Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: buziolek

#6314370 Napisano: 25.01.2017 13:33:04
paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Ja też jeszcze nie mam emotka
Znalazłam link do wyników, ale mnie tam nie ma emotka  http://kamis.vas.nazwa.pl/files/zwyciezcy-jesien.pdf

ja czekałam na młynek, nie doczekałam się więc napisałam do nich maila dlaczego nie ma mnie na liście zwyciezców, to mi odpisali że adres @ nie zgadza się z  adresem @ podanym przy zgłoszeniu i żebym jeszcze raz wysłała wypeniony formularz, wysłałam im drugi raz formularz i młynek doszedł 

Już do nich napisałam emotka
Pewnie mój list zaginął, (wydaje mi się, że wysyłałam zwykłym) ale trudno, o młynek nie będę się denerwować.

ja też wysyłałam listem zwykłym, jak tania nagroda to wysyłam zwykłym, przy drogich nagrodach poleconym
0 0

darog

#6314372 Napisano: 25.01.2017 13:37:07
paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Znalazłam link do wyników, ale mnie tam nie ma emotka  http://kamis.vas.nazwa.pl/files/zwyciezcy-jesien.pdf

ja czekałam na młynek, nie doczekałam się więc napisałam do nich maila dlaczego nie ma mnie na liście zwyciezców, to mi odpisali że adres @ nie zgadza się z  adresem @ podanym przy zgłoszeniu i żebym jeszcze raz wysłała wypeniony formularz, wysłałam im drugi raz formularz i młynek doszedł 

Pewnie mój list zaginął, (wydaje mi się, że wysyłałam zwykłym) ale trudno, o młynek nie będę się denerwować.

i nadal weryfikują pozostałych laureatów od młynków?? dużo im zostało??
0 0

Niebieska_Laguna

#6314373 Napisano: 25.01.2017 13:37:46
anialistopad napisał(a):

Ja w regulaminie nie widzę zapisy ,by wpisać miasto. Jest prefiks milka i numer syst. Pod numer 7055

Bo są dwie wersje regulaminu. Inna na stronie Żabki, a inna na stronie agencji.
0 0

olunka

#6314374 Napisano: 25.01.2017 13:38:36
paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

też napisałam, a czy ktoś nie dostał zestawu Command (też Albedo)?
0 0

madzia1-s

#6314376 Napisano: 25.01.2017 13:39:46
paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

na jakiego maila piszecie? tez musze do nich napisac w sprawie mlynka...
0 0

asantesana

#6314377 Napisano: 25.01.2017 13:39:54
darog napisał(a):

Póki co jest trochę ponad 500 laureatów, termin odsyłania dokumentów minął wieki temu, czyżby prawie 2000 młynków zostało dla nich? Wtedy mało osób pisało na forum, ze wygrało młynek.
1 joan 0

olunka

#6314378 Napisano: 25.01.2017 13:42:53
asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

Póki co jest trochę ponad 500 laureatów, termin odsyłania dokumentów minął wieki temu, czyżby prawie 2000 młynków zostało dla nich? Wtedy mało osób pisało na forum, ze wygrało młynek.

a gdzie sa teraz laureaci młynków?ja widze tylko tych ze standami
0 0

Gość:

#6314379 Napisano: 25.01.2017 13:45:52
toka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

https://www.almette.pl/loteria/

rozmarzyłam się  emotka

szkoda że to nie jest ktoś od nas ale i tak chyba w dobre ręce trafił domek  emotka

domek fajny , ale pani która wygrała w wywiadzie mówiła ,  cytuję :"... szczerze mówiąc ,wysyłając głoszenie   w ogóle nie liczyłam na wygraną..." ?!!... emotka  to nie rozumiem po co wysyłała zgłoszenie ???... przecież po to się gra ,żeby wygrać  emotka a może się mylę...
0 0

Gość: buziolek

#6314381 Napisano: 25.01.2017 13:46:54
madzia1-s napisał(a):

paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

na jakiego maila piszecie? tez musze do nich napisac w sprawie mlynka...

promocjakamis@albedomarketing.pl
0 0

Gość:

#6314390 Napisano: 25.01.2017 13:57:52
olunka napisał(a):

brat czeka ...
0 0

joan

#6314394 Napisano: 25.01.2017 14:02:45
olunka napisał(a):

a gdzie sa teraz laureaci młynków?ja widze tylko tych ze standami

U nas w bazie jest link do wyników poszczególnych etapów loterii (w komentarzu) emotka

http://kamis.vas....zwyciezcy-jesien.pdf
0 0

marla

#6314413 Napisano: 25.01.2017 14:28:30
olunka napisał(a):

też napisałam, a czy ktoś nie dostał zestawu Command (też Albedo)?

Ja jeszcze nie dostałam.
0 0

Prad

#6314418 Napisano: 25.01.2017 14:41:54
Czy w konkursie Milka w żabce są dzienne etapy? bo zwrot "codziennie tablet do wygrania" na plakacie jest jakiś podejrzany...
0 0

paula9891

#6314423 Napisano: 25.01.2017 14:52:18
Prad napisał(a):

Czy w konkursie Milka w żabce są dzienne etapy? bo zwrot "codziennie tablet do wygrania" na plakacie jest jakiś podejrzany...

Nie ma etapów, a przynajmniej w regulaminie brak informacji.
Wybierają laureatów ze wszystkich dni po zakończeniu konkursu.
0 0

luko922

#6314435 Napisano: 25.01.2017 15:41:20
Ale mnie ciekawi jak Auchan definiuje zakupy na miesiąc w swoim nowym konkursie (jak coś - info w zapowiedziach) emotka
0 0

luko922

#6314437 Napisano: 25.01.2017 15:44:36
scrabble napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monisss napisał(a):

anula81 napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

szczerzę Pani Agnieszce gratuluję, i kolejny raz o ile to prawda, potwierdza się to iż jak się ma wygrać -wygra się 1-2 zgłoszeniem emotka i tego w loteriach się trzymam !

naprawdę się wzruszyłam emotka fajnie się czyta ten wywiad. ogromnie się ciesze, że trafiło na zwykłą rodzinę emotka

też się wzruszyłam i szczerze gratuluję Pani Agnieszce tak pięknej wygranej, ja wysłałam wiecej znacznie kodów, ale zależało mi jedynie na tysiaku... Domek piękny emotka  ale za każdym razem jak widzę piękny domek w górach z ładnymi widokami, które kocham, to przed oczami staje mi (znany pewnie wszystkim) filmik i do łez śmieszny tekst https://www.youtu...atch?v=eumEuK1sD90 
P.s. Też mieszkam poniekąd w górach i znam te "przyjemności zimowego odśnieżania" z pługiem w roli głównej emotka  

emotka no po prostu nie mogę, zaryczałam się ze śmiechu! 

O ja pierdziele, jaki piękny ten domek! emotka Boże, nagroda życia normalnie... 

akaska

#6314453 Napisano: 25.01.2017 16:14:52
Możecie dodać zgłoszenie do konkursu z visacare na wizażu? Mi nie wyświetla się formularz, tylko weź udział w konkursie, z czego nie można w to kliknąć. A konkurs chyba jeszcze trwa?
0 0

bibeck

#6314476 Napisano: 25.01.2017 17:20:30
paula9891 napisał(a):

Prad napisał(a):

Nie ma etapów, a przynajmniej w regulaminie brak informacji.
Wybierają laureatów ze wszystkich dni po zakończeniu konkursu.

a czy określenie "dowolne trzy" oznacza trzy różne produkty, czy mogą być np. trzy jednakowe czekolady? Niby jasno napisane, ale wiem że w praktyce interpretacja organizatora może być różna. 
0 0

bethan

#6314482 Napisano: 25.01.2017 17:35:37
bibeck napisał(a):

czy mogą być np. trzy jednakowe czekolady?

Mogą być.
2 brucee, bibeck 0

norweska20

#6314493 Napisano: 25.01.2017 18:06:19
luko922 napisał(a):

scrabble napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

monisss napisał(a):

anula81 napisał(a):

xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

szczerzę Pani Agnieszce gratuluję, i kolejny raz o ile to prawda, potwierdza się to iż jak się ma wygrać -wygra się 1-2 zgłoszeniem emotka i tego w loteriach się trzymam !

naprawdę się wzruszyłam emotka fajnie się czyta ten wywiad. ogromnie się ciesze, że trafiło na zwykłą rodzinę emotka

też się wzruszyłam i szczerze gratuluję Pani Agnieszce tak pięknej wygranej, ja wysłałam wiecej znacznie kodów, ale zależało mi jedynie na tysiaku... Domek piękny emotka  ale za każdym razem jak widzę piękny domek w górach z ładnymi widokami, które kocham, to przed oczami staje mi (znany pewnie wszystkim) filmik i do łez śmieszny tekst https://www.youtu...atch?v=eumEuK1sD90 
P.s. Też mieszkam poniekąd w górach i znam te "przyjemności zimowego odśnieżania" z pługiem w roli głównej emotka  

emotka no po prostu nie mogę, zaryczałam się ze śmiechu! 

O ja pierdziele, jaki piękny ten domek! emotka Boże, nagroda życia normalnie... 

to się nazywa szczęście ..i ja sie rozmarzyłam , chociaż dla mojej 5 osobowej rodzinki ten domek byłby za mały-trzeba znaleźć jakies minusy żeby się nie dołować..i znaleźć wytłumaczenie dlaczego los to nas nie wynagrodził emotka  klimat domku -mój styl i poduszkę mam taką samą z IKEA:)
0 0