Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: bc14

#6316864 Napisano: 01.02.2017 11:27:15
konkurs chyba się zakończył ył do 29.01
0 0

nkba

#6316865 Napisano: 01.02.2017 11:31:31
bc14 napisał(a):

jest ciąg dalszy emotka chyba nie rozdali wszystkich filiżanek emotka Wcale się nie dziwię; kawa droga, a filiżanki są malutkie do espresso choć śliczne emotka Posłalam jedno zdłoszenie w ostatnim tygodniu więc czekam emotka Jeden komplecik się przyda więcej nie potrzebuję emotka
0 0

agniehaha89

#6316871 Napisano: 01.02.2017 11:42:54
Wiecie, czy w konkursie Jogobelli można kupić Jogobelle Breakfast? 
0 0

Mila26

#6316872 Napisano: 01.02.2017 11:46:30
a czy jogobelle muszą mieć promocyjne opakowania?
0 0

kajeczka

#6316873 Napisano: 01.02.2017 11:48:26
termitek99 napisał(a):

Czy w LAVAZZA jest więcej zgłoszeń niż nagród? Czy zdarza się nie wygrać?

zdarza się, 2 zgłoszenia w 2 etapach i NIC emotka  kawowy osiołek ze mnie emotka
0 0

nataszka

#6316878 Napisano: 01.02.2017 11:58:35
bc14 napisał(a):

trwa nadal jest II tura,nie rozdali wszystkich filiżanek emotka
0 0

Monika11

#6316899 Napisano: 01.02.2017 13:07:27
Albedo dzwoni z Carrefor ( jakieś minutniki ) na sto procent nie brałam udziału -pochrzaniły im się numery
Dzwonią z 618...402
0 0

kalka

#6316907 Napisano: 01.02.2017 13:11:59
Monika11 napisał(a):

Albedo dzwoni z Carrefor ( jakieś minutniki ) na sto procent nie brałam udziału -pochrzaniły im się numery
Dzwonią z 618...402

O kurcze, czyżby Albedo też losowanka robiło ?! emotka  
Zdarzało mi się już wygrać w konkursach o których istnieniu nawet nie wiedziałam emotka , ale że Albedo też takie akcje robi, to mnie zaskoczyłaś  emotka   

termitek99

#6316913 Napisano: 01.02.2017 13:19:10
Monika11 napisał(a):

Dzwonią z 618...402

Czy to nie Schauma Carrefour? Widziałem gdzieś ulotkę.
0 0

donia7

#6316915 Napisano: 01.02.2017 13:20:53
Monika11 napisał(a):

Dzwonią z 618...402

Monia może kiedyś jak ten konkurs z C4 szedł równolegle z konkursem ITM to wysyłałas prefix inny (tam sie chyba tylko cyferka różnił- nie pamiętam bo w c4 nie brałam udziału?
0 0

kalka

#6316917 Napisano: 01.02.2017 13:23:44
donia7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dzwonią z 618...402

Monia może kiedyś jak ten konkurs z C4 szedł równolegle z konkursem ITM to wysyłałas prefix inny (tam sie chyba tylko cyferka różnił- nie pamiętam bo w c4 nie brałam udziału?

No ale chyba jeszcze -oprócz prefiksu- liczy się tekst konkursowy emotka  Chyba, że losują, to tekst -z sensem, czy bez- znaczenia nie ma  emotka
p.s. I proponuję zwinąć się stąd z tą naszą dyskusją do innego wątku, bo zaraz Ziołko dokopie nam karniaczki  emotka  

donia7

#6316920 Napisano: 01.02.2017 13:25:41
kalka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dzwonią z 618...402

No ale chyba jeszcze -oprócz prefiksu- liczy się tekst konkursowy emotka  Chyba, że losują, to tekst -z sensem, czy bez- znaczenia nie ma  emotka

no właśnie emotka
1 kalka 0

razdwatrzycztery

#6316921 Napisano: 01.02.2017 13:29:05
ohoo, na Jogobelli już się zaczyna metoda 'na dziecko'emotka
1 ita1987 0

razdwatrzycztery

#6316928 Napisano: 01.02.2017 13:40:30
ita1987 napisał(a):

razdwatrzycztery napisał(a):

ohoo, na Jogobelli już się zaczyna metoda 'na dziecko' emotka

i zamiast kartonów - maski emotka

szkoda, że ta pani tak ochoczo nie pokazuje swojej twarzy jak twarzy dziecka emotka

stamp2

#6316930 Napisano: 01.02.2017 13:41:27

A tak czekałem na ten konkurs emotka liczyłem na to ze beda tylko teksty, a tu mozna wysylac nawet filmiki.Wiec po zloto musze chyba jechac na dziki zachodemotka sito w łape i heja....emotka
Niektórym już udało się zabłysnąć np.niejakiej Dominice która życzy Jogobelli wszystkiego najlepRZegoemotka i RZeby miała dużo zdrowia
No coz Tobie Dominiko też wszystkiego najlepRZego emotka , i dużo wygranych słowników

koala33

#6316931 Napisano: 01.02.2017 13:42:53
donia7 napisał(a):

kalka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dzwonią z 618...402

no właśnie emotka

Odpowiedź przerzuciłam do wątku "dyskusje..."
2 brucee, kalka 0

kalka

#6316937 Napisano: 01.02.2017 13:48:44
koala33 napisał(a):

donia7 napisał(a):

kalka napisał(a):

donia7 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dzwonią z 618...402

no właśnie emotka

Równolegle Albedo miało dwa konkursy z Kamis - pytania były podobne i na upartego w obu przypadkach jedna odpowiedź mogłaby mieć sens: 

1. Kamis ITM – prefiks: Kamis1
pytanie: Jaka potrawa najbardziej rozgrzewa Cię zimą i dlaczego? 

2. Kamis C4 – prefiks: Kamis
pytanie: Na którą z zimowych potraw najbardziej czekasz i dlaczego?

Ja brałam udział tylko w tym drugim i właśnie miałam tel z rezerwy (a zgłoszenie było jakby co całkiem sensowne). Myślę jednak, że niejedna osoba wysłała zgłoszenie nie na ten konkurs, wpisując po prostu błędny prefiks. Teorię spiskową dotyczącą losowania w Albedo bym zatem (póki co) odrzuciła.  emotka  

A nieeee, nie, oczywiście absolutnie wszystko czytali!emotka   emotka   Jak zadzwonili do Ciebie z rezerwą, to daje mi 100% pewność, że czytali wszystko od A do Z - uspokoiłaś mnie!  emotka  Koala nie jest to szydera z mojej strony, ale zawsze bawią mnie wpisy całkowicie w 100% przekonanych, że czytali tym razem wszystko, żadnych losowań, żadnych "happy hour"  bo przecież oni wygrali . A ja nigdy nie jestem pewna, czy faktycznie czytali wszystko od A do Z, nawet jeśli wpada mi główna wygrana wysłana w ostatnim rzucie 5 sekund przed końcem, a szczególnie wtedy, gdy wygrywam w agencji, w której udało mi się oszołomić komisję tekstem w konkursie, którym nie grałam-a zdarzały się takie kwiatki emotka

p.s.Monia nie mogła pomylić prefiksów, bo pisała, że nie brała udziału w obu tych konkach, więc szkoda,szczerze ubolewam (bez szydery), ale jednak obala to Twoją tezę  emotka  
0 0

koala33

#6316938 Napisano: 01.02.2017 13:49:48
Przerzucam tutaj odpowiedź odnośnie Albedo Kamis (bo niechcących odpisałam w wątku Informują):

Równolegle Albedo miało dwa konkursy z Kamis - pytania były podobne i na upartego w obu przypadkach jedna odpowiedź mogłaby mieć sens: 

1. Kamis ITM – prefiks: Kamis1
pytanie: Jaka potrawa najbardziej rozgrzewa Cię zimą i dlaczego? 

2. Kamis C4 – prefiks: Kamis
pytanie: Na którą z zimowych potraw najbardziej czekasz i dlaczego?

Ja brałam udział tylko w tym drugim i właśnie miałam tel z rezerwy (a zgłoszenie było jakby co całkiem sensowne). Myślę jednak, że niejedna osoba wysłała zgłoszenie nie na ten konkurs, wpisując po prostu błędny prefiks. Teorię spiskową dotyczącą losowania w Albedo bym zatem (póki co) odrzuciła.  ;) 

p.s. Odpowiadając na szyderę Kalki z wątku "Informują" powiem tylko, że totalnie nie chodziło mi o to, że skoro zadzwonili do mnie, to całe forum może być spokojne, bo nie losują. Napisałam tylko, że były dwa podobne konkursy z dwoma podobnymi pytaniami, i że pomyłek prefiksowych na bank się kilka w związku z tym mogło trafić - i do tego się odnoszę. I odniosłam się też do rozważań nad tym czy sens w zgłoszeniach miał znaczenie - w moim przypadku miał (oczywiście - może to przypadek), a sięgam chyba intelektem ponad amebę, więc może przynajmniej część osób uspokoiłam. Wg mnie na snucie teorii spiskowej trochę za szybko, ale spoko, można. Nikt nie zabroni. Wyraziłam tylko swoje zdanie, a ta kpina jest totalnie niepotrzebna. emotka

donia7

#6316941 Napisano: 01.02.2017 13:51:09
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

A tak czekałem na ten konkurs emotka liczyłem na to ze beda tylko teksty, a tu mozna wysylac nawet filmiki.Wiec po zloto musze chyba jechac na dziki zachod emotka sito w łape i heja.... emotka
Niektórym już udało się zabłysnąć np.niejakiej Dominice która życzy Jogobelli wszystkiego najlepRZego emotka i RZeby miała dużo zdrowia
No coz Tobie Dominiko też wszystkiego najlepRZego emotka , i dużo wygranych słowników

emotka Szok! Takie zgłoszenia tam są? emotka Kolejny dla mnie konkurs-nieporozumienie..
Ostatnie zdanie - Nobel z literatury! emotka emotka

jeszcze jest "benda" emotka  zamiast będą
1 brucee 0

cudaczek121

#6316944 Napisano: 01.02.2017 13:54:18
witam...
ja zawsze codziennie kupuje jogurt sa bardzo dobre dla synka... duzo zdrowia szczescia i pozdrawiam- te życzenia zdecydowanie podobają mi się najbardziej emotka Są mega zarąbiste i na pewno zgarną głównąemotka
1 brucee 0