Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

isiulka

#6335616 Napisano: 20.03.2017 18:42:58
pablo75 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Moja duża wygrana i wielki pech jak zawsze.Wygrałam Spa z Carrefoura  z syreny pierwsze moje wymarzone spa  i co i d....a sprawdzam regulamin a mój C4  nie brał udziału a na stronie głównej jest lista konkursów i bierze udział i co robić.Kto pomoże?

chyba musisz się wywiedzieć u źródła, zadzwoń do c4 najpierw a potem do organizotora konkursu...szkoda by przepadło...

Miałem podobną sytuację w Smolarze w konkursie coca cola,wygrałem 100 zł ale nie kupiłem ze sklepu znajdującego się na liście i dostałem wiadomość że nie spełniłem warunków regulaminu i nagroda przepadła.

Ja tak mam z Garnierem, sklep był ob klejony plakatami a teraz patrze, że nie ma go na liście emotka  
0 0

gagi

#6335618 Napisano: 20.03.2017 18:45:35
violka88 napisał(a):

mam pytanie do osób które wygrały bilety  Adixol - z jakiego numeru dzwonią ????
bo mam nieodebrany 22 440 98 XXX taki numer a nikt nie odbiera emotka  czy to może Adixol
prosże o pomoc emotka

adixol z 22 408 46 42
0 0

monisss

#6335620 Napisano: 20.03.2017 18:48:59
isiulka napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

Moja duża wygrana i wielki pech jak zawsze.Wygrałam Spa z Carrefoura  z syreny pierwsze moje wymarzone spa  i co i d....a sprawdzam regulamin a mój C4  nie brał udziału a na stronie głównej jest lista konkursów i bierze udział i co robić.Kto pomoże?

chyba musisz się wywiedzieć u źródła, zadzwoń do c4 najpierw a potem do organizotora konkursu...szkoda by przepadło...

Miałem podobną sytuację w Smolarze w konkursie coca cola,wygrałem 100 zł ale nie kupiłem ze sklepu znajdującego się na liście i dostałem wiadomość że nie spełniłem warunków regulaminu i nagroda przepadła.

Ja tak mam z Garnierem, sklep był ob klejony plakatami a teraz patrze, że nie ma go na liście emotka  

ja tak samo.. dałabym sobie rękę uciąć , że widziałam gdzieś , że mogę w moim sklepie kupić.. a tu bach już go nie ma ;(
0 0

suurvive

#6335639 Napisano: 20.03.2017 19:07:27
Czy wie ktoś może dlaczego nie mogę dodać zgłoszenia do tego konkursu http://www.dzienkobietzfantasia.pl ponieważ ciągle pisze że jest niepoprawne? emotka  
0 0

Kozunia1982

#6335645 Napisano: 20.03.2017 19:20:48
bruce napisał(a):

suurvive napisał(a):

Czy wie ktoś może dlaczego nie mogę dodać zgłoszenia do tego konkursu http://www.dzienkobietzfantasia.pl ponieważ ciągle pisze że jest niepoprawne? emotka  

Jak ja teraz próbuję, to od razu mam komunikat, że jest już w bazie i jest podany (jak zwykle w takich sytuacjach) tłustym drukiem link do niego, aby sprawdzić, czy to aby na pewno jest ten sam konkurs.

Hmm ja dodałam dosłownie przed sekundą i było bez problemu emotka
0 0

Kozunia1982

#6335650 Napisano: 20.03.2017 19:26:45
bruce napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

bruce napisał(a):

suurvive napisał(a):

Jak ja teraz próbuję, to od razu mam komunikat, że jest już w bazie i jest podany (jak zwykle w takich sytuacjach) tłustym drukiem link do niego, aby sprawdzić, czy to aby na pewno jest ten sam konkurs.

Ten sam konkurs dodałaś do bazy? emotka

Nie konkurs. Zgłoszenie. W zapytaniu było pytanie o zgłoszenie do konkursu. 
1 brucee 0

suurvive

#6335652 Napisano: 20.03.2017 19:31:17
Kozunia1982 napisał(a):

bruce napisał(a):

Kozunia1982 napisał(a):

bruce napisał(a):

suurvive napisał(a):

Ten sam konkurs dodałaś do bazy? emotka

Nie konkurs. Zgłoszenie. W zapytaniu było pytanie o zgłoszenie do konkursu. 

Dokładnie, chodziło mi o zgłoszenie do konkursu emotka  W regulaminie nie wyczytałam nic o limicie znaków, a ciągle widnieje napis "wprowadź poprawny opis"....
1 brucee 0

Gość: rafi323raf

#6335656 Napisano: 20.03.2017 19:35:56
Kopiowałaś może z worda hasło? Czasem przez to nie chciało mi wysyłać.
1 brucee 0

atanerka

#6335658 Napisano: 20.03.2017 19:36:47
suurvive napisał(a):

Usuń wszelkie nietypowe znaki tzw. „specjalne” – zwłaszcza # i &.
U mnie nie wysyłało zgłoszenie przez pauzę (-)
1 brucee 0

suurvive

#6335659 Napisano: 20.03.2017 19:38:03
rafi323raf napisał(a):

Kopiowałaś może z worda hasło? Czasem przez to nie chciało mi wysyłać.

Problem rozwiązany, napisałam wcześniej na brudno w wordzie i szybko skopiowałam emotka  przepisałam od nowa i wszystko poszło, dzięki za pomoc!  emotka
1 brucee 0

asantesana

#6335673 Napisano: 20.03.2017 19:55:53
Czy ja dobrze widzę, ze w konkursie Garnier w Biedronce nie ma limitu znaków? emotka
0 0

yolka123

#6335677 Napisano: 20.03.2017 20:06:34
asantesana napisał(a):

Czy ja dobrze widzę, ze w konkursie Garnier w Biedronce nie ma limitu znaków? emotka

Dobrze widzisz emotka  Bez numeru paragonu, bez limitu i Agencja Warszawa, czyli nowa odsłona Blueberry-garniery-lśniace pantery"

mysz-s

#6335678 Napisano: 20.03.2017 20:07:17
asantesana napisał(a):

jest 160 znaków ale za to nie ma nr paragonu emotka
0 0

atanerka

#6335679 Napisano: 20.03.2017 20:10:14
mysz-s napisał(a):

asantesana napisał(a):

Treść wiadomości  SMS może przekroczyć 160 znaków, licząc łącznieze spacjami i znakami interpunkcyjnymi.
W przypadku, gdy ilość znaków w wiadomości SMS przekroczy liczbę 160 znaków, zostanie naliczona kolejna opłata zgodnie z punktem poprzedzającym zakażdą następną rozpoczętą wiadomość SMS.
0 0

aurorcia

#6335680 Napisano: 20.03.2017 20:10:45
mysz-s napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie ma ani numeru paragonu, ani limitu znaków.
0 0

mysz-s

#6335683 Napisano: 20.03.2017 20:14:15
atanerka napisał(a):

mysz-s napisał(a):

asantesana napisał(a):

Treść wiadomości  SMS może przekroczyć 160 znaków, licząc łącznieze spacjami i znakami interpunkcyjnymi.
W przypadku, gdy ilość znaków w wiadomości SMS przekroczy liczbę 160 znaków, zostanie naliczona kolejna opłata zgodnie z punktem poprzedzającym zakażdą następną rozpoczętą wiadomość SMS.

zwracam honor sama sobie doczytałam to nie
0 0

edzia21

#6335690 Napisano: 20.03.2017 20:31:32
yolka123 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dobrze widzisz emotka  Bez numeru paragonu, bez limitu i Agencja Warszawa, czyli nowa odsłona Blueberry-garniery-lśniace pantery"

ale szacun za to:
4. Odpowiedzi udzielone w ramach Zadania Konkursowego winny być przedstawione jedynie wformie słownej, niedopuszczalne jest zgłaszanie odpowiedzi udzielonych w ramach Zadania Konkursowego zawierających, w szczególności, zdjęcia, rysunki bądź filmy; takie odpowiedzi udzielone w ramach Zadania Konkursowego nie będą brane pod uwagę przy rozstrzyganiu Konkursu.

Na pohybel "makietoj#bcą" emotka

infatne

#6335710 Napisano: 20.03.2017 21:37:54
minionek napisał(a):

infatne napisał(a):

Albedo Kamis 
Wyslalam im oświadczenie poleconym.
Poczta informuje , ze odebrali 27 lutego o 18.17 
Twierdzą , że nie mogą go znaleźć bo mieli ostatnio przeprowadzkę i maja problem z pocztą tz nie mogą mi wydać nagrody.
Mam potwierdzenie ze wysłałam a oni odebrali chyba powinni mi ją wydać .....

Mieliście taka sytuacje ??

Walcz z nimi, jeżeli masz potwerdzenie,że odebrali, to znaczy, że ktoś musiał to odebrać. Jeżeli z ich winy został list zagubiony powinni dać Ci czas na wysłanie nowego potwierdzenia danych pocztą albo mailowo. A jak to nie zaskutkuje złóż zażalenie do Kamisa- być może ktoś od nich z marketingu zadziała w twojej sprawie u Albedo

Oświadczenie im mogę wysłać ale orginal paragonu poszedł do nich...
0 0

violka88

#6335722 Napisano: 20.03.2017 22:04:41
gagi napisał(a):

violka88 napisał(a):

mam pytanie do osób które wygrały bilety  Adixol - z jakiego numeru dzwonią ????
bo mam nieodebrany 22 440 98 XXX taki numer a nikt nie odbiera emotka  czy to może Adixol
prosże o pomoc emotka

adixol z 22 408 46 42

dzieki  emotka
0 0

notta

#6335728 Napisano: 20.03.2017 22:11:36
edzia21 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

asantesana napisał(a):

ale szacun za to:
4. Odpowiedzi udzielone w ramach Zadania Konkursowego winny być przedstawione jedynie wformie słownej, niedopuszczalne jest zgłaszanie odpowiedzi udzielonych w ramach Zadania Konkursowego zawierających, w szczególności, zdjęcia, rysunki bądź filmy; takie odpowiedzi udzielone w ramach Zadania Konkursowego nie będą brane pod uwagę przy rozstrzyganiu Konkursu.

Na pohybel "makietoj#bcą" emotka

dreams comes trueemotka