Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: rafi323raf

#6331842 Napisano: 11.03.2017 22:24:40
Moja twarz już jeden konkurs wygrała, muszę ją zmienić! emotka

joan

#6331843 Napisano: 11.03.2017 22:25:42
rafi323raf napisał(a):

Ewentualnie zrób karierę w "Twoja twarz brzmi znajomo" emotka
1 goarik 0

Gość: giuliettaX

#6331844 Napisano: 11.03.2017 22:29:49
rafi323raf napisał(a):

najpierw zainwestuj w kursy "czytanie ze zrozumieniem" emotka  chyba, że masz skrzydła zamiast twarzy, bo o nich pisałam  emotka

akaska

#6331846 Napisano: 11.03.2017 22:32:29
Czego to ludzie nie zrobią dla biletów.... Masakra. Przeglądam galerię, śmieję się i przecieram oczy ze zdumienia. Fotka w kiblu - oryginalne. Z pewnością nikt na to by nie wpadł! A gość parodiujacy Luko to po prostu żenada. Nie wspominając o tych wyuzdanych, po których odechciewa się batonika. Od razu mówię, że udziału nie biorę - nie ma czego pokazać;)
0 0

edzia21

#6331850 Napisano: 11.03.2017 22:42:30
lolzek napisał(a):

Poda mi ktoś adres mailowy na ktory należy przesłać dane w konkursie Colgate Biedronka? Został on podany w smsie, nie moge sie doszukac w regulaminie, a nie mam telefonu przy sobie  emotka

konkursbiedronka@losmejores.pl
1 lolzek 0

jokan

#6331851 Napisano: 11.03.2017 22:43:34
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

braliscie moze udzial w I turze Douglasa? bo dzisiaj Pani mnie namawiała na ten konkurs, mówiąc, że moze zostanę wylosowana emotka , a przecież tam wybierają, nie?

A która Pani? Pani z działu marketingu Douglasa? ...Pań ze sklepów nawet pod uwagę nie biorę (z doświadczenia), więc która?

ze sklepu he he
0 0

edzia21

#6331852 Napisano: 11.03.2017 22:45:31
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

braliscie moze udzial w I turze Douglasa? bo dzisiaj Pani mnie namawiała na ten konkurs, mówiąc, że moze zostanę wylosowana emotka , a przecież tam wybierają, nie?

A która Pani? Pani z działu marketingu Douglasa? ...Pań ze sklepów nawet pod uwagę nie biorę (z doświadczenia), więc która?

ze sklepu he he

Z racji tego, że lubię Cię...pozostawię to bez jakiegokolwiek komentarza emotka
1 jokan 0

jokan

#6331853 Napisano: 11.03.2017 22:46:43
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

ze sklepu he he

Z racji tego, że lubię Cię...pozostawię to bez jakiegokolwiek komentarza  emotka

ja tez tego nie bede komentowac:), ale wczesniej nie czytalam regulaminu, ale skoro jest kreatywne zadanie to znaczy, ze raczej bez losowania...a tak jako ciekawostke podalam....
1 edzia21 0

norweska20

#6331872 Napisano: 12.03.2017 00:31:45
Tak się zastanawiam te kobitki z poprzedniej sesji Kinder bueno to były nasze forumowiczki? ...jak dla mnie taka sesja to super przygoda -i piękna pamiatka emotka
0 0

natamore

#6331874 Napisano: 12.03.2017 00:45:23
norweska20 napisał(a):

Tak się zastanawiam te kobitki z poprzedniej sesji Kinder bueno to były nasze forumowiczki? ...jak dla mnie taka sesja to super przygoda -i piękna pamiatka emotka

a jak wyglądała poprzednia edycja konkursu? Tak samo, czy jakaś inna forma?  emotka
0 0

natamore

#6331875 Napisano: 12.03.2017 00:54:01
akaska napisał(a):

Czego to ludzie nie zrobią dla biletów.... Masakra. Przeglądam galerię, śmieję się i przecieram oczy ze zdumienia. Fotka w kiblu - oryginalne. Z pewnością nikt na to by nie wpadł! A gość parodiujacy Luko to po prostu żenada. Nie wspominając o tych wyuzdanych, po których odechciewa się batonika. Od razu mówię, że udziału nie biorę - nie ma czego pokazać;)

a kto niby "parodiuje Luko"? emotka  Serio nie widzę nic takiego  emotka  A co dopiero wyuzdanych.. No chyba, że ślepa jestem..

natamore

#6331885 Napisano: 12.03.2017 08:39:42
natamore napisał(a):

akaska napisał(a):

a kto niby "parodiuje Luko"?  emotka  Serio nie widzę nic takiego  emotka  A co dopiero wyuzdanych.. No chyba, że ślepa jestem..

dodam, że nie ma tu nic do parodiowania.. Luko zrobił tylko selfie z batonem, spoko fotka ale nie przesadzajmy, bo naprawdę nie wiem jak można napisać, że ktoś go parodiuje.. Wrzućcie na luz kobieto emotka

monisss

#6331888 Napisano: 12.03.2017 09:23:24
norweska20 napisał(a):

cos czuje ze w tej edycji chociaz jednym glownym wygranym bedzie jakis Pan:) 
0 0

akaska

#6331892 Napisano: 12.03.2017 10:38:40
natamore napisał(a):

natamore napisał(a):

akaska napisał(a):

a kto niby "parodiuje Luko"?  emotka  Serio nie widzę nic takiego  emotka  A co dopiero wyuzdanych.. No chyba, że ślepa jestem..

dodam, że nie ma tu nic do parodiowania.. Luko zrobił tylko selfie z batonem, spoko fotka ale nie przesadzajmy, bo naprawdę nie wiem jak można napisać, że ktoś go parodiuje.. Wrzućcie na luz kobieto  emotka

Jest taka fotka, jest. W tym etapie. Gosc próbuje zrobić podobnie z brwiami. A co do tych " niesmacznych", to chyba faktycznie ktos tu jest ślepyemotka
0 0

Gość: kermit

#6331894 Napisano: 12.03.2017 10:47:29
akaska napisał(a):

natamore napisał(a):

natamore napisał(a):

akaska napisał(a):

dodam, że nie ma tu nic do parodiowania.. Luko zrobił tylko selfie z batonem, spoko fotka ale nie przesadzajmy, bo naprawdę nie wiem jak można napisać, że ktoś go parodiuje.. Wrzućcie na luz kobieto  emotka

Jest taka fotka, jest. W tym etapie. Gosc próbuje zrobić podobnie z brwiami. A co do tych " niesmacznych", to chyba faktycznie ktos tu jest ślepy emotka

Ja też nie widzę tego zdjęcia (parodii)emotka . Daj link albo napisz chociaż na której stronie. Ten etap tak?
0 0

mysia

#6331896 Napisano: 12.03.2017 10:54:54
natamore napisał(a):

natamore napisał(a):

akaska napisał(a):

Nie przeglądam na bieżąco galerii, ale akaska pisząc o "wyuzdanych" chyba źle to ujęła i miała na myśli kobiety które starają się wczuć w rolę seksownej modelki pochłaniającej bueno, bo takie fotki tam widziałam ale mnie raczej bawią emotka

notta

#6331898 Napisano: 12.03.2017 11:21:19
dyskusja w tym wątku nas tak natchnęła, że nawet my dodaliśmy swoje zdjęcia emotka . Będzie duża konkurencja w tym etapie emotka

norweska20

#6331901 Napisano: 12.03.2017 11:28:53
monisss napisał(a):

norweska20 napisał(a): Tak się zastanawiam te kobitki z poprzedniej sesji Kinder bueno to były nasze forumowiczki? ...jak dla mnie taka sesja to super przygoda -i piękna pamiatka emotka

cos czuje ze w tej edycji chociaz jednym glownym wygranym bedzie jakis Pan:) 

mi też się tak wydaje emotka - na razie 2 ..hmmm i który tu bardziej Bueno słodziak    emotka
1 monisss 0

luko922

#6331906 Napisano: 12.03.2017 11:39:18
ivanotta napisał(a):

dyskusja w tym wątku nas tak natchnęła, że nawet my dodaliśmy swoje zdjęcia  emotka . Będzie duża konkurencja w tym etapie  emotka

Uff, dobrze, że mnie to już nie dotyczy! emotka
0 0

arabela79

#6331908 Napisano: 12.03.2017 11:42:34
Akaska pewnie miała na myśli kwiatki typu choćby z tej strony :
http://wizaz.pl/a...ery.php?w=3&p=23
Nie rozumiem też fenomenu fot z oczkiem. To już drażni.
0 0