Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: HOLLY

#6325021 Napisano: 23.02.2017 11:28:39
cb656 napisał(a):

Kończy mi się płyn do mycia naczyń, muszę odnowić zapasy (Fairy, Ludwik itp.) - czy jest jakiś konkurs? emotka

Pur - Albedo
0 0

madzia1-s

#6325022 Napisano: 23.02.2017 11:30:43
tuw3105 napisał(a):

czy w Kamis 25 lecie jest ograniczenie nagród na jeden adres?

nie, jedna osoba jedna nagroda
Limitu na gospodarstwo domowe nie ma; )
0 0

Gość: HOLLY

#6325035 Napisano: 23.02.2017 11:41:22
cb656 napisał(a):

HOLLY napisał(a):

cb656 napisał(a):

Kończy mi się płyn do mycia naczyń, muszę odnowić zapasy (Fairy, Ludwik itp.) - czy jest jakiś konkurs? emotka

Pur - Albedo

Masz na myśli ten z etykietą i zdjęciem? Dzięki emotka emotka Na bezrybiu i rak ryba, chociaż na razie nie mam pomysłu na to, jak się ucieszyć do fotki emotka

Tak, to ten konkurs. Z pewnością coś wymyślisz, powodzenia  emotka
0 0

monisss

#6325041 Napisano: 23.02.2017 11:48:16
mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka
0 0

Gość: cleopatra

#6325044 Napisano: 23.02.2017 11:53:14
monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

dajno linka emotka  
0 0

madzia1-s

#6325048 Napisano: 23.02.2017 11:56:58
monisss napisał(a):

masz na mysli to na ostatniej stronie? bo ono jest moim faworytem, pani w zwiewnej sukience, bardzo w stylu bueno wg mnie.
0 0

nataliarobert473

#6325049 Napisano: 23.02.2017 11:57:28
cleopatra napisał(a):

monisss napisał(a):

dajno linka emotka  

http://wizaz.pl/a...rbueno/gallery.php#g
0 0

paula9891

#6325051 Napisano: 23.02.2017 12:00:13
madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

masz na mysli to na ostatniej stronie? bo ono jest moim faworytem, pani w zwiewnej sukience, bardzo w stylu bueno wg mnie.

Chyba nie tyle chodziło o zdjęcie, co o twarz Pani ze strony 1 emotka  Faktycznie ładna.
1 monisss 0

monisss

#6325053 Napisano: 23.02.2017 12:04:33
madzia1-s napisał(a):

monisss napisał(a):

nie nie - tamto zdjęcie jest ekstra ale widać, że pełna profeska..i jak dla mnie ta Pani to profesjonalna modelka - chyba, że się mylę:) chodzi mi o piękny uśmiech 2 zgłoszenie od góry 1 strona:)
0 0

joan

#6325054 Napisano: 23.02.2017 12:04:46
monisss napisał(a):

Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi emotka Prawie każdemu (prawie!) coś można zarzucić, ale z sympatii nie będę tego robić.

Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę emotka
1 monisss 0

Gość: cleopatra

#6325057 Napisano: 23.02.2017 12:08:57
nataliarobert473 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

monisss napisał(a):

dajno linka emotka  

http://wizaz.pl/a...rbueno/gallery.php#g

uroda, kwestia gustu....czasami wystarczy dobra perspektywa by wyglądać korzystniej.... emotka  ja się tak potrafię ustawić do zdjęcia, że nie widać obwisłego tyłka i cellulitu...mnie podobają jej zęby emotka  
1 monisss 0

barbaras8

#6325061 Napisano: 23.02.2017 12:11:27
Witam, gra ktoś może w mieszankowe memory Wedla? emotka
0 0

monisss

#6325062 Napisano: 23.02.2017 12:12:54
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

Rzekłabym, że te fotki są gorsze, niż w wielkopolskim, ale nie mam odwagi emotka Prawie każdemu (prawie!) coś można zarzucić, ale z sympatii nie będę tego robić.

Mój faworyt to aktualnie dziewczyna ciemnowłosa na stronie 2 / po środku / rząd na samym dole. Może brwi trochę przerysowane, ale potencjał ma. Zresztą - Ty również, tylko tak jakby nie patrzysz w migawkę emotka

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczyemotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto toemotka
0 0

violka88

#6325064 Napisano: 23.02.2017 12:17:12
ciekawe czy spa z palmolive w Carrefour już też rozdane????emotka
bo ręczniki mnie ominęły  emotka
0 0

joan

#6325067 Napisano: 23.02.2017 12:21:19
monisss napisał(a):

też zwróciłam na nią uwagę emotka ale tamta to mój ideał kobiecy emotka żeby nie było jestem hetero;)
a krytkować nie będę ale każdy ma oczy emotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto to emotka

Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę emotka Np. kiedyś latem pokazali w tv faceta bez koszuli, łysego i z petem w gębie, co oczywiście skomentowałam. Dopiero kilka sekund później skumałam, że siedzący obok mój teść dokładnie tak samo wygląda emotka Tak że ten... gafy to moja specjalność emotka

Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie.

monisss

#6325069 Napisano: 23.02.2017 12:25:18
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

a krytkować nie będę ale każdy ma oczy emotka dzięki za miłe słowo ale teraz boje się, ze walnę foto gafę i będziecie wiedzieć kto to emotka

Od gaf jestem specjalistką, najpierw mówię, potem myślę emotka Np. kiedyś latem pokazali w tv faceta bez koszuli, łysego i z petem w gębie, co oczywiście skomentowałam. Dopiero kilka sekund później skumałam, że siedzący obok mój teść dokładnie tak samo wygląda emotka Tak że ten... gafy to moja specjalność emotka

Inna sprawa, że jestem z tych ludzi, co gdy widzą wielki kawałek pietruszki na Twoim zębie, to Ci o tym powiedzą, żebyś tak nie paradowała przez pół dnia. Jednym to pasuje, innym nie.

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne
0 0

joan

#6325070 Napisano: 23.02.2017 12:28:46
monisss napisał(a):

to i ja tak mam emotka i lubię konstruktywną krytykę. tylko juz nie jestem taka incognito emotka ale sama też już z twarzy kojarzę kilku konkursowiczów, więc może to nie jest takie straszne

Tu tak naprawdę nikt nie jest incognito, jedynie osobom postronnym wydaje się, że może i owszem emotka

Powiem Ci, że gdy widzę te niektóre panie... wolałabym, żeby twarzą Kinder Bueno został nasz forumowy kolega luko922 emotka

kajeczka

#6325071 Napisano: 23.02.2017 12:29:07
Co do Bueno - kieruje mną powiedzenie " Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz "  emotka  , no to się nie pcham emotka
Powodzenia tym mniej i bardziej odważnym emotka

joan

#6325073 Napisano: 23.02.2017 12:33:54
kajeczka napisał(a):

Co do Bueno - kieruje mną powiedzenie " Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz "  emotka  , no to się nie pcham  emotka
Powodzenia tym mniej i bardziej odważnym  emotka

A ja - gdy tylko akurat moja twarz nie będzie spuchnięta / spłakana / w plamach z alergii - rzucę się na bilety do kina, bo już mi w zapasie tylko 2 zostały. O ile taki dzień nadejdzie...  emotka  

violka88 napisał(a):

ciekawe czy spa z palmolive w Carrefour już też rozdane???? emotka
bo ręczniki mnie ominęły  emotka

Niestety, na pewno wszystko rozdane, czyli owo wszystko mnie ominęło. Druga wtopa w tym tygodniu, chociaż może mniej epicka od Milki emotka
0 0

niunia-k

#6325074 Napisano: 23.02.2017 12:34:12
Dawać galerię ja jak zwykle do tyłu emotka
1 kajeczka 0