Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asiunia260

#6310965 Napisano: 14.01.2017 20:42:16
mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andii napisał(a):

izak1000 napisał(a):

andii napisał(a):

mia napisał(a):

A Play-Karta to już koniec jak chodzi o nagrody z I etapu, rozumiem? emotka

ale chyba jeszcze nikogo nie informowali.Mnie się wydaje że w poniedziałek ruszą emotka

Wczoraj był wpis o wygranej w MDW..

OO to przepraszam, nie widziałam-  emotka

Nie sądzę,aby jednego dnia zdążyli poinformować 250 osób.Zależy, ile jest w sumie osób dzwoniących do ludzi z info o wygranej.

Jeśli dzwonili... Mogły pójść smsy, maile itp. Tego nie wiemy, jak informują.

Według regulaminu mieki dzwonić...
Ja tam czekam aż do mnie zadzwonia w poniedzialek emotka
0 0

kadett33

#6310972 Napisano: 14.01.2017 21:34:20
mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andii napisał(a):

izak1000 napisał(a):

andii napisał(a):

mia napisał(a):

ale chyba jeszcze nikogo nie informowali.Mnie się wydaje że w poniedziałek ruszą emotka

Nie sądzę,aby jednego dnia zdążyli poinformować 250 osób.Zależy, ile jest w sumie osób dzwoniących do ludzi z info o wygranej.

W regulaminie jest że najpierw dzwonią, później mail albo sms. W piątek na pewno dzwonili więc pewnie jeszcze nie do wszystkich zadzwonili.
0 0

kadett33

#6310975 Napisano: 14.01.2017 21:38:13
-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

Wyjaśnijcie mi proszę (Loteria milion warta w Play i Pociąg do nagród)
Numer telefonu z którego od lat korzysta moja mama (jest jej numerem)  zarejestrowałam na siebie

Jak tu brać udział w tych konkursach?
Wpisywać swoje dane jako rejestrującego czy użytkownika? (Przecież w Unique organizuje wiele konkursów i z tego numeru zgłoszenia wysyła Mama na swoje dane a teraz ja się tam zaplącze przy tym numerze?)
Chodzi mi o to, żeby nie narobić bałaganu.... czy lepiej sobie nie darować....

Pociąg do nagród musi grać ten kto zarejestrował.  Ja bym nie mieszała.  Chyba, że zapamiętasz w  której agencji kto i co , bo oni dane przetrzymują  emotka

Ale jak mi wiadomo nie mogą przekazać agencji reklamowej kto jest zarejestrowany pod danym numerem. Ale ja osobiście bym nie ryzykował i bym słał na dane które są podane podczas rejestracji numeru.

0 0

estrelitta

#6310986 Napisano: 14.01.2017 22:45:16
Nie wiem, w którym wątku o tym pisać.
Info do wszystkich osób, które brały udział w konkursie Acuvue o Iphony!!!
Acuvue wraz z GFK wysyłają maile do osób, które brały udział w ostatnim konkursie Acuvue z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Za jej wypełnienie dają bon do empik.com na 30 zł Niestety ten mail trafia do SPAMu więc sprawdźcie skrzynki!
0 0

joan

#6310993 Napisano: 14.01.2017 23:08:54
estrelitta napisał(a):

Acuvue wraz z GFK wysyłają maile do osób, które brały udział w ostatnim konkursie Acuvue z prośbą o wypełnienie krótkiej ankiety. Za jej wypełnienie dają bon do empik.com na 30 zł Niestety ten mail trafia do SPAMu więc sprawdźcie skrzynki!

A czy możesz napisać, jaki jest tytuł tego mejla? Bo odkąd wzięłam udział w konku Acuvue, spamują nieustannie jak pofyrtani emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6310995 Napisano: 14.01.2017 23:12:21
kadett33 napisał(a):

mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andii napisał(a):

izak1000 napisał(a):

andii napisał(a):

mia napisał(a):

W regulaminie jest że najpierw dzwonią, później mail albo sms. W piątek na pewno dzwonili więc pewnie jeszcze nie do wszystkich zadzwonili.

Nikt nie zapytał "u źródła" na PW ?  emotka
0 0

yolka123

#6310998 Napisano: 14.01.2017 23:27:25
joan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

A czy możesz napisać, jaki jest tytuł tego mejla? Bo odkąd wzięłam udział w konku Acuvue, spamują nieustannie jak pofyrtani emotka

W tytule maila:
Podziel się swoją opinią i odbierz bon do salonów Empik
Nadawcą jest vispl@its.jnj.com.
Zaproszenie do ankiety przyszło 12 I, bon nazajutrz po wypełnieniuemotka
0 0

delvitto

#6310999 Napisano: 14.01.2017 23:28:43
ja spytałam, dzwonią z nr 537 xxx 930.
0 0

joan

#6311001 Napisano: 14.01.2017 23:37:41
yolka123 napisał(a):

W tytule maila:
Podziel się swoją opinią i odbierz bon do salonów Empik
Nadawcą jest vispl@its.jnj.com.
Zaproszenie do ankiety przyszło 12 I, bon nazajutrz po wypełnieniu emotka

Dziękuję za info.

Mam nadzieję, że jeszcze mejl dojdzie, bo tak mnie wk* z tym spamem, że wszystko od Acuvue usuwam z automatu emotka
1 yolka123 0

Gość: mariolakal

#6311002 Napisano: 14.01.2017 23:49:29
delvitto napisał(a):

ja spytałam, dzwonią z nr 537 xxx 930.

No i mamy jasność...  emotka
0 0

venix

#6311003 Napisano: 14.01.2017 23:58:42
delvitto napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

Numer telefonu z którego od lat korzysta moja mama (jest jej numerem)  zarejestrowałam na siebie

Wpisywać swoje dane jako rejestrującego czy użytkownika? (Przecież w Unique organizuje wiele konkursów i z tego numeru zgłoszenia wysyła Mama na swoje dane a teraz ja się tam zaplącze przy tym numerze?)

Pociąg do nagród musi grać ten kto zarejestrował.  Ja bym nie mieszała.  Chyba, że zapamiętasz w  której agencji kto i co , bo oni dane przetrzymują  emotka

a skąd takie info? to jest konkurs doładowań, a nie za rejestrację. Regulamin mówi, że telefon można zarejestrować albo teraz, albo można użyć numer już dawno zarejestrowany, nie znalazłam opcji, że jest to tożsame z uczestnictwem?
W loterii play z kolei też nie jest ta rzecz istotna, gdyż pisałam do organizatora, i mam takie potwierdzenie na @.

tak zrozumiałam z regulaminu
3. Uczestnik Konkursu przyjmuje do wiadomości fakt, iż operator sieci komórkowej, której jest klientem, dokona na prośbę Organizatora weryfikacji rejestracji karty SIM Uczestnika Konkursu oraz dokonania doładowania telefonu zgodnie z ust. 2 
0 0

Halszka

#6311008 Napisano: 15.01.2017 01:16:09
-Violka- napisał(a):

delvitto napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

a skąd takie info? to jest konkurs doładowań, a nie za rejestrację. Regulamin mówi, że telefon można zarejestrować albo teraz, albo można użyć numer już dawno zarejestrowany, nie znalazłam opcji, że jest to tożsame z uczestnictwem?
W loterii play z kolei też nie jest ta rzecz istotna, gdyż pisałam do organizatora, i mam takie potwierdzenie na @.

3. Uczestnik Konkursu przyjmuje do wiadomości fakt, iż operator sieci komórkowej, której jest klientem, dokona na prośbę Organizatora weryfikacji rejestracji karty SIM Uczestnika Konkursu oraz dokonania doładowania telefonu zgodnie z ust. 2 

Dziękuje za odpowiedzi. emotka Muszę kolejny raz przeanalizować te regulaminy...
0 1 mirai

agicho

#6311021 Napisano: 15.01.2017 10:33:50
Powrót do  źródeł - karton rządzi. 

https://www.faceb...p;type=3&theater

izkak

#6311024 Napisano: 15.01.2017 11:01:03
delvitto napisał(a):

delvitto odnośnie loterii Play "Karta Milion Warta": masz odpowiedź Unique One, że zgłoszony numer nie musi być zarejestrowany na osobę, która zgłasza go do loterii? Korzystam z numeru "firmowego" (zarejestrowanego na osobę fizyczną), czy dobrze zrozumiałam, że mogę go zgłosić do loterii i podać swoje dane?  emotka
0 0

koper

#6311025 Napisano: 15.01.2017 11:05:34
agicho napisał(a):

Powrót do  źródeł - karton rządzi. 

https://www.faceb...p;type=3&theater

Szkoda, że w Laysowych kominach nie ma galerii. Chętnie bym zobaczyła jak wygląda paczka chipsów z kartonowym uśmiechem emotka

delvitto

#6311027 Napisano: 15.01.2017 11:58:44
izkak napisał(a):

delvitto napisał(a):

delvitto odnośnie loterii Play "Karta Milion Warta": masz odpowiedź Unique One, że zgłoszony numer nie musi być zarejestrowany na osobę, która zgłasza go do loterii? Korzystam z numeru "firmowego" (zarejestrowanego na osobę fizyczną), czy dobrze zrozumiałam, że mogę go zgłosić do loterii i podać swoje dane?  emotka

tak, pisałam zapytanie do organizatora, mam maila zwrotnego od Unique One, że nie jest istotne, kto numer rejestrował, tylko kto użytkuje. 
1 izkak 0

lukasz6

#6311028 Napisano: 15.01.2017 12:04:50
próbował ktoś zgłosić się przez formularz do loterii Play?
nie dochodzą na komórkę smsy z kodem... co zrobić?
0 0

Gość: rpk

#6311035 Napisano: 15.01.2017 13:10:04
lukasz6 napisał(a):

próbował ktoś zgłosić się przez formularz do loterii Play?
nie dochodzą na komórkę smsy z kodem... co zrobić?

Dzisiaj sporo wysyłałem cały czas dochodzą sms z kodem i z potwierdzeniem ale nie mogę zgłosić sms numerów do loterii
0 0

kadett33

#6311036 Napisano: 15.01.2017 13:11:30
Halszka napisał(a):

-Violka- napisał(a):

delvitto napisał(a):

-Violka- napisał(a):

Halszka napisał(a):

Dziękuje za odpowiedzi. emotka Muszę kolejny raz przeanalizować te regulaminy...

No tak, ale będą sprawdzać czy numer jest zarejestrowany i czy doładowany, ale danych osobowych jak mi wiadomo nie mogą podać. I pewnie dostaną od operatora że numer xxxxxxxxx jest zarejestrowany i doładowany w dniu xx.xx.2017 i nic więcej. Ale dla pewności lepiej słać na dane które są podane podczas rejestracji.

kadett33

#6311037 Napisano: 15.01.2017 13:12:55
mariolakal napisał(a):

kadett33 napisał(a):

mia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

andii napisał(a):

izak1000 napisał(a):

andii napisał(a):

mia napisał(a):

Nikt nie zapytał "u źródła" na PW ?  emotka

Ja pytałem się dlatego napisałem że na pewno w piątek dzwonili, a nie smsowali lub mailowali.
0 0