Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fineessa

#6314184 Napisano: 24.01.2017 21:21:34
Startery Virgin Mobile nie biorą udziału w konkursie Pociąg do nagród?
0 0

kadett33

#6314187 Napisano: 24.01.2017 21:35:00
kalinea napisał(a):

Startery Virgin Mobile nie biorą udziału w konkursie Pociąg do nagród?

tak, nie biorą udziału w tym konkursie.
0 0

sylwika76

#6314198 Napisano: 24.01.2017 22:26:18
koniczynka123 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

czy orientujecie się do kiedy są ważne nagrody z Pozytywnie z Garnier ?
Biedronkowy i ogólnopolski?

Gift cardy do 1 lipca 2017, natomiast z ogólnopolskiego nie ma ani w @, ani w regulaminie żadnej daty na wykorzystanie https://www.pozyt...arnier.pdf?v=3014b8a

koniczynka123  bardzo dziękuję emotka
gdyby Ktoś wiedział o ogólnopolskim to proszę o info
0 0

szczupak

#6314210 Napisano: 24.01.2017 23:10:56
moniazr napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na nagrodę z mentosów? Wygrałam w listopadzie, minął im termin na wysyłkę kilka dni temu.
Czy coś poza listem przepraszającym jakiś czas temu, się podziało w temacie toreb Adidas z Natury?

Ja też czekam na nagrodę z Mentosów.

ja czekam na kartę do empiku, odpisali mi na emila ze regulaminowo mają czas do 17 lutego
0 0

pc174

#6314237 Napisano: 25.01.2017 05:08:49
szaradzista1 napisał(a):

Czy z mleka wypasionego rozsylaja juz nagrody? Wygralem w polowie grudnia 77 zl, podalem dane i cisza, czy cos wiecie na ten temat? Czy zadaja paragonow i wycietego numeru, czy tylko przy duzych nagrodach. Jak to wyglada?

Nic nie wiadomo, trzeba czekać... Ja wygrałem na początku listopada i żadnego info. Czas na wysyłkę nagród mają do 24 marca...
0 0

baxter

#6314243 Napisano: 25.01.2017 08:23:56
pc174 napisał(a):

szaradzista1 napisał(a):

Czy z mleka wypasionego rozsylaja juz nagrody? Wygralem w polowie grudnia 77 zl, podalem dane i cisza, czy cos wiecie na ten temat? Czy zadaja paragonow i wycietego numeru, czy tylko przy duzych nagrodach. Jak to wyglada?

Nic nie wiadomo, trzeba czekać... Ja wygrałem na początku listopada i żadnego info. Czas na wysyłkę nagród mają do 24 marca...

Napewno do wyższych nagród chcieli od razu aby im odesłac pocztą wyciety kod z opakowania(nie pamietam czy paragon też). Do tych małych nie chcieli ale wedle regulaminu w każdej chwili moga poprosić, chociaż watpię  czyy by im się chciałp bo tych nagród bardzo duzo rozdali.
0 0

scrabble

#6314264 Napisano: 25.01.2017 10:09:18
W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu:

10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w Promocji i wykonanie zadania konkursowego przezUczestnika oraz odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:
po uprzednim dokonaniu zakupu, Uczestnik Promocji wysyła pod numer 7055 SMS
zawierającą, z zachowaniem poniższej kolejności, następujące treści oddzielone
kropkami:

prefix Milka, a następnie
numer systemowy, nazywany tez numerem transakcji, uwidoczniony na doleparagonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów, a następnie

wykonane zadanie konkursowe polegające na odpowiedzi na pytanie : Twój sposób napogodę ducha zimą :
Przykład: Milka.Poznan.1138. Kiedy mroz na dworze szczypie i zlyhumor na mnie lypie, kiedy snieg mi w oczy proszy no i odmarzają uszy, biorę narty albo
sanki, wtedy lepsze sa poranki, a na wieczor ksiazka, kocyk dostarczaja mi zimowej
mocy. 

Więc skąd ten "POZNAŃ" w prefixie? emotka  Może ma ktoś maila do nich czy numer i dowie się czy miasto ma być czy nie? 
1 brucee 0

ZetZ

#6314269 Napisano: 25.01.2017 10:18:24
anula81 napisał(a):

czy czeka ktoś jeszcze na lampki z tego konkursu ?

https://www.e-kon...ikolajistnieje.pl%2F

Czy mikołaj istnieje bref, bo z kilku etapów wysłali hurtem a potem cisza niby czas maja do 25.01,ale to już jutro.

Z ostatniego etapu konkursu - wygrane lampki już od dawna u nas. emotka
0 0

gopablo1

#6314290 Napisano: 25.01.2017 11:02:37
scrabble napisał(a):

W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu:

10. Prawidłowe zgłoszenie udziału w Promocji i wykonanie zadania konkursowego przezUczestnika oraz odebranie zgłoszenia przez Organizatora odbywa się w następujący
sposób:
kropkami:

numer systemowy, nazywany tez numerem transakcji, uwidoczniony na doleparagonu, stanowiącego dowód zakupu Produktów, a następnie

wykonane zadanie konkursowe polegające na odpowiedzi na pytanie : Twój sposób napogodę ducha zimą :
Przykład: Milka.Poznan.1138. Kiedy mroz na dworze szczypie i zlyhumor na mnie lypie, kiedy snieg mi w oczy proszy no i odmarzają uszy, biorę narty albo
sanki, wtedy lepsze sa poranki, a na wieczor ksiazka, kocyk dostarczaja mi zimowej
mocy. 

Więc skąd ten "POZNAŃ" w prefixie?  emotka  Może ma ktoś maila do nich czy numer i dowie się czy miasto ma być czy nie? 

u nich zawsze podawało się miasto, także prawdopodobnie ma być....pewnie po prostu "umkneło" im to wcześniej
1 scrabble 0

Niebieska_Laguna

#6314291 Napisano: 25.01.2017 11:04:23
[quote=scrabble] W konkursie Milki w Żabce jest błąd, chodzi o prefix w zgłoszeniu:

sposób:
kropkami:

mocy. 

Więc skąd ten "POZNAŃ" w prefixie?  emotka  Może ma ktoś maila do nich czy numer i dowie się czy miasto ma być czy nie?  U mnie nie ma nic o Poznaniu 
0 0

anula81

#6314293 Napisano: 25.01.2017 11:05:23
ZetZ napisał(a):

anula81 napisał(a):

Czy mikołaj istnieje bref, bo z kilku etapów wysłali hurtem a potem cisza niby czas maja do 25.01,ale to już jutro.

dziękuję za odp. ciekawe gdzie zaginęły moje 2, a nie idzie się tam dodzwonić, na @ nie odpowiadają
1 ZetZ 0

ZetZ

#6314299 Napisano: 25.01.2017 11:12:40
anula81 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

anula81 napisał(a):

dziękuję za odp. ciekawe gdzie zaginęły moje 2, a nie idzie się tam dodzwonić, na @ nie odpowiadają

Chyba się trzeba będzie uzbroić w cierpliwość...Agencja Albedo,jest teraz wręcz zasypana konkursami...ja też czekam na inne zaległe nagrody. emotka
0 0

anula81

#6314301 Napisano: 25.01.2017 11:17:18
ZetZ napisał(a):

anula81 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

anula81 napisał(a):

Chyba się trzeba będzie uzbroić w cierpliwość...Agencja Albedo,jest teraz wręcz zasypana konkursami...ja też czekam na inne zaległe nagrody. emotka

ja czekać mogę, tylko że akurat tutaj reklamacje można składać tylko do 8,02,2017 wiec szkoda by mi było tych lampek bo są cudowne, i te brakujące skoro sie należą to mogli by już wysłać ;D znajdę dla nich miejsce emotka
1 ZetZ 0

ZetZ

#6314303 Napisano: 25.01.2017 11:20:47
anula81 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

anula81 napisał(a):

ZetZ napisał(a):

anula81 napisał(a):

ja czekać mogę, tylko że akurat tutaj reklamacje można składać tylko do 8,02,2017 wiec szkoda by mi było tych lampek bo są cudowne, i te brakujące skoro sie należą to mogli by już wysłać ;D znajdę dla nich miejsce emotka

A to słusznie,to trzeba działać...trzymam więc kciuki.emotka
0 0

agniehaha89

#6314304 Napisano: 25.01.2017 11:22:46
https://www.almette.pl/loteria/

rozmarzyłam się emotka

toka

#6314305 Napisano: 25.01.2017 11:35:44
agniehaha89 napisał(a):

rozmarzyłam się  emotka

szkoda że to nie jest ktoś od nas ale i tak chyba w dobre ręce trafił domek emotka
0 0

xpac

#6314313 Napisano: 25.01.2017 11:45:20
agniehaha89 napisał(a):

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

anula81

#6314315 Napisano: 25.01.2017 11:49:14
xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

rozmarzyłam się  emotka

kurde ale fajnie emotka Widać że kobieta jeszcze nie może sama w to uwierzyć, grunt że trafiło do normalnych ludzi, niech sie im dobrze mieszka/wypoczywa emotka

szczerzę Pani Agnieszce gratuluję, i kolejny raz o ile to prawda, potwierdza się to iż jak się ma wygrać -wygra się 1-2 zgłoszeniem emotka i tego w loteriach się trzymam !
0 0

katrin1

#6314316 Napisano: 25.01.2017 11:50:12
xpac napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

rozmarzyłam się  emotka

Patrząc na wygrane w loteriach zwykłych ludzi, którzy posyłają 2 zgłoszenia i wygrywają wzrasta moja wiara w to, że i dla mnie kiedyś los okaże się łaskawy i wygram na loterii nagrodę życia emotka  Piękny ten domek, bajecznyemotka
0 0

scrabble

#6314317 Napisano: 25.01.2017 11:51:02
[quote=
Kod

Niebieska_Laguna]

U mnie nie ma nic o Poznaniu 

Dobra, już widzę. W regulaminie na e-konkach nie ma Poznania a jak wchodzisz przez stronę Żabki jest. 
Zjedź na plakacie na róg "MILKA DELIKATNOŚĆ W SERCU, tam jest przekierowanie do regulaminu z miastem w prefiksie. 
O masz ....
0 0