Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk

#6347855 Napisano: 19.04.2017 15:22:08
giulietta napisał(a):

monkakk napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

giulietta napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

giulietta napisał(a):

o Tyskie Klasyczne nie bierze udziału w loterii?  emotka  https://tyskienaj...zenagrilla.pl/#rules

a klasyczne to jakie?
Bo to zwykle to gronie właśnie emotka

Klasyczne to Klasyczne, a nie Gronie   emotka   http://www.kp.pl/...iwa/tyskie-klasyczne

AAa faktycznie, juz kojarze emotka

Wg regulaminu biorą udział Tyskie Gronie, Tyskie Radler i Tyskie Niepasteryzowane w butelkach lub puszkach o pojemności 500 ml , 330 ml, 550 ml

Klasyczne jest w Biedronce i ktoś mógł kupić przez pomyłkę temu napisałam w ramach ostrzeżenia  emotka  a czy w tym reg. były takie daty zakupu od początku?  emotka  hostessy w marketach już w tamtym tygodniu dawały ulotki i zachęcały do zakupu, a późniejszego grania  emotka

Nie tylko w Biedronce emotka . Zasugerowałam się, że pytasz skoro jest znak zapytania u Ciebie emotka  
0 0

Claudia77

#6347904 Napisano: 19.04.2017 17:31:00
a żabka always/naturella już pozamiatane czy jeszcze nie? - juz znalazłam nieaktualne emotka
0 0

petunija1

#6347929 Napisano: 19.04.2017 18:49:40
lemontree96 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

lemontree96 napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Zottarellę wieczorem i następnego dnia rano znalazłam w skrzynce wiadomość o wygranej. Chyba trafiłam w moment, kiedy czytali  emotka

A później trzeba wysyłać oryginał paragonu jak się wygra? Czy mogę zotarellę wrzucać na paragon z innymi konkursowymi rzeczami? emotka

Nie musiałam odsyłać paragonu

Tam trzeba dokończyc rejestrację i wgrac paragon.
Link jest w mailu z info o wygranej.
0 0

bandit

#6347968 Napisano: 19.04.2017 21:08:08
calowanie samochodu zakonczone emotka
http://www.tvn24....konkursu,733194.html
0 0

Bimbusia

#6347975 Napisano: 19.04.2017 21:26:45
Czy dobrze rozumiem, że po wygraniu nagrody z tuńczyka Princes odsylam dane do wysyłki na ten sam mail z którego otrzymałam informację o wygranej? i że nie odsyła się skanu paragonu?
0 0

olunka

#6347981 Napisano: 19.04.2017 21:48:09
kto mi wytłumaczy ile mam serków Hochland zakupic na konkurs w ABC i Odido, na ulotce - jeden dowolny, w reg - w zał 8 x 130g emotka
0 0

edzia21

#6347982 Napisano: 19.04.2017 21:49:42
olunka napisał(a):

kto mi wytłumaczy ile mam serków Hochland zakupic na konkurs w ABC i Odido, na ulotce - jeden dowolny, w reg - w zał 8 x 130g emotka

1 wystarczy, to o czym piszesz to opakowania zbiorcze.
0 0

sylwika76

#6347994 Napisano: 19.04.2017 22:36:06
czy jest jakiś limit znaków na Danio w Stokrotce?
0 0

mrmax

#6348086 Napisano: 20.04.2017 10:08:59
Słuchajcie, to co wyprawia ostatnio Albedo to przegięcie pały jest:
- listy im giną, mimo że na poczcie widnieją jako dostarczone, 
- konkursy dla henkela w tym samym okresie w ITM i selgrosie mają ten sam prefiks
- kręcą wały na nagrodach - np. w loterii wedla rozdali 19 z 200 bonów po 200 zł
- nie mają rezerwy w wielu konkursach, a nagrody przechodzą na rzecz organizatora - przypadek? nie sądzę emotka

Nie nawołuję do bojkotu, bo to nie zadziała, ale apeluję, byśmy się zebrali i pisali zbiorcze reklamacje i zażalenia na obsługę konkursów przez Albedo do sponsorów nagród, bo chyba nie o to chodzi firmom, by agencja konkursowa działała negatywnie na wizerunek firmy, a tak się w tej chwili zaczyna dziać. Jeśli agencja nie radzi sobie, niech się nie zabiera za konkursy. Pamiętajcie, że w kupie siła! Co wy na to?

monisss

#6348087 Napisano: 20.04.2017 10:11:22
mrmax napisał(a):

- konkursy dla henkela w tym samym okresie w ITM i selgrosie mają ten sam prefiks
- kręcą wały na nagrodach - np. w loterii wedla rozdali 19 z 200 bonów po 200 zł
- nie mają rezerwy w wielu konkursach, a nagrody przechodzą na rzecz organizatora - przypadek? nie sądzę emotka

Nie nawołuję do bojkotu, bo to nie zadziała, ale apeluję, byśmy się zebrali i pisali zbiorcze reklamacje i zażalenia na obsługę konkursów przez Albedo do sponsorów nagród, bo chyba nie o to chodzi firmom, by agencja konkursowa działała negatywnie na wizerunek firmy, a tak się w tej chwili zaczyna dziać. Jeśli agencja nie radzi sobie, niech się nie zabiera za konkursy. Pamiętajcie, że w kupie siła! Co wy na to?

a konkurs PURa? czy tam ktoś wygrał Thermomix? czy z III tury powiadamli zwycięzców?
0 0

aurorcia

#6348088 Napisano: 20.04.2017 10:13:47
Teraz patrzę i faktycznie w konkursie Henkel ten sam prefiks, ten sam numer i czas trwania zazębia się w Selgros i Intermarcheemotka
0 0

monisss

#6348089 Napisano: 20.04.2017 10:14:44
aurorcia napisał(a):

Teraz patrzę i faktycznie w konkursie Henkel ten sam prefiks, ten sam numer i czas trwania zazębia się w Selgros i Intermarche emotka

ale pytania byly inne.. raczej nie beda mieli wiekszych problemow w rozszyfrowaniu kto na jaki konk slal.. ale fakt,ze sami sobie niezly balagan zrobili. a probowal ktos slac na Henkel. bez 1?:P
0 0

mrmax

#6348090 Napisano: 20.04.2017 10:16:42
monisss napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Teraz patrzę i faktycznie w konkursie Henkel ten sam prefiks, ten sam numer i czas trwania zazębia się w Selgros i Intermarche emotka

ale pytania byly inne.. raczej nie beda mieli wiekszych problemow w rozszyfrowaniu kto na jaki konk slal.. ale fakt,ze sami sobie niezly balagan zrobili. a probowal ktos slac na Henkel. bez 1?:P

właśnie przez ten bałagan, konkursy w Albedo nie mają sensu - tam wszystko to przypadek, dlatego trzeba coś z tym zrobić, bo ich ignorancja w podejściu do swojej pracy, przekracza już wszystkie granice
0 0

sylwika76

#6348092 Napisano: 20.04.2017 10:18:50
czy na foremki z Palmy  wysyłacie pesel???na taka nagrodę tyle danych ???
0 0

carissma

#6348094 Napisano: 20.04.2017 10:20:43
sylwika76 napisał(a):

Właśnie też mnie to ciekawi. Zastanawiam się, czy nie wysłać tylko daty urodzenia. Jeśli nie przyślą nagrody, to chyba ogromna strata nie będzie. emotka
1 joan 0

sylwika76

#6348095 Napisano: 20.04.2017 10:21:57
carissma napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Właśnie też mnie to ciekawi. Zastanawiam się, czy nie wysłać tylko daty urodzenia. Jeśli nie przyślą nagrody, to chyba ogromna strata nie będzie. emotka

Ja nie podam peselu i zobaczę co odpisząemotka
0 0

aerdna

#6348096 Napisano: 20.04.2017 10:22:13
monisss napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Henkel - był w Polo z loterią.
Henkel1. - dzwoniłam, pytałam. 2 x oddzwaniała do mnie babeczka. Najpierw jej nie było, potem nie wiedziała o co mi chodzi i musiała zajrzeć najpierw do regulaminów. A za 3cim razem usłyszałam, że mam się nie martwić, że wszystko jest w porządku i mam słać bez obaw. Na moje pytanie, czy zatem w ITM zostanie coś poprawione ? Usłyszałam, że nie. Że oni sobie poradzą. I będą najpierw czytać i rozdzielać, potem ponownie czytać i wybierać emotka

Pomijam już fakt, że na plakacie w ITM widnieje kwota 20 zł netto.
A w Selgrosie były 2 różne pytania - gazetka + ulotki swoje, regulamin swoje.

Więc summa summarum na Henkel1. poszły odpowiedzi na 3 różne pytania. Powodzenia w czytaniu emotka

minionek

#6348162 Napisano: 20.04.2017 12:10:54
Czy ktoś na forum chwalił się główną nagrodą z PUR etykieta?  Od2 tyg nie wchodziłam na forum, więc próbuję ogarnąć co tu się działo przez ostatnie 2 tygodnie hahaha Nam przypadł kubek ( mąż ) i ściereczka ( ja ) emotka  Ciekawi mnie jednak niezmiernie nagroda główna, komu przypadł thermomix... emotka  
0 0

mrmax

#6348165 Napisano: 20.04.2017 12:18:12
monisss napisał(a):

mrmax napisał(a):

a konkurs PURa? czy tam ktoś wygrał Thermomix? czy z III tury powiadamli zwycięzców?

może ktoś będzie na tyle miły i założy nowy wątek na forum o nazwie "Albedo Marketing" (ja nie mam wymaganej liczby postów) - skoro ma taki dział smolar, to myślę że warto poświęcić wątek dla tej agencji, która ostatnio zaczyna słynąć z rozmaitych wałków, tym bardziej, że widzę, że piszecie coraz więcej swoich doświadczeń z ich przekrętami. Zróbmy porządek z tą agencją  emotka
0 0

joan

#6348167 Napisano: 20.04.2017 12:19:50
aerdna napisał(a):

(...) oni sobie poradzą. I będą najpierw czytać i rozdzielać, potem ponownie czytać i wybierać emotka (...)

Mogli prefiksy rozróżnić, a tak będą musieli czytać prace i zgadywać, co ktoś miał na myli pisząc "Henkel dodaj do ulubionych" Tyle stracić! emotka
1 bethan 0