Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

szczupak

#6331751 Napisano: 11.03.2017 16:18:42
izkak napisał(a):

szczupak napisał(a):

mam pytanie do loterii HEINEKENA, dlaczego w niektóre dni nie ma 10 nagrodzonych kegami, tzn ze nie było tylu zgłoszeń???
chyba mało prawdopodobne, bo moje poszło np 9 marca i otrzymałam emila ze poprawnie zarejestrowany kod a nagrody nie mam a nagrodzonych 8 osób???
ktoś coś może mi rozjaśnić ??
dzięki z góry za wszelkie info

Wylosowane osoby otrzymują maila z linkiem do formularza, który trzeba wypełnić w ciągu dwóch dni. Jeśli ktoś tego nie zrobi w tym czasie, to nagroda mu przepada i nie pojawia się na stronie wśród laureatów. W tej loterii prawdopodobnie (sprawdź w regulaminie) jest rezerwa, więc na miejsce tych osób powinny wpaść kolejne wylosowane, o ile one wypełnią formularz z danymi  emotka  

dzięki wielkie, trochę mi się rozjaśniło
0 0

infatne

#6331760 Napisano: 11.03.2017 17:05:46
Może ktoś powiedzieć gdzie najlepiej kupić aktivię żeby zostać zakwalifikowanym ze streetcom ? Bo podobno niektóre sklepy nie opisują paragonów odpowiednio
0 0

karkocka

#6331765 Napisano: 11.03.2017 17:44:14
infatne napisał(a):

Może ktoś powiedzieć gdzie najlepiej kupić aktivię żeby zostać zakwalifikowanym ze streetcom ? Bo podobno niektóre sklepy nie opisują paragonów odpowiednio

kupowałam w Piotr i Paweł na paragonie jest pełna nazwa + smak, kupowałam tez w Carrefour i jest Activia 2 x 120 g.jo bez wyszczególnionych smaków, wgrałam zdjęcia paragonów na tle jogurtów
0 0

infatne

#6331789 Napisano: 11.03.2017 19:20:38
karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

kupowałam w Piotr i Paweł na paragonie jest pełna nazwa + smak, kupowałam tez w Carrefour i jest Activia 2 x 120 g.jo bez wyszczególnionych smaków, wgrałam zdjęcia paragonów na tle jogurtów

ale nie wiesz czy przeszło to z carrefour ? Ja mam kaufland obok siebie ale pojecia nie mam jak opisuja......
0 0

Frama

#6331790 Napisano: 11.03.2017 19:35:12
infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

ale nie wiesz czy przeszło to z carrefour ? Ja mam kaufland obok siebie ale pojecia nie mam jak opisuja......

Na paragonie z Kauflandu mam: Activia nat.tru2x120, Activia nat.mal2x120  itd emotka  W Auchan kupiłam zwykłą naturalną w kubeczkach 120g: Activia Natural.12 . Wgrałam paragony, ale nie wiem, czy przeszło.
0 0

umbrella

#6331791 Napisano: 11.03.2017 19:35:16
infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

Ja miałam paragon z Kaufla, dobrze opisany : Activia/smak/gramatura , zdjęcie zakupionych jogurtów udostępniłam na fb tak jak chcieli i mnie
odrzucili... Napisałam do nich ale nie raczyli odpisać.
1 atyde25 0

delvitto

#6331793 Napisano: 11.03.2017 19:36:39
 z okazji loterii develey, chcąc upiec 2 pieczenie naraz, zarejestrowałam się na ich stronie, ale nie wszystko rozumiem:( wpisałam kilka kodów ze słoiczków, mam nadzieję że na jakiś nóż kiedyś tam uzbieram, ale powiedzcie, czy paragony muszę i tutaj trzymać? Jak wygląda otrzymanie nagrody w develey? 
0 0

niunia-k

#6331798 Napisano: 11.03.2017 19:53:45
delvitto napisał(a):

z okazji loterii develey, chcąc upiec 2 pieczenie naraz, zarejestrowałam się na ich stronie, ale nie wszystko rozumiem:( wpisałam kilka kodów ze słoiczków, mam nadzieję że na jakiś nóż kiedyś tam uzbieram, ale powiedzcie, czy paragony muszę i tutaj trzymać? Jak wygląda otrzymanie nagrody w develey? 

Wystarczy że zrobisz zdjęcie paragonu i wyślesz im emotka
Po zamówieniu i otrzymaniu od Ciebie fotki paragonu weryfikują i szybko wysyłają nagrodę. 
0 0

infatne

#6331803 Napisano: 11.03.2017 20:11:23
umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

Ja miałam paragon z Kaufla, dobrze opisany : Activia/smak/gramatura , zdjęcie zakupionych jogurtów udostępniłam na fb tak jak chcieli i mnie

Wow to przeginaja . Chyba chca nabic sprzedaz Activi..........
0 0

delvitto

#6331805 Napisano: 11.03.2017 20:20:08
niunia-k napisał(a):

delvitto napisał(a):

Po zamówieniu i otrzymaniu od Ciebie fotki paragonu weryfikują i szybko wysyłają nagrodę. 

dziękuję za odpowiedź emotka
1 niunia-k 0

niunia-k

#6331806 Napisano: 11.03.2017 20:23:53
delvitto napisał(a):

niunia-k napisał(a):

delvitto napisał(a):

dziękuję za odpowiedź emotka

Na ich stronie co tydzień możesz też , zdobyć dodatkowe punkty emotka
Klikasz na zakładkę Świat rozrywki a potem , na Pytanie Tygodnia (jeśli dobrze odpowiesz doliczają Ci 1 punkt)
i jeszcze jest zagadka filmowa także za 1 punkt emotka

Powodzenia
1 delvitto 0

fineessa

#6331811 Napisano: 11.03.2017 20:33:53
paula9891 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wystarczyło napisac tak lub nie...proste  emotka

Wystarczy poczytać, proste

3. Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, jednak może zostać laureatem tylkojednej nagrody głównej oraz jednej nagrody I, II lub III stopnia. 

Niby nie mozna, co wynika z regulaminu, ale w MDW sa wpisy o wygranej bonu i biletow. Czy jest ktoś, kto wygral oba stopnie, na jedno imie i nazwisko?

Tak, ja. Pisałam już o tym. Mam i bon do Douglasa i bilety.
0 0

natamore

#6331819 Napisano: 11.03.2017 20:54:42
kalinea napisał(a):

paula9891 napisał(a):

do.ta.3 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wystarczyło napisac tak lub nie...proste  emotka

Wystarczy poczytać, proste

3. Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, jednak może zostać laureatem tylkojednej nagrody głównej oraz jednej nagrody I, II lub III stopnia. 

Niby nie mozna, co wynika z regulaminu, ale w MDW sa wpisy o wygranej bonu i biletow. Czy jest ktoś, kto wygral oba stopnie, na jedno imie i nazwisko?

Tak, ja. Pisałam już o tym. Mam i bon do Douglasa i bilety.

ja też już o tym pisałam, też mam bon do Douglasa i bilety..
0 0

Prad

#6331822 Napisano: 11.03.2017 21:12:49
umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

Po jakim czasie od wgrania paragonu dostałaś odpowiedz że nie dostaniesz zwrotu?
0 0

mczarna

#6331825 Napisano: 11.03.2017 21:19:46
Prad napisał(a):

umbrella napisał(a):

infatne napisał(a):

karkocka napisał(a):

infatne napisał(a):

Po jakim czasie od wgrania paragonu dostałaś odpowiedz że nie dostaniesz zwrotu?

Co za dziwna akcja...Ja dziś kolejnego maila dostałam-Zostań ambasadorką  Activii:Weź udział w promocji konsumenckiej Activii. Wystarczy, że kupisz 10 jogurtów Activia* do 13.03.2017 r. Activię powinnaś znaleźć w każdym sklepie.                                 Jak widzę Wasze wpisy o odrzuceniu to mi się odechciewa, myślałam,że mają mało osob skoro tak cisną na tą kampanię, a tu akcje,że odrzucają...
1 mysia 0

Gość: sandramysza

#6331827 Napisano: 11.03.2017 21:29:17
MartaZey napisał(a):

ale ja napisalam jedynie "wejdz na jej insta". nie pisalam o rzyganiu i nie ocenialam:) a druga odpowiedz byla z watku wyzalnego, myslalam ze mozna tam sobie upuscic. mam nauczke:) zreszta juz od jakiegos czasu nie komentuje wynikow, dalam sobie na luz bo w koncu "czasem slonce, czasem deszcz". eee tam, piatek jest, jest dobrze. milego wieczoru!

Nie raz i nie dwa oceniałaś negatywnie prace innych. Właściwie na okrągło wtedy kiedy Ty nie wygrałaś. "Organizator powinien sie wstydzić przed osobami które się postarały". A Ty faktycznie tak się bardzo starasz że hej. Bez przesady po Twoich fotkach nie widać zebys godzinami nad nimi siedziala. Wieczne pretensje zawsze wtedy kiedy nie wygrałaś. Wieczne pretensje że wygrywają te same osoby. A teraz kiedy sama dużo wygrywasz to już jest w porządku. Jakoś nie widzę żebyś przestała grać dalej, bo przecież "to nie fair", wręcz przeciwnie widze Cie w kazdym konkursie foto. Mam nadzięję ze naprawde zrozumialas ze "czasem slonce czasem deszcz", bo Twoich wiecznych marudzen juz sie czytac nie dalo. Pozdrawiam emotka

jokan

#6331833 Napisano: 11.03.2017 21:53:20
braliscie moze udzial w I turze Douglasa? bo dzisiaj Pani mnie namawiała na ten konkurs, mówiąc, że moze zostanę wylosowanaemotka , a przecież tam wybierają, nie?
0 0

edzia21

#6331834 Napisano: 11.03.2017 21:57:04
jokan napisał(a):

braliscie moze udzial w I turze Douglasa? bo dzisiaj Pani mnie namawiała na ten konkurs, mówiąc, że moze zostanę wylosowana emotka , a przecież tam wybierają, nie?

A która Pani? Pani z działu marketingu Douglasa? ...Pań ze sklepów nawet pod uwagę nie biorę (z doświadczenia), więc która?
1 joan 0

edzia21

#6331839 Napisano: 11.03.2017 22:18:10
alesk napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

braliscie moze udzial w I turze Douglasa? bo dzisiaj Pani mnie namawiała na ten konkurs, mówiąc, że moze zostanę wylosowana emotka , a przecież tam wybierają, nie?

A która Pani? Pani z działu marketingu Douglasa? ...Pań ze sklepów nawet pod uwagę nie biorę (z doświadczenia), więc która?

A czy były już wyniki I tury?

tak emotka
sprawdź w "wynikach konkursów"
0 0

Gość: giuliettaX

#6331840 Napisano: 11.03.2017 22:22:41
MartaZey napisał(a):

pawcio1989 napisał(a):

Ta praca ze skrzydlami co wygrala na kinder bueno to juz do porzygania. Ile mozna dawac ta sama prace.

no coz. biore to jako komplement - zazwyczaj hejterzy przychodzą jak się zaczyna wiecej wygrywac. taki konkursowy fejm:) napracowalam sie nad skrzydłami wiec pewnie je jeszcze wykorzystam. nikogo tym nie krzywdze. zycze Tobie milego dnia mimo wszystko!

witam, nie znamy się chyba lub nie kojarzę, bo nie biorę udziału w większości konków foto ceniąc prywatność emotka  ale czy osoby z forum nie mają racji? jeżeli te skrzydła już zostały nagrodzone (lub nie ale były zgłoszone) to nie powinny być już używane w celu oszukania kolejnych komisji, uczestników i siebie.... w głowie mi się nie mieści ( w d... też nie) jak można tą samą odpowiedź, fotkę itp. wysyłać na inne konki..... narobiłaś się? wygrałaś! emotka nie wygrałaś? koniec emotka  czas na nową kreatywność emotka  na oczarowanie komisji czymś nowym emotka  na nieoszukiwanie siebie i innych, aby tylko wyłudzić nagrodę....

NA 8,5 ROKU GRANIA NIGDY NIE WYSŁAŁAM TAKIEGO SAMEGO TEKSTU CZY FOTKI DRUGI RAZ BEZ WZGLĘDU NA TO CZY WYGRAŁA CZY NIE  emotka  WOLĘ JUŻ STRACIĆ PARAGONY, BO CZASEM HASŁA UKŁADAM I TYDZIEŃ CZASU NIŻ WYSŁAĆ PLAGIAT CZY AUTOPLAGIAT emotka  A TYM BARDZIEJ OKRAŚĆ KOGOŚ Z POMYSŁU....

nie pisz o hejterach, bo to zwyczajne podstawy reklamacji, jeżeli fotka ze skrzydłami już była nagradzana emotka  może zmienisz skrzydła o ile nie było tego pomysłu (bo jak pisałam nie biorę udziału w takich konkach i nie śledzę galerii) na aureolę itp. emotka  piszę to zupełnie w dobrej wierze po przeczytaniu forum emotka  a autoplagiatów i plagiatów nie trawię emotka