero ma to gdzieś.Zlecili organizacje loterii Unlimitedowi i to ich problem a nie "Fe"-rrero...
0 0

ewciatek

#6302841 Napisano: 19.12.2016 23:25:28
nkba napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na formularz do przesłania danych z konkursu Fantasia w Biedronce? Chodzi o bransoletki A. Kruk?

W poniedziałek 12.12 otrzymałam od nich formularz do wysyłki danych i siostra też taki wtedy otrzymała
0 0

szaradzista1

#6302846 Napisano: 19.12.2016 23:37:47
chasia napisał(a):

joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

O jakim konkursie mówiecie? Znaleźć nie mogę.

Najbardziej wulgarne zdjecie, mezczyzna przyklada pistolet do brzucha wysoko ciezarnej zony i mowi: zawsze nalewam do pelna.
1 ziolko 0

ewciatek

#6302853 Napisano: 19.12.2016 23:55:09
Który etap konkursu "Spełnij swoje marzenia" był ostatnio informowany o wygranych? (obecnie trwa etap 8)
0 0

szaradzista1

#6302854 Napisano: 19.12.2016 23:57:45
Ja nie dostalem jeszcze nagrody z 5 etapu....
0 0

nkba

#6302868 Napisano: 20.12.2016 07:37:27
ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

W poniedziałek 12.12 otrzymałam od nich formularz do wysyłki danych i siostra też taki wtedy otrzymała

Siostra też tak dostała, a ja do dzisiaj nic emotka
0 0

marlena083

#6302871 Napisano: 20.12.2016 07:45:48
nkba napisał(a):

ewciatek napisał(a):

nkba napisał(a):

Siostra też tak dostała, a ja do dzisiaj nic emotka

ja też nie dostałam żadnego formularza...
0 0