Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6318113 Napisano: 03.02.2017 13:49:07
dorota8331 napisał(a):

Wczoraj z rana zamieściłam zgłoszenie do oleju wielkopolskiego i nie ma go w galerii. Czy też tak mieliscie? wczesniej we wczesniejszej turze czekałam kilka godzin ale nie cały dzień i nic... emotka

Od kilku dni niczego nie dodali.
Spróbuj do nich napisać, może się obudzą z zimowego snu i zaakceptują Twoje zgłoszenie...

dorota8331

#6318121 Napisano: 03.02.2017 13:59:42
joan napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

Wczoraj z rana zamieściłam zgłoszenie do oleju wielkopolskiego i nie ma go w galerii. Czy też tak mieliscie? wczesniej we wczesniejszej turze czekałam kilka godzin ale nie cały dzień i nic... emotka

Spróbuj do nich napisać, może się obudzą z zimowego snu i zaakceptują Twoje zgłoszenie...

Pisałam rano i cisza w eterze.
0 0

joan

#6318132 Napisano: 03.02.2017 14:14:28
dorota8331 napisał(a):

Znalazłam ich na fejsie emotka

https://www.faceb...ski-223084408134479/

Ale poczytałam trochę UZASADNIONYCH uwag krytycznych autorstwa ludzi, którzy - w przeciwieństwie do jury i moderatorów (o ile tacy istnieją!) - sprawdzali nadesłane prace pod względem regulaminu. Mój wniosek? Obsługa tego konka uniosła się honorem i popełniła seppuku! emotka

dorota8331

#6318141 Napisano: 03.02.2017 14:28:23
Może to przez tego MODELA z łancuchem na szyi emotka
no i extra..jak pech to pech emotka

joan napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

Ale poczytałam trochę UZASADNIONYCH uwag krytycznych autorstwa ludzi, którzy - w przeciwieństwie do jury i moderatorów (o ile tacy istnieją!) - sprawdzali nadesłane prace pod względem regulaminu. Mój wniosek? Obsługa tego konka uniosła się honorem i popełniła seppuku! emotka

joan napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

0 0

akaska

#6318142 Napisano: 03.02.2017 14:28:37
Mam pytanie odnośnie monterów. Wczoraj wysłałam zgłoszenie, a dziś o 10 przyszedł mail, że zaakceptowali. Czyli dziś mogę pomarzyć sobie o nagrodzie? 
0 1 bialutkaz

Halszka

#6318147 Napisano: 03.02.2017 14:37:05
akaska napisał(a):

Mam pytanie odnośnie monterów. Wczoraj wysłałam zgłoszenie, a dziś o 10 przyszedł mail, że zaakceptowali. Czyli dziś mogę pomarzyć sobie o nagrodzie? 

przyłączam sie!

a żeby wygrać nagrodę tygodnia, najpierw trzeba wygrać nagrodę dnia?
0 0

rudawka

#6318150 Napisano: 03.02.2017 14:41:16
Halszka napisał(a):

akaska napisał(a):

przyłączam sie!

Chyba już nie emotka . Ja wczoraj zgłosiłam, dziś akceptacja i dziś mail o nagrodzie. Tak najpierw dzienna. 
1 Halszka 0

ania1

#6318163 Napisano: 03.02.2017 14:55:08
rudawka napisał(a):

Halszka napisał(a):

akaska napisał(a):

przyłączam sie!

Chyba już nie emotka . Ja wczoraj zgłosiłam, dziś akceptacja i dziś mail o nagrodzie. Tak najpierw dzienna. 

Dokładnie tego dnia, którego zglaszasz tego dnia bierze udział w konkursie. Wyniki zwykle na drugi dzień jedynie te z piątku i soboty i niedzieli podawane są w poniedziałek emotka
0 0

do.ta.3

#6318167 Napisano: 03.02.2017 14:58:40
dorota8331 napisał(a):

joan napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

napisałam do nich na fb maila w sprawie zdjęc zamieszczanych w konkursie znalazłam kilka takich samych ale wysłane przez inne osoby 
odpisali mi że zdjęcia są poprawne i wg regulaminu bo są pod innymi ujęciami 
wg mnie obserwując ten konkurs to chyba tam weryfikacji nie ma ktoś raz w tygodniu wrzuca fotki jak lecą a wybór pewnie podobnie jest dlatego czy warto tam grać i się denerwować widząc wyniki .....

ciekawe czy jest możliwość skontaktowania z tą firmą ale nie przez fb tylko jakoś z siedzibą 
0 0

madzik224

#6318215 Napisano: 03.02.2017 17:38:56
Ktoś pomoże gdzie mam szukać nr paragonu z Auchana?emotka
0 0

madzik224

#6318221 Napisano: 03.02.2017 18:22:10
andii napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Ktoś pomoże gdzie mam szukać nr paragonu z Auchana? emotka

na przeciw daty

dziękujęemotka
1 andii 0

joan

#6318226 Napisano: 03.02.2017 18:43:09
madzik224 napisał(a):

Zależy, o który konkurs chodzi. Jeśli nie ma jasnej wskazówki w regulaminie bądź na stronie, nasze środowisko konkursowe przyjmuje od lat, że to numer naprzeciwko daty emotka
1 madzik224 0

madzik224

#6318248 Napisano: 03.02.2017 19:45:24
joan napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Zależy, o który konkurs chodzi. Jeśli nie ma jasnej wskazówki w regulaminie bądź na stronie, nasze środowisko konkursowe przyjmuje od lat, że to numer naprzeciwko daty emotka

Chodzi o konkurs Knorra "Smak dopisuje". Tam jest zaznaczone, że nr paragonu jest na dole, ale na paragonie Auchana nie mam pojęcia który to ten nr....
0 0

joan

#6318250 Napisano: 03.02.2017 19:52:30
madzik224 napisał(a):

Chodzi o konkurs Knorra "Smak dopisuje". Tam jest zaznaczone, że nr paragonu jest na dole, ale na paragonie Auchana nie mam pojęcia który to ten nr....

Niestety nie pomogę, bo nie mam pod ręką żadnego paragonu z Auchana, żeby sprawdzić. Jeśli sytuacja nie jest jasna, najlepiej do nich napisać. A póki nie dostaniesz wyjaśnień, chyba najbezpieczniej robić zakupy np. w Żabce czy Biedronce.

Ten konkurs jeszcze długo trwa, nie ma się co niepotrzebnie spieszyć, gdyby miała przepaść nagroda.
0 0

madzik224

#6318253 Napisano: 03.02.2017 19:55:27
joan napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Niestety nie pomogę, bo nie mam pod ręką żadnego paragonu z Auchana, żeby sprawdzić. Jeśli sytuacja nie jest jasna, najlepiej do nich napisać. A póki nie dostaniesz wyjaśnień, chyba najbezpieczniej robić zakupy np. w Żabce czy Biedronce.

Ten konkurs jeszcze długo trwa, nie ma się co niepotrzebnie spieszyć, gdyby miała przepaść nagroda.

W sumie racja, na szczęście zupki to kwestia kilku złotych:) a co w przypadku kiedy wybiorą tekst a później okazuje się, że wpisałam zły nr? Pytam już tak na przyszłość emotka  Miał już ktoś taka sytuację? Cofają wygraną czy jak?emotka
0 0

madzik224

#6318254 Napisano: 03.02.2017 19:56:28
[quote=
bruce napisał(a):

madzik224 napisał(a):

A gdzie masz ten zapis? Nie widzę go...

joan]
madzik224 napisał(a):

A gdzie masz ten zapis? Nie widzę go... W sumie racja, na szczęście zupki to kwestia kilku złotych:) a co w przypadku kiedy wybiorą tekst a później okazuje się, że wpisałam zły nr? Pytam już tak na przyszłość emotka  Miał już ktoś taka sytuację? Cofają wygraną czy jak?emotka

Jak się wpisuję nr paragonu, jest znak zapytania i tam jest pokazane gdzie jest nr emotka
0 0

joan

#6318255 Napisano: 03.02.2017 19:59:51
madzik224 napisał(a):

W sumie racja, na szczęście zupki to kwestia kilku złotych:) a co w przypadku kiedy wybiorą tekst a później okazuje się, że wpisałam zły nr? Pytam już tak na przyszłość emotka  Miał już ktoś taka sytuację? Cofają wygraną czy jak? emotka

Na pocieszenie Ci powiem, że niektóre z moich paragonów również TERAZ nie kwalifikują się do wklepania, odkładam je na później, gdy sytuacja się wyjaśni emotka

Po to się podaje określony numer, żeby oni mogli porównać numer ze zgłoszenia z tym, który im odeślesz. Jeśli numery nie będą się zgadzały, nagrodę przejmie laureat rezerwowy.
1 brucee 0

madzik224

#6318257 Napisano: 03.02.2017 20:02:53
bruce napisał(a):

madzik224 napisał(a):

Jak się wpisuję nr paragonu, jest znak zapytania i tam jest pokazane gdzie jest nr emotka

Aha, czyli dopiero podczas zgłaszania widać. Mam paragon, jest tam numer transakcji, czy to ten? Gdzie jest dokładnie ten numer? Pod sumą, czy jeszcze niżej?

zaznaczone, że pod sumą z prawej strony....Ale na paragonie mam pełno takich cyferek na dole i nie mam pojęcia który toemotka
1 brucee 0

joan

#6318258 Napisano: 03.02.2017 20:03:43
bruce napisał(a):

Aha, czyli dopiero podczas zgłaszania widać. Mam paragon, jest tam numer transakcji, czy to ten? Gdzie jest dokładnie ten numer? Pod sumą, czy jeszcze niżej?

Z obrazka wynika, że to numer transakcji / systemowy. Z doświadczenia wiem, że lepiej nie robić zakupów w Netto, Kaufie i DC, bo ich paragony są dosyć dziwne w tym względzie.
1 brucee 0

madzik224

#6318260 Napisano: 03.02.2017 20:07:24
bruce napisał(a):

madzik224 napisał(a):

bruce napisał(a):

madzik224 napisał(a):

zaznaczone, że pod sumą z prawej strony....Ale na paragonie mam pełno takich cyferek na dole i nie mam pojęcia który to emotka

Tak, tak, widzę teraz, bo wpisałam jakąś-tam odpowiedź na zadanie konkursowe i wyświetlił mi się ten formularz. Joan ma rację, musisz organizatora zapytać, bo dokładnie w tym miejscu paragon Auchan ma godzinę zakupu, a poniżej - ciąg liter i cyfr (chyba z kilkadziesiąt!). Na dole na auchanowskim paragonie jest mnóstwo rozmaitych numerów. emotka

dokładnie...dlatego pytam emotka
1 brucee 0