Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
barbe_66
Postów 110
Data rejestracji 23.05.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Jedna osoba... no to chyba każdy jedną nagrodę zgarnął, prawda? Tak wynika z listy laureatów. A że brat/mąż też wygrał - co mają wszyscy w jednej bluzie chodzić?
cleo25
Postów 947
Data rejestracji 03.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym, na 20 nagród (bluzy) i trzy identyczne nazwiska ... Tak mało ludzi brało udział, że cała familia się załapała ?
Gość: katrin22
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Ano racja, mają po 2 nagrody - tylko czy ktoś na to zwrócił uwagę organizatorowi? Bo najwidoczniej nie zauważył.
Czy mało osób brało udział? Nie wiem, przejrzałam pobieżnie galerię i: słabizna. To nie dziwne, że potem jedna rodzina więcej nagród wymiata.
Gość: mattadore
magdawys
Postów 26
Data rejestracji 12.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Nie ustawiony, ale niechlujnie rozstrzygnięty. To wstyd, gdy twórca regulaminu wie o nim mniej, niż uczestnik zabawy...
infatne
Postów 659
Data rejestracji 07.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mczarna
Postów 3033
Data rejestracji 03.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie głosuję
szindy
Postów 191
Data rejestracji 30.03.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I znowu serduszka z włosów...motyw tak oklepany że aż nudny
lolaxpx
Postów 60
Data rejestracji 26.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gagi
Postów 130
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Myślałam nad tym, ale jeszcze nie zdecydowałam, czy wezmę udział. Nie podoba mi się, że nagrody są takie nieokreślone, już kiedyś pewna agencja przysłała laureatom sprzęt "no name", co się rozleciał przy pierwszym użyciu (bodajże szatkownice). Poza tym solowy pobyt mnie nie rajcuje, mojego faceta tym bardziej. Na razie odpuściłam
gagi
Postów 130
Data rejestracji 07.02.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a do hotelu mam 20 km :-D
edith
Postów 2562
Data rejestracji 10.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18751
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
A to szok - gdy spisywałam regulamin nie był znany ani hotel, ani termin wyjazdu
Aczkolwiek mnie to nie bardzo pasuje, bez auta ciężko... no i prawie 400 km w jedną stronę
Tyyy, to jak nic musiałybyśmy wygrać obydwie i jechać razem
A najlepiej, żeby z nami miły kolega pojechał
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję na facebooku