Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

assal

#6315475 Napisano: 28.01.2017 23:41:24
Olivia92: Po wymyśleniu 20 tekstów mam dosyć. Szanse na wygraną w Krakowie widzę średnią, więc uderzyłam jeszcze na Katowice emotka  Pytanie fajne, ale przy jednej nagrodzie dziennie na sklep będzie ciężko  emotka
0 0

luko922

#6315476 Napisano: 28.01.2017 23:41:53
olivia92 napisał(a):

jak podoba Wam się konkurs Auchan'owski? emotka   

Właśnie mi przypomniałaś, dzięki! emotka
Szkoda tylko, że nie widzę żadnego przycisku "wyślij", ani nic z tych rzeczy po wpisaniu odpowiedzi emotka  

Na innej przeglądarce przeszło emotka
0 0

kajeczka

#6315478 Napisano: 28.01.2017 23:44:48
assal napisał(a):

Olivia92: Po wymyśleniu 20 tekstów mam dosyć. Szanse na wygraną w Krakowie widzę średnią (...)

oj tam...ze mnie to marna konkurencja emotka  chyba, że docenią /losują / zgłoszenia z poczuciem humoru emotka
0 0

assal

#6315480 Napisano: 28.01.2017 23:52:32
Kajeczka: Ja pozbierałam po znajomych różne ciekawostki i teraz się produkuję - rym, od serca, lizusowsko...
Coś marnie mi idą te ich konkursy, ale potraktuję to jako rozgrzewkę przed konkursami lutowymi emotka
1 notta 0

Gość: olivia92

#6315481 Napisano: 28.01.2017 23:52:56
mi to ciężko idzie... mam fajne ciekawostki o sobie, ale czy przebiję innych? emotka  wątpię ...
0 0

#6315482 Napisano: 28.01.2017 23:54:47
assal napisał(a):

Olivia92: Po wymyśleniu 20 tekstów mam dosyć. Szanse na wygraną w Krakowie widzę średnią, więc uderzyłam jeszcze na Katowice  emotka  Pytanie fajne, ale przy jednej nagrodzie dziennie na sklep będzie ciężko  emotka

20?! Oo o kurczę emotka  ja mam problemy na 2 teksty emotka
0 0

joasia20

#6315483 Napisano: 28.01.2017 23:55:13
luko922 napisał(a):

olivia92 napisał(a):

Szkoda tylko, że nie widzę żadnego przycisku "wyślij", ani nic z tych rzeczy po wpisaniu odpowiedzi emotka  

U mnie po odwróceniu Tableta sie pojawia wyślij emotka  
0 0

#6315484 Napisano: 28.01.2017 23:56:48
luko922 napisał(a):

olivia92 napisał(a):

nie ma za co emotka  paragon konkursowy się należy emotka
0 0

#6315486 Napisano: 28.01.2017 23:58:00
kajeczka napisał(a):

assal napisał(a):

Olivia92: Po wymyśleniu 20 tekstów mam dosyć. Szanse na wygraną w Krakowie widzę średnią (...)

oj tam...ze mnie to marna konkurencja  emotka  chyba, że docenią /losują / zgłoszenia z poczuciem humoru  emotka

z tego co zauważyłam w poprzednich ich konkursach to poczucie humoru cenią emotka  bo tak ostatnio wygrałam emotka

alaalicja

#6315495 Napisano: 29.01.2017 00:54:41
paula9891 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

buziolek napisał(a):

paula9891 napisał(a):

olunka napisał(a):

czy ktos jeszcze czeka na młynek z Kamisa? lista zniknęła i teraz nie wiadomo czy jeszcze weryfikują czy co:(

Ja też jeszcze nie mam emotka
Znalazłam link do wyników, ale mnie tam nie ma emotka  http://kamis.vas.nazwa.pl/files/zwyciezcy-jesien.pdf

ja czekałam na młynek, nie doczekałam się więc napisałam do nich maila dlaczego nie ma mnie na liście zwyciezców, to mi odpisali że adres @ nie zgadza się z  adresem @ podanym przy zgłoszeniu i żebym jeszcze raz wysłała wypeniony formularz, wysłałam im drugi raz formularz i młynek doszedł 

Napisali mi, ze nadal sa w trakcie weryfikacji I prosza o cierpliwosc.

Ok to czekamy cierpliwie, chociaż trochę mało wydaje mi się zwycięzców. Na 2500 szt. to na forum powinien być mega szum emotka  Lista z młynkami zniknęła a było tam ok750 nazwisk...zobaczymy emotka  oby jeszcze komuś się poszczęściło. Ja czekam na stojak emotka
0 0

marzena2210

#6315496 Napisano: 29.01.2017 01:12:05
olivia92 napisał(a):

kajeczka napisał(a):

assal napisał(a):

oj tam...ze mnie to marna konkurencja  emotka  chyba, że docenią /losują / zgłoszenia z poczuciem humoru  emotka

z tego co zauważyłam w poprzednich ich konkursach to poczucie humoru cenią emotka  bo tak ostatnio wygrałam emotka

ja też produkuję się ale już pomysłów i ciekawostek brak, oj beda mieli co czytac z trzech dni.
0 0

bibeck

#6315507 Napisano: 29.01.2017 09:47:34
A czy da się wygrać w Auchan , jeżeli w którymś z poprzednich konkursów wygrało się już bon? Wygrał ktoś u nich kilka razy?
0 0

bibeck

#6315512 Napisano: 29.01.2017 10:16:15
bruce napisał(a):

bibeck napisał(a):

A czy da się wygrać w Auchan , jeżeli w którymś z poprzednich konkursów wygrało się już bon? Wygrał ktoś u nich kilka razy?

Kojarzę, że tak, tu były wpisy o wygranych bonach z kilku edycji różnych; ja akurat nie miałam z kilku, ale wpisy forumowe czytałam (stąd też nieśmiała nadzieja i mój udział w tym konkursie). emotka
Przy okazji - ktoś kojarzy powód nagłego zainteresowania Auchan Chinami? - skąd taka dziwna tematyka? Pytam z ciekawości, bo a nóż-widelec następnym razem każą nam szukać ciek

Może dlatego że wczoraj rozpoczął się nowy rok w Chinach emotka
1 brucee 0

Gość: mattadore

#6315513 Napisano: 29.01.2017 10:19:11
bruce napisał(a):

Kojarzę, że tak, tu były wpisy o wygranych bonach z kilku edycji różnych; ja akurat nie miałam z kilku, ale wpisy forumowe czytałam (stąd też nieśmiała nadzieja i mój udział w tym konkursie). emotka
Przy okazji - ktoś kojarzy powód nagłego zainteresowania Auchan Chinami? - skąd taka dziwna tematyka? Pytam z ciekawości, bo a nóż-widelec następnym razem każą nam szukać ciekawostek z... np. Arktyki. emotka emotka

Przecież z Chin właśnie bezpośrednio bierze Auchan tekstylia, zabawki itp. Auchan być bardzo dobry klient u Pana Chińczykaemotka emotka

-Triss-

#6315518 Napisano: 29.01.2017 10:36:55
bibeck napisał(a):

Da się, dwa razy z rzędu wygrywałam w różnych konkursach u nich emotka
2 bibeck, brucee 0

#6315521 Napisano: 29.01.2017 10:45:33
PatrycjaRT napisał(a):

bibeck napisał(a):

W moim województwie wygrywa się po kilka razy, głównie jak jest się blisko zżytym z pracownikiem Isobar emotka  (Socialformance)  ....
1 brucee 0

-Triss-

#6315528 Napisano: 29.01.2017 10:58:17
mattadore napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

bibeck napisał(a):

W moim województwie wygrywa się po kilka razy, głównie jak jest się blisko zżytym z pracownikiem Isobar emotka  (Socialformance)  ....

Jakiś konkret czy tylko pomówienie? Jak masz podstawy to zawsze możesz sprawę nagłośnić, jeśli faktycznie działają nie fair.
0 0

Kiciunia21

#6315531 Napisano: 29.01.2017 11:25:04
bibeck napisał(a):

bruce napisał(a):

bibeck napisał(a):

Przy okazji - ktoś kojarzy powód nagłego zainteresowania Auchan Chinami? - skąd taka dziwna tematyka? Pytam z ciekawości, bo a nóż-widelec następnym razem każą nam szukać ciek

Może dlatego że wczoraj rozpoczął się nowy rok w Chinach emotka

Dokładnie emotka  W Fifie pojawiły sie nawet okolicznosciowe koszulki emotka
1 brucee 0

#6315534 Napisano: 29.01.2017 11:31:31
PatrycjaRT napisał(a):

mattadore napisał(a):

Jakiś konkret czy tylko pomówienie? Jak masz podstawy to zawsze możesz sprawę nagłośnić, jeśli faktycznie działają nie fair.

Jak siedzisz w konkursach to wiesz kto z Isabar gra emotka  bo nawet na FB wpisane miejsce pracy emotka i pełno znajomych z Isobar
1 brucee 0

mmika26

#6315544 Napisano: 29.01.2017 12:37:22
Ja również próbuję z tym Auchanem... może się uda - ostatnio stówka mi od nich wpadła emotka
Nie wiem w zasadzie co tam "lubieją" i jak ugryźć temat tej ciekawostki, ale coś tam tworzę... oby się udało - fajnie by było.
Widzę, że niektórzy grają na dwa sklepy - regulamin tego nie zabrania chyba, więc fajny patent, tylko, że ja i tak do najbliższego mam 60 km a później już dalej emotka

A może napiszecie na jakie miasta bierzecie udział emotka ?

Ja Legnica emotka
1 brucee 0