Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marengo

#6316949 Napisano: 01.02.2017 13:57:40
bruce napisał(a):

stamp2 napisał(a):

razdwatrzycztery napisał(a):

ohoo, na Jogobelli już się zaczyna metoda 'na dziecko' emotka

A tak czekałem na ten konkurs emotka liczyłem na to ze beda tylko teksty, a tu mozna wysylac nawet filmiki.Wiec po zloto musze chyba jechac na dziki zachod emotka sito w łape i heja.... emotka
Niektórym już udało się zabłysnąć np.niejakiej Dominice która życzy Jogobelli wszystkiego najlepRZego emotka i RZeby miała dużo zdrowia
No coz Tobie Dominiko też wszystkiego najlepRZego emotka , i dużo wygranych słowników

emotka Szok! Takie zgłoszenia tam są? emotka Kolejny dla mnie konkurs-nieporozumienie..
Ostatnie zdanie - Nobel z literatury! emotka emotka

W temacie Jogobelli - jak nazywa się ta metoda ? Może "znajdź różnice" lub " zainspiruj się" :  

Mlekpol " Łaciate" - zwycięski tekst:
Od 20 lat nikt już pytania nie zadaje, kto najlepsze mleko daje? Bo wiadomo każdemu, że żadne nie dorówna Łaciatemu. Nic nie zastąpi nam Twoich łat, więc żyj nam 100 lat

Jogobella:
Od 20 lat nikt już pytania nie zadaje, kto najlepsze jogurty daje? Bo wiadomo jest każdemu, że żadne nie dorównają WASZEMU - JOGOBELLOWEMU! Nic nie zastąpi waszych rozkoszy - 100 LAT - od wiernych smakoszy!!!

Gość: poprostuanette

#6316952 Napisano: 01.02.2017 13:58:37
cudaczek121 napisał(a):

witam...
ja zawsze codziennie kupuje jogurt sa bardzo dobre dla synka... duzo zdrowia szczescia i pozdrawiam- te życzenia zdecydowanie podobają mi się najbardziej emotka Są mega zarąbiste i na pewno zgarną główną emotka

Ty się nie śmiej bo po wynikach olju wielkopolskiego mogą chcieć nagradzać te proste... od serca dane emotka

cudaczek121

#6316960 Napisano: 01.02.2017 14:05:13
poprostuanette napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

witam...
ja zawsze codziennie kupuje jogurt sa bardzo dobre dla synka... duzo zdrowia szczescia i pozdrawiam- te życzenia zdecydowanie podobają mi się najbardziej emotka Są mega zarąbiste i na pewno zgarną główną emotka

Ty się nie śmiej bo po wynikach olju wielkopolskiego mogą chcieć nagradzać te proste... od serca dane emotka

O rany! A tak poważnie mówiąc, to naprawdę obciach wysyłać takie proste i oczywiste życzenia na konkurs.Albo jeszcze takie z błędami,ech. 200 zł piechotą nie chodzi, o sztabce złota już nie wspomnę, więc nie powinni nagradzać takich swojskich gniotów.Co do zauważonych plagiatów, to uważam,że od razu powinny być zgłoszone Organizatorowi- zanim jeszcze zostaną nagrodzone.
2 joan, brucee 0

wekt0r

#6316963 Napisano: 01.02.2017 14:07:07
cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

witam...

O rany! A tak poważnie mówiąc, to naprawdę obciach wysyłać takie proste i oczywiste życzenia na konkurs.Albo jeszcze takie z błędami,ech. 200 zł piechotą nie chodzi, o sztabce złota już nie wspomnę, więc nie powinni nagradzać takich swojskich gniotów.Co do zauważonych plagiatów, to uważam,że od razu powinny być zgłoszone Organizatorowi- zanim jeszcze zostaną nagrodzone.

W regulaminie niby napisali, że życzenia maja być jak najbardziej kreatywne więc jeśli będą się go trzymać to raczej tak prymitywnych tekstów nie nagrodzą.
1 brucee 0

stamp2

#6316967 Napisano: 01.02.2017 14:12:21
stamp2 napisał(a):

A tak czekałem na ten konkurs emotka liczyłem na to ze beda tylko teksty, a tu mozna wysylac nawet filmiki.Wiec po zloto musze chyba jechac na dziki zachod emotka sito w łape i heja.... emotka
Niektórym już udało się zabłysnąć np.niejakiej Dominice która życzy Jogobelli wszystkiego najlepRZego emotka i RZeby miała dużo zdrowia
No coz Tobie Dominiko też wszystkiego najlepRZego emotka , i dużo wygranych słowników
no i jakiś Zbychu napisał 100 lat dobrej Jogobelli!emotka Niesamowite,jak pokonać takich konkurentów?emotka emotka to ponad moje możliwościemotka emotka emotka

0 0

#6316971 Napisano: 01.02.2017 14:16:58
Posłuchajcie błędy ortograficzne błędami - nie mozna ich tolerować. Ale jak zwykły konsument (nie osoba siedząca na e-konkursach i na grupach konkursowych) zobaczy że jest do wygrania 2000 nagród to wyśle swoją prace. Ona nie myśli żeby napisac życzenia bardzo kreatywne tylko uważa, że zwykłe życzenia wygrają. 
Większość z tych osób kupuje te jogobelle (może nawet nie przeczyta że trzeba kupić jogo za min 5 zł) i wyśle te swoje wskromne teksty z nadzieją, że firma doceni prostotę.
Zgłosić może każdy... nawet 2 słowa sto lat (jeżeli chce i ma paragon) i to już jury powinno ocenić uczciwie czy to coś zasługuje czy nie emotka
0 0

cudaczek121

#6316973 Napisano: 01.02.2017 14:17:36
stamp2 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

no i jakiś Zbychu napisał 100 lat dobrej Jogobelli! emotka Niesamowite,jak pokonać takich konkurentów? emotka emotka to ponad moje możliwości emotka emotka emotka

Najgorsze,że ludzie muszą wydać minimum 5 zł na udział w konkursie, a pomimo tego nie szkoda im wysyłać takich badziewnych zgłoszeńemotka
1 brucee 0

stamp2

#6316975 Napisano: 01.02.2017 14:20:43
po cichu,po wielkiemu cichu......pojawiają się kolejne perełki w Jogobelliemotka
Idzie konik,idzie słonik i chyba piesio też tam idzie dalej nie będę cytować.... emotka ale tekst godny sztabkiemotka emotka
1 brucee 0

Gość: natka91

#6316976 Napisano: 01.02.2017 14:21:00
cudaczek121 napisał(a):

Najgorsze,że ludzie muszą wydać minimum 5 zł na udział w konkursie, a pomimo tego nie szkoda im wysyłać takich badziewnych zgłoszeń emotka

Właśnie to samo chciałam napisać ... niby 5 zł to nie duża kwota, ale żeby tak kiepskie zgłoszenia z bykami wysyłać ? Ludzie nie przestają mnie zadziwiać ... emotka
0 0

anneks1

#6316977 Napisano: 01.02.2017 14:21:08
wekt0r napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

witam...

W regulaminie niby napisali, że życzenia maja być jak najbardziej kreatywne więc jeśli będą się go trzymać to raczej tak prymitywnych tekstów nie nagrodzą.

A dla niektórych takie życzenia to szczyt intelektu, nie krytykujcie,emotka ludzi są różni, a i kreatywność bywa różna, kto wie, kto wieemotka
0 0

#6316979 Napisano: 01.02.2017 14:21:48
cudaczek121 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

no i jakiś Zbychu napisał 100 lat dobrej Jogobelli! emotka Niesamowite,jak pokonać takich konkurentów? emotka emotka to ponad moje możliwości emotka emotka emotka

Najgorsze,że ludzie muszą wydać minimum 5 zł na udział w konkursie, a pomimo tego nie szkoda im wysyłać takich badziewnych zgłoszeń emotka

To są prości ludzie którzy myślą że konkursy to prostota. Oni nie znają pojęcia kreatywności. Oni nie lecą do sklepu żeby zrbić zakupy konkursowe tylko kupują tą jogobelle codziennie emotka
My kupujemy ten paragon i zastanawiamy sie czasami kilka dni co wyslemy... a Oni wyślą nie wierząc w nic... wyślą bo i tak kupują ten produkt emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6316981 Napisano: 01.02.2017 14:23:10
cudaczek121 napisał(a):

witam...

Od razu przypomniał mi się tekst z konkursu Pudliszki "NA SZYNECZCE MOJEJ MAMY - MARTUSIA, 2 LATKA". Aż żal, że Pani tylko podkładki dostała, zamiast głównej.
0 0

cudaczek121

#6316985 Napisano: 01.02.2017 14:26:13
Ja jestem za tym,aby do tego konkursu był stworzony osobny temat emotka Wtedy by można było wyłapać wspólnie ewentualne plagiaty no i przy okazji pośmiać się z kreatywnych inaczej oraz wskazać swoje ulubione życzenia emotka

cudaczek121

#6316989 Napisano: 01.02.2017 14:32:27
Boże, czemu mi się ubzdurało,że na tę Jogobellę, to muszę kupić w Biedronceemotka Dobrze,że jeszcze nie byłam dziś na zakupach emotka
0 0

mia

#6316990 Napisano: 01.02.2017 14:32:40
cudaczek121 napisał(a):

Ja jestem za tym,aby do tego konkursu był stworzony osobny temat emotka Wtedy by można było wyłapać wspólnie ewentualne plagiaty no i przy okazji pośmiać się z kreatywnych inaczej oraz wskazać swoje ulubione życzenia emotka

Mówisz i masz:
https://www.e-kon...a/strona/1/#p6316987
  emotka

edith

#6316994 Napisano: 01.02.2017 14:34:52
stamp2 napisał(a):

po cichu,po wielkiemu cichu......pojawiają się kolejne perełki w Jogobelli emotka
Idzie konik,idzie słonik i chyba piesio też tam idzie dalej nie będę cytować.... emotka ale tekst godny sztabki emotka emotka   Ale jest też maliniunia bo pasuje nazwa owoca do chwilunia...czepiam sie ale ja bardzo nie lubię zdrobnień :idę do sklepiku po chlebuś,chcesz kawusię z cukrem?....no coś mi się robi emotka

1 monisss 0

stamp2

#6316995 Napisano: 01.02.2017 14:36:07
No cóż pisać życzenia każdy może trochę lepiej lub....
czasem człowiek musi,inaczej się....
nie kumam tylko w życzeniach pisać że wp.....jogurty od 36lat codziennie na śniadanie,obiad,kolacje i na podwieczorekemotka iże są takie dobre.Albo mają życzenia,albo laurka i włażenie w d....
Sorry za krytykę,ale czasem człowiek musi,inaczej...... emotka

joan

#6316998 Napisano: 01.02.2017 14:38:37
wekt0r napisał(a):

Oj zdziwiłbyś się emotka Te panie, co chyba żadnej szkoły nie ukończyły poza "wyższą szkołą melanżu", a zatrudnione są w "szlachta nie pracuje"... pierwsze drą japy, żeby nagradzać badziewne zgłoszenia, bo nie każdy jest przecież:
- malarzem,
- poetą,
- właścicielem lustrzanki!
(i tak dalej)
emotka

Monika11

#6317064 Napisano: 01.02.2017 15:57:12
koala33 napisał(a):

Przerzucam tutaj odpowiedź odnośnie Albedo Kamis (bo niechcących odpisałam w wątku Informują):

Równolegle Albedo miało dwa konkursy z Kamis - pytania były podobne i na upartego w obu przypadkach jedna odpowiedź mogłaby mieć sens: 

1. Kamis ITM – prefiks: Kamis1
pytanie: Jaka potrawa najbardziej rozgrzewa Cię zimą i dlaczego? 

2. Kamis C4 – prefiks: Kamis
pytanie: Na którą z zimowych potraw najbardziej czekasz i dlaczego?

Ja brałam udział tylko w tym drugim i właśnie miałam tel z rezerwy (a zgłoszenie było jakby co całkiem sensowne). Myślę jednak, że niejedna osoba wysłała zgłoszenie nie na ten konkurs, wpisując po prostu błędny prefiks. Teorię spiskową dotyczącą losowania w Albedo bym zatem (póki co) odrzuciła.  ;) 

p.s. Odpowiadając na szyderę Kalki z wątku "Informują" powiem tylko, że totalnie nie chodziło mi o to, że skoro zadzwonili do mnie, to całe forum może być spokojne, bo nie losują. Napisałam tylko, że były dwa podobne konkursy z dwoma podobnymi pytaniami, i że pomyłek prefiksowych na bank się kilka w związku z tym mogło trafić - i do tego się odnoszę. I odniosłam się też do rozważań nad tym czy sens w zgłoszeniach miał znaczenie - w moim przypadku miał (oczywiście - może to przypadek), a sięgam chyba intelektem ponad amebę, więc może przynajmniej część osób uspokoiłam. Wg mnie na snucie teorii spiskowej trochę za szybko, ale spoko, można. Nikt nie zabroni. Wyraziłam tylko swoje zdanie, a ta kpina jest totalnie niepotrzebna. emotka

Z kamisa grałam o te pojemniki na przyprawy i w Intermarche na Kamis -może i tam błąd zrobiłam w prefiksie
0 0

kalka

#6317096 Napisano: 01.02.2017 17:12:01
Monika11 napisał(a):

koala33 napisał(a):

Przerzucam tutaj odpowiedź odnośnie Albedo Kamis (bo niechcących odpisałam w wątku Informują):

Równolegle Albedo miało dwa konkursy z Kamis - pytania były podobne i na upartego w obu przypadkach jedna odpowiedź mogłaby mieć sens: 

1. Kamis ITM – prefiks: Kamis1
pytanie: Jaka potrawa najbardziej rozgrzewa Cię zimą i dlaczego? 

2. Kamis C4 – prefiks: Kamis
pytanie: Na którą z zimowych potraw najbardziej czekasz i dlaczego?

Ja brałam udział tylko w tym drugim i właśnie miałam tel z rezerwy (a zgłoszenie było jakby co całkiem sensowne). Myślę jednak, że niejedna osoba wysłała zgłoszenie nie na ten konkurs, wpisując po prostu błędny prefiks. Teorię spiskową dotyczącą losowania w Albedo bym zatem (póki co) odrzuciła.  ;) 

p.s. Odpowiadając na szyderę Kalki z wątku "Informują" powiem tylko, że totalnie nie chodziło mi o to, że skoro zadzwonili do mnie, to całe forum może być spokojne, bo nie losują. Napisałam tylko, że były dwa podobne konkursy z dwoma podobnymi pytaniami, i że pomyłek prefiksowych na bank się kilka w związku z tym mogło trafić - i do tego się odnoszę. I odniosłam się też do rozważań nad tym czy sens w zgłoszeniach miał znaczenie - w moim przypadku miał (oczywiście - może to przypadek), a sięgam chyba intelektem ponad amebę, więc może przynajmniej część osób uspokoiłam. Wg mnie na snucie teorii spiskowej trochę za szybko, ale spoko, można. Nikt nie zabroni. Wyraziłam tylko swoje zdanie, a ta kpina jest totalnie niepotrzebna. emotka

Z kamisa grałam o te pojemniki na przyprawy i w Intermarche na Kamis -może i tam błąd zrobiłam w prefiksie

Koala33, nie jest to złośliwość z mojej strony,  ale zawsze bawią mnie, szczerze to mówię, wpisy całkowicie w 100% przekonanych laureatów, że tym razem to agencja przeczytała wszystko i wybrała najlepsze, żadnych losowań, żadnych "happy hour"  bo przecież oni wygrali   emotka . A ja tam nigdy nie jestem pewna, czy faktycznie czytali wszystko od A do Z, "nawet" jeśli wpada mi główna wygrana wysłana w ostatnim rzucie 5 sekund przed końcem emotka  a już szczególnie wtedy, gdy wygrywam w agencji, w której udało mi się wcześniej oszołomić komisję tekstem w konkursie, w którym nie grałam-a zdarzały się takie kwiatki. 
Już nie wspomnę, że na forum pisali ludzie, że w "znanych i lubianych" przez nas agencjach wygrywały zgłoszenia, które niechcący wysłali w połowie, często nawet w połowie słowa, więc jeśli chodzi o konkursy, to ja osobiście nigdy niczego nie jestem pewna emotka
0 0