Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

margarittta

#6347321 Napisano: 18.04.2017 09:43:46
olunka napisał(a):

monkakk napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Witam. Czy jest ktoś na forum kto wygrał w konkursie DC LAys i PEpsi?:-)

Tak ktoś pisał że z tamtego tygodnia ma wygraną

własnie przeczytałam maila  - wygrana z 10.04 emotka emotka

super gratki!!!!!!!!! ja grałam w 2 pierwsze dni więc już pewnie po ptakach:D
0 0

lusienka

#6347373 Napisano: 18.04.2017 12:00:19
Czy w Drogerii Polskie były już smsy z wygraną,bo na liście zwycięzców z zestawem somat niby jestem,nr się zgadza i data ale żadnej informacji nie dostalam
0 0

monisss

#6347374 Napisano: 18.04.2017 12:01:13
lusienka napisał(a):

Czy w Drogerii Polskie były już smsy z wygraną,bo na liście zwycięzców z zestawem somat niby jestem,nr się zgadza i data ale żadnej informacji nie dostalam

mam to samo ale z Kolibrem, czuje,ze smsy nie poszly emotka

lusienka

#6347375 Napisano: 18.04.2017 12:04:59
monisss napisał(a):

lusienka napisał(a):

Dziękuję  emotka
0 0

asantesana

#6347420 Napisano: 18.04.2017 13:36:22
Pogubiłam się w konkursie Zottarelli emotka  Po pierwsze w regulaminie jest napisane, ze trzeba wgrać skan paragonu - nie miałam na to odpowiedniego pola. Po drugie po wpisaniu danych i odpowiedzi wyskoczyło mi, że wygrałam kod rabatowy, a przecież chciałam wziąć udział w konkursie, a nie wygrywać rabaty. Czy moje zgłoszenie bierze udział w konkursie? 
0 0

elmo

#6347422 Napisano: 18.04.2017 13:44:05
asantesana napisał(a):

Pogubiłam się w konkursie Zottarelli  emotka  Po pierwsze w regulaminie jest napisane, ze trzeba wgrać skan paragonu - nie miałam na to odpowiedniego pola. Po drugie po wpisaniu danych i odpowiedzi wyskoczyło mi, że wygrałam kod rabatowy, a przecież chciałam wziąć udział w konkursie, a nie wygrywać rabaty. Czy moje zgłoszenie bierze udział w konkursie? 

Miałam to samo, zrobiłam zdjęcie paragonu i zasiadłam do zgłoszenia.... Mam wygrany rabat i nie wiem, co dalej... 

lemontree96

#6347423 Napisano: 18.04.2017 13:44:19
asantesana napisał(a):

Pogubiłam się w konkursie Zottarelli  emotka  Po pierwsze w regulaminie jest napisane, ze trzeba wgrać skan paragonu - nie miałam na to odpowiedniego pola. Po drugie po wpisaniu danych i odpowiedzi wyskoczyło mi, że wygrałam kod rabatowy, a przecież chciałam wziąć udział w konkursie, a nie wygrywać rabaty. Czy moje zgłoszenie bierze udział w konkursie? 

Zgłoszenie bierze udział. Ja też po wysłaniu zgłoszenia dostałam kod rabatowy 15%, później przyszedł mail o wygranych sztućcach  emotka  Pole do wgrania skanu paragonu jest dopiero w formularzu zwycięzcy.

anialistopad

#6347425 Napisano: 18.04.2017 13:44:58
No dobra a po jakim czasie zottarella informuje o wygranej?
0 0

monisss

#6347426 Napisano: 18.04.2017 13:45:31
asantesana napisał(a):

wiesz co - w ogóle to jest dziwne bo tam klikasz sprawdź kod emotka i wyskakuje na zielono jak jest nieużyty (tak mniemam..) i ja też nie miałam miejsca,żeby wgrać skan paragonu - podejrzewam,że jak się wygra sztućce to dopiero proszą?
0 0

venix

#6347427 Napisano: 18.04.2017 13:46:19
lusienka napisał(a):

monisss napisał(a):

lusienka napisał(a):

Dziękuję  emotka

W Spar smsy poszły następnego dnia od ukazania się listy. Tez się widzę i czekam emotka  
1 monisss 0

asantesana

#6347428 Napisano: 18.04.2017 13:46:39
lemontree96 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Zgłoszenie bierze udział. Ja też po wysłaniu zgłoszenia dostałam kod rabatowy 15%, później przyszedł mail o wygranych sztućcach  emotka  Pole do wgrania skanu paragonu jest dopiero w formularzu zwycięzcy.

Gratuluję. A kiedy dostałaś powiadomienie? Jest napisane, że nagrody przyznają tygodniowo, ale nic o terminie powiadomienia. Wymiękam ostatnio przy tych regulaminach...
0 0

lemontree96

#6347430 Napisano: 18.04.2017 13:50:16
Wysłałam zgłoszenie na Zottarellę wieczorem i następnego dnia rano znalazłam w skrzynce wiadomość o wygranej. Chyba trafiłam w moment, kiedy czytali emotka
0 0

asantesana

#6347431 Napisano: 18.04.2017 13:52:50
lemontree96 napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Zottarellę wieczorem i następnego dnia rano znalazłam w skrzynce wiadomość o wygranej. Chyba trafiłam w moment, kiedy czytali  emotka

No to już kosmiczny kosmos jak dla mnie emotka
0 0

monisss

#6347433 Napisano: 18.04.2017 13:53:26
lemontree96 napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Zottarellę wieczorem i następnego dnia rano znalazłam w skrzynce wiadomość o wygranej. Chyba trafiłam w moment, kiedy czytali  emotka

ja wysyłałam teraz w Swieta emotka ciekawe czy dzis czy jutro powiadomia z tego okresu
0 0

cherry_coke

#6347438 Napisano: 18.04.2017 14:05:39
lemontree96 napisał(a):

A później trzeba wysyłać oryginał paragonu jak się wygra? Czy mogę zotarellę wrzucać na paragon z innymi konkursowymi rzeczami? emotka
0 0

monisss

#6347440 Napisano: 18.04.2017 14:07:46
asantesana napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Gratuluję. A kiedy dostałaś powiadomienie? Jest napisane, że nagrody przyznają tygodniowo, ale nic o terminie powiadomienia. Wymiękam ostatnio przy tych regulaminach...

ja też, bo dopiero teraz do mnie dotarło,że część kodów wygrywa sztućce od razu.. ale jaki to sens? skoro może ktoś stać w sklepie i klepać te kody? wychodzi na to,że 500 zestawów jest w kodach a 500 do wygrania w konkursie?!
0 0

lemontree96

#6347441 Napisano: 18.04.2017 14:11:15
cherry_coke napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

A później trzeba wysyłać oryginał paragonu jak się wygra? Czy mogę zotarellę wrzucać na paragon z innymi konkursowymi rzeczami? emotka

Nie musiałam odsyłać paragonu

deva

#6347442 Napisano: 18.04.2017 14:12:43
lemontree96 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Nie musiałam odsyłać paragonu

czy oprócz wklepywania kodów jest tam konkurs gdzie trzeba cos pisać? Bo nie widzę nic takiego a lemontree napisała: czytali....
0 0

lemontree96

#6347445 Napisano: 18.04.2017 14:15:18
Po wklepaniu kodu wyświetla się formularz konkursowy z pytaniem ,,Za co kochasz Zottarellę?" (swoją drogą, w regulaminie nadal jest inne pytanie czy już poprawili?)
0 0

deva

#6347448 Napisano: 18.04.2017 14:23:10
lemontree96 napisał(a):

Po wklepaniu kodu wyświetla się formularz konkursowy z pytaniem ,,Za co kochasz Zottarellę?" (swoją drogą, w regulaminie nadal jest inne pytanie czy już poprawili?)

dzięki emotka
0 0