Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Claudia77

#6304353 Napisano: 23.12.2016 12:59:10
29renata napisał(a):

agata6 napisał(a):

violka88 napisał(a):

kate87 napisał(a):

hej czy wszyscy już dostali bony zloterii herbapol

u mnie jeszcze nie  emotka

I o mnie tez zapomnieli

Ja też do tej pory nie dostałam.

i ja też nie a wygrałam chyba na samym początku loterii...
0 0

Gość: rafi323raf

#6304354 Napisano: 23.12.2016 13:01:34
poprostuanette napisał(a):

To jest jak z hgasłami. Nie umneisz pisać? Nie pisz. Nie umiesz rymować? Zabierz się za plastyczne konkursy.
Czemu mają wygrywac osoby które mają słabsze jakościowo prace?

A ja się nie zgadzam. To są konkursy dla konsumentów. Chcesz mieć rywalizację na poziomie gdzie nie ma szans wygrać nic słabego - zabierz się za te dla profesjonalistów. Jest dużo takich, czy to fotograficzne czy poetyckie. Masz zdolności to bierz udział w takich, a nie w tych dla zwykłego Kowalskiego, co to widzi konkurs i na miarę swoich możliwości tworzy zgłoszenie. I się cieszę, że nie zawsze wygrywają drugie Gesslerowe, Mickiewicze itd.

czeko

#6304356 Napisano: 23.12.2016 13:04:01
kalafior napisał(a):

W sprawie Wielkopolskiego.....
Czytam i nie wierze, naprawdę w Was tyle zawiści?
Przecież konkurs się jeszcze nie skończył - tyle tur i tyle nagród że warto jeszcze próbować! Macie szanse.
Ja walczyłam do końca w konkursie tuńczyk Princess i mi się nie udało, chociaż nie raz myślałam że teraz to już na pewno wygram. Taka natura konkursów fotograficznych, a tu mi się udało za pierwszym razem i jestem szczęśliwa!
Po tym co przeczytałam myślałam że zwycięskie zdjęcia są naprawdę kiepskie, ale jak przejrzałam tą galerię to ogólne wrażenie pozytywne. Być może zdjęcia które tu "hejtujecie" wygrały tylko patelnie. Nie każdy ma super aparat. 

Mi też się prace podobają, a te gorszej jakości? Idąc tokiem myślenia nie umiesz pisać- nie pisz, to ktoś o zdolnościach kulinarnych, a nie posiadający umiejętności fotograficznych ma też nie brać udziału w tym konkursie? Wygrały prace na różnym poziomie mi się wyniki podobają emotka - sama nie brałam udziału żeby nie bylo emotka

Gość: poprostuanette

#6304357 Napisano: 23.12.2016 13:05:11
rafi323raf napisał(a):

To jest jak z hgasłami. Nie umneisz pisać? Nie pisz. Nie umiesz rymować? Zabierz się za plastyczne konkursy.

A ja się nie zgadzam. To są konkursy dla konsumentów. Chcesz mieć rywalizację na poziomie gdzie nie ma szans wygrać nic słabego - zabierz się za te dla profesjonalistów. Jest dużo takich, czy to fotograficzne czy poetyckie. Masz zdolności to bierz udział w takich, a nie w tych dla zwykłego Kowalskiego, co to widzi konkurs i na miarę swoich możliwości tworzy zgłoszenie. I się cieszę, że nie zawsze wygrywają drugie Gesslerowe, Mickiewicze itd.

to tak smao nie oburzajmy się jak wygrywa hasła proste i zwykłe... takie dla zwykłego Kowalskiego.

Lubie ELSEVE bo... dzięki niemu mam pachnące włosy emotka
0 0

cc_investigator

#6304361 Napisano: 23.12.2016 13:12:40
cc_investigator napisał(a):

Mo drodzy drogie - czy moglibyście napisać z czego dzwoni Kamis ITM (618, zastrzeżony?), czy obdzwania roboty (jakie dni?) czy może juz bony?

I przyznam szczerze, mam trochę żalu, sami wiecie, jak ważne jest z czego dzwonią (niektóre startery niewłożone nie rejestrują zastrzeżonych), z jakich dni, żeby ogarnąć logistykę, szczególnie, że albedo zawsze dzwoni schematami (tylko czasem od przodu, czasem od tyłu, czasem na 2 talefony, a nawet 3). Wiem Ziółko o co chodzi, dzięki, że przeniosłaś, ale w mojej opinii nie są to pytanie niepotrzebne, w odróżnieniu do drabinek z powtarzających się potwierdzam, potwierdzam, potwierdzam... na które zgoda najwyraźniej jest.

luko922

#6304366 Napisano: 23.12.2016 13:28:07

rafi323raf napisał(a):

to tak smao nie oburzajmy się jak wygrywa hasła proste i zwykłe... takie dla zwykłego Kowalskiego.

No niestety każda agencja/organizator ma prawo wybierać według swojego własnego gustu. Też liczyłem na jakąś wygraną w tym konkursie, ale cóż - tym razem się nie udało, a risotto i tak było pyszne. No i tyle - po co komuś odbierać szczęście z wygranej emotka .  

Gość: mattadore

#6304378 Napisano: 23.12.2016 14:03:13
Co do Wielkopolskiego, nagradzanie zdjęcia z jedzeniem na starym parkiecie lub panelach szczyt sczytów!!!!!żarcie z podłogi ... emotka ( odrózniam drewniany blat, tapete ze wzorem drewna itp. ale K%^&* stary parkiet ???????
0 0

Agnes

#6304431 Napisano: 23.12.2016 16:51:23
mattadore napisał(a):

Co do Wielkopolskiego, nagradzanie zdjęcia z jedzeniem na starym parkiecie lub panelach szczyt sczytów!!!!!żarcie z podłogi ... emotka ( odrózniam drewniany blat, tapete ze wzorem drewna itp. ale K%^&* stary parkiet ???????

a jak ktoś nie ma gdzie zrobić fotki?
przecież wiadomo że z podłogi potem nie je
ja często latem robię fotki jedzenia na trawie i co w tym też jest coś złego?
1 ace 0

mulkaga

#6304433 Napisano: 23.12.2016 17:04:01
czy VI etap Tefalove Święta informował?
0 0

szaradzista1

#6304434 Napisano: 23.12.2016 17:15:07
Witam, czy ktoś z forum orientuje się w logistyce wydawania nagród z wypasionego mleka, trafiłem wczoraj na 77 zł, późnym wieczorem, podałem im dane, i co dalej? Czy oni przysyłają te nagrody już teraz, czy dopiero po zakończeniu całego konkursu?
Z konkursu wygraj swoje marzenie już dawno odesłałem paragon i swoje dane, z piątej edycji i cisza jak makiem zasiał.
Czy inni też mają takie zdarzenia?
0 0

mczarna

#6304438 Napisano: 23.12.2016 17:26:44
Realizował ktoś bon z Herbapolu? Wpisuję kod rabatowy, mam kwotę poniżej 30 zł, a mimo wszystko mam zapłacić, nawet za koszty wysyłki,które miały być darmowe. 
Wartość produktów:29.44 złrabat30.00 złRazem po rabacie4.99 złWysyłka:12.90 złRazem do zapłaty::17.89 zł
0 0

dorota8331

#6304452 Napisano: 23.12.2016 18:48:46
Jak myślicie, Milka Stokrotka już obdzwoniona? 10 bonów zalando ...
0 0

wiolkape

#6304455 Napisano: 23.12.2016 18:55:26
dorota8331 napisał(a):

Nadzieja umiera ostatnia emotka

edzia21

#6304456 Napisano: 23.12.2016 18:55:42
dorota8331 napisał(a):

Wg mnie nie emotka
U mnie kilka bonów - wszystkie z ostatniego dnia...i od ostatniego rozpoczęli raczej dzwonić emotka

martunik3

#6304460 Napisano: 23.12.2016 19:28:50
Z Winiary „Nagrody 7 dni w tygodniu” nagroda główna 50.000 zł kiedy będzie losowana, bo na stronie pisze że 24-go, a w reg. 27 grudnia o godz. 10:05.  emotka  Pytam, bo muszę mieć telefon przy sobie, abym mogła odebrać bardzo dobrą wiadomość od Albedo emotka   emotka
1 Natie77 0

Gość: poprostuanette

#6304469 Napisano: 23.12.2016 20:42:29
mczarna napisał(a):

Realizował ktoś bon z Herbapolu? Wpisuję kod rabatowy, mam kwotę poniżej 30 zł, a mimo wszystko mam zapłacić, nawet za koszty wysyłki,które miały być darmowe. 
Wartość produktów:29.44 złrabat30.00 złRazem po rabacie4.99 złWysyłka:12.90 złRazem do zapłaty::17.89 zł

ja płaciłam. Musiałam pisac do agencji bo miałam to samo. Naprawili
1 mczarna 0

Agnes

#6304476 Napisano: 23.12.2016 21:37:55
luko922 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

No niestety każda agencja/organizator ma prawo wybierać według swojego własnego gustu. Też liczyłem na jakąś wygraną w tym konkursie, ale cóż - tym razem się nie udało, a risotto i tak było pyszne. No i tyle - po co komuś odbierać szczęście z wygranej emotka .  

Ja się cieszę że czasem nagradzają hasła przedszkolaków dzięki temu mnie też się czasem udaje wygrać. Do tej pory pamiętam jak pewna osoba z tej strony skomentowała moje hasło które wygrało wycieczkę do Paryża...tak wiem było beznadziejne ale strasznie mi na tej wygranej wtedy zależalo i już mózg mi szwankował od wymyślania.....tak więc od tej pory nie krytykuję żadnych haseł
0 0

aguagu

#6304479 Napisano: 23.12.2016 21:47:54
mulkaga napisał(a):

czy VI etap Tefalove Święta informował?

wczoraj informowali  emotka
0 0

mczarna

#6304482 Napisano: 23.12.2016 21:49:56

mczarna napisał(a):

ja płaciłam. Musiałam pisac do agencji bo miałam to samo. Naprawili

Jak widać nie naprawili, możesz mi proszę napisać co i jak w widaomości priv.?
0 0

marla

#6304499 Napisano: 23.12.2016 22:49:03
Czy jeśli nie dostaliście zwrotki z konkursu kalendarz Winiary to posyłaliście ten sam numer paragonu jeszcze raz?
0 0