Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

kalafior

#6331600 Napisano: 10.03.2017 20:43:36
MartaZey napisał(a):

pawcio1989 napisał(a):

Ta praca ze skrzydlami co wygrala na kinder bueno to juz do porzygania. Ile mozna dawac ta sama prace.

no coz. biore to jako komplement - zazwyczaj hejterzy przychodzą jak się zaczyna wiecej wygrywac. taki konkursowy fejm:) napracowalam sie nad skrzydłami wiec pewnie je jeszcze wykorzystam. nikogo tym nie krzywdze. zycze Tobie milego dnia mimo wszystko!

Nie popieram tworzenie konta "na szybko" by coś/kogoś hejtować. Ale droga Marto, trochę powiewa tu hipokryzją ponieważ nie tak dawno temu, sama zachęcałaś do oglądani profilu Insta osoby która powielała jeden pomysł do kilku konkursów i tym pomysłem wygrywała. Skoro zachęcałaś do odwiedzin, to chyba wtedy Tobie to nie pasowało.
Do tego często (nie zawsze!) mocno inspirujesz się pracami które już wygrały i powielasz te same pomysły w swoim, nowym wydaniu. 
Prawdą jest że również, że i Ty miałaś dość jak w kółko wygrywały te same osoby. Dlatego warto o tym pamiętać nawet jak się jest na fali wygrywania, co drażni nas u wygrywających kiedy samemu ma się gorszy czas w konkursach. 
Nie, nie śledzę Cię. Po prostu w czasie poniższych wypowiedzi skojarzyłam Cię tu na forum z Twoim kontem na Insta, dlatego utkwiły mi w pamięci. Gratuluję Ci wygranych, bo przyznać muszę że twoje prace są miłe dla oka.

MartaZey napisał(a):
bruce napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Dla mnie Pani Kasia K. absolutnie nie. Jak wchodzę na jej instagrama to nuda nudą powiewa. Motyw ciągle ten sam - ona i dziecko z kokardkami na głowach, tylko tło się zmienia, już z 3-4 konkursy na tę modłę widziałam.... Dla mnie za to super 2 miejsce. Bardzo dobre zdjęcie!

O, to ja wcale tego nie wiedziałam, myślałam, że to nowy pomysł...  emotka   emotka

to wejdź na jej insta:) 

MartaZey napisał(a):

Nigdy jeszcze nie narzekałam, ale chyba ide na konkursowy detoks. Mam  wrazenie, ze staram sie i staram, cykam fotki, piszę i owszem, coś tam wygrywam. Ale zazwyczaj mam 2-3 miejsce, a główne zgarniają w kółko te same osoby...i tak sobie mysle, ze chyba szkoda czasu, nie podobam sie organizatorom, nie podobam sie jury. chlip chlip 

mczarna

#6331605 Napisano: 10.03.2017 20:55:00
edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

Czy w Kinder Bueno można wygrać kilka razy w różnych etapach? emotka

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wystarczyło napisac tak lub nie...proste  emotka

Wystarczy poczytać, proste
0 0

madzia1-s

#6331607 Napisano: 10.03.2017 21:07:38
Jak to możliwe ze w loterii czystej wygraly zgloszenia na podstawie paragonow z 2016 roku emotka  przeciez one w ogole nie powinny byc zgloszone (nie powinno przyjmowac zgloszen przed data rozpoczecia loterii) a juz w ogole po wylosowaniu powinno sie od razu odrzucac takie zgloszenie....

luko922

#6331608 Napisano: 10.03.2017 21:14:36
madzia1-s napisał(a):

Jak to możliwe ze w loterii czystej wygraly zgloszenia na podstawie paragonow z 2016 roku emotka  przeciez one w ogole nie powinny byc zgloszone (nie powinno przyjmowac zgloszen przed data rozpoczecia loterii) a juz w ogole po wylosowaniu powinno sie od razu odrzucac takie zgloszenie....

Mi się wydaje, że to jakiś błąd. No niemożliwe, żeby ktoś zgłaszał paragony z 2016. A nawet jeśli, to nie aż tyle osób.
0 0

Gość: mariolakal

#6331610 Napisano: 10.03.2017 21:26:39
luko922 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Mi się wydaje, że to jakiś błąd. No niemożliwe, żeby ktoś zgłaszał paragony z 2016. A nawet jeśli, to nie aż tyle osób.

Mam głupie pytanie: co to za loteria "Czysta woda" ? Nie mogę znaleźć w bazie... emotka
0 0

Gość: nadeim

#6331611 Napisano: 10.03.2017 21:28:31
mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Mam głupie pytanie: co to za loteria "Czysta woda" ? Nie mogę znaleźć w bazie...  emotka

jaka woda?
https://www.czystaloteria.pl/
0 0

kalafior

#6331612 Napisano: 10.03.2017 21:28:34
mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Mam głupie pytanie: co to za loteria "Czysta woda" ? Nie mogę znaleźć w bazie...  emotka

Czysta loteria emotka
0 0

yolka123

#6331614 Napisano: 10.03.2017 21:29:09
To stara poczciwa Paczka-Sprżątaczka w nowej odsłonie emotka
https://www.e-kon...ia.html#.WMMMQtThCt8
0 0

Gość: MartaZey

#6331615 Napisano: 10.03.2017 21:29:32
ale ja napisalam jedynie "wejdz na jej insta". nie pisalam o rzyganiu i nie ocenialam:) a druga odpowiedz byla z watku wyzalnego, myslalam ze mozna tam sobie upuscic. mam nauczke:) zreszta juz od jakiegos czasu nie komentuje wynikow, dalam sobie na luz bo w koncu "czasem slonce, czasem deszcz". eee tam, piatek jest, jest dobrze. milego wieczoru!
0 0

Gość: mariolakal

#6331618 Napisano: 10.03.2017 21:37:30
nadeim napisał(a):

mariolakal napisał(a):

luko922 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

jaka woda?
https://www.czystaloteria.pl/

aaaaaa... Wróciłam właśnie z pokazu "czystej żywej wody" i wszystko mi się z nią kojarzy... emotka

do.ta.3

#6331634 Napisano: 10.03.2017 22:03:22
mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

cofnij się o stronę, poczytaj,proste... Wystarczyło napisac tak lub nie...proste  emotka

3. Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, jednak może zostać laureatem tylkojednej nagrody głównej oraz jednej nagrody I, II lub III stopnia. 

dzasmina

#6331648 Napisano: 10.03.2017 22:48:01
joan napisał(a):

pawcio1989 napisał(a):

Ta praca ze skrzydlami co wygrala na kinder bueno to juz do porzygania. Ile mozna dawac ta sama prace.

Ciekawe, czy jeśli ewentualnie kiedyś zamieszczę swoją facjatę na KB, też ktoś specjalnie założy konto na naszym portalu, żeby mnie zjechać. Czy może raczej moja pospolitość nie będzie godna uwagi? emotka

hmm i to jest dobre pytanie, też je sobie czasem zadaję.
joan nie ma się nad czym zastanawiać, trzeba spróbowaćemotka  
1 kajeczka 0

kajeczka

#6331649 Napisano: 10.03.2017 22:52:07
mariolakal napisał(a):

aaaaaa... Wróciłam właśnie z pokazu "czystej żywej wody" i wszystko mi się z nią kojarzy...  emotka

Hej bystra woda ! emotka

monisss

#6331667 Napisano: 11.03.2017 07:27:35
MartaZey napisał(a):

ale ja napisalam jedynie "wejdz na jej insta". nie pisalam o rzyganiu i nie ocenialam:) a druga odpowiedz byla z watku wyzalnego, myslalam ze mozna tam sobie upuscic. mam nauczke:) zreszta juz od jakiegos czasu nie komentuje wynikow, dalam sobie na luz bo w koncu "czasem slonce, czasem deszcz". eee tam, piatek jest, jest dobrze. milego wieczoru!

Na forum tp trzeba uwazac co sie pisze;) a najlepiej nie pisac nic bo zawsze komus cos nie pasuje;) p.s. fota aniola extra - pozytywnie zazdraszczam:) 

paula9891

#6331672 Napisano: 11.03.2017 08:30:46
do.ta.3 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

mczarna napisał(a):

edith napisał(a):

3. Jeden Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, jednak może zostać laureatem tylkojednej nagrody głównej oraz jednej nagrody I, II lub III stopnia. 

Niby nie mozna, co wynika z regulaminu, ale w MDW sa wpisy o wygranej bonu i biletow. Czy jest ktoś, kto wygral oba stopnie, na jedno imie i nazwisko?
0 0

estrelitta

#6331674 Napisano: 11.03.2017 09:02:52
monisss napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Na forum tp trzeba uwazac co sie pisze;) a najlepiej nie pisac nic bo zawsze komus cos nie pasuje;) p.s. fota aniola extra - pozytywnie zazdraszczam:) 

Mi się także podoba. Jest pomysł, jest ładna modelka, jest zdjęcie, jest nagroda. Gratuluję!

Gość: MartaZey

#6331685 Napisano: 11.03.2017 10:46:14
monisss napisał(a):

MartaZey napisał(a):

dzieki:)
0 0

szczupak

#6331736 Napisano: 11.03.2017 15:38:46
mam pytanie do loterii HEINEKENA, dlaczego w niektóre dni nie ma 10 nagrodzonych kegami, tzn ze nie było tylu zgłoszeń???
chyba mało prawdopodobne, bo moje poszło np 9 marca i otrzymałam emila ze poprawnie zarejestrowany kod a nagrody nie mam a nagrodzonych 8 osób???
ktoś coś może mi rozjaśnić ??
dzięki z góry za wszelkie info
0 0

izkak

#6331739 Napisano: 11.03.2017 15:51:52
szczupak napisał(a):

mam pytanie do loterii HEINEKENA, dlaczego w niektóre dni nie ma 10 nagrodzonych kegami, tzn ze nie było tylu zgłoszeń???
chyba mało prawdopodobne, bo moje poszło np 9 marca i otrzymałam emila ze poprawnie zarejestrowany kod a nagrody nie mam a nagrodzonych 8 osób???
ktoś coś może mi rozjaśnić ??
dzięki z góry za wszelkie info

Wylosowane osoby otrzymują maila z linkiem do formularza, który trzeba wypełnić w ciągu dwóch dni. Jeśli ktoś tego nie zrobi w tym czasie, to nagroda mu przepada i nie pojawia się na stronie wśród laureatów. W tej loterii prawdopodobnie (sprawdź w regulaminie) jest rezerwa, więc na miejsce tych osób powinny wpaść kolejne wylosowane, o ile one wypełnią formularz z danymi  emotka  
0 0

mysia

#6331746 Napisano: 11.03.2017 16:10:26
estrelitta napisał(a):

monisss napisał(a):

MartaZey napisał(a):

Mi się także podoba. Jest pomysł, jest ładna modelka, jest zdjęcie, jest nagroda. Gratuluję!

Jeśli o aniołkach to mi się bardziej podoba aniołek z 1 tygodnia, choć pewnie ktoś napisze że pani Katarzyna K. wykorzystywała już ten motyw, według mnie słusznie przyznali jej bonik zalando, w końcu ładna dziewczyna, urocze foto, jakoś tak bardziej bueno emotka a w konkursie jak wszyscy z początku sądziliśmy głównie chodziło o twarz emotka  
0 0