Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Agnes

#6372589 Napisano: 27.06.2017 13:35:09
Miła26 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się który to jest numer systemowy dowodu zakupu w konkursie ITM hochland?

emotka a tam się wpisuje nr systemowy a nie paragonu?????

głosićudział w Konkursie przesyłając z telefonu komórkowego wiadomość tekstową SMS na numer 7055otreści według schematu: „HOCHLAND.NR_PARAGONU.ODPOWIEDŹ”, gdzie NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu opisanego w pkt9

tak chodzi o numer fiskalny dowodu zakupu,źle napisałam,czyli to ten koło daty?

tak numer paragonu to ten na górze a systemowy to długi numer na dole
0 0

Mila26

#6372592 Napisano: 27.06.2017 13:36:08
Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

czy ktoś orientuje się który to jest numer systemowy dowodu zakupu w konkursie ITM hochland?

głosićudział w Konkursie przesyłając z telefonu komórkowego wiadomość tekstową SMS na numer 7055otreści według schematu: „HOCHLAND.NR_PARAGONU.ODPOWIEDŹ”, gdzie NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu opisanego w pkt9

tak chodzi o numer fiskalny dowodu zakupu,źle napisałam,czyli to ten koło daty?

tak numer paragonu to ten na górze a systemowy to długi numer na dole

dzięki:)ogólnie dziwne dla mnie to pytanie konkursowe
0 0

jokan

#6372601 Napisano: 27.06.2017 13:39:58
katrin1 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Ja nie widzę zapisu w regulaminie, że ma być nr systemowy, cytat z regulaminu: NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu, gdzie macie ten zapis o nr systemowym?

to ktory trzeba wpisac? ja jeszcze nie wysylalam zgloszenia...
0 0

edzia21

#6372602 Napisano: 27.06.2017 13:41:18
jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Ja nie widzę zapisu w regulaminie, że ma być nr systemowy, cytat z regulaminu: NR_PARAGONU to numer fiskalnego dowodu zakupu, gdzie macie ten zapis o nr systemowym?

Wpisuje się numer z góry, ten obok daty...nie wiem po co robicie zamieszanie, jakbyście pierwszy raz w konkursie udział brały emotka  emotka
1 jokan 0

Mila26

#6372604 Napisano: 27.06.2017 13:42:02
jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ten na górze
1 jokan 0

asantesana

#6372605 Napisano: 27.06.2017 13:43:18
kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Agencja niepoRADNA odzywała się do kogoś dzisiaj? 

liczę na wygraną u nich,jak wygram to wpiszę się w MDW-ale jak oni nie informują to ja w tej sytuacji jestem bezRADNA

Ja nie wiem, czy oni potrafią odpisywać na maile, skoro na wstępie agencja jest taka niezaRADNA.

jokan

#6372606 Napisano: 27.06.2017 13:45:43
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Wpisuje się numer z góry, ten obok daty...nie wiem po co robicie zamieszanie, jakbyście pierwszy raz w konkursie udział brały emotka   emotka

ja zawsze ten wlasnie wpisuje....
0 0

nataszka

#6372608 Napisano: 27.06.2017 13:46:15
Kaufland budżet do jutra ma czas na info?
0 0

jokan

#6372609 Napisano: 27.06.2017 13:46:36
asantesana napisał(a):

kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

liczę na wygraną u nich,jak wygram to wpiszę się w MDW-ale jak oni nie informują to ja w tej sytuacji jestem bezRADNA

Ja nie wiem, czy oni potrafią odpisywać na maile, skoro na wstępie agencja jest taka niezaRADNA.

a co to wogole za agencjaa...nie znamemotka
0 0

joan

#6372610 Napisano: 27.06.2017 13:46:46
nataszka napisał(a):

Kaufland budżet do jutra ma czas na info?

Do 29.06.
0 0

irysek

#6372625 Napisano: 27.06.2017 14:01:50
Chciałam zgłosić się do konkursu Kaufland The World Games

Jest tam check pole:

Zgoda wynikająca z Prawa telekomunikacyjnego:Wyrażam zgodę na używanie telekomunikacyjnych urządzeń końcowych i
automatycznych systemów wywołujących dla celów marketingu bezpośredniego
wszelkich produktów lub usług oferowanych przez Kaufland Polska Markety
sp. z o. o. sp. .......

Czy aby wziąć udział w konkursie muszę się na to zgodzić? Czy w razie wygranej i barku zgody organizator nie będzie mógł się ze mną kontaktować telefonicznie i mailowo?

Pierwszy raz widzę taki zapis. chcę wziąć udział w konkursie ale nie chce później tysiąca smsów i maili o promocjach kiełbasy
0 0

joan

#6372627 Napisano: 27.06.2017 14:04:54
irysek napisał(a):

Chciałam zgłosić się do konkursu Kaufland The World Games (...)

Spróbuj nie zaznaczać tego pola, może przejdzie. Chyba tylko Wizaż / Polki itp. żądają bezwarunkowo tego rodzaju zgód.

Tak czy siak: Kauf od dłuższego czasu organizuje konki, a do nikogo nie dzwonią, nie wysyłają smsów + z mailingu można się wypisać. Jakby co.
0 0

Gość: ir

#6372628 Napisano: 27.06.2017 14:05:03
jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a co to wogole za agencjaa...nie znam emotka

Na maila nie odpisali. No tak, ale muszą się jeszcze dużo nauczyć, że "przeciętny" konkursowicz, też wystawia o nich opinię emotka

edzia21

#6372630 Napisano: 27.06.2017 14:11:13
ir napisał(a):

jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

a co to wogole za agencjaa...nie znam emotka

Na maila nie odpisali. No tak, ale muszą się jeszcze dużo nauczyć, że "przeciętny" konkursowicz, też wystawia o nich opinię emotka

Ale to nie jest pierwszy raz...w poprzednim konkursie w Intermarche też dali ciała, a poinformowali "regulaminowo" tylko dlatego, że pewna osoba z forum wykonała do nich telefon. Później jaja z wysyłką nagród - dzień przed wysyłką wysyłają sms`a z prośbą o ponowne odesłanie danych z paragonem, bo im baza się skasowała czy coś - K O S M O S!
Oczywiście na wszystko potrzeba im też masę czasu - miesiąc na wyniki, 2 miesiące na wysyłkę, ale i tak się nie wyrabiają...albo olewają.  emotka  A ich nazwa agencji, to chyba CELOWO dla zmylenia przeciwnika...
0 0

Bimbusia

#6372633 Napisano: 27.06.2017 14:14:24
A może po prostu nikt z nas nie wygrał...? emotka
0 0

irysek

#6372634 Napisano: 27.06.2017 14:15:23
joan napisał(a):

irysek napisał(a):

Chciałam zgłosić się do konkursu Kaufland The World Games (...)

Spróbuj nie zaznaczać tego pola, może przejdzie. Chyba tylko Wizaż / Polki itp. żądają bezwarunkowo tego rodzaju zgód.

Tak czy siak: Kauf od dłuższego czasu organizuje konki, a do nikogo nie dzwonią, nie wysyłają smsów + z mailingu można się wypisać. Jakby co.

niestety nie przeszło z innego powodu. Mam paragon z 18 czerwca a teraz system przyjmuje tylko paragony wystawione w okresie 22-30 czerwca. 
0 0

zaczytana-pola

#6372635 Napisano: 27.06.2017 14:15:33
Ostatnio sporo nowych agencji daje ciała. Nie dla nich przecież terminy w Regulaminie. Terminy obowiązują tylko biorących udział w konkursie. emotka
0 0

cherry_coke

#6372638 Napisano: 27.06.2017 14:16:32
zaczytana-pola napisał(a):

Ostatnio sporo nowych agencji daje ciała. Nie dla nich przecież terminy w Regulaminie. Terminy obowiązują tylko biorących udział w konkursie. emotka

Lato z tymbarkiem na BP też chyba pozostaje narazie gdzieś w przestrzeni kosmicznej emotka
0 0

Gość: ir

#6372646 Napisano: 27.06.2017 14:21:56
cherry_coke napisał(a):

Lato z tymbarkiem na BP też chyba pozostaje narazie gdzieś w przestrzeni kosmicznej emotka

Chciałam napisać do nich o takim olewaniu ludzi i zasad, ale nie mają strony www, są tylko filią jakiejś firmy
http://www.money....kod-pocztowy/34-100/
Radzę napisać pod ten adres @ firmy, ja też napiszę.

A co do Radnej:
abojanowskaradna.pl
Im więcej maili, tym lepiej.
0 0

edzia21

#6372647 Napisano: 27.06.2017 14:25:18
ir napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Chciałam napisać do nich o takim olewaniu ludzi i zasad, ale nie mają strony www, są tylko filią jakiejś firmy http://www.money....kod-pocztowy/34-100/
Radzę napisać pod ten adres @ firmy, ja też napiszę.

A co do Radnej:
abojanowskaradna.pl
Im więcej maili, tym lepiej.

Lepiej uderzyć do Lotte Wedel emotka
0 0