Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

barbe_66

#6325313 Napisano: 23.02.2017 19:13:33
W Kaufie SPA nie ma limitu znaków czym ślepa? 'wpisz hasło' sugeruje coś krótkiego, ale sama już nie wiem...a na domiar tego chcą PESEL
0 0

joan

#6325319 Napisano: 23.02.2017 19:17:51
magdawys napisał(a):

Pojawiły się wyniki konkursu "Dzień Pizzy z Joey'em" http://www.comedycentral.pl/pizzaday

mimo że jedna osoba wg regulaminu może wygrać nagrodę tylko raz, to w praktyce okazuje się inaczej. Widać jednak, że cała rodzinka o tym nazwisku została "doceniona"  emotka

Jedna osoba... no to chyba każdy jedną nagrodę zgarnął, prawda? Tak wynika z listy laureatów. A że brat/mąż też wygrał - co mają wszyscy w jednej bluzie chodzić? emotka

cleo25

#6325355 Napisano: 23.02.2017 20:10:36
joan napisał(a):

magdawys napisał(a):

Pojawiły się wyniki konkursu "Dzień Pizzy z Joey'em" http://www.comedycentral.pl/pizzaday

mimo że jedna osoba wg regulaminu może wygrać nagrodę tylko raz, to w praktyce okazuje się inaczej. Widać jednak, że cała rodzinka o tym nazwisku została "doceniona"  emotka

Jedna osoba... no to chyba każdy jedną nagrodę zgarnął, prawda? Tak wynika z listy laureatów. A że brat/mąż też wygrał - co mają wszyscy w jednej bluzie chodzić? emotka

Grażyna i Sławomir zgarnęli po dwie nagrody : i voucher i bluzę.
Poza tym, na 20 nagród (bluzy) i trzy identyczne nazwiska ... Tak mało ludzi brało udział, że cała familia się załapała ?
0 0

Gość: katrin22

#6325362 Napisano: 23.02.2017 20:17:13
kadett33 napisał(a):

joan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Dzięki joan za odpowiedź. Trudno, wyślę wszystkie 3 (z nadzieją, że mama nie wygra na ten który odeślę), bo inaczej się wkurzę. Moje gapiostwo, że nie podpisałam wrrrr.

Ponoć mogą wskazać datę, którego dnia poszło zgłoszenie, ale skoro masz paragony nieopisane, chyba nic Ci to nie da.

tak mogą, ale mimo tego chcą wszystkie paragony z danego etapu.

Odpisali mi i podali datę zgłoszenia, dzięki temu doszłam który to paragon. Nie pisali mi nic o przysłaniu reszty paragonów, więc wyślę ten jeden "szczęśliwy.."
1 joan 0

#6325366 Napisano: 23.02.2017 20:21:30
moniazr napisał(a):

katrin22 napisał(a):

joan napisał(a):

katrin22 napisał(a):

Dzięki joan za odpowiedź. Trudno, wyślę wszystkie 3 (z nadzieją, że mama nie wygra na ten który odeślę), bo inaczej się wkurzę. Moje gapiostwo, że nie podpisałam wrrrr.

Ponoć mogą wskazać datę, którego dnia poszło zgłoszenie, ale skoro masz paragony nieopisane, chyba nic Ci to nie da.

O to mi może pomóc, bo nie mam wszystkich z jednego dnia. Jest nadzieją...w ostateczności wyślę wszystkie. Dobry i jeden przyprawnik.

Zrób ksero paragonów. Jak wygra mama wyślij kserokopie, oni je uwzględniają.

Odkryłam, który to paragon, ale może faktycznie wyślę 3, żeby nie było emotka  Jakaś MASAKRA, już dawno zapomniałam o tym konkursie, dobrze, że paragony nie wyblakły.
0 0

#6325367 Napisano: 23.02.2017 20:24:36
I zgłupiałam teraz, wysłać wszystkiez etapu (moje i nie moje) i porobić ksero czy wysłać  ten jeden? Sorrki za spam
0 0

joan

#6325368 Napisano: 23.02.2017 20:26:51
cleo25 napisał(a):

Poza tym, na 20 nagród (bluzy) i trzy identyczne nazwiska ... Tak mało ludzi brało udział, że cała familia się załapała ?

Ano racja, mają po 2 nagrody - tylko czy ktoś na to zwrócił uwagę organizatorowi? Bo najwidoczniej nie zauważył.

Czy mało osób brało udział? Nie wiem, przejrzałam pobieżnie galerię i: słabizna. To nie dziwne, że potem jedna rodzina więcej nagród wymiata.
0 0

Gość: mattadore

#6325370 Napisano: 23.02.2017 20:28:03
cleo25 napisał(a):

joan napisał(a):

magdawys napisał(a):

A maile chociaż ktoś dostał od nich co wygrał??
0 0

magdawys

#6325371 Napisano: 23.02.2017 20:35:24
joan napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Ano racja, mają po 2 nagrody - tylko czy ktoś na to zwrócił uwagę organizatorowi? Bo najwidoczniej nie zauważył.

Czy mało osób brało udział? Nie wiem, przejrzałam pobieżnie galerię i: słabizna. To nie dziwne, że potem jedna rodzina więcej nagród wymiata.

Napisałam do niech na Facebooku i na Instagramie, ale nie liczę na odpowiedź. Widać, że to ustawiony konkurs, bo nie chce mi się wierzyć w taki przypadek.
0 0

joan

#6325374 Napisano: 23.02.2017 20:38:25
magdawys napisał(a):

Napisałam do niech na Facebooku i na Instagramie, ale nie liczę na odpowiedź. Widać, że to ustawiony konkurs, bo nie chce mi się wierzyć w taki przypadek.

Nie ustawiony, ale niechlujnie rozstrzygnięty. To wstyd, gdy twórca regulaminu wie o nim mniej, niż uczestnik zabawy...
1 bethan 0

infatne

#6325395 Napisano: 23.02.2017 21:50:44
agicho napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mam stojak  z kamisa. Dalam 2 zgloszenia, niestety 1 paragon diabel ogonem nakryl. Jak oddzwonie to powiedzą, ktory wygral? Bo nie bede ryzykować 5,50 z nadzieja, czy to ten wlasciwy. 
W zyciu wczesniej paragonu konkursowego nie zgubilam emotka
Dzwonil ktos kiedyś i powiedzieli nr?

Nie powiedzą,mało tego każą wysłać wszystkie. Mi w ten sposób nóż zabrali, na ileś paragonów ,jeden zaginą. I nagrody nie wydali.

Też miałam tą sytuacje. Nie chcieli mi powiedzieć który wygrał . W końcu wysłałam zły paragon  Potem mi kazali dosłać inny jak mam ale dalej nie chcieli powiedzieć jaki jest numer prawidłowy....................
0 0

mczarna

#6325396 Napisano: 23.02.2017 21:50:46
monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

Czy  chodzi Ci o tego pana co w Jogobelli wygrał??
0 0

szindy

#6325410 Napisano: 23.02.2017 22:46:16
mczarna napisał(a):

monisss napisał(a):

mimo, że jestem kobietą nadal jestem pod wrażeniem zdjęcia w galerii kinder bueno strona 1 emotka jak wejdziecie to będziecie wiedzieli o które chodzi emotka zjawiskowa uroda emotka trochę zazdroszczę emotka   i powodzenia Pani życzę. 
p.s. wiem już, że moje zdjęcie nie ma szans emotka
p.s. 2 drugi Pan odważny już się znalazł za pomysłowość powinni go wynagrodzić emotka

Czy  chodzi Ci o tego pana co w Jogobelli wygrał??

I znowu serduszka z włosów...motyw tak oklepany że aż nudny
0 0

lolaxpx

#6325412 Napisano: 23.02.2017 22:49:28
barbe_66 napisał(a):

W Kaufie SPA nie ma limitu znaków czym ślepa? 'wpisz hasło' sugeruje coś krótkiego, ale sama już nie wiem...a na domiar tego chcą PESEL

Mam te same pytania. Może ktoś nas oświeci?
0 0

gagi

#6325416 Napisano: 23.02.2017 23:01:36
zamarzył mi się wyjazd z konkursu Netto "Zdrowy Wybór" i wysłałam zgłoszenie... no nie było łatwo, bo najpierw zakupy, gotowanie, fociaki, odgrzewanie juz zimnego obiadu i radosna twórczość.. hie hie. Ktoś startował z was ?
0 0

joan

#6325421 Napisano: 23.02.2017 23:23:13
gagi napisał(a):

zamarzył mi się wyjazd z konkursu Netto "Zdrowy Wybór" i wysłałam zgłoszenie... no nie było łatwo, bo najpierw zakupy, gotowanie, fociaki, odgrzewanie juz zimnego obiadu i radosna twórczość.. hie hie. Ktoś startował z was ?

Myślałam nad tym, ale jeszcze nie zdecydowałam, czy wezmę udział. Nie podoba mi się, że nagrody są takie nieokreślone, już kiedyś pewna agencja przysłała laureatom sprzęt "no name", co się rozleciał przy pierwszym użyciu (bodajże szatkownice). Poza tym solowy pobyt mnie nie rajcuje, mojego faceta tym bardziej. Na razie odpuściłam emotka
0 0

gagi

#6325422 Napisano: 23.02.2017 23:26:06
No masz rację te inne nagrody nieokreślone tak dziwnie.
a do hotelu mam 20 km :-D

joan napisał(a):

gagi napisał(a):

Myślałam nad tym, ale jeszcze nie zdecydowałam, czy wezmę udział. Nie podoba mi się, że nagrody są takie nieokreślone, już kiedyś pewna agencja przysłała laureatom sprzęt "no name", co się rozleciał przy pierwszym użyciu (bodajże szatkownice). Poza tym solowy pobyt mnie nie rajcuje, mojego faceta tym bardziej. Na razie odpuściłam emotka

0 0

edith

#6325423 Napisano: 23.02.2017 23:35:19
joan napisał(a):

gagi napisał(a):

Myślałam nad tym, ale jeszcze nie zdecydowałam, czy wezmę udział. Nie podoba mi się, że nagrody są takie nieokreślone, już kiedyś pewna agencja przysłała laureatom sprzęt "no name", co się rozleciał przy pierwszym użyciu (bodajże szatkownice). Poza tym solowy pobyt mnie nie rajcuje, mojego faceta tym bardziej. Na razie odpuściłam emotka   U mnie paragony są ,pomysly też ale chęci na zrobienie potrawy i robienie zdjęć niekoniecznie emotka  A konkurs drogi i produkty dla mnie takie mało praktyczne   emotka

0 0

joan

#6325426 Napisano: 23.02.2017 23:54:28
gagi napisał(a):

No masz rację te inne nagrody nieokreślone tak dziwnie.
a do hotelu mam 20 km :-D

A to szok - gdy spisywałam regulamin nie był znany ani hotel, ani termin wyjazdu emotka

Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę emotka

edith napisał(a):

U mnie paragony są ,pomysly też ale chęci na zrobienie potrawy i robienie zdjęć niekoniecznie emotka  A konkurs drogi i produkty dla mnie takie mało praktyczne   emotka

Tyyy, to jak nic musiałybyśmy wygrać obydwie i jechać razem emotka
A najlepiej, żeby z nami miły kolega pojechał emotka
0 0

sylwika76

#6325446 Napisano: 24.02.2017 08:26:09
Dziewczyny czy Kamis  dzwoni z jednego numeru ?
0 0